- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #71.061
Geldi Günül, cvp yazdım :)
günaydın kızlar... alp yerde taşlara gidiyor diye kucağıma aldım, kucağımda da tepeme çıkıyor... dün babamıza süpriz yapıp bizde gittik havaalanına... eşimde uçaktan inince aradı dedim uyutmuyacam alpi... sonra arabaya bir geldi, alp içerde. çok mutlu oldu. alp de sevindi babasını görünce... dönüşte kucağında uyudu babasının... daha fazla yazmama alp müsae etmiyor. uyutmaya gidiyorum alpi...
valla arkadaşlar çok üzüldüm ya..gerçekten kırıldım..bn burda kaç gündür Selçuğun bni deli etmesinden bahsederken hala face olayı konuşulmuş..en yakın şahidim Aysel..2 kelime edemedk ay ağladı ay acıktı ay sıçtı derkn o kdr kndime vakt ayıramıyormki şuan bunları yazarkn bile mızmızlanıyo..babası bile şaşırıyo bu yeni haline.. bu durumda bn nasıl aktif olablrm..bisürü alıntı yapmıştm cvp yazcaktm sorulan sorulara paylaşmlarda buluncaktm ama tadım kaçtı hepsini kapadm..zaten durum böyleyken bu kdr sitem bu kdr eleştiri varken nasıl eskisi gbi olunması beklenirse artk bnde öle olacağım..kk yı o kdr seviyorumki ve sizleride şu sıkışık durumda bile yazmaya çalşışıyorm..çığlıklar eşliinde..bi yandan burnu hala tıkalşı hırıl hırıl..
tamam sevdiiniz için kırgınsınız ama defalarca durumu açıkladm bilgisayarm sabit ve bilgisayar başında bile oturtmuyo diye..bunun facele bi alakası yok..buna rağmen hala sitemler..
aşkolsun ...
günaydın nasılsınız kızlar?
günaydın nasılsınız kızlar?
Günaydın annişlerr!! Hafta sonunuz güzel geçsin :))
Face ile ilgili kırgınlıklar yaşanmış bana kalırsa nu konu o kaar da büyütlmeye değecek bir şey değil. herkes özgür isteiği yerde takılır beğenmez buraya gelir burayı istemez başka yere. benim de zaman zaman yazıp yazıp cevap alamadığım anlar oldu ama hiç kırılmadım. sonuçta bebişlerimiz var yoğun oluruz yorgun oluruz belki görsek de cevap vermek istemeyiz. sayfamız açık nasıl olsa kalanlarla devam ederiz hayat kısa kırmayalaım birbirimizi böyle küçük şeylerle.
ben de dünden beri fenayım şekerler. nezle oldum kızıma emzirme dışında pek yaklaşmamaya çalışıyorum hemen atlatsam bari.
bir de üstüne gece bel ağrısı derkennnn aylardır süren pedsiz dönemlere elveda dedim :)) ikisi birlikte çekilecek gibi değil.
valla al benden de okadar önceden uyuyordu turab şimdi uyumuyor geceleri sürekli bi ağlama mız mız lanma modunda. sabahta konumu buharla yaktım bi güzel canım acıyor. birde buraya girdim bi face muhabbeti almış gitmişGünaydın, vallahi uykusuz bir gecenin ardından Arda şimdi uyudu ama bende uyku yok oturuyorum kös kös bilgisayar başında:) sen nasılsın, nasıl geçti geceniz?
Kızlar, dün Arda'ya nihayet bisküvi yapmıştım, parmak şeklinde yaptım kendi kendine yiyor ve çok sevdi çok şükür:) sabah da kahvaltısına yumurta sarısı ceviz ve pezmezle bisküvilerden kattım. Islatmak içinde pirinç unlu muhallebi kullandım. Ara öğünde erik vericem, bu ara barsak sorunumuz vardaöğlen, hımmm kararsızım ne vercem öğlen yaa??
kıymalı şehriye çorbası yapabilirim.
öğleden sonra arada yine bir meyve saati yapıyoruz son zamanlarda, meyve filesiyle yemeyi seviyor.
akşam üzeri yoğurt her gün mutlaka yiyoruz. ama az ama çok.
yatmadan öncede yulaf unu,pirinç unu, kuru meyvelerle hazırlanmış muhallebi
Siz neler yaptınız bugün bebeklere...
günaydın canım :)) iyi sayılırız sağol sen nasılsın??
Kızlar, dün Arda'ya nihayet bisküvi yapmıştım, parmak şeklinde yaptım kendi kendine yiyor ve çok sevdi çok şükür:) sabah da kahvaltısına yumurta sarısı ceviz ve pezmezle bisküvilerden kattım. Islatmak içinde pirinç unlu muhallebi kullandım. Ara öğünde erik vericem, bu ara barsak sorunumuz vardaöğlen, hımmm kararsızım ne vercem öğlen yaa??
kıymalı şehriye çorbası yapabilirim.
öğleden sonra arada yine bir meyve saati yapıyoruz son zamanlarda, meyve filesiyle yemeyi seviyor.
akşam üzeri yoğurt her gün mutlaka yiyoruz. ama az ama çok.
yatmadan öncede yulaf unu,pirinç unu, kuru meyvelerle hazırlanmış muhallebi
Siz neler yaptınız bugün bebeklere...
geçmiş olsun canım ah bi de ben olabilsem ağrıya razıyım özeniyorum artık resmen bende sırt ağrısı var emzirmekten kaynaklanan sen emziriyor musun canım bi de adlarınız ne kızlar sakıncası yoksa öğrenmek isterim ben neşe iki kızım var biri 8 yaşında kütahyanın küçücük bir ilçesinde yaşıyorum öğretmenim burada sizinle sosyalleşmeye çalışıyorum insanın insana her zaman ihtiyacı var yalnızlık bana göre değil...Günaydın annişlerr!! Hafta sonunuz güzel geçsin :))
Face ile ilgili kırgınlıklar yaşanmış bana kalırsa nu konu o kaar da büyütlmeye değecek bir şey değil. herkes özgür isteiği yerde takılır beğenmez buraya gelir burayı istemez başka yere. benim de zaman zaman yazıp yazıp cevap alamadığım anlar oldu ama hiç kırılmadım. sonuçta bebişlerimiz var yoğun oluruz yorgun oluruz belki görsek de cevap vermek istemeyiz. sayfamız açık nasıl olsa kalanlarla devam ederiz hayat kısa kırmayalaım birbirimizi böyle küçük şeylerle.
ben de dünden beri fenayım şekerler. nezle oldum kızıma emzirme dışında pek yaklaşmamaya çalışıyorum hemen atlatsam bari.
bir de üstüne gece bel ağrısı derkennnn aylardır süren pedsiz dönemlere elveda dedim :)) ikisi birlikte çekilecek gibi değil.
geçmiş olsun canım ah bi de ben olabilsem ağrıya razıyım özeniyorum artık resmen bende sırt ağrısı var emzirmekten kaynaklanan sen emziriyor musun canım bi de adlarınız ne kızlar sakıncası yoksa öğrenmek isterim ben neşe iki kızım var biri 8 yaşında kütahyanın küçücük bir ilçesinde yaşıyorum öğretmenim burada sizinle sosyalleşmeye çalışıyorum insanın insana her zaman ihtiyacı var yalnızlık bana göre değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?