Dün gece sanki deliksiz uyumuş da rüyasında oyuncaklarını görmüş gibi sabahın köründe oyuncaklarına saldıran bebeğe Arda denir:) O oyuncaklarıyla hasret giderirken okuyup okuyup yazamadıklarımı cevaplayayım dedim:)
moralim bozuldu ya aslında ne saçma bir şey farkındayım ama üzüldüm işte. kardeşimin kız arkadaşı vardı 5 sene cıktılar çok seviyordum kızı ama evlenelim diye tutturdu daha 22 yasında nasıl evlensinler. kızda sen ayrıl 4 5 ay oluyor başkasıyla nişanlanmış. fotoları gördüm de bi tuhaf oldum. ne bileyim içerledimm
Bence saçma değil canım ya ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. Zor bu işler gerçekten, yeni nesil bizden farklı bakıyor olaylara anlamak zor.
selam arkadaşlar
sayfalar çok birikmeden okumak için giriş yaptım ama sadece 1 sayfa artmış,şaşırdım valla.kal mı geldi hepinize,hayırdır?
erdemi uyuttum,ya inşallah bu gece bari biraz az uyanır da ben de rahat ederim.şu 7. ay doldu dolalı düzen kalmadı bizde,bi de ateşlenmeler çıktı başımıza.
Allah hepsine sağlık sıhhat versin,amin
Aynen öyle canım bizde de 7. ay sendromu baş gösterdi:) gecelerimiz yerle yeksan gündüzler kabus:) e hal böyle olunca da buraya gelen yalnız kalıyor, bebekler tüm zamanımızı almaya başladı artık bizi topikle dahi paylaşmıyorlar:)
bizde de aynı durumlar geceleri deliksiz uyuyordu şimdi başladı geceleri kalkmaya... cuma bugün ya ondan... haftasonları sayfa ilerlemiyor pek...
Arda da önceki gece 4-5.30 arası dün gece de 3-4.30 arası kalktı oturdu. Bizim yatağa aldım aramıza yatmadı bile oturttum.O sıra bende uyuklamışım:) bir uyandım babasının elini tutmuş konuşuyor, ama baba hala uyuyor:) Yavrum ne kadar özlüyorsa babasını...
Maşallah o güzel gözlere. Bu arada bütün fotoları ayrı ayrı beğendim ama alıntı yapamadım çok uzar diye. Maşallah bütün kuzucuklara.
maşallah tüm bebeklere,hepsi şirinlikte birbiriyle yarışır durumda
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
biz de resim eklemeyi istedik ama baktım da bu hafta çektiğimiz pek yok.en son resmi de böğürtlen yedikten sonraki haliyli,ağzı kıpkırmızı ,gören korkar
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
neyse çok heves ettim,belki bugün belki de haftaya bi resim de biz ekleriz noolcak
Eski de olsa koysaydın canım bir foto ne olacak, ben de yetişemedim foto eklemeye ama olsun bugün ekleyeceğim:)
bende aldım bardak aslında ama bardağıyla oynuyor resmen kedi gibi dilini içeri sokuyor ama içmiyor oynuyor suyuyla o yüzden suluğu denedim onla mecbur içiyor. ama dediğin gibi bardağa da alışmaları lazım yavaş yavaş...
Yavrum benim ya ne sevimli oluyordur o minicik dilini bardağa daldırırken:) Ben de alıştırma bardaklarından kullanıyorum, ama biz de durum farklı Arda suyu fazla içiyor, elinden alamıyorum:)
Bebeim ve Ben - 7 Aylk Oldum
burayı ziyaret ettiniz mi hiç? bebeklerin ağzından gelişimleri anlatılmış,güzel de olmuş bence
Teşekkürler canım çok beğendim. Geçenlerde Arda'ya çok sinirlenmiştim de kızmıştım, yavrum dudaklarını büzerek nasıl ağlamıştı, okurken o geldi aklıma da içim cız etti
muhallebi yapmak için devam sütüde eklemen gerekiyor demi ben emzirdiğim için devam sütü almıyorum da
ben suyla yapıyorum canım gerekli değil devam sütü falan.
eşim ankaradaydı bugün dönecek. bizde dedesi ile karşılamaya gidicez.
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
oğlum uyudukça iş yapıyorum evde. resmen canım çıktı. yap yap bitmiyor ya...
Ne özleşmiştir baba-oğul şimdi nasıl da kucaklaşırlar:)
Canım çok geçmiş olsun bu drlara güven olmuyo biz de geçen hafta sonu kendi doktorumuz olmayınca başak dra götürdük adam bi dünya ilaç verdi ben hiçbirini kullanadım sonra kendi druna götürdüm iyikide kullanmamışım yanlış teşhis koymuş sinir...
İyi yapmışı canım, öyle her ilaç veren doktora güvenmemek lazım, baksana vitamin veriyoruz onlar bile şaibeli.
arkadaşlar valla 14 sayfayı bitirmeden yazmıcam dedim,ısrarla okudum erdem uyuyorken,tam alıntılara yorum yazcam uyandı erdem :)
görüşürüz tekrar.
öpüldünüz
Vallahi bende de aynısı oluyor. Şimdi hepsini alıntılayayım dedim sabahın köründe:)
dün gece Umay Deniz 10 gibi uyudu. gece uyandı. biraz pışpışladım uyumadı biraz emzireyim dedim yok uyumuyor ben de çok yorgundum eşime dedim halim yok sen ilgilenir misin . tamam dedi ve 1 saat uğraşmış yok uyumuyor dedi. yatağına bıraktı kıkır kıkır gülüyor oyun istiyor o saatte:)) yanımıza aldık belki uyur diye yok o da olmadı. sonra oynadıl el mecbur. yorgun düştü de ancak o zaman uyudu. uyutp birazcık o masumluğunu izledim o kadar güzeldi ki ...
Maşallah yavruna canım uyurken tam melek oluyorlar:) Arda da öyle uykusuz geceleri, öyle oturmak istiyor demek bu ayki dersimiz de bu olacak.
erdemi dedesine verip geçtim pc başına,tabi bu 5 dakika sürmez,anca o kadar zaptedebilir dedemiz :)
salı sabah erdem ateşlendi,şurupla kontrol altında tutmaya çalıştım,biraz da ishal gibiydi,diyetini kontrol altına alayım da geçmesse ishal için verilen toz şeklinde ilacını veririm demiştim,çarşamba akşamı afedersiniz kanlı yapmış kakasını,hemen yanımızdaki tıp merkezine tahlile götürdüm,ordaki laborantla da tartıştım biraz.kadın yemekteymiş,acildeki dr 'kakanın süresi geçmeden yapılsın tahlili,çağırın laboratuardaki bayanı 'dedi.bende bankodakilere 2 kez söyleyip getirttim kadını yemekhaneden.kadın bi trip attı,sonuçta kalp krizi değilmiş bu,acil bişey yokmuş vs...ben de dr süresi geçmesin diye kendi çağırttırdı deimse de bi zıtlaştık orada.tahlil sonucunda iltihap ve şüpheli amip kisti bulundu yazıyo,bol lökosit,bol eritrosit vs...acil dr 2tane antibiyotik şurup yazıp yolladı,hemen başla vermeye dedi.eczadan aldım ama içim rahat etmedi,sbh olurolmaz kendi doktorumuza götürdüm sonucu..şüpheli buldu,yanlış bakılmış olabilir yada o an öyle çıkmıştır gibi bişeyler dedi,tekrar baktırsan iyi olur dedi.sonuçta bebeklerde amip kisti görme olasılığı düşükmüş.bgn tekrar götürdüm bezini,biraz katılaşmıştı...rotavirüs testi de itedi.sonuç tertemiz çıktı..demekki tahlillere güvenmemek gerek bazen,tekrar yaptırmakta fayda olabiliyor.3gündür 2tane antibiyotik şurup kullancaktık yokyere.
Sanki işinin başında olunca layıkıyla yapıyor da yemekten geldi diye söyleniyor. Hayır da sen bunu ciddiye almazsan kim alacak acaba söylediği söze bak. Çok geçmiş olsun canım, ilaç konusu önemli çok iyi yapmışın.