• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
teşekkür ederim arkadaşım zahmet verdim sana da. 9 senedir evlat hasreti çekiyorum denemediğim de kalmadı. artık olumlu düşünme olayına kafayı sardım ama çok zor bişi. bi mucize bekliyorum

ah cnm benım ya rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın
bak kk da seneler sonra evlat harestı son bulan pek cok arkadaşımız var ınşalla gun gelıcek sende bu guzel duyguyu yaşıcaksın
sakın umudunu kaybetme cnm rabbım bellemıştır bı saat vakıt varmı bı engel cnm yada gördgun bı tedavu
bak burda asya arkadaşımız 8 sn e sonra aldı evlaıı kucagına pazartesı

Kızlar ben saat 11 gibi gece hastaneye geldim doktor yatş verdi sancı var ama düzenli değil ve açılma yok sanırım 1-2 saate sezaryana alırlar dua edin lütfen

Bayanlar herkese günaydınlar diliyorum, forumu sürekli takip ediyorum fakat bu güne kadar hiç yazmamıştım.40+5 haftalık oldum:( Fakat oğlumda hiç bir şekilde gelme belirtisi yok, bu son günüm yarın hastaneye yatıyorum, suni sancı vererek normal doğumu deneyecekler, olmadı sezeryan olacak galiba,Normal doğumu çok istiyordum ama olmayacak galiba:(

sea kuzum yarın doğuruyomuşsun aaa olmadı bak bız kasom 30 gıbı beklıyoduk ay hadı hayırlısı cnm ya bak yaz mutlka
cnm yok dunku nst de hıc sancı cıkmaynca dr ertelıdı bekleyelım bı kac gun daha belkı kendılıgınden gelır dedı bakalım gelmezse salı tekrar gıdıcem kontrole artık salı gunu bellı olur ne olcagımz buarada mevludunuzude allah kabul etsın cnm

teşekkür ederim arkadaşım zahmet verdim sana da. 9 senedir evlat hasreti çekiyorum denemediğim de kalmadı. artık olumlu düşünme olayına kafayı sardım ama çok zor bişi. bi mucize bekliyorum

cnm sana bı kıtap onereyım ama mutlaka oku The Secret olumlu duşunce konusunda ustune tanımıorum ben okudum ve bı cok sey gercek oldu Allahım en kısa surede melegıne kavuştrsun

Kızlar ben saat 11 gibi gece hastaneye geldim doktor yatş verdi sancı var ama düzenli değil ve açılma yok sanırım 1-2 saate sezaryana alırlar dua edin lütfen

cnm hadı hyrlı haberlerını beklıoruz sag salım dualrım senınle

Bayanlar herkese günaydınlar diliyorum, forumu sürekli takip ediyorum fakat bu güne kadar hiç yazmamıştım.40+5 haftalık oldum:( Fakat oğlumda hiç bir şekilde gelme belirtisi yok, bu son günüm yarın hastaneye yatıyorum, suni sancı vererek normal doğumu deneyecekler, olmadı sezeryan olacak galiba,Normal doğumu çok istiyordum ama olmayacak galiba:(

canım bnm kızımda 27 kasım son gunumuz bakalım nzaman gelecek olmadı sunı sancıyla denencek hakkımızda hyrlısı artık...

üzülme hakkında hayırlısı neyse o olsun. benim bebeğim kakasını yaptı sezeryan olduk ama yapmasaymış bile normal doğum olamayacakmış. çünkü kordonu düğümlenmiş kendi etrafında. ameliyat esnasında gördü doktor. belki bekleseydik bebeğime giden kan bile kesilebilirdi. Rabbime şükürler olsun sağsağlim kucagımda. evet içimde kaldı normal doğuramamak şuan karnım hala şiş ama çokda önemli değil yavrumun canı sağolsun.

Sea kıs hep seni merak ediyorum acaba doğurdu mu diye ama hala tık yok sende ...Ne zaman forumu açşam yok gelmedi diyorsun da aklımda hep sen varsın...Bu sabah da gene aynı şey oldu acaba gitti mi doğuma diyerek açtım sayfayı...

aynen cnm saga sola donmek yok bacak aramda sureklı yastıkk tam kapatamıorum acısından sırt ustu yatmaktan zaten sırtım agrıdan kopuo resmn erknden uyanmak vs vs vs...
yazmakla btmez ama cok sukur allahın gucune gtmesn ısteyıpte hala kavuşamayanlar var bızı duysalar emınım cok kızarlr bu gunlerde geceeck ıllakı belkkıde bu gunlerı arıcaz :)) buarada sana ozeldn msj attm gordunmu cıcı

aynen canım bacak arama yastık koymayınca kafasına sürtüyo gacır gucur ediyo :) bu bi kaç gündür sağa ve sola yattığımda rahatsız etmiyor bebiş yani kaburgalarımı tekmelerdi bi kaç gün önceye kadar şimdi yapmıyor sanırım alttan muayene sonucunda kafası biraz daha aşağı indi öyle yorumluyorum kendimce
dün biraz yürüyüş yapınca sabah erkenden kalkmadım biraz yorulmak lazım gün içerisinde galiba
ben 2 haftadır doğrudürüst evden çıkmıyordum belkide dinleniklikten sabah 5 te uyanıyordum
iyi hoş dün dışarı çıktığımda etraftaki insanların tepkileri aynı şöyle ayy son günleriniz miii ayyy nasıl çıktınızzz ayyy ben cesaret edemezdim ya doğurursam diye falan filan :) çıksan bi dert çıkmasan bi dertttt

nagis hayırdır aniden oldu di mi pazartesi gidecektin sanırım 1 gün önce oldu bak. dualarım seninle haydi güzel haberlerini bekliyorum

wawwww bizden kıdemli olanlarda varmış da yazmıyorlarmış :) baya beklemiş oğluşun haydi hayırlısı inşallah güzel haberlere, hiç belli olmaz belki normal olur

HERKESE KOCAMAN SELAMMM:16:
topiği sizleri cok özledimmm ama bebeğimle vakit gecirmek o kadar güzel kiiii :)
aynı zamanda da cok yorucu tabi :)
Bizim kızların hepsi kavustu meleklerine, ne mutlu bize, şükürler olsun hepimiz sağlıkla aldık kucagımıza yavrularımızı..
Bugün bizim 44. günümüz, kocaman olduk biz artık :) her gün yeni bi heyecanla geciyor..
40 günüm süresince kayınvalidem, (sağ kolum olur kendisi) hep yanımızda, hep bizimleydi, annemde haftada 1-2 gün geldi gitti uzak oldugu icin
ama benim icin farketmio beni tanıyanlar bilirler kayınvalidemi ne kadar cok sevdigimi..
40. günümü annemde gecirdim cünkü evde cok sıkılınca dayanamadım ve eşim anneme bıraktı beni, orda 40 ucurduk..
bizim minik prenses ananesinin de, babannesinin de bitanesi, ilk göz agrısı oldugundan bizimkiler fena bağlandılar :)
artık benle ilgilenende yok her telefon acısta herkes minik hatunu soruo :)

Ne güzelmiş anne olmak .. :16:
Böyle bi duygu oldugunu bilseydim evlendigim ilk sene yapardım 2,5 sene kim beklerdi :)
Allahıma şükürler olsun binlerce kez!!! O kadar mutluyum ki.. tam "aile" olduk şimdi, minik çekirdek aile :)
Hep duamdır, Allah herkese nasip etsin bu duyguları..

Betüşüm fena bi aşk yaşıyoruz ömre bedellllllll :) aynen bende evde bu kadar durcan deseler hayatta inanmazdım :)
erdemimi öp, kokla doya doyaa annesiiii..
Hem biz yazı bekliyoruz gezmek icin di mi:34::21:

Nilgünüm canım nasılsın? ne var ne yok?
aynı duyguları yaşamak ne güzel.. Allah bozmasın mutluluklarımızıııı..:16:

hala dogum yapmayan kasım anneleri inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucagınıza..

slm cnm sana kesinlikle katılıyorum.bizim de bugün 25. günümüz ama bebeğimle vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.allah bekleyen bütün herkese bu duyguyu tattırsın.

kimlerden haber var ben çok fazla giremiyorum foruma kızımla uğraşmaktan. hepinizi öpüyorum

kızlar napıtyosunuz bakalım artık yavaştan ksım bebeklerı buuyuyo topiğine kayıyoruz galıba

ay dun bebek mevludumuz vardı ay kaç gundr stres kı sormayın cok sukur kı atlattık darısı başınıza

canım merhaba mevlütte neler yaptın?bende mevlüt okutacağım ama ne yapsam karar veremedim

kızlar buarada bi tanıdığım cuma günü tüp bebek yöntemini denedi.bebeği olmasını çok istiyor.dua edermisiniz onun için. ismi kader.17 yıldır hasretle bebek bekliyor

Sea kıs hep seni merak ediyorum acaba doğurdu mu diye ama hala tık yok sende ...Ne zaman forumu açşam yok gelmedi diyorsun da aklımda hep sen varsın...Bu sabah da gene aynı şey oldu acaba gitti mi doğuma diyerek açtım sayfayı...

Ayy cnm benım yaa evet hala doğurmadım ama artık onumuzdekı hafta ıcı dr zorla dogurtur sanırımm :)):16:

kızlaaar acil yardım özellikle doğum yapanlar !!

dün gece boyunca bel ağrısı ve kasılmalarım oldu sabah dr gittik nst 2 tane 40 üzeri sancım çıktı alttan bakıp açılma yok diyip gönderdiler bugün sabahtan beri 2 kez az şekilde akıntım oldu ama idrar kaçırmış gibi sizce su mudur bu ?

Ayy cnm benım yaa evet hala doğurmadım ama artık onumuzdekı hafta ıcı dr zorla dogurtur sanırımm :)):16:

Sen yapamasanda onlar sezeryan olsun fark etmez alırlar yeter ki minikler sağlıklı ve sıhhatli olsun

kızlar yaa benım bebişimin göbeği hala dusmedı bılıomusunuzzz:31:
ılk oglumunda gec dusmustu ama bu kadarda gecıkmemıstı yanı..buda oyle oldu ya yarın 15 gunluk oluyo doktor 15 gune dusmesse getırın demıstı yarın goturcez ıste ınsallah önemlı bıse yoktur yaa:26:

kızlar yaa benım bebişimin göbeği hala dusmedı bılıomusunuzzz:31:
ılk oglumunda gec dusmustu ama bu kadarda gecıkmemıstı yanı..buda oyle oldu ya yarın 15 gunluk oluyo doktor 15 gune dusmesse getırın demıstı yarın goturcez ıste ınsallah önemlı bıse yoktur yaa:26:

cnm benım merhaba y bızım arasınkı 17 gunluken duştu 3 hafta ya kadar zamanı varmış cnm endışelenme ben de strese gırmıştım ınankı

cnm benım merhaba y bızım arasınkı 17 gunluken duştu 3 hafta ya kadar zamanı varmış cnm endışelenme ben de strese gırmıştım ınankı

merhaba songül ya ayy ınternetten bakıodumda sımdı evet 1 aya kadar dusmeyende oluomus gercekten ama evhamlandm ıste ne biliyim..bu arada ne yapıo senınkı büyümüştür yakışıklı:))

canım merhaba mevlütte neler yaptın?bende mevlüt okutacağım ama ne yapsam karar veremedim

cnm bnım Allah kolaylık versın valla bızde 70 kışı alan vardı
menuyu eşim hazırladı
içpilav ırmık tatlısı ayran vardı
ay en sınır bozucuda bebk suslerını dagıtmayı unuttuk nasıl ama

merhaba songül ya ayy ınternetten bakıodumda sımdı evet 1 aya kadar dusmeyende oluomus gercekten ama evhamlandm ıste ne biliyim..bu arada ne yapıo senınkı büyümüştür yakışıklı:))

ay evet cnm ya bende evhamlandım ay bıde yıkama dedı dr da ne yapacagımı şaşırdım onca zöan benımde kızımınkı 1 hafta sonra duşmuştu bunda bılemedım napcamızı
bızım paşa buyudu dun mevludu vvardı taktı papyonlarıda
ee senınkı napıyo bakalım

Back