• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ayy sorma bı hafta bı geçse hemen di mı Allah yardımcın olsun canim haberleşiriz özelden de inşallah hersey cok iyi gecer saatler kaldı valla.. Duygular da karışık :))

sayılı saatlerimiz kaldı zaman daraldıkça heyecan yapıyorum valla..kendimi teselli ediyorum öyle yada böyle bu çocuk bişekilde çıkacak :) hayırlısıyla olsun herşey diyorum.
haberleşelim canım inşallah hastanede ne kadar kalırız bilmiyorm ama tahmini çarşamba evde olurum ilk fırsattada yazarım sana..

sayılı saatlerimiz kaldı zaman daraldıkça heyecan yapıyorum valla..kendimi teselli ediyorum öyle yada böyle bu çocuk bişekilde çıkacak :) hayırlısıyla olsun herşey diyorum.
haberleşelim canım inşallah hastanede ne kadar kalırız bilmiyorm ama tahmini çarşamba evde olurum ilk fırsattada yazarım sana..
Sanırım ben salı aksama evde olurum hersey yolunda olsun da farketmez bı iki gun :) ben de öyle diyorum onu görünce hersey bitecek her acıya değecek diye sakinlesiyorum:) Allah yardımcın olsun canimcim ben iyi olursam yazarım hastaneden ;)

Sanırım ben salı aksama evde olurum hersey yolunda olsun da farketmez bı iki gun :) ben de öyle diyorum onu görünce hersey bitecek her acıya değecek diye sakinlesiyorum:) Allah yardımcın olsun canimcim ben iyi olursam yazarım hastaneden ;)

son hazırlıkları yaptık herşey hazır yarında evi toparlayıp son bi banyo sonrası bekle ki geçsin.:) sabah erkenden de çıkarız yola. dua ediyorum hep bizim gibi bekleyen isteyen herkese nasip etsin allahım..tedavide olan herkesede sabırlar versin sonrada bebişler versin allahım..

benim midemin olduğu yerde garip bi ağrı var nedir anlamadım..ara ara oluyo..sende son durumlar nedir?

son hazırlıkları yaptık herşey hazır yarında evi toparlayıp son bi banyo sonrası bekle ki geçsin.:) sabah erkenden de çıkarız yola. dua ediyorum hep bizim gibi bekleyen isteyen herkese nasip etsin allahım..tedavide olan herkesede sabırlar versin sonrada bebişler versin allahım..

benim midemin olduğu yerde garip bi ağrı var nedir anlamadım..ara ara oluyo..sende son durumlar nedir?

Aynen valla bizim cok beklenen bebek olunca millet döküldü bize. Anneler kayınvalideler abimler hep geldi bize.. Ev curcuna :) dediğin gibi hersey hazır yarın aksama dogru bı son banyo sonra saat sayarız .. Benim kadik agrim var biraz, oda öyle dayanılmaz değil dinlensinler geçiyor. midem iyi eskisine gore şükür.. Gaviscon ya da soda icebilirsin bana iyi geliyor..

Aynen valla bizim cok beklenen bebek olunca millet döküldü bize. Anneler kayınvalideler abimler hep geldi bize.. Ev curcuna :) dediğin gibi hersey hazır yarın aksama dogru bı son banyo sonra saat sayarız .. Benim kadik agrim var biraz, oda öyle dayanılmaz değil dinlensinler geçiyor. midem iyi eskisine gore şükür.. Gaviscon ya da soda icebilirsin bana iyi geliyor..

benim annem yanımda yarında kardeşim gelicek..kaynana hastaneye teşrif edecekmiş..onlarada ayrı gıcığım ya neyse sinirimi bozuyorlar zorla..
benim ailemde bi telaş var doğum olacak bebiş geleck diye diğerleri umursamıyo bile bide tüp bebk yani bide sıkıntı bendede değil düşün..
off aman aklıma getirirsem iyice sinirlerimioyantıcaklar en iyi si oğluşuma yoğunlaşmak..

ya mide ağrısı değil başka bi ağrı var ağırlaştı bebiş ya ondan geriliyo gibi farklı bişey..
midemde ara ara yanıyo madensuyu ii geliyo şükür.

anneannemiz bugün çıktı hastane çiçeklerinide ayarladı almış kocamn devasa bişey eve onu eve koyduk diğerini göstermedi :D hastanede görecekmişim
not yazdırmış bide kuzumun kuzusu hoş geldin diye yazdırırken hekesin hoşuna gitmiş bitek onu söyledi :) ahh ahh annemin kıymetini birkez daha anlıyorum canım annem..

Kızlar son bir saattir adet sancısı gibi sancım var ilk kez kıvrandırıyor yanlış alarm olabilir mi

benim annem yanımda yarında kardeşim gelicek..kaynana hastaneye teşrif edecekmiş..onlarada ayrı gıcığım ya neyse sinirimi bozuyorlar zorla..
benim ailemde bi telaş var doğum olacak bebiş geleck diye diğerleri umursamıyo bile bide tüp bebk yani bide sıkıntı bendede değil düşün..
off aman aklıma getirirsem iyice sinirlerimioyantıcaklar en iyi si oğluşuma yoğunlaşmak..

ya mide ağrısı değil başka bi ağrı var ağırlaştı bebiş ya ondan geriliyo gibi farklı bişey..
midemde ara ara yanıyo madensuyu ii geliyo şükür.

anneannemiz bugün çıktı hastane çiçeklerinide ayarladı almış kocamn devasa bişey eve onu eve koyduk diğerini göstermedi :D hastanede görecekmişim
not yazdırmış bide kuzumun kuzusu hoş geldin diye yazdırırken hekesin hoşuna gitmiş bitek onu söyledi :) ahh ahh annemin kıymetini birkez daha anlıyorum canım annem..

Aman bosver takılma onlara sen ! Kocan iyi mı o önemli neticede o lazım sana ;) herkesin keyfi bilir bosverr senin Can'ın sag ollsun :) artık bebis sığmıyor baskı yapıyordur midene sık disini tatlım az kaldı :)
VAlla bende acayip derecede duygusalim hele annem diyince :) cok duygulaniyodum anne kıymeti daha yeni anlaşılıyor Allah yokluklarını göstermesin :)

Kızlar son bir saattir adet sancısı gibi sancım var ilk kez kıvrandırıyor yanlış alarm olabilir mi

canım bi lavaboya git gaz sancısı ile karıştırıyor olabilirsin geçen bana da oldu gaz sancısıymış

bi ses geldi aniden uyandım uyanış o uyanış uyuyamıyorum şimdide hay Allahımmmm

Merhaba.

İyi geceler mi demek lazım, yoksa günaydın mı bilemedim.

Bu akşam biraz baktım bu foruma ve arka arkaya yazılan heyecanlı bekleyişleri nefes nefese okudum ve bu forumda ilk defa bu şekilde ve böylesine heyecanlandım.

Habire bakıyorum sık sık, sanki hemen yeni bir doğum haberi daha gelecekmiş gibi oldum.

Şimdi son iki annecik daha yazmış.

İnşallah artık sonuna gelinmiş bu sayılı günleriniz çarçabuk geçsin.

Bu son günler sanki geride kalan sekiz dokuz aydan bile daha uzun sürüyor zaten, insana öyle gibi geliyor.

Ne diyeyim ki bilemiyorum ama, gerçekten zor oluyor bu tatlı bekleyişin son demleri...

Kizlar benim önce gobegimde ve sonra el bileğimde başlayan kaşıntı ve sinek ısırdığı gibi minik kabartilar şimdi bütün vücuduma yayıldı. 3 gündür kaşıntıdan oluyorum gece uyuymayorum hatta gecen sabaha karsı yine yazmıştım kaşınıyorum diye:(
Doktor karaciğer testi yaptı, kan alınıp 4 ayrı tahlil yapıldı ama yooook neden olduğu belli değil.
Sürekli kaşınıyorum be kasindikca biryerlerim kabarıp duruyo.

Tarcincim sen de mı uyuymayorsun
Ben cok fena skntiliyim ya

Sıkıntılı derken, hani uyuyamama dolanıp durma hali mi? Yoksa sancınız falan mı var ya da daha farklı birşey mi?

İnşallah hani şu artık son günlerin etkisiyle olan uyuyamama durumudur ve daha başkaca bir sıkıntınız yoktur.

Takvimim de bitiyor bebek oldu 3650

Doktora kalsa alacak ama normal dogum bekliyorum, sancı yok açılma yok nasıl olacak bilmem:/

Bu kaşıntı beni mahvetti.

Bebegimi doguramadim diyenKurdesen dokuyorum resmen :/

Sıkıntılı derken, hani uyuyamama dolanıp durma hali mi? Yoksa sancınız falan mı var ya da daha farklı birşey mi?

İnşallah hani şu artık son günlerin etkisiyle olan uyuyamama durumudur ve daha başkaca bir sıkıntınız yoktur.

Candancim teşekkür ederim de maalesef kaşıntıdan uyuymayorum göbeğim hep açık, örtü bile yakıyor resmen biber sürmüşler gibi bacaklarım, kalçam kollarım heryerim fena oldu kaşıntıdan

Kizlar benim önce gobegimde ve sonra el bileğimde başlayan kaşıntı ve sinek ısırdığı gibi minik kabartilar şimdi bütün vücuduma yayıldı. 3 gündür kaşıntıdan oluyorum gece uyuymayorum hatta gecen sabaha karsı yine yazmıştım kaşınıyorum diye:(
Doktor karaciğer testi yaptı, kan alınıp 4 ayrı tahlil yapıldı ama yooook neden olduğu belli değil.
Sürekli kaşınıyorum be kasindikca biryerlerim kabarıp duruyo.

Geçmiş olsun.

Doktor tahlillerinizde birşey de bulamamış ama acaba allerjik bir reaksiyonmu?

Yediğiniz besinlerle alakalı olabilir mi ki? Hay Allah. Alkol sürün bari ve olabiliyorsa acaba ılık duş falan bir nebze de olsa rahatlatır mı diye düşündüm ama.

Candancim teşekkür ederim de maalesef kaşıntıdan uyuymayorum göbeğim hep açık, örtü bile yakıyor resmen biber sürmüşler gibi bacaklarım, kalçam kollarım heryerim fena oldu kaşıntıdan

Ağustos ayı annelerindemiydi acaba hiç hatırlamıyorum ki, yani bu anneler başlıklarından sabit takip ettiğim olmadığı için ama sanki daha önce de bir iki yerde okumuştum aynı sizin gibi son günlerinde bu tür şikayetleri olanları diye geçiyor zihnimden.

Benim aklıma birşey daha geliyor aslında kaşıntı ve yanmanın etkisini kesinlikle azaltacak ve rahatlatacak birşey ama ben Bursa dayım.

Siz sanırım başka biryerdesinizdir.

Takvimim de bitiyor bebek oldu 3650

Doktora kalsa alacak ama normal dogum bekliyorum, sancı yok açılma yok nasıl olacak bilmem:/

Bu kaşıntı beni mahvetti.

Bebegimi doguramadim diyenKurdesen dokuyorum resmen :/

Ya evet şimdi dikkat edince farkettim. zaten 20 si takviniz.

Valla normal doğum belirtisi yok gibi ama, bu forumda bir dolu öyle insan son anda normal doğumla dünyaya getirmişler bebeklerini.

Yani benim oğlum da takvimden tam onüçgün sonra mecburen sezeryanla alınmak zorunda kalınmıştı. Hiç ne bir sancı ne birşey olmadı yani son ana kadar.

Ama bu ciltteki problem de zor ya. Sabah bir daha gidip görünseniz mi acaba doktora veya hastaneye. Böyle nasıl olacak sıkıntılı bir şey ya offff ne bileyim ki insan ne diyeceğini de şaşırıyor, elim ayağım karıştı.

Vallahi hiç bilmiyorum ki öneriniz ne olacaktı Bursa'dan istanbula gelin gelenlerdenim, kızkardeşimden isteyebilirim birsey varsa o Bursa'da hala.
Yarın yani bugün doktora gitmek isterim ama cilt doktoru bulmam mümkün değil :/
Kan tahlillerinde çıkmadı birsey ama ben alerjik olabilme ihtimaline karsın eczaneden Avil merhem aldım fakat etkisi yok gibi :/

Günaydın kızlar gece biraz daha devam etti sancım sonra sızmışım uyandığımda inceden devam eden sancım var adet sancısı gibi ve belim ağrıyo umarım gelir artık oğlum

Back