• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar merhaba biz geldik kızımlaa :)

bugün doktordaydık teyzoşlar diyet yapmam ve vitamin kullanmamam işe yaradı bebiş aynı kiloda 3700 gram sonra alttan muayane olduk acıdı azıcık :( nst ye bağlandık sancım çıktı baya .. doktor şaşırdı hayret nasılhissetmiyorsun diye...

bebeğin suyu kirlenmiş ya derisindeki kremsi tabaka yada bebek kakasını yapmış dedi ptesi öncelikle suni sancıyla açılma olup olmadıgına bakılacak eger açılma olmazsa sezeryana giricez hakkımızda hayırlısı.. Şuan sancım var gelip gidiyor doktor umarım ptesine kadar bebiş dayanır dedi bakalım teyzoşlar her an tetikteyizzzz :)

epidural normale karar verdik sabah 5 te hastanede olucaz bakalım nasıl olucak çok dua edin olur mu :16:

canım demek sen de yolun sonuna gelmişsin hayırlısıyla normal doğum olur inşallah...bebeğine de sana da sağlık diliyorum...

bugün doktordaydık teyzoşlar diyet yapmam ve vitamin kullanmamam işe yaradı bebiş aynı kiloda 3700 gram sonra alttan muayane olduk acıdı azıcık :( nst ye bağlandık sancım çıktı baya .. doktor şaşırdı hayret nasılhissetmiyorsun diye...

bebeğin suyu kirlenmiş ya derisindeki kremsi tabaka yada bebek kakasını yapmış dedi ptesi öncelikle suni sancıyla açılma olup olmadıgına bakılacak eger açılma olmazsa sezeryana giricez hakkımızda hayırlısı.. Şuan sancım var gelip gidiyor doktor umarım ptesine kadar bebiş dayanır dedi bakalım teyzoşlar her an tetikteyizzzz :)

epidural normale karar verdik sabah 5 te hastanede olucaz bakalım nasıl olucak çok dua edin olur mu :16:

aaaaa cnm benım ya bomba gıbı haberlerle geldın şimdi nasıp olursa sen pazartesı anne oluyosun öle mı ay cok sevındım heyecnlandım cnmya
cnm suda yuzen buyuk ıhtımal vernıks tabakaddır arsında ucusuyolardı
cnm bak bebşin 4 kg doğar benden sölemesı bızım öle oldu malum
ayyyyy cnm sancını pek hıssetmıyosan kolay bı doğum olcak ınşalla ay senın haberlerının nasıl alcaz oazartesı

canım demek sen de yolun sonuna gelmişsin hayırlısıyla normal doğum olur inşallah...bebeğine de sana da sağlık diliyorum...

saol canımmm Allahtan hayırlısı inşAllah canımmmm :16::16::16:

duanı eksik etme hepimiz sağ salim kolayca kucağımıza alalım inşAllahhhh:49:

aaaaa cnm benım ya bomba gıbı haberlerle geldın şimdi nasıp olursa sen pazartesı anne oluyosun öle mı ay cok sevındım heyecnlandım cnmya
cnm suda yuzen buyuk ıhtımal vernıks tabakaddır arsında ucusuyolardı
cnm bak bebşin 4 kg doğar benden sölemesı bızım öle oldu malum
ayyyyy cnm sancını pek hıssetmıyosan kolay bı doğum olcak ınşalla ay senın haberlerının nasıl alcaz oazartesı

yarenim canımmmm çok heyecanlı ve gerginim Allah yardımcım olsun ve pırt dıye dogurayımmm :52::nazar::emir_bebek::1::1::1::1:

4 kg sanmıyorum canım yaa maksimum 3700 dogar bencee hem saglıklı olsun yeter canımmm çok dua et olur mu :34:

saol canımmm Allahtan hayırlısı inşAllah canımmmm :16::16::16:

duanı eksik etme hepimiz sağ salim kolayca kucağımıza alalım inşAllahhhh:49:

yarenim canımmmm çok heyecanlı ve gerginim Allah yardımcım olsun ve pırt dıye dogurayımmm :52::nazar::emir_bebek::1::1::1::1:

4 kg sanmıyorum canım yaa maksimum 3700 dogar bencee hem saglıklı olsun yeter canımmm çok dua et olur mu :34:

cnm benım dua etmem olurmu bak doğum yaptım 1 ay oldu hergun gelıyorum buraya aklım tum doğum yapmamış arkadaşlarımda
ay asyada doğum yapcak pazartesı ay hayırlı haberlerle gelırsınız ınşalla cnm ya

Kızlar Pazartesi anne olacagimm ben de amaa sondadan cok korkuyorum. Dr a anestezisi verince taksak dedim olmaz ameliyat hane uygun değil dedi cok erkek teknisyen var his olmuyo dedi bise diyemedim korkuyorum cok sezeryandan ühüü :(

Kızlar Pazartesi anne olacagimm ben de amaa sondadan cok korkuyorum. Dr a anestezisi verince taksak dedim olmaz ameliyat hane uygun değil dedi cok erkek teknisyen var his olmuyo dedi bise diyemedim korkuyorum cok sezeryandan ühüü :(

kuzum benım posıtıf gır posıtıf cık amelıyattan bak bebışıne kavuşcan artık
sonda sezeryan neymış o korksun senden cnm benım

canım hayırlısı olsun kızına kavuşuyorsun ne güzel.
bu sancıların ne zamandan beri var senin? çatı kontrolünden sonra mı başladı yoksa?

Canimsin ya sen bu topuğun olmazsa olmaz gulusun acayip seviyrm seni cok moral oluyorsun hepimize Allah senden razı olsun :) sonda illa takiyolarmis lavman yapmayacak ama :(

aaa cnm benım ya agzından bal damlıyo cok teşekkur ederım
bak gulusun demışsın bu arada adımda songül he
cnm bana ıkı doğumdada sonda takılmadı
epudural ola ıkı arkadaşımada
ama lavman yaptılar o cok kolay zaten ama sondada tecrubelı degılım bak

asyacım ben sonda da hiç sıkıntı yaşamadım bana da lavman yapmadılar ve sonda taktılar korkma çok azcık acıo ama anlamıyorsun sen bebişini düşün gerisini boşver :)

aysunum canım çoks evindim umarım sağlıkla doğar bebişin sende pırt die doğurursun inşallah dualarımız seninle

asyacım ben sonda da hiç sıkıntı yaşamadım bana da lavman yapmadılar ve sonda taktılar korkma çok azcık acıo ama anlamıyorsun sen bebişini düşün gerisini boşver :)

aysunum canım çoks evindim umarım sağlıkla doğar bebişin sende pırt die doğurursun inşallah dualarımız seninle

beysalımmm gelmişşş canımmmmm inşAllah dualarını eksik etme siz nasılsınız oğlusunla :49:

beysalımmm gelmişşş canımmmmm inşAllah dualarını eksik etme siz nasılsınız oğlusunla :49:

iyiyiz kuzucum uyuyor şimdi uyurken konuşuyor :) rabbim sanada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin çok güzel birşey resmen yeniden aşık oldum :34::31:

iyiyiz kuzucum uyuyor şimdi uyurken konuşuyor :) rabbim sanada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin çok güzel birşey resmen yeniden aşık oldum :34::31:

aaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canımmmm eminim öyledir maşAllahhh:16::16::16:

resminide görseydik keşkem :8:

benım yerimede öp pıtırcıgııı:49:

Sagol canim bebegime konsantre olmaya çalışıyorum sagolun siz de cesaret veriyorsunuz.. 8 sene bekledim bı bebegi ya düşününce inanın kalbim duracak gibi oluyo inşallah arıza çıkartmam ameliyatta :)

Sagol canim bebegime konsantre olmaya çalışıyorum sagolun siz de cesaret veriyorsunuz.. 8 sene bekledim bı bebegi ya düşününce inanın kalbim duracak gibi oluyo inşallah arıza çıkartmam ameliyatta :)

asyaaaa cnm hepımızın bebeklerı cok kıymetlı tabuı hepımız dört gözle bekledık ama senın cok başka be arkadaşım
ya benım ıkıncı oldugu halde bıkaç ay olmayınca ruh halım bozuldu
8 sene neler yaşadın kımbılır arıza cıkarmakta pıskopata baglanmakta hakkın be arkadaşım
ay benım bı arkadaşımın 8 sene olmadı pat doğumdan 2 ay sonra gebe kaldı yenıden
bıde ekım topiğnde bı arkadaşta tup bebekle gebe kalmış bebgı 9 haftalık şimdi 5 haftalık hamıle hıc akıllarına bıle gelmmeış bebk olur dıye 40 cıkmış olmuş

Back