kızlar merhaba biz geldik kızımlaa :)
bugün doktordaydık teyzoşlar diyet yapmam ve vitamin kullanmamam işe yaradı bebiş aynı kiloda 3700 gram sonra alttan muayane olduk acıdı azıcıknst ye bağlandık sancım çıktı baya .. doktor şaşırdı hayret nasılhissetmiyorsun diye...
bebeğin suyu kirlenmiş ya derisindeki kremsi tabaka yada bebek kakasını yapmış dedi ptesi öncelikle suni sancıyla açılma olup olmadıgına bakılacak eger açılma olmazsa sezeryana giricez hakkımızda hayırlısı.. Şuan sancım var gelip gidiyor doktor umarım ptesine kadar bebiş dayanır dedi bakalım teyzoşlar her an tetikteyizzzz :)
epidural normale karar verdik sabah 5 te hastanede olucaz bakalım nasıl olucak çok dua edin olur mu
bugün doktordaydık teyzoşlar diyet yapmam ve vitamin kullanmamam işe yaradı bebiş aynı kiloda 3700 gram sonra alttan muayane olduk acıdı azıcıknst ye bağlandık sancım çıktı baya .. doktor şaşırdı hayret nasılhissetmiyorsun diye...
bebeğin suyu kirlenmiş ya derisindeki kremsi tabaka yada bebek kakasını yapmış dedi ptesi öncelikle suni sancıyla açılma olup olmadıgına bakılacak eger açılma olmazsa sezeryana giricez hakkımızda hayırlısı.. Şuan sancım var gelip gidiyor doktor umarım ptesine kadar bebiş dayanır dedi bakalım teyzoşlar her an tetikteyizzzz :)
epidural normale karar verdik sabah 5 te hastanede olucaz bakalım nasıl olucak çok dua edin olur mu
canım demek sen de yolun sonuna gelmişsin hayırlısıyla normal doğum olur inşallah...bebeğine de sana da sağlık diliyorum...
aaaaa cnm benım ya bomba gıbı haberlerle geldın şimdi nasıp olursa sen pazartesı anne oluyosun öle mı ay cok sevındım heyecnlandım cnmya
cnm suda yuzen buyuk ıhtımal vernıks tabakaddır arsında ucusuyolardı
cnm bak bebşin 4 kg doğar benden sölemesı bızım öle oldu malum
ayyyyy cnm sancını pek hıssetmıyosan kolay bı doğum olcak ınşalla ay senın haberlerının nasıl alcaz oazartesı
saol canımmm Allahtan hayırlısı inşAllah canımmmm
duanı eksik etme hepimiz sağ salim kolayca kucağımıza alalım inşAllahhhh
yarenim canımmmm çok heyecanlı ve gerginim Allah yardımcım olsun ve pırt dıye dogurayımmm
4 kg sanmıyorum canım yaa maksimum 3700 dogar bencee hem saglıklı olsun yeter canımmm çok dua et olur mu
Kızlar Pazartesi anne olacagimm ben de amaa sondadan cok korkuyorum. Dr a anestezisi verince taksak dedim olmaz ameliyat hane uygun değil dedi cok erkek teknisyen var his olmuyo dedi bise diyemedim korkuyorum cok sezeryandan ühüü
asya sonda taktırmasan benm yoktu
canım hayırlısı olsun kızına kavuşuyorsun ne güzel.
bu sancıların ne zamandan beri var senin? çatı kontrolünden sonra mı başladı yoksa?
Canimsin ya sen bu topuğun olmazsa olmaz gulusun acayip seviyrm seni cok moral oluyorsun hepimize Allah senden razı olsun :) sonda illa takiyolarmis lavman yapmayacak ama
asyacım ben sonda da hiç sıkıntı yaşamadım bana da lavman yapmadılar ve sonda taktılar korkma çok azcık acıo ama anlamıyorsun sen bebişini düşün gerisini boşver :)
aysunum canım çoks evindim umarım sağlıkla doğar bebişin sende pırt die doğurursun inşallah dualarımız seninle
beysalımmm gelmişşş canımmmmm inşAllah dualarını eksik etme siz nasılsınız oğlusunla
iyiyiz kuzucum uyuyor şimdi uyurken konuşuyor :) rabbim sanada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin çok güzel birşey resmen yeniden aşık oldum
aaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canımmmm eminim öyledir maşAllahhh
resminide görseydik keşkem
benım yerimede öp pıtırcıgııı
koklarım teyzesi öpmeye kıyamıyorum :)
koklarım teyzesi öpmeye kıyamıyorum :)
asyacım ben sonda da hiç sıkıntı yaşamadım bana da lavman yapmadılar ve sonda taktılar korkma çok azcık acıo ama anlamıyorsun sen bebişini düşün gerisini boşver :)
aysunum canım çoks evindim umarım sağlıkla doğar bebişin sende pırt die doğurursun inşallah dualarımız seninle
Sagol canim bebegime konsantre olmaya çalışıyorum sagolun siz de cesaret veriyorsunuz.. 8 sene bekledim bı bebegi ya düşününce inanın kalbim duracak gibi oluyo inşallah arıza çıkartmam ameliyatta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?