aynen cnm saga sola donmek yok bacak aramda sureklı yastıkk tam kapatamıorum acısından sırt ustu yatmaktan zaten sırtım agrıdan kopuo resmn erknden uyanmak vs vs vs...
yazmakla btmez ama cok sukur allahın gucune gtmesn ısteyıpte hala kavuşamayanlar var bızı duysalar emınım cok kızarlr bu gunlerde geceeck ıllakı belkkıde bu gunlerı arıcaz :)) buarada sana ozeldn msj attm gordunmu cıcı
aynen canım bacak arama yastık koymayınca kafasına sürtüyo gacır gucur ediyo :) bu bi kaç gündür sağa ve sola yattığımda rahatsız etmiyor bebiş yani kaburgalarımı tekmelerdi bi kaç gün önceye kadar şimdi yapmıyor sanırım alttan muayene sonucunda kafası biraz daha aşağı indi öyle yorumluyorum kendimce
dün biraz yürüyüş yapınca sabah erkenden kalkmadım biraz yorulmak lazım gün içerisinde galiba
ben 2 haftadır doğrudürüst evden çıkmıyordum belkide dinleniklikten sabah 5 te uyanıyordum
iyi hoş dün dışarı çıktığımda etraftaki insanların tepkileri aynı şöyle ayy son günleriniz miii ayyy nasıl çıktınızzz ayyy ben cesaret edemezdim ya doğurursam diye falan filan :) çıksan bi dert çıkmasan bi dertttt
Kızlar ben saat 11 gibi gece hastaneye geldim doktor yatş verdi sancı var ama düzenli değil ve açılma yok sanırım 1-2 saate sezaryana alırlar dua edin lütfen
nagis hayırdır aniden oldu di mi pazartesi gidecektin sanırım 1 gün önce oldu bak. dualarım seninle haydi güzel haberlerini bekliyorum
Bayanlar herkese günaydınlar diliyorum, forumu sürekli takip ediyorum fakat bu güne kadar hiç yazmamıştım.40+5 haftalık oldum
Fakat oğlumda hiç bir şekilde gelme belirtisi yok, bu son günüm yarın hastaneye yatıyorum, suni sancı vererek normal doğumu deneyecekler, olmadı sezeryan olacak galiba,Normal doğumu çok istiyordum ama olmayacak galiba
wawwww bizden kıdemli olanlarda varmış da yazmıyorlarmış :) baya beklemiş oğluşun haydi hayırlısı inşallah güzel haberlere, hiç belli olmaz belki normal olur