asyaaaa cnm hepımızın bebeklerı cok kıymetlı tabuı hepımız dört gözle bekledık ama senın cok başka be arkadaşım
ya benım ıkıncı oldugu halde bıkaç ay olmayınca ruh halım bozuldu
8 sene neler yaşadın kımbılır arıza cıkarmakta pıskopata baglanmakta hakkın be arkadaşım
ay benım bı arkadaşımın 8 sene olmadı pat doğumdan 2 ay sonra gebe kaldı yenıden
bıde ekım topiğnde bı arkadaşta tup bebekle gebe kalmış bebgı 9 haftalık şimdi 5 haftalık hamıle hıc akıllarına bıle gelmmeış bebk olur dıye 40 cıkmış olmuş
saol cnaımm dua et nolur
çatı muayanesindn sonra basladı diyebilirim
seA dan haberi olAN VARMI?
kızlar lavmandan da sondadan da korkmayın hele lavmanda hiçbirşey yok sezeryandan sonra gazım olmadı onun için lavman yaptılar ben de rahatladım da yemek yedim su içtim sondada 4-5 saat ayağa kalkamıyorsun ve lazım oluyo nasıl wc ye gideceksin o halde
kızlar lavmandan da sondadan da korkmayın hele lavmanda hiçbirşey yok sezeryandan sonra gazım olmadı onun için lavman yaptılar ben de rahatladım da yemek yedim su içtim sondada 4-5 saat ayağa kalkamıyorsun ve lazım oluyo nasıl wc ye gideceksin o halde
arkadaşlar benim son 8 gün ama herkes daha bebek yukarıda aşağıya inmemiş diyor normal doğum olacak inşallah ama bebek inmezse olmaz herhalde bebek ne kadar kala iniyor
Sagol canim bebegime konsantre olmaya çalışıyorum sagolun siz de cesaret veriyorsunuz.. 8 sene bekledim bı bebegi ya düşününce inanın kalbim duracak gibi oluyo inşallah arıza çıkartmam ameliyatta :)[/QUOTE
Aaaaa annesi çok ayıp ama, olur mu hiç öyle şey?
Sonda denilen şeyi sinek ısırığı gibi bir şey olarak düşünün o kadarcık birşey işte.
Eğer onu düşünüp acaba ne olacak diye buna endeksli olmazsanız, hiç anlamayacaksınız bile öyle düşünmeye çalışın, zaten miniğin dünyayamerhaba diyeceğini düşününce eminim başka şeyler aklınıza bile gelmeyecektir ve hayırlısıyla ve en kolayından gelip geçiverecektir doğum süreci.
arkadaşlar benim son 8 gün ama herkes daha bebek yukarıda aşağıya inmemiş diyor normal doğum olacak inşallah ama bebek inmezse olmaz herhalde bebek ne kadar kala iniyor
Kasım 2012 anneleri artık birer birer bebeklerini kucaklarına aldılar ve almaya devam ediyorlar. Ne güzel, inşallah siz ve sıradaki diğer anneler de hayırlısıyla ve kolaylıkla bebeğinizi artık kucağınıza bir an evvel alırsınız sağ salim kısmetse.
Yeni annelerden size çok daha iyi bilgi verebilecek olanlar vardır mutlaka. Ama ben yine de, yazdığınız gözüme ilişince kendi oğlumla ilgili süreci hatırladığım için bir iki satır yazmadan geçemedim.
Beklenen doğum tarihi 17 Eylül idi. Ve sürekli hep midemin üzerindeydi. Ben kafası gibi düşünüyordum ama aslında ...posuymuş tabi ki, sadece sağa sola biraz hareket edebiliyordu artık son zamanlarda. Tedbiren çok daha öncesinde hazırlıklarımı bitirdim ve beklemeye başladım, arada küçücük hani periyodik dönemlerde olan gibi çok hafif bir sancı da olsa beklemeye başladım pür dikkat. Derken 17 Eylül geldi geçti, aynı vaziyette beklemeye devam ede ede üçer gün arayla kontrole gitmeye başladım tabi ki çantam kolumda ve sanki beşinci ayımda falan gibiydim.
Nihayet 17, 20,23,25 ve 27 Eylül oldu takvim. Vaziyet hala aynı. Ultrason bu bebek neden hala orada diye soru işareti verdi doğal olarak. Doktorumuz muayne masasında doğum açısına bakalım dedi ve bebek suyunun eksilmesinin sakıncalı olacağı için artık normal doğumdan uzaklaştık dedi ve 30 Eylül sabahına sezeryan günü verdi.
Sordum tabi ben tekrar, çünkü sürekli normal doğum görünüyordu durum son ana kadar diye, "peki bu iki üç gün içinde normal doğum da olamaz mı o güne kadar" şeklinde ama pek sanmıyorum yine de herhangi bir farklılık olursa haberleşiriz dedi.
Aynen öyle oldu, en ufacık bir baskı veya sancı hissetmedim o sabaha kadar ve tabi ki bebek sezeryanla oldu.
Sizin durumunuz için herhangi birşey söylemek tabi ki hiçbirimiz için mümkün değildir belki ama bahsettiğiniz şekildeyse sanki biraz benim oğlumun durumuna benziyor ama yine de hayırlısı olsun inşallah.
Şu an doğumu yaklaşan tüm anneler için ve sizin için, gönlünüzden hangi şekilde geçiyorsa öylesi olsun, normal doğum veya sezeryan hangisi olursa olsun inşallah en kolayından geçsin doğumlarınız ve inşallah sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza alın ve hepsi inşallah hayırlı birer evlat olsunlar.
benım kızımda tamamen yukardaydı normal doğumu engellemez o ..kafa aşağıdaysa sorun yok yanii,,,ben o sancıyı çekerken ve doğuma girdiğimde bile ta göğsümdeydi başka bi doktor bastırdı aşağı inmese bile ittiriyolar yanii merak etme.:)))
valla bende korkuyorum nasıl doğurcam diye:) ilki zor olmuştu bu kolay olur inşallah,, allah yardım etsin hepimize sayılı günler kaldı sağsalim gelsinlerde artık her türlü acı çekiliyo işteçok korkuyorum zaman yaklaştıkça acayip bir korku sarıyor hayırlısı bakalım
Allah hepimize yardım etsin ne diyelim :) basa gelen çekilir melek gelecek inşallah acıların sonunda :) bu arada sea bence de doğurdu ben bugun gündüz rüyamda sea beni tel ile ararken gördüm aa diye şaşırıyorum
Telimi nerden buldu bende de kayıtlı diye.. Bı haberdir belki dedim inşallah doğmuştur kızı :) yoksa kesin gelirdi o :)
Evet en son öğlen girmiş de geceleri gelirdi ama hayırlısı :) benim Pazartesi inşallah sabah 7 de yatis yapicaz 8:30 gibi de sezercik :) gun belli olunca stres ve Yusufsea gündüz burdaydı ama... senin doğum pazartesimiydi,,bbenımde kontol var ogun sen ne guzel kavuşcan inşllah
Evet en son öğlen girmiş de geceleri gelirdi ama hayırlısı :) benim Pazartesi inşallah sabah 7 de yatis yapicaz 8:30 gibi de sezercik :) gun belli olunca stres ve Yusufbasiyo insanı :) hayırlısı olsun artık hepimizin bebesinin eli kulağında Allah hepimizi bı avazda sag salim kurtarsın inşallah
Evet en son öğlen girmiş de geceleri gelirdi ama hayırlısı :) benim Pazartesi inşallah sabah 7 de yatis yapicaz 8:30 gibi de sezercik :) gun belli olunca stres ve Yusufbasiyo insanı :) hayırlısı olsun artık hepimizin bebesinin eli kulağında Allah hepimizi bı avazda sag salim kurtarsın inşallah
asyaaa canım doğuma çok az kaldı pazartesi alcaz inşallah kuzucukları kollara..
yaklaştıkça daha bi stres oluyorum sanki biran önce bitse doğum olayı..Allahım yardımcımız olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?