• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay evet cnm ya bende evhamlandım ay bıde yıkama dedı dr da ne yapacagımı şaşırdım onca zöan benımde kızımınkı 1 hafta sonra duşmuştu bunda bılemedım napcamızı
bızım paşa buyudu dun mevludu vvardı taktı papyonlarıda
ee senınkı napıyo bakalım

maşallah ona hayırlı olsun cnm..ya bıde derisi soyuluo gıdısının altı pütürlenıo yağla yağla nereye kadar göbegıne dıkkat ederek yıkadık valla bız dayanamadık:)
benımkıde ıste etrafı tanımaya kaşlarını çatıyo bizi dınlıo felan cok tatlılar cok minikler ya kıyamam ben onlara.cok özlemısız valla bebek sevmeyi

maşallah ona hayırlı olsun cnm..ya bıde derisi soyuluo gıdısının altı pütürlenıo yağla yağla nereye kadar göbegıne dıkkat ederek yıkadık valla bız dayanamadık:)
benımkıde ıste etrafı tanımaya kaşlarını çatıyo bizi dınlıo felan cok tatlılar cok minikler ya kıyamam ben onlara.cok özlemısız valla bebek sevmeyi

aynen cnm ya her halerı tatlı oluyo
arasta bı ra ısılık oldu o ara bebe yagını kestık ısılık oldugunda önerılmıyomuş
valla bızde göbek duşmeden yıkadık kaçamak aa 17 gun yıkanmadan olurmu dımı
derı dökulmesı normal cnm cok fazla degılse
abınız napıyo

selam kızlar

benim oğlum 19 günlük oldu. çok şükür sarılık geçti. herşey yoluna giriyor.

size birkaç şey sorucam.

oğlum uyurken aşırı derecede kendini kasıyor. sanki gaz çıkarıcak yada kabız olmuş gibi ıkınır gibi geriniyor. uyku boyunca hep böyle arada uyanıkkende yapıyor. ve uyurken çok sesi duyuyor. sizinkiler nasıl? yada ben ne yapabilir. eve getirdiğimizden beri yanında tv hep açık. ama kapı sesi ve insan sesini sevmiyor.

birde aşırı drecede memede kalmak istiyor. 1.5 saat kadar emiyor.

selam kızlar

benim oğlum 19 günlük oldu. çok şükür sarılık geçti. herşey yoluna giriyor.

size birkaç şey sorucam.

oğlum uyurken aşırı derecede kendini kasıyor. sanki gaz çıkarıcak yada kabız olmuş gibi ıkınır gibi geriniyor. uyku boyunca hep böyle arada uyanıkkende yapıyor. ve uyurken çok sesi duyuyor. sizinkiler nasıl? yada ben ne yapabilir. eve getirdiğimizden beri yanında tv hep açık. ama kapı sesi ve insan sesini sevmiyor.

birde aşırı drecede memede kalmak istiyor. 1.5 saat kadar emiyor.

cnm benım saydılarının hepsı normal yenodoğanda bızımkıde arad öel yapıyo sonra gaz cıkarıyo ardından

ruya göruyo se cıkarıyo
cnm ses duyma olayı bebkle ılgılı durum napsan degışmez bızımkı daldımmı cok uzun uyuyo emzırıyorum devam edıyo ama bazen dalana kadar zorluyo
cnnm 1.5 saat emmesı senı emzık nıyetınw kullandıgını gösterır sut durumun nasıl
okadar uzun sure sut gelmıyodur gelse ufacık mıdesı almaz
bak cnm burdada paylaşımlarımız var
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/569255-2012-kasim-bebekleri-buyuyor.html

aynen cnm ya her halerı tatlı oluyo
arasta bı ra ısılık oldu o ara bebe yagını kestık ısılık oldugunda önerılmıyomuş
valla bızde göbek duşmeden yıkadık kaçamak aa 17 gun yıkanmadan olurmu dımı
derı dökulmesı normal cnm cok fazla degılse
abınız napıyo

ay aniden cıkmak zorunda kalıorum böyle Yahya acıkıyo mızırdanıo felan..bılmıodum isilik olunca bebe yagının kullanılmadıgını sürmüştüm bıkac kez bak ögrendıgım ıyı oldu.bende bübchenın pişik önleyıcısı vardı ondan surdum banyo yapıncada gectı zaten cok sukur..abimizde ıste bıraz huy degıstırdı ama ergenlık öncesı oldugundamdr yoksa kardestenmdr bılmıorm bıraz üzüyo beni:) ama kardesını cok sevıyo herseyını dusunuo en ınce ayrıntıısna kadar geçici bı durum heralde huysuzluguda..ona gore davranıoruz ınsallah iyi olur..

canım sabırsızlandığını biliyorum ama kendime de sürekli dediğim gibi 40. haftanın dolmasını mutlaka beklemelisin bence.tabi herhangi bir sorun yoksa....

cnm zaten salı gunu 40 haftamz doluo takıvmım bıtecek dr umda salı gunu cagrdı bakalım neye karar verıcek allahtan hyrlıısı artıkk ....

cnm zaten salı gunu 40 haftamz doluo takıvmım bıtecek dr umda salı gunu cagrdı bakalım neye karar verıcek allahtan hyrlıısı artıkk ....

41. haftanın dolmasını demek istemiştim canım yanlış yazmışım.eğer bir sorun yoksa 41. haftanın dolması çok rahat beklenebilir.benim bebiş 38+5 te 3750 gr görünüyordu.41. haftanın dolmasını beklerse 4500ü çok rahat geçer diye biraz korkuyorum aslında inşallah 40. hafta bitiminden sonra en geç 2 gün içinde gelir yoksa normal doğum şansım kaçacak :(

sea ve yaren 2007 arkadaşlarım çook tşkr ederim öncelikle. secret kitabını okudum ve çok beğendim işe yaradı gibi. 3 ay sonra 2. tüp deniycem. secret ile neyi nasıl başardığınızı da anlatabilirmisiniz biraz

sea ve yaren 2007 arkadaşlarım çook tşkr ederim öncelikle. secret kitabını okudum ve çok beğendim işe yaradı gibi. 3 ay sonra 2. tüp deniycem. secret ile neyi nasıl başardığınızı da anlatabilirmisiniz biraz

cnm benım o kıtap ıle ılglı bılgım yok
ınşalla 2.tup bebekte hayallerınız karnında olur cnm benım sende bı kasım annesı olursun

41. haftanın dolmasını demek istemiştim canım yanlış yazmışım.eğer bir sorun yoksa 41. haftanın dolması çok rahat beklenebilir.benim bebiş 38+5 te 3750 gr görünüyordu.41. haftanın dolmasını beklerse 4500ü çok rahat geçer diye biraz korkuyorum aslında inşallah 40. hafta bitiminden sonra en geç 2 gün içinde gelir yoksa normal doğum şansım kaçacak :(

oowww maaşallahh bebegın baya kg lıymış yok bızım kg problemımz yok zaten zayıfız 3 200 gr şuan bnm kızım oda usg de cıkan daha azda olabılır tabı ustude olabılır bılemıorum benm normal dogum ıle alakalı kg den korkum yok bu yuzden 1 hafta daha dursa bıle en fazla 3 bucuk olur herhalde bılemıorum hyrlısı yaa beklıoruz bakalım bnm tek korkum bekleyıpte bebek kakasını yaptı yada kordona dolandı vs.. ne bılım hadı sezeryan denmesn bana bu sebeppten ne kadar korksamda sunı sancıdan verılmesını ıstıorum yınede ne yapım

cnm wallaa ben okudugumda nişanlıydım eşim askerdeydı tek başıma yapmaya calışıodum bı cok şeyı bır ara ıyıce bunalmıştım ve o kıtabı okuyarak olumlu duşunmeyı başarmıştım herhalde okumasaydım o psıkolojyle nişanı bıle bozabılırdım bence kndını ıyı hıssetmedgn zaman bıle tekrar tekrar okunabılecek bır kıtpa her

bizim bugün 40 haftamız doldu takvimimizde bitti :) yarın kontrole gideceğim.... :) herşey yolunda giderse cumartesiye kadr bekleriz belkide bakalım doktor neler söyleyecek

sizde ne var ne yokkk

nagişten haber var mıııı

bizim bugün 40 haftamız doldu takvimimizde bitti :) yarın kontrole gideceğim.... :) herşey yolunda giderse cumartesiye kadr bekleriz belkide bakalım doktor neler söyleyecek

sizde ne var ne yokkk

nagişten haber var mıııı

oy oyy hadı bakalımm bnmde salı gunu kontrolum tarcınn bı ıkımzmı kaldkk yaaa :)) gel bız ufaktn aralık annelerıne kayalımm bacımmmm :9:

bizim haricimizde var bi kaç kişi daha ama gitgide azalıyor :) az kaldı ya sabır

uyumak ne zor geliyor şimdiiiii bir bilsennn

ahh ahh blmezmıyım bee ama bu akşam 7 den 9 a kadar bı uyumuşum tv nın karşısında şuan hıc uykum yok ıı geldı o uyku bana vallaa cnm ben tv karşısında uyuklamaya bayılırım snde dene ıı oluo :)))

bizim topiğe ziyaretçi olarak takılıpta ya bu kızlar ne zaman doğuracak diye merakla bekleyen fanlarımız var mı acaba seaa :)))

bugün bakalım doktorum neler diyecek.... bebek acıcık daha indi sanki aşağıya wc e gittiğimde rahmimin alt bölgesinde acı hissettim sancı değilde acı......

bizim topiğe ziyaretçi olarak takılıpta ya bu kızlar ne zaman doğuracak diye merakla bekleyen fanlarımız var mı acaba seaa :)))

bugün bakalım doktorum neler diyecek.... bebek acıcık daha indi sanki aşağıya wc e gittiğimde rahmimin alt bölgesinde acı hissettim sancı değilde acı......

wallaa bana bı ıkı arkadaş sea senı cok merak edıorum dıe yazdı :)) ayy cnm gttınmı dr a bende yarın gtcem bakalım neler olacakkk annem artık umıdı kestı eşim de öle karnımda kasılmalar var dıorum eşim dalga gecıo hadı be yalan soleme heveslendırme bızı dıo :))

Back