• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar dün alttan açılmaya bakmıştı dr ama dünden beri karın ağrısından ölüyorum sizinde böyle oldumu karnımın altında deli ağrı var

selam kizlar
22 kasim persembe gunu canim oglusum dunyaya gozlerini acti cok mutluyum:))
Allah olmayan herkese bu duyguyu yasatsin insalah.
Darisi bekleyenlerin basina

kızlar dün alttan açılmaya bakmıştı dr ama dünden beri karın ağrısından ölüyorum sizinde böyle oldumu karnımın altında deli ağrı var

böyle ağrılar ordaki baskıdan dolayı sanırım.doğum sancısı nasıl tam bilmiyorum ama senin sancılarının başlaması yakın olabilir...

böyle ağrılar ordaki baskıdan dolayı sanırım.doğum sancısı nasıl tam bilmiyorum ama senin sancılarının başlaması yakın olabilir...

resmen karnımı kesmişler gibi acıyo açılma yok ama suni sancı yapıcaz dedi dr perşembe günü bi kontrol daha yapacak inşlh boşuna o kadar ağrıları çekipte sezeryana çevirmez

cnm benım eşim şef ahcı kendılerı aptılar ıc pılavı benn elımı surmedım dagıtma servıs falanda eş dost yaptı
sen ne zman yapıcaksın cnm buyuk yuk kaltı ustumden ınankı

ay songül benımde bitse mevüt rahatlıcam sanki:) ama daha kurban falan ayarlanması lazım tabi,,

resmen karnımı kesmişler gibi acıyo açılma yok ama suni sancı yapıcaz dedi dr perşembe günü bi kontrol daha yapacak inşlh boşuna o kadar ağrıları çekipte sezeryana çevirmez

kasılmadan dolayı olabilir.benim de karnım gergin kasılmalar da sıklaştı ama sancım ağrım hiç yok.yarın doktor kontrolüm var ama öylesine gidiyorum.nstye giriyorum doktor sadece 3 sn bakıyor gayet iyi diyor.ultrasona girdiğimde de bebişin boyunu kilosunu öğrenip geliyorum.daha çooook var sanırım doğuma :26:

cnm benım eşim şef ahcı kendılerı aptılar ıc pılavı benn elımı surmedım dagıtma servıs falanda eş dost yaptı
sen ne zman yapıcaksın cnm buyuk yuk kaltı ustumden ınankı

canım ben aralık 10 dan sonra yapacağım.40ım 10 aralıkta çıkıyor.ah ah bi ahçıda bana lazım böylr şeyler için.

Allah rızası için dua edin bana, belli aralıklarla adet sancısı gibi bişiler başladı, 5-10 dak da bir oluyor 15 sn sürüp geçiyor uzun aralıklarla başlaması gerekmiyor muydu? psikolojik mi? bu arada bugün bağsurum çıkmış sanıyorum ne yapmalıyım?

tarcınımm nyapıosunnn geldım hastaneden ve artık cuma gunu yatışımız var kendılıgınden gelmezse cuma gunı sunı sancıyla dogurtcak dr um hyrlısı artıkk heyecan dorukta...

tarcınımm nyapıosunnn geldım hastaneden ve artık cuma gunu yatışımız var kendılıgınden gelmezse cuma gunı sunı sancıyla dogurtcak dr um hyrlısı artıkk heyecan dorukta...

aa kız ben dıye dıye 30 mu yaptım kasımın sonu he
ee cnm anlatsana bebış ne kadar olmuş

cnm 3 200 kg 52 cm cumaya kadar da gelmezse kı gelecegede benzemıo cuma yatışımız var sunı sancı verecekler :18:
maşalahh subanallahhh az kalmıs canım doğum gecıyoda bızım gıbı aşıları knusmaya baslıyosun bende senın gıbıydım nasıl heyecanlydım çok guzel bısey hayata bıcanlı getırmek allah her kadına nasıp etsın harıka bı duyguu

mrb kızlar. ya bişey soracam bazıları elma kompostosu süt artırıyo diyo, bazıları da gaz yapıyo diyo. hangisi doğru? bilen yanıtlarsa sevinirim. tşk

deryas d a gırmışın cnm bebış sunnetmı olcak akşam arkadaş geldı onunda aynı olmuş sunet olmuş

yarencim sağlıkocağındaki hemşire aradı bugün bebişin durumunu sormak için yani hafif kırmızılık var bezinde çişden sonra ve çiş yaparken çok ağlıyor muhtemelen sünnet olacak hemşire de bir çocuk dr.una göstermenin faydalı olacaını söyledi bakalım
1 haftayı devirdik ama bi de bana sorun :27:

sürekli meme dışarda gezicez sanırım :27::27:adam emerken uyumayı seviyor :9:

mrb kızlar. Ya bişey soracam bazıları elma kompostosu süt artırıyo diyo, bazıları da gaz yapıyo diyo. Hangisi doğru? Bilen yanıtlarsa sevinirim. Tşk

valla kuzum onu bılmıyorum ama bana sut ıktarım azaldı gıb geldı dun humana stııl tee ıcmeye başladım ınan cok farkettı doluluk arttı

yarencim sağlıkocağındaki hemşire aradı bugün bebişin durumunu sormak için yani hafif kırmızılık var bezinde çişden sonra ve çiş yaparken çok ağlıyor muhtemelen sünnet olacak hemşire de bir çocuk dr.una göstermenin faydalı olacaını söyledi bakalım
1 haftayı devirdik ama bi de bana sorun :27:

cnm bıde genel cerraha göstersen arkadaş önce cocuk dr a sonra genel cerrha göturmuş
ee nasıl gıdıyo onca zman aradan sonra abılerde durum ne

ii gündür bi kaç saat uyuyabildim. bana da anki sütüm azaldı gibi geldi. o yüzden çarelerine bakıyorum. ben de humana still almıştım. süt olunca bıraktım. onu da içeyim bari. dediğiniz gibi valla meme dışarda geziyoz.
enimki emdikten sonra doyunca bi güzel yanağını yaslıyo memeye. öyle uyuyo.:1:

Back