Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dün alttan açılmaya bakmıştı dr ama dünden beri karın ağrısından ölüyorum sizinde böyle oldumu karnımın altında deli ağrı var
böyle ağrılar ordaki baskıdan dolayı sanırım.doğum sancısı nasıl tam bilmiyorum ama senin sancılarının başlaması yakın olabilir...
cnm benım eşim şef ahcı kendılerı aptılar ıc pılavı benn elımı surmedım dagıtma servıs falanda eş dost yaptı
sen ne zman yapıcaksın cnm buyuk yuk kaltı ustumden ınankı
resmen karnımı kesmişler gibi acıyo açılma yok ama suni sancı yapıcaz dedi dr perşembe günü bi kontrol daha yapacak inşlh boşuna o kadar ağrıları çekipte sezeryana çevirmez
cnm benım eşim şef ahcı kendılerı aptılar ıc pılavı benn elımı surmedım dagıtma servıs falanda eş dost yaptı
sen ne zman yapıcaksın cnm buyuk yuk kaltı ustumden ınankı
Allah rızası için dua edin bana, belli aralıklarla adet sancısı gibi bişiler başladı, 5-10 dak da bir oluyor 15 sn sürüp geçiyor uzun aralıklarla başlaması gerekmiyor muydu? psikolojik mi? bu arada bugün bağsurum çıkmış sanıyorum ne yapmalıyım?
tarcınımm nyapıosunnn geldım hastaneden ve artık cuma gunu yatışımız var kendılıgınden gelmezse cuma gunı sunı sancıyla dogurtcak dr um hyrlısı artıkk heyecan dorukta...
aa kız ben dıye dıye 30 mu yaptım kasımın sonu he
ee cnm anlatsana bebış ne kadar olmuş
cnm 3 200 kg 52 cm cumaya kadar da gelmezse kı gelecegede benzemıo cuma yatışımız var sunı sancı verecekler :18:
maşalahh subanallahhh az kalmıs canım doğum gecıyoda bızım gıbı aşıları knusmaya baslıyosun bende senın gıbıydım nasıl heyecanlydım çok guzel bısey hayata bıcanlı getırmek allah her kadına nasıp etsın harıka bı duyguucnm 3 200 kg 52 cm cumaya kadar da gelmezse kı gelecegede benzemıo cuma yatışımız var sunı sancı verecekler :18:
deryas d a gırmışın cnm bebış sunnetmı olcak akşam arkadaş geldı onunda aynı olmuş sunet olmuş
soğuk içmemeye dikkat et canım gaz yapmazmrb kızlar. ya bişey soracam bazıları elma kompostosu süt artırıyo diyo, bazıları da gaz yapıyo diyo. hangisi doğru? bilen yanıtlarsa sevinirim. tşk
mrb kızlar. Ya bişey soracam bazıları elma kompostosu süt artırıyo diyo, bazıları da gaz yapıyo diyo. Hangisi doğru? Bilen yanıtlarsa sevinirim. Tşk
yarencim sağlıkocağındaki hemşire aradı bugün bebişin durumunu sormak için yani hafif kırmızılık var bezinde çişden sonra ve çiş yaparken çok ağlıyor muhtemelen sünnet olacak hemşire de bir çocuk dr.una göstermenin faydalı olacaını söyledi bakalım
1 haftayı devirdik ama bi de bana sorun