2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kipa var ama orada normal sütü satılıyor ama olmazsa görevlilere sorayım. tire organik süt de yoktu konuşup getirtmiştim.
mad eve getirmiyor canım maalesef.

öncelikle hoşgeldin özgecim doktorun dediğini uygulayabilirsin beni annem 40 yaşında iken doğurmuş ve 3 ay zor anne sütü almışım ve direkt inek sütü dayamış Allah aşükür sağlıklıyım ayıptır söylemesi zekamda yerindekısacası keçi sütü daha faydalı benim kzıımda formül mamayı sevmiyo hem aldığımız kaşık mamalarıda sütle yapılmış öyle yazıyo üstünde bebeğin 8 aylık olunca bol bol yumurta sarısı verirsin anne sütü açığını kapatır içerik olarak anne sütüne en yakın besin yumurtaymış:)

kipa var ama orada normal sütü satılıyor ama olmazsa görevlilere sorayım. tire organik süt de yoktu konuşup getirtmiştim.
mad eve getirmiyor canım maalesef.

öncelikle hoşgeldin özgecim doktorun dediğini uygulayabilirsin beni annem 40 yaşında iken doğurmuş ve 3 ay zor anne sütü almışım ve direkt inek sütü dayamış Allah aşükür sağlıklıyım ayıptır söylemesi zekamda yerindekısacası keçi sütü daha faydalı benim kzıımda formül mamayı sevmiyo hem aldığımız kaşık mamalarıda sütle yapılmış öyle yazıyo üstünde bebeğin 8 aylık olunca bol bol yumurta sarısı verirsin anne sütü açığını kapatır içerik olarak anne sütüne en yakın besin yumurtaymış:)

güvenilir bi site cnm alışveriş yapmadm ama en güvenilir 10 organik satış yeri arasına grmşti haberlerde..haa kapalı ürünlerde tarım bakanlıı onaylı etiket var anlıyosun ama açık ürünler ne kdr organik onu bilmiorm..bn açıkcası açık ürünlerinde organiklinede pek inanmıorm..çok büyük firmaların belki..yada Gamze paylaşmıştı İpek hanımın çiftliği diye bi site var..nedense o kadının çiftliine güvendim :)) öyle onun dışında hiçbi yerden organik diye kabak patlıcan fln almam yani marketten alrm :))

bende yok diye aralarını uzun tutuyodum sık deneyince temelli çıkmıyo of yaaaaa

cnm işte aralarını her uzun tutmanda daha ileri atıyo süt üretimini..ama sık sık sağ çıksın çıkmasın o zmnla artar..öbür türlü mutlaka bitiyo

aaa çok hoş Fulyacım yaa dmk liseden tanışıyosunuz..çok romantik..Kocamı özledim :)) haha ne alaka bilmiorm

wawwww uzun zamandır 20 ziyaretçi görmemiştim... tünaydın kızlar... 7000.sayfayada yetiştim..

berna bende 4 ay anne sütü almışım..annem çalışıyodu belki çalışmasa emerdim bende öyle hemen hasta olmam..ama benim kemiklerim ağrır..bacağım kolum eklemlerim..bende bunu anne sütü az almama başlamıştım kendimce bilmiyorum artık etkisi varmıdır gerçekten ama..

öncelikle hoşgeldin özgecim doktorun dediğini uygulayabilirsin beni annem 40 yaşında iken doğurmuş ve 3 ay zor anne sütü almışım ve direkt inek sütü dayamış Allah a şükür sağlıklıyım ayıptır söylemesi zekamda yerindekısacası keçi sütü daha faydalı benim kzıımda formül mamayı sevmiyo hem aldığımız kaşık mamalarıda sütle yapılmış öyle yazıyo üstünde bebeğin 8 aylık olunca bol bol yumurta sarısı verirsin anne sütü açığını kapatır içerik olarak anne sütüne en yakın besin yumurtaymış:)

birde kızlar dün resmini eklediğim mahmut selçuk vardıya zeynep in arkadaşı annesi ona ülker in bebe bisküvisini yediriyomuş 2 tane sabah 2 tane akşam ardada meyve yoğurt falan tosun gibi maşallah hem gecede hiç uyanmıyomuş bendemi alsam diye düşünüyorum hani güvenilir marka olursa içinde zararlı şeyler olmaz diye ne dersiniz

görmeyenler için tekrar bi zeynep e bide selçuk a bakın 2 gün büyük selçuk ondan sanki aralarında 2, 3 ay fark var

Eklentiler

• $Fotoðraf-0163 (2).jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
dDiş çıkarda ben hala izne çıkmazsam basarım istifayı ,çok pis konsantre oldum olaya ben

valla oturma izninle alakalı olmasa bnde sni çok pis istifa ettirirdm :)) takılrdk öyle yumşak yumşak..sırf senn yüzünden dün Rami deki evleri araştırdııma inanamıorm :)) ama bulamadm tabi o ne kiralar öyle hemde evlerde hayır yok

Hiiiiiii ay ne güzel olur ya,hem bende ev arıyorum bulursam şöyle karşıklı diare haber etcem sana,hatta baştan bile çıkarırım taşının diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…