• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazla 😭😭😭 inşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
Canım çok normal aslında benimde ilk tedavimde oluyordu kese öncesi hatta bildiğin lavabo ful kan olmuştu çok korkmuştum gittiğimde hiç birşey olmamıştı bu durumu yaşayan cok kişi var endişelenme Allah'a emanet inş 🙏

Günaydın arkadaşlar, yaptım idrar testini ve negatif çıktı 💔 kontrol çizgisinin yanı bembeyaz, gölge bile yok…

Umarım bugün başka haber bekleyenler güzel haberler alır 🙏🏼
Canım benim nasipten ötesi olmuyor bazen ama üzme canını olurmu gidip kan ver istersen boşuna üzülmüş olma hem 😔

Yine lekelenmem olmuş ama bu sefer daha fazla 😭😭😭 inşallah bebeğim benimledir, perşembe kese görmeye gidecektim çok üzüldüm
Canım üzme kendini dilerim bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur moralini bozma bir doktorunla görüş bugün muayene edebilir en azından kafan rahat olsun Rabbim korusun sana bağışlasın inşallah dilerim sağlıcakla atlatırsın 🤲❤️

Günaydın arkadaşlar, yaptım idrar testini ve negatif çıktı 💔 kontrol çizgisinin yanı bembeyaz, gölge bile yok…

Günaydın Arkadaşım keşke bugün güne senden gelecek güzel haberle başlasaydık üzüldüm 😢 İnan ki Allahım inşallah bir mucize olsun kan testinde pozitif çıksın Amin 🤲💕

İnşallah kuzumda herşey ayrı bişey bugün hiç lekenmem olmadı ama akşam affedesin silerken minik bir pıhtı geldi ama kanamam yok am takılmıorımda
Bunu doktorunla paylaş canım neden pıhtı gelmiş sen bol bol dinlen sonuç alana kadar dilerim sıkıntısız sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallah 🤲❤️

Canım ulaştım yerleşme olabilir dio bugün lekelenmem olmadı eğer bir daha olursa aspirini kes dedi test ver dedi lekelnme oldu diye gidip verdim 100 geldi
Kuzum şükür, sağlıkla ilerlemesini nasip etsin Allahım 🤗 Yerleşme kanaması oluyor endişe etme, dinlen bol bol.. 🌸
Bu arada canım kızlarım reçetem geldi inşallah yarın gidip sipariş vereceğiz cumartesi günü artık eve getiririm ondan sonra regl bekleyeceğim dilerim herşey su gibi berrak olsun dilerim bu sefer o altın minnoş embriyomu bulmak nasip olsun inşallah 🤲 onu bir yakalasam var ya totoşuna totoşuna vurucam 🤣
Bebeğimmm hadi bakalım Rabbim tez vakitte altın minnoşuna kavuşmayı nasip etsin, hepbirlikte sevinçten hoplayıp zıplayalım 💃🏻💃🏻 Ay yok dur hoplamayalım sakin sakin sevinelim 😀😀

Teşekkür ederim iyiyim yarın keseyi görünce daha iyi olacam
Perşembe günü kan tahlili verdim 556 di en son pazar günü dayanamadim bir daha test verdim 2316 çıktı hemsiren verme yeterli artık güzel dedi yarın hayırlısıyla keseyi de görürsek rahatlayacam
Ohhh maşaallah canım Rabbim pıt pıt kalp atışını da duyursun, sonraki süreçlerde su gibi akıp geçsin 🤲🏻💕
Kızlar bişi sorucam bu gebelik hesaplama adet gününü baz alıyormuşsun benim doktor öyle dedi yani benimki 5 hafta 3 günlük ve mide bulantırım hafiften başladı ağzım sulanıyor sürekli mide bulantısı yüzünden sizde durumlar nasıl
Canımm birlikte ilerliyoruz ve benim de ağzımda tuhaf bir tad var, ağzım sulanıyor. Bazen anlık mide bulantısı oluyor. Kalbim hızlı hızlı çarpıyor, elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemiyor sakarlık yapıyorum bazen ☺️

Canımm o lekelenmeler olabilir, sen gönlünü ferah tut ve dinlen. Kuzenimin 9 ay boyunca her regl zamanı normal regl kanaması oldu. Ona rağmen minnoşu 2 yaşında.. Sen güzel şeyler düşün lütfen ❤️

Arkadaşım kan testi yaptırsan, belki idrara yansımamıştır. Allahım sana mucizesini göndersin 🙏🏻🌸

Back
X