• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende doğuramayanlardanımm :))) rüyalarımda doğuruyorumm amaa:))) akşam ilk defa deliksiz uyudumm yaa kaç gecedir uyuyamıyordum kalkıp geziniyodumm hep,ama akşam çok güzel uyudum allaha şükürr......rüyamdada nişanımın geldiğini gördüm:1::1: pembe pembe gelmişş güyaa,ay diyorum hemen bi banyo ypıyım hazırlanıyorum falan..kızımı hazırlamaya çalışıyorum teyzesine göndermek içinn ayy rüyamda bile panik yaptım gerçekte nasıl olcakk bakalımm..

Son düzenleme:
Dayanamadım aradım doktorumu oda bebeğinin hareketini takip ederek sancı gelmesini bekle dedi :)) pazartesi kontrolüm var zaten bekler bence akıllı kızım ;)

bende doğuramayanlardanımm :))) rüyalarımda doğuruyorumm amaa:))) akşam ilk defa deliksiz uyudumm yaa kaç gecedir uyuyamıyordum kalkıp geziniyodumm hep,ama akşam çok güzel uyudum allaha şükürr......rüyamdada nişanımın geldiğini gördüm:1::1: pembe pembe gelmişş güyaa,ay diyorum hemen bi banyo ypıyım hazırlanıyorum falan..kızımı hazırlamaya çalışıyorum teyzesine göndermek içinn ayy rüyamda bile panik yaptım gerçekte nasıl olcakk bakalımm..

ohoo ıkıncı dogumun hemde daha tecrubelı olman lazım ya ılk dogumu olanlar nyapsın :18:

ohoo ıkıncı dogumun hemde daha tecrubelı olman lazım ya ılk dogumu olanlar nyapsın :18:

tecrübe falan dinlemiyo valla bu işler ya:)) hatta bişey bilmeyince daha ii,,kızımda çok rahattım ben,, ilk doğum zor olunca bunda düşünüyorum habire ay nasıl olcak falann...bişey bilmemek daha ii:)

ohooo sen bir de beni gör normalde çok hızlı yürüyen ben şimdi kaplumbağ ile yarışsak birinci kaplumbağa gelir :52:​kimbilir kaç kilo taşıyoruz içeride bebiş,plesenta vs vs

son zamanlarda yeri daralır hareketleri yavaşlar diyorlar ama benim kız sürekli yılan dansı yapıyo içimde :)

merak ediyorum valla benim günümede çok az var ama hala doğuramamış olmak beni günden güne çok geriyor vallaa sizler nasılsınız :)

Doğuramayan hala BEN 1 :)

şimdiden gerilme cnm.ya biz günü dolupta hala bekleyenler ne yapalım :)) daha günün var bebişin heran gelebilir.ama günün dolunca beklemek daha bi kötü.inşallah bunu yaşamazsın.ben her an bebişi yokluyorum.hareketlerini kontrol ediyorum bişey oldumu acaba diye.yürüyorum merdiven inip çıkıyorum hareket yapıyorum hala tık yok.bugün nstye girdim sancım 20 ya var ya yok.doktor pazar gecesi yatıralım artık seni dedi.gece açılma için ilaç vericekler normal doğumu deniycekler olmazsa sezeryana alacaklar.Allah hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımız dolsun artık.

selam kızlar nasılsınız bakalım bende kuzuma kavuştum en son 6sında sancım var gibi demiştim o gün doktora gittim çocugun başı iyice aşagıya inmiş doguma alalım dedi çok şükür çok kolay bir dogum oldu 2 saatte kurtuldum desem yeridir yanlız bebişimde 37+5 de oldugu için solunum sıkıntısı oldu 2 gün yogun bakımda kaldık çok zordu dogumda degilde işte o 2 günde yıprandım darısı bekleyen arkadaşlarımın başına kimler dogurdu merak ediyorum cepten sayfayıda açmadı meraktan çatladım naptınız diye dilerim hepiniz iyisinizdir saglıkla bebişlerinize kavuşursunuz

selam kızlar nasılsınız bakalım bende kuzuma kavuştum en son 6sında sancım var gibi demiştim o gün doktora gittim çocugun başı iyice aşagıya inmiş doguma alalım dedi çok şükür çok kolay bir dogum oldu 2 saatte kurtuldum desem yeridir yanlız bebişimde 37+5 de oldugu için solunum sıkıntısı oldu 2 gün yogun bakımda kaldık çok zordu dogumda degilde işte o 2 günde yıprandım darısı bekleyen arkadaşlarımın başına kimler dogurdu merak ediyorum cepten sayfayıda açmadı meraktan çatladım naptınız diye dilerim hepiniz iyisinizdir saglıkla bebişlerinize kavuşursunuz

cnm benım ya gecmış olsun zor 2 gundur emınım
bızde 37 haftalık doğduk cnm dr bızede solunum sıkıntısı olursa aglamazsa kuveze gırebılcegınden bahsetmıştı bıde benı acıl sezeryandı carpıntı oldugundan ıstanbula falan sevkten bahsetmıştı amelıyata ne korkularla gırdım bellı degıl
ama sukur cnm sıkıntı olmadı kuveze gırmedık belkıde gelışımı ılerde oldugundan mı bılmıyodum ama duşuncesı bıle yıprattı benı
sımdı bebşın nasıl

cnm benım ya gecmış olsun zor 2 gundur emınım
bızde 37 haftalık doğduk cnm dr bızede solunum sıkıntısı olursa aglamazsa kuveze gırebılcegınden bahsetmıştı bıde benı acıl sezeryandı carpıntı oldugundan ıstanbula falan sevkten bahsetmıştı amelıyata ne korkularla gırdım bellı degıl
ama sukur cnm sıkıntı olmadı kuveze gırmedık belkıde gelışımı ılerde oldugundan mı bılmıyodum ama duşuncesı bıle yıprattı benı
sımdı bebşın nasıl

canım kuzucum 2940 49 cm dogdu daha fazla beklemedi yavrum yanımdayken morarıp çırpınmaya başladı ondan yatırdılar şükürler olsun şimdi iyiyiz biraz sarılıgımız var o da 7 seviyesi azmış yavruma oglum huzur verse uyuyacakta sürekli bırgalayıp duruyo o da sevmiyo fazla ilgiyi basıyo çıgıgı yakında netim olucak görüşürüz inşallah canım sen maşallah büyüttün gerçi bizde 11 günlük olduk artık ama minnacık benim kuzu gram bile farkediyomuş bebişte onu anladım oglum 3300 dü bıngıl bıngıldı her yeri bu kuzum minnacık ya

canım kuzucum 2940 49 cm dogdu daha fazla beklemedi yavrum yanımdayken morarıp çırpınmaya başladı ondan yatırdılar şükürler olsun şimdi iyiyiz biraz sarılıgımız var o da 7 seviyesi azmış yavruma oglum huzur verse uyuyacakta sürekli bırgalayıp duruyo o da sevmiyo fazla ilgiyi basıyo çıgıgı yakında netim olucak görüşürüz inşallah canım sen maşallah büyüttün gerçi bizde 11 günlük olduk artık ama minnacık benim kuzu gram bile farkediyomuş bebişte onu anladım oglum 3300 dü bıngıl bıngıldı her yeri bu kuzum minnacık ya

ay cnm ya ne kadar korktun kımbılır cnm ya ben genel anestesı altında oldum fakat şukur görmedıım ıkı kere kordon dolamış mosmor muş ay dr farketmese kötu sonclar olabılırdı
bızımkının 37 haftaya gek e nıyetı yoktu ama mecbur oldu
ona rağmen 3780 doğdu 51 cm pazartesı 1 aylık olcak bakalım ne kadar oldu
cnm bebışın 11 gunde guzel almış maşalla ufak bebekelr cabuk gelışır derler

ay cnm ya ne kadar korktun kımbılır cnm ya ben genel anestesı altında oldum fakat şukur görmedıım ıkı kere kordon dolamış mosmor muş ay dr farketmese kötu sonclar olabılırdı
bızımkının 37 haftaya gek e nıyetı yoktu ama mecbur oldu
ona rağmen 3780 doğdu 51 cm pazartesı 1 aylık olcak bakalım ne kadar oldu
cnm bebışın 11 gunde guzel almış maşalla ufak bebekelr cabuk gelışır derler

yok canım ya kuzucum daha aynı kiloda o ogluşumdu 3300 dogan bu naıl toparlanır bilemiyorum pek ufak daha benim kuzuda mor dogdu canım biraz niye oldugunu anlamadılar çocuk kanaldada sıkışmadı çok çabuk dogum oldu çocuk doktoru ne yaptın ne haberi izledin dogumdan önce diye espiri yaptı ama kuzum sıkıntılıymış 1 saat yanıma vermediler solunumdan dolayı dogdugunda agladı da ama bilmiyorum 10 saat sonra falanda nefessiz kalınca aldılar ordada 2 kere tekrarlamış bayabi zordu sütü sagmamı istediler şakır şakır gelen süt kesildi 2 gögüsten 5 cl bile çıkmadı şükürler olsun iyiyiz şimdi yaprtırmamız gereken test varmış beta testi diye bakalım kafam ona takılıyo işitme testinden geçtik ama nefessiz kaldıgı için allah korusun başka şeyler olabilirmiş bakalım ona baktırıcazz inşallah bişeyi yoktur yavrumun

yok canım ya kuzucum daha aynı kiloda o ogluşumdu 3300 dogan bu naıl toparlanır bilemiyorum pek ufak daha benim kuzuda mor dogdu canım biraz niye oldugunu anlamadılar çocuk kanaldada sıkışmadı çok çabuk dogum oldu çocuk doktoru ne yaptın ne haberi izledin dogumdan önce diye espiri yaptı ama kuzum sıkıntılıymış 1 saat yanıma vermediler solunumdan dolayı dogdugunda agladı da ama bilmiyorum 10 saat sonra falanda nefessiz kalınca aldılar ordada 2 kere tekrarlamış bayabi zordu sütü sagmamı istediler şakır şakır gelen süt kesildi 2 gögüsten 5 cl bile çıkmadı şükürler olsun iyiyiz şimdi yaprtırmamız gereken test varmış beta testi diye bakalım kafam ona takılıyo işitme testinden geçtik ama nefessiz kaldıgı için allah korusun başka şeyler olabilirmiş bakalım ona baktırıcazz inşallah bişeyi yoktur yavrumun

tatlım acab kordon falanmı dolanıktı gercı dr sölerdı ama,
bak doğum hıkayeşerınde bulemsununda bebegı mosmos doğmuş
ınşalla testlerde guzel cıkar cnm ama neysekı nefessız kalma duruu hastanede oldugundan cabuk mudahaeden dolayı zarar görmemıştır ıcını ferah tut cnm
bebışın toparlanır cnm ablamın kızı 2800 doğdu topaç gıbı oldu
ege kg almazsa cnm dr ıllakı veır takvıye gelişiverır bebilerımızın ve bız sukur atlattık cnm benı ya
ınşalla kalan ömurlerıde sağlıklı uzun olur
emme sı nasıl cnm

kızlar merhaba biz geldik kızımlaa :)

bugün doktordaydık teyzoşlar diyet yapmam ve vitamin kullanmamam işe yaradı bebiş aynı kiloda 3700 gram sonra alttan muayane olduk acıdı azıcık :( nst ye bağlandık sancım çıktı baya .. doktor şaşırdı hayret nasılhissetmiyorsun diye...

bebeğin suyu kirlenmiş ya derisindeki kremsi tabaka yada bebek kakasını yapmış dedi ptesi öncelikle suni sancıyla açılma olup olmadıgına bakılacak eger açılma olmazsa sezeryana giricez hakkımızda hayırlısı.. Şuan sancım var gelip gidiyor doktor umarım ptesine kadar bebiş dayanır dedi bakalım teyzoşlar her an tetikteyizzzz :)

epidural normale karar verdik sabah 5 te hastanede olucaz bakalım nasıl olucak çok dua edin olur mu :16:

Back