2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadas sormus onun ıcın yazayım,2009 martta uye oldugumda farklı bı nıckle uye kaydı yaptırdım,sonra bıgun trıstan ve ısolde dıye cok guzel bı ask fılmı ızledım,ordakı ısolde yanı sophıa myles cok hosuma gıtmıstı ve ertesı gun nıckımı degıstırme ıstegınde bulunmustum,saolsun degıstırdıler..oyle yanı:)

benimde hep içimden sormak geliyodu:)ama nasip olmamıştı iyi oldu bu:)

bide şenlik var bugün burda ne kadar kalabalığız böyle:)

anladım kapalı ürünler garantide yani iyi bari ya en azından onlara güvenebilicez...

Aaa Çınarın dişi mi çıktı ,hayırlı olsun cnm.
Kız Berna bizim bıdıkların ki neden çıkmıyor,biz plan yaptık diye mii

çıktı tabi teyzesi bugün sabah mama yerken tık tık ses geldi kaşığından

aman takma berna illaki yorum yapılıyor çınarı kucağımda gören her komşu şunu yedir bunu yedirme şöle giydir bunu çıkar bilmem ne diyor her seferinde hee diyip geçiyorum yoksa başa çıkamam onlar benim çocuğumun huyunu tüyünü bilmez etmez kendilerine göre söylüyorlar işte

dur bide oraya bakayım madem ben bayramda köye gidersem eğer ne var ne yok toplucam zaten ama arada ihtiyaç duyuluyor yine...

dDiş çıkarda ben hala izne çıkmazsam basarım istifayı ,çok pis konsantre oldum olaya ben

aysel neymiş o plan kız bizede söylede bizde yapalım :))

al benden de okadar bende anne sütü az alanlardanım ve kemiklerle ilgili problemlerim var ama benim eşimde az almış anne sütü maşallah o doğru düzgün hasta bile olmaz bizim bünyede iş yok galiba

aaa çok hoş Fulyacım yaa dmk liseden tanışıyosunuz..çok romantik..Kocamı özledim :)) haha ne alaka bilmiorm

evet canım eşim sınıf arkadaşımdı..sınıftaki kızlar hep bunun etrafında dolaşırdı hep kızlarla otururdu..sınıfta kızlar iki gruba yarılırdı bi eşimin konuştuğu kızlar bide benim grubum..öteki kızlar sınıftaki erkeklerle çok haşır neşirdi..bende erkek düşmanı benim grubumdaki kızlarda öle erkeklerle pek samimi olmazdı..sınıfta bitek yine eşimle muhabbet ederdim..nese bigün bu sinir etti beni kaba saba davrandı küstüm..yarım dönem hiç bakmadım konuşmadım tek kelime..ertesi yıl bigün yine bu geçmiş 2 kızım arasına oturmu..bizim bi matematikçi vardi deli hatçe kızınca milleti tutar silkelerdi deli hatçenin dersindeyiz bu habire konuşuyo yanındaki kızlarla bana bakıyo bende küsüm hala yanımdaki arkadaşıma dedim ne bakıp suruyo bu bana..bende sakin biri deliyim bende de var az buçuk delilik..kocaman hamur bi silgim vardım fırlattım kafasına yeter ne bakıyon diye buda kalktı bağardımı deli hatçe geldi bunu bi silkeledi karizması yerle bir..hhehehe:)) çıktı gitti sınıftan görüşcez senle tenefüste dedi..ders bitti biz başladık kavga etmeye nese araya girdiler..benimde kafam attı dersede giresim yoktu arkadaşımla okulu astık..ben sinir küpü arkadaşıma diyom sakın ha tek kelime konuşursun safayla bitti artık diyom..cuma günüydü eve gittim..teyzemler gelmişti bize..bende özel ders alıyodum matematikten..annemler herkes dışarı gezmeye gitti bende kös kös hocayı bekliyom..derken ev tlfnu çaldı..baktım eşimin samimi olduğu kızlardan biri hayırdır dedim..şey birini vercem sana dedi..eşimm..fulya ben sizin evin oraya gelcem 2dk. evin önüne inebilirmisin dedi.ne incem ne geliyon manyakmsın dedim..önemli bişe var ne olur dedi.iyi dedim merak ettim daha aynı gün kavga etmiştik..ama bi sorun var evden nasıl çıkcam babama ne dicem..annemde yok evde..hoca gelcek..babama az bakkala gidiyom dedim indin evin önüne..bu geldi malak malak gülüyo yaw ne gülüyon hadi ne söliceksen söle dedim..şey kem küm 10dk oyaladı beni ben gidiyom dedim.senin bişe sölicem yok öle biton sinir oldum çıktım eve..aradan 2 gün geçti..yine tlfn fulya sana bişe dicektim ya dedi eeee dedim çatlıcam ne diceksen de..ben SENİ SEVİYORUM DEDİ..çat kapatı suratıma ben dumur tabi aslaaaa aklımın ucundan dahi geçmezdi böle bişey olduğu..hiççç hissetmedim bile ilgisini..zaten ikimiz imkansızdık çok ayrı kişiler ayrıcada gıcık olduğum biriydi..sonrasında konuşmalar görüşmeler bianda sevgili olduk..bizimki öyle bi aşktıki o zamanlar samsunda bilmeyen yoktu..benim için ne delilikler neler beler yapmıştı..anlatsam roman olur.. o beni seviyomuş çoktan bende sevgili olduktan sonra aşık oldum..sene 2003 ve şuan 2012 evliyiz,canım kızımla birlikte çekirdek bi aileyiz...

Slm.. Bu sıralar kk ya hiç giremiyorum. Kızım hasta oğlumda da öksürük ve balgam var geceden uykusuzum. Yani baya yoğum geçiyor... Biraz okumaya çalışayım geçmişi...

hipp in de bisküvisi war ama ben burada werilen tarifi denicem bi.olmadı hipp alırım.çünkü bazen tuzsuz bisküvi gerekio.cicibebelr falan hep tatlı şeyler için.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkes burda bugün maşallah

en sevdiim yemek be makarna..her türlüsünü yaparm örencilik yıllarımda makarna üzerine master yaptm..bi penne soslu makarna yaparm aklınız şaşar..

bizde bayılıyoruz makarnaya allahtan ya bende isterim penne soslu makarna

hoş geldin canım bencede keçi sütü inek sütünden daha iyi bende nisan annesiyim ismim suna

gözün aydın canım ya benim annemde gelsin bende onla uyumak istiyorum

afiyet olsun selçuk paşa

nası veriyomuş ki mamasına falanmı ekliyomuş

Thy nın reklam fılmı ne guzel yaaa

hangi reklam la ben atlamışım

hehehe yazım, yazım hatalarıyla dolu bir yazı oldu beren sağolsun biyandan onla uğraşıyom yazarken:))

Berna biz mi tanışnsak o tarafa kız

olur kızzz..burda evler daha büyük hem çarşımız var içinde herşey varrr cafeler restoranlar burgerking simit sarayı birinden çıkar birine otururzz :))) off Aysel ne yok yere hayal kurdurtuon bna :))

vay bee..ilginç bi hikaye olmuş sizinki..lise aşkı ha..şimdi çocuunz var..çok hoşş..Allah daim etsin cnm ya mutlulunuza gölge düşürmesin

olur kızzz..burda evler daha büyük hem çarşımız var içinde herşey varrr cafeler restoranlar burgerking simit sarayı birinden çıkar birine otururzz :))) off Aysel ne yok yere hayal kurdurtuon bna :))

Annemi de ikna edersem geliriz belki,ama kardeşim evlendikten sonra annem bizle oturacak 1-2 sene daha geçsin geliriz o tarafa

esra çınarın dişimi çıktı kız geçmişin yine yarısını okudumda atlamışım gözün aydın darısı bize ama ben emerken ısırır diye vtırsdığımdan birazda korkuyorum valla

esra çınarın dişimi çıktı kız geçmişin yine yarısını okudumda atlamışım gözün aydın darısı bize ama ben emerken ısırır diye vtırsdığımdan birazda korkuyorum valla

saol sunacım evet bu sabah farkettim bende mama yedirirken dün akşam emzirirken ısırmadı ama bakalım bu akşam ne olcak zaten tam olarak çıkmadı daha patlamış sadece ama tık tık ses geliyor artık yakında iyice büyür incisi oğluşumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…