- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.981
kipa var ama orada normal sütü satılıyor ama olmazsa görevlilere sorayım. tire organik süt de yoktu konuşup getirtmiştim.Migrosta atatürk orman çiftliğinin keçi sütü satılıyor canım günlük, her migrosta olayabilir ama yakında varsa ordan da alabilirsin. Mado eve getirmiyor mu, keşke getirseymiş, ben o açıdan şanslıyım, klasik sütçü gibi oldu haftada iki gün geliyor sütüm:)
mrb arkadaşlar bebeğim aslında nisan doğumlu ama kk ya bebeğim doğduktan baya sora üye oldum.nisan annelerine bir iki bişi yazmıştım böbrek taşı ile ilgili cvp gelmedi.burayıda 3 aydır falan takip ediorum.hepinizi a dan z ye biliorum.takip ediorum dediğim 3 aydır falan atlamadan her sayfanızı okuorum.7000. sayfaya katkım olsun istedim bu güne kısmetmiş.ismim özge bursadayım. bu akşam geçmişinizi okurken formül mamaların 6 aydan soraki gereksizliğinden bahsedilmiş.benim bebeğim baştan beri az anne sütü,çok formül mama ile büyüdü.4. ayda anne sütü tamamen bitti.doktorumda anneyi emmedği için 5. ayda bile ek gıdayı arttır dedi. size sorum ben keçi sütünü çok rahat bulabiliorum.bazen günde 1 biberon direkt keçi sütü weriodum.acaba 6 aydan sora ben 2 numara mama yerine keçi sütümü wersem süt içeceği zaman.formül mamayı kessem organik keçi sütü 1000 kat daha faydılır heralde.uzun oldu ama doktorla aramda şöle bi muhabbet gecmişti:bana muhallebisini inek sütüyle yapabilirsin demişti.bende hani yasaktı 1 yaşına kadar dedim.yasaklığı şöyle halka inek sütü serbest desen dayarlar küçücük bebeğe sürekli inek sütünü o yasak yoksa muhallebi falan yap dedi (alerji yoksa). keçi sütü buluorum dediğimde ozaman o iyi dedi.hatta werdiği ek besin kitapçığında aynen şu cümle war '''ekonomik koşulların olmadığı durumlarda anne sütü yok ise bebek inek sütünü ilk ay yarı yarıya,1-4 ay iki hacim süte 1 hacim su 4 aydan sora ise sulandırmadan inek sütü werilebilir.'')bencede öyle aslında formül mamalar yokken bebeler anneyi emmeyince açmı kalıodu sanki eskiden.formül mama hiç içime sinmio.sanki neskafelere konan süt tozunu weriomuşum gibi gelio.tadı öle.6 aydan sora formülü kesip ek gıda artı keçi sütü wersemmi???????? şimdiden tşkrlr
kipa var ama orada normal sütü satılıyor ama olmazsa görevlilere sorayım. tire organik süt de yoktu konuşup getirtmiştim.Migrosta atatürk orman çiftliğinin keçi sütü satılıyor canım günlük, her migrosta olayabilir ama yakında varsa ordan da alabilirsin. Mado eve getirmiyor mu, keşke getirseymiş, ben o açıdan şanslıyım, klasik sütçü gibi oldu haftada iki gün geliyor sütüm:)
bnde Allah 2.yi nasip ederse kesinlikle sağmıcam emdii sürece çünkü hiç beceremiorm çok zahmetli bi iş..bnmde 2. ile alakalı planlarım var :))
gerçekten zahmetli ya bebeğine ayırman gereken zamanı pompaya ayırıyosun eşin uyuyo sen süt sağ bende 2.de napıp yapıp emzircem :)
mrb arkadaşlar bebeğim aslında nisan doğumlu ama kk ya bebeğim doğduktan baya sora üye oldum.nisan annelerine bir iki bişi yazmıştım böbrek taşı ile ilgili cvp gelmedi.burayıda 3 aydır falan takip ediorum.hepinizi a dan z ye biliorum.takip ediorum dediğim 3 aydır falan atlamadan her sayfanızı okuorum.7000. sayfaya katkım olsun istedim bu güne kısmetmiş.ismim özge bursadayım. bu akşam geçmişinizi okurken formül mamaların 6 aydan soraki gereksizliğinden bahsedilmiş.benim bebeğim baştan beri az anne sütü,çok formül mama ile büyüdü.4. ayda anne sütü tamamen bitti.doktorumda anneyi emmedği için 5. ayda bile ek gıdayı arttır dedi. size sorum ben keçi sütünü çok rahat bulabiliorum.bazen günde 1 biberon direkt keçi sütü weriodum.acaba 6 aydan sora ben 2 numara mama yerine keçi sütümü wersem süt içeceği zaman.formül mamayı kessem organik keçi sütü 1000 kat daha faydılır heralde.uzun oldu ama doktorla aramda şöle bi muhabbet gecmişti:bana muhallebisini inek sütüyle yapabilirsin demişti.bende hani yasaktı 1 yaşına kadar dedim.yasaklığı şöyle halka inek sütü serbest desen dayarlar küçücük bebeğe sürekli inek sütünü o yasak yoksa muhallebi falan yap dedi (alerji yoksa). keçi sütü buluorum dediğimde ozaman o iyi dedi.hatta werdiği ek besin kitapçığında aynen şu cümle war '''ekonomik koşulların olmadığı durumlarda anne sütü yok ise bebek inek sütünü ilk ay yarı yarıya,1-4 ay iki hacim süte 1 hacim su 4 aydan sora ise sulandırmadan inek sütü werilebilir.'')bencede öyle aslında formül mamalar yokken bebeler anneyi emmeyince açmı kalıodu sanki eskiden.formül mama hiç içime sinmio.sanki neskafelere konan süt tozunu weriomuşum gibi gelio.tadı öle.6 aydan sora formülü kesip ek gıda artı keçi sütü wersemmi???????? şimdiden tşkrlr
Kızlar bişi sorucam ya baktımda çoğunuz ekoorganikten sipariş veriyormuşsunuz bu site gerçekten güvenilirmi yani gelen ürünlerin böyle kokusu dokusu organik olduğunu kanıtlıyormu hani organik ürünlerin şekli şemali farklı oluyor ya ne bilim ben cesaret edemiyorum bir türlü ben ellemeliyim koklamalıyım özellikle sebzeleri tamam pazardaki ürünler sera şu anda ama internetten yapılan bu satışlar bana kar amaçlıymış gibi geliyor hani siz denemişsiniz ya anlaşılıyordur heralde ürünün gerçekten organik olup olmadığı içimize sine sine alabiliriz değilmi :26::26:
Aaa Çınarın dişi mi çıktı ,hayırlı olsun cnm.
Kız Berna bizim bıdıkların ki neden çıkmıyor,biz plan yaptık diye mii
bende yok diye aralarını uzun tutuyodum sık deneyince temelli çıkmıyo of yaaaaa
canım merkakını gidereyim:)) adım fulya eşimin adı safa.. safanın sa sı fulyanın fu su al sana SAFUL biz lisede sınıf arkadaşıydık ordan lisede sevgili olduğumuz yıllarda cocukluk iste birbirimize bişeler yazınca msjlarda hep sonunda saful yazardık ikimizi temsilen ordan bugünlere geldi işte..hikayemide anlatmış oldum:))
dur kız daha hayata geçirmedk planı o yüzden beklesnler..:))
evt Esra ya kim mama verdiimi görse aa sütün yok muu diyo böle aha dilimi kıstırp ağzının ortasına çakasım geliyo ya.. ya insanı öyle bi psikolojiye sokuyolarki..hyr ztn üzülüyorm sütüm bittiine bide sanki dünyanın sonuymuş amansız bi hastalıa yakalanmışız gibi acındırık yüz ifadesiyle soruyolar ya..napiim olmadı işte..geçen kayınvalide de çocuk 2 yıl anneyi emcek dedi..bnde napiim anne emmedi bnde 4 aylıkken brakmışm..bişey olmaz bisürü çocuk var mamayla beslenen dedim.. oda olmaz hep hastalıa karşı dirençli olması için emmesi lazm dedi..bnde eşimin ne kdr emdiini sordm 2 yıl dedi..bnde "valla o benden daha çok hasta oluyo..alerjisi var aksırır tıksırır, dişleri sağlam değil sürekli bi kanal tedavisi bilmem ne, üff desen hasta olur..bumu yani 2 yıl emen çocuun akıbeti..bn emmedim ama Allah nazardan sakladın sadece 1 kere grip olrm kışın oda ALlahın emri :)) " dedim kaldı bişi diemedi..yani faydaları çoktur elbet anne sütünün ama vücut direncinin anne sütüyle alakası yok..sonrada yediin besinlerle alakalı bnce..bnm eşim faydalı şeyleri pek sevmez o yzdn hasta olur sürekli..ama bn sebzesinden meyvesnden etinden sütünden bol bol aldım o yüzden böleim :))
dDiş çıkarda ben hala izne çıkmazsam basarım istifayı ,çok pis konsantre oldum olaya ben
valla oturma izninle alakalı olmasa bnde sni çok pis istifa ettirirdm :)) takılrdk öyle yumşak yumşak..sırf senn yüzünden dün Rami deki evleri araştırdııma inanamıorm :)) ama bulamadm tabi o ne kiralar öyle hemde evlerde hayır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?