• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çok iyi ya çOk güzel. benim için de dua edin benimde böyle kolay olsun sütüm gelsin.inşallahhh

cnm benım amelıyata ne kaadr pozıtıf gırersen okadar pozıtıf cıkarsın
sut konusuda öel cnm olumlu duşun kı hormonar harektee gecsın hayırlı doğumlar dılıyorum cnm sana ve tum arkadaşlarıma

kızlar dün gece 00.30 da doğurdum şu an evdeyiz :) hızlı bir doğum oldu valla ben de şaşırdım, ayrıntılı hikayeyi yazıcam inşallah, lavmandan da yırttım, ama emmeyi beceremiyor henüz böyle işte

ayyyy coynes gozun aydın kız :nazar: walla bugun hep aklımdaydın hee :)) cok sevndım yaaa hadı mutlaka anlatt bak merak edıorum darısı başıma artıkk bır an onceee butun ayrıntıları anlat bebegının kg sı boyu usg yle tutuomuydu kesıgın varmı dogum nasıl oldu vs tum ayrıntıları ıstıorum ona goreeeee

ayyyy coynes gozun aydın kız :nazar: walla bugun hep aklımdaydın hee :)) cok sevndım yaaa hadı mutlaka anlatt bak merak edıorum darısı başıma artıkk bır an onceee butun ayrıntıları anlat bebegının kg sı boyu usg yle tutuomuydu kesıgın varmı dogum nasıl oldu vs tum ayrıntıları ıstıorum ona goreeeee

ay ınan bende cok merak edıyorum
ay bıgın sabah uyansamda senınde doğum yaptını okusam ne mutlu olcam

selam kızlar..ayy gıremedım kım dogurdu kım kaldı cok merak edıorum zamanım olmuo pek hem annemlerde yanımda gecmısıde cok okuyamadım..dogum yapanlara hayırlı olsun yapmayanlara hayırlı dogumlar dılıorum:) ya kızlar benım meme uçlarım çok fena dogumdan bı ay önce bakım yapmaya baslamıstım her memeden sonra kremlıorum felan öle yara oldu kı buna ragmen..bugun hastaneye kontrole gıtmıstık oglum emdıkten sonra fazlalıgını kanlı cıkardı ödüm koptu hemen doktora tekrar girdik dr. meme uclarınd catlak varsa olur böle korkulcak bıse deıl dedı..ne yapabılırım bunun ıcın ya bunu yasayıpta çözen varsa yazabılır mı..bıde moralım bozuluo kızlar benım karnım cok kaldı sankı 6 aylık hamıle gıbı gorenler bebek mı unuttular ıcerde felan dıo yemın ederım ağlamamamk ıcın zor tutuorum kendımı..kılom cok yok 64 kıloyum sureklı bıseler ıctıgım ıcın verdgım kıloda vermemıs gıbı gozukuorum.ama karnıma çok moralım bozuluo yaa..tek tesellım ılk dogumumdda böle olmustu ama gecmıstı..ya herkes aynı seyı söluo aaaaa hamıle gıbısın cok karnın kalmıs felan psikolojımı bozdular yani:((( fotosunu yuklemeye calısıorum ama resım boyutu buyuk dıo kucultebılırsem resım koycam gorusuz kızlar..

selam kızlar..ayy gıremedım kım dogurdu kım kaldı cok merak edıorum zamanım olmuo pek hem annemlerde yanımda gecmısıde cok okuyamadım..dogum yapanlara hayırlı olsun yapmayanlara hayırlı dogumlar dılıorum:) ya kızlar benım meme uçlarım çok fena dogumdan bı ay önce bakım yapmaya baslamıstım her memeden sonra kremlıorum felan öle yara oldu kı buna ragmen..bugun hastaneye kontrole gıtmıstık oglum emdıkten sonra fazlalıgını kanlı cıkardı ödüm koptu hemen doktora tekrar girdik dr. meme uclarınd catlak varsa olur böle korkulcak bıse deıl dedı..ne yapabılırım bunun ıcın ya bunu yasayıpta çözen varsa yazabılır mı..bıde moralım bozuluo kızlar benım karnım cok kaldı sankı 6 aylık hamıle gıbı gorenler bebek mı unuttular ıcerde felan dıo yemın ederım ağlamamamk ıcın zor tutuorum kendımı..kılom cok yok 64 kıloyum sureklı bıseler ıctıgım ıcın verdgım kıloda vermemıs gıbı gozukuorum.ama karnıma çok moralım bozuluo yaa..tek tesellım ılk dogumumdda böle olmustu ama gecmıstı..ya herkes aynı seyı söluo aaaaa hamıle gıbısın cok karnın kalmıs felan psikolojımı bozdular yani:((( fotosunu yuklemeye calısıorum ama resım boyutu buyuk dıo kucultebılırsem resım koycam gorusuz kızlar..

cnm benım gözlerım arıyo ınan senı
coynens doğum yaptı cnm dun gece
bak benım kızımda acaıp yaraydı ağlıyodum emzırıken mutlaka aktardan sabum şeklınde olan kakao yagı aldır cnm onu kes gögsune koy
o orda erıyıp tedavı edıyo 2 gunde gecırdı cnm benım
bence göbuş ıcın hemen ya emrıkan bezı yada korse tak cnm ben ınanıyorum cnm benım hıc göbegım kalmadı

kızlar dün gece 00.30 da doğurdum şu an evdeyiz :) hızlı bir doğum oldu valla ben de şaşırdım, ayrıntılı hikayeyi yazıcam inşallah, lavmandan da yırttım, ama emmeyi beceremiyor henüz böyle işte
allah analı babalı büyütsün. gözünüz aydın canım çok sevindim. meme ucun büyük gelir bebişin ağzına :) sen ucunu sıkıp ağzına sok o öyle tutabilir ancak :). bol bol emzir göğüs ucum acıyo deme sakın. yoksa sarılık olur allah korusun. bide süütn azsa ılık duş al hemen doluyo göğüslerin sütle canım. bebeği de yerimize kokla annesi. kolay doğum hikayeni hemen paylaş da arkadaşlara cesaret gelsin:)

cnm benım ya sanırım sıkıntılı gecıyo benım kızımda öleydı 40 gun uykusuzluk benı alt ust etmıştı o zmnlar sebepsız aglama krızlerım oluyodu hatta
cnm benım heresın sutu ollcak dıye bışey yok emınım elınden gelenı yapıyosundur
cnm bebegını önce emzır sonra mama ver mutlaka hem anne sutude doyasıya almış olur
bızde ıyıyız cnm kızımdakınden farklı bı yenıdğan maşalla oğlum cok duzenlı gazını guzel cıkartıyo uykuları falanda cok duzenlı bılmem 1 aydan sonra degışırse yandıkk
dun ılk gezmemıze cıktık avm ye gııtkk hep uyudu arbasında banada ıyı gelsı

uykusuzluk dısında zaten insan katlanıyor herseye alısıyor bır zaman sonra ama uykusuzluk ınsanı sersem gıbı yapıyor. gece uykusu meger ne kadar tatlıymıs :) kıymetını bılememısım. ben de önce kendi sütümle emziriyorum sonra doymaz ağlarsa mama veriyorum çünkü artık boynumu cenemı yanagımı neremı gorse emıyor aglıyor kuzum. masallah aman nazar değmesin size hep böyle gider inşallah gerçi bebek nasılsa öyle gidemriş bugün öyle bi yazı okudum. benim de tek duam kolik olmasın bebeğim her gün dua ediyorum kolik olsa ben çıldırırım sanırım.

canım ya benim de dün göğüsümden biri emerken ölüyorum sandım çekmeye çalışıyorum bırakmıyor da ben de kıyamadım emsin dedim ama resmen canımdan can cıktı. emme bittikten sonra göğüs ucuma bi baktım ki ne göreyim ucunun çeyreğine yakın kısmı bembeyaz olmuş hemen bephanten sürdüm şimdi o memeyi emdirmiyorum sağıp veriyorum iyileşmeden daha da yara yapmak istemiyorum. göbek meselesine gelince daha çok yenisin canım üzme kendini hele bir kırkınız cıksın biriken kanlar gitsin şişkinlikler gitsin karnın bayagı bi küçülür. denilen laflara kulaklarını tıka, malesef ki sözün nereye gideceğini bilmeden konusan insan cok. yarenin dediği gibi korse takabilirsin daha cabuk toplar bel korsesi var onlardan kullanırsan dikişlerine de gelmez rahat edersin. benim de sezeryandan sonra göbeğin kalır diyorlardı çok korkmuştum şükürler olsun hiç kalmadı sadece dikiş üzerinde bi şişlik var o da 6 ay içinde toparlanırmış. çok kilo almadığım ve karnım çok büyümediği için doğumdan 3-4 gün sonra eskisi gibi oldu bir de benim ilk doğumum bunun da etkisi var sanırım..

Ay hadi gözün aydın coyness,:46::46::46::46::46:​darısı sıradaki biz gebeşlerin başına inşallah

kızlar ya acayip karnımda ağrılar var dün dr gittik bebeğim gayet iyi bekliycez dedi ama karnımdaki ağrılar durmuyo ve bebek çok kıpır kıpır yürüyüş yapıyorum ama kamyon gibiyim yavaş yavaş sizce doğum yaklaştımı ki? 38+4 teyim

kızlar ya acayip karnımda ağrılar var dün dr gittik bebeğim gayet iyi bekliycez dedi ama karnımdaki ağrılar durmuyo ve bebek çok kıpır kıpır yürüyüş yapıyorum ama kamyon gibiyim yavaş yavaş sizce doğum yaklaştımı ki? 38+4 teyim

ohooo sen bir de beni gör normalde çok hızlı yürüyen ben şimdi kaplumbağ ile yarışsak birinci kaplumbağa gelir :52:​kimbilir kaç kilo taşıyoruz içeride bebiş,plesenta vs vs

nabersiniz gençlerrrr

bir gece daha başlıyor

hangilerimiz sağlam?

kızlar nerdesinizzzzzzzzz

tarcın saglamlık buysa eger bak saat kacta gectım pc başına uyuyamıyoruuuuuuuuuuuummmmmmmm :19:

olabılır cnm bnde de var o agrılar belkı 10 gundur ama tık yok henuz bakalım beklıoruz...

ohooo sen bir de beni gör normalde çok hızlı yürüyen ben şimdi kaplumbağ ile yarışsak birinci kaplumbağa gelir :52:​kimbilir kaç kilo taşıyoruz içeride bebiş,plesenta vs vs

heheh aynen bende yururken balans ayarı bozulmuş araba gıbı bı sag cekıorum bı solll olee cokcok asırı buyuk bı karnımda yokk mlletı goruorum davul gıbı ama yınede baya engellıo yurumemı :1:

Ya önüne gelen uykunu al diyip duruyo, normalde 1e 2ye kadar gık demeden uyuyan ben bu saate kadar zor yatıyorum yaaa :((( sırtım, belim çok ağrıyo :(

merak ediyorum valla benim günümede çok az var ama hala doğuramamış olmak beni günden güne çok geriyor vallaa sizler nasılsınız :)

Doğuramayan hala BEN 1 :)

Benimde salı günü son ufak ufak ağrılarım var bu sabahta sanırım nişan geldi ama hala doğacakmış gibi gelmiyo bakalım. Bu arada nişan gelince hemen doktora gitmek lazımmı ya ağrım falan olmadığı için gitmedim ben aramadımda

Benimde salı günü son ufak ufak ağrılarım var bu sabahta sanırım nişan geldi ama hala doğacakmış gibi gelmiyo bakalım. Bu arada nişan gelince hemen doktora gitmek lazımmı ya ağrım falan olmadığı için gitmedim ben aramadımda

çünkü nişan gelince hemen hastaneye gidilmesi gerekmiyor diye biliyorum bence :) senin takvimde bitmiş

Back