çok iyi ya çOk güzel. benim için de dua edin benimde böyle kolay olsun sütüm gelsin.inşallahhh
kızlar dün gece 00.30 da doğurdum şu an evdeyiz :) hızlı bir doğum oldu valla ben de şaşırdım, ayrıntılı hikayeyi yazıcam inşallah, lavmandan da yırttım, ama emmeyi beceremiyor henüz böyle işte
ayyyy coynes gozun aydın kızwalla bugun hep aklımdaydın hee :)) cok sevndım yaaa hadı mutlaka anlatt bak merak edıorum darısı başıma artıkk bır an onceee butun ayrıntıları anlat bebegının kg sı boyu usg yle tutuomuydu kesıgın varmı dogum nasıl oldu vs tum ayrıntıları ıstıorum ona goreeeee
ay ınan bende cok merak edıyorum
ay bıgın sabah uyansamda senınde doğum yaptını okusam ne mutlu olcam
aynen yaaa bnde yazsam şuraya dogurdum dıe bıran once
selam kızlar..ayy gıremedım kım dogurdu kım kaldı cok merak edıorum zamanım olmuo pek hem annemlerde yanımda gecmısıde cok okuyamadım..dogum yapanlara hayırlı olsun yapmayanlara hayırlı dogumlar dılıorum:) ya kızlar benım meme uçlarım çok fena dogumdan bı ay önce bakım yapmaya baslamıstım her memeden sonra kremlıorum felan öle yara oldu kı buna ragmen..bugun hastaneye kontrole gıtmıstık oglum emdıkten sonra fazlalıgını kanlı cıkardı ödüm koptu hemen doktora tekrar girdik dr. meme uclarınd catlak varsa olur böle korkulcak bıse deıl dedı..ne yapabılırım bunun ıcın ya bunu yasayıpta çözen varsa yazabılır mı..bıde moralım bozuluo kızlar benım karnım cok kaldı sankı 6 aylık hamıle gıbı gorenler bebek mı unuttular ıcerde felan dıo yemın ederım ağlamamamk ıcın zor tutuorum kendımı..kılom cok yok 64 kıloyum sureklı bıseler ıctıgım ıcın verdgım kıloda vermemıs gıbı gozukuorum.ama karnıma çok moralım bozuluo yaa..tek tesellım ılk dogumumdda böle olmustu ama gecmıstı..ya herkes aynı seyı söluo aaaaa hamıle gıbısın cok karnın kalmıs felan psikolojımı bozdular yani(( fotosunu yuklemeye calısıorum ama resım boyutu buyuk dıo kucultebılırsem resım koycam gorusuz kızlar..
allah analı babalı büyütsün. gözünüz aydın canım çok sevindim. meme ucun büyük gelir bebişin ağzına :) sen ucunu sıkıp ağzına sok o öyle tutabilir ancak :). bol bol emzir göğüs ucum acıyo deme sakın. yoksa sarılık olur allah korusun. bide süütn azsa ılık duş al hemen doluyo göğüslerin sütle canım. bebeği de yerimize kokla annesi. kolay doğum hikayeni hemen paylaş da arkadaşlara cesaret gelsin:)kızlar dün gece 00.30 da doğurdum şu an evdeyiz :) hızlı bir doğum oldu valla ben de şaşırdım, ayrıntılı hikayeyi yazıcam inşallah, lavmandan da yırttım, ama emmeyi beceremiyor henüz böyle işte
cnm benım ya sanırım sıkıntılı gecıyo benım kızımda öleydı 40 gun uykusuzluk benı alt ust etmıştı o zmnlar sebepsız aglama krızlerım oluyodu hatta
cnm benım heresın sutu ollcak dıye bışey yok emınım elınden gelenı yapıyosundur
cnm bebegını önce emzır sonra mama ver mutlaka hem anne sutude doyasıya almış olur
bızde ıyıyız cnm kızımdakınden farklı bı yenıdğan maşalla oğlum cok duzenlı gazını guzel cıkartıyo uykuları falanda cok duzenlı bılmem 1 aydan sonra degışırse yandıkk
dun ılk gezmemıze cıktık avm ye gııtkk hep uyudu arbasında banada ıyı gelsı
selam kızlar..ayy gıremedım kım dogurdu kım kaldı cok merak edıorum zamanım olmuo pek hem annemlerde yanımda gecmısıde cok okuyamadım..dogum yapanlara hayırlı olsun yapmayanlara hayırlı dogumlar dılıorum:) ya kızlar benım meme uçlarım çok fena dogumdan bı ay önce bakım yapmaya baslamıstım her memeden sonra kremlıorum felan öle yara oldu kı buna ragmen..bugun hastaneye kontrole gıtmıstık oglum emdıkten sonra fazlalıgını kanlı cıkardı ödüm koptu hemen doktora tekrar girdik dr. meme uclarınd catlak varsa olur böle korkulcak bıse deıl dedı..ne yapabılırım bunun ıcın ya bunu yasayıpta çözen varsa yazabılır mı..bıde moralım bozuluo kızlar benım karnım cok kaldı sankı 6 aylık hamıle gıbı gorenler bebek mı unuttular ıcerde felan dıo yemın ederım ağlamamamk ıcın zor tutuorum kendımı..kılom cok yok 64 kıloyum sureklı bıseler ıctıgım ıcın verdgım kıloda vermemıs gıbı gozukuorum.ama karnıma çok moralım bozuluo yaa..tek tesellım ılk dogumumdda böle olmustu ama gecmıstı..ya herkes aynı seyı söluo aaaaa hamıle gıbısın cok karnın kalmıs felan psikolojımı bozdular yani(( fotosunu yuklemeye calısıorum ama resım boyutu buyuk dıo kucultebılırsem resım koycam gorusuz kızlar..
kızlar dün gece 00.30 da doğurdum şu an evdeyiz :) hızlı bir doğum oldu valla ben de şaşırdım, ayrıntılı hikayeyi yazıcam inşallah, lavmandan da yırttım, ama emmeyi beceremiyor henüz böyle işte
kızlar ya acayip karnımda ağrılar var dün dr gittik bebeğim gayet iyi bekliycez dedi ama karnımdaki ağrılar durmuyo ve bebek çok kıpır kıpır yürüyüş yapıyorum ama kamyon gibiyim yavaş yavaş sizce doğum yaklaştımı ki? 38+4 teyim
nabersiniz gençlerrrr
bir gece daha başlıyor
hangilerimiz sağlam?
kızlar nerdesinizzzzzzzzz
kızlar ya acayip karnımda ağrılar var dün dr gittik bebeğim gayet iyi bekliycez dedi ama karnımdaki ağrılar durmuyo ve bebek çok kıpır kıpır yürüyüş yapıyorum ama kamyon gibiyim yavaş yavaş sizce doğum yaklaştımı ki? 38+4 teyim
ohooo sen bir de beni gör normalde çok hızlı yürüyen ben şimdi kaplumbağ ile yarışsak birinci kaplumbağa gelir​kimbilir kaç kilo taşıyoruz içeride bebiş,plesenta vs vs
Ya önüne gelen uykunu al diyip duruyo, normalde 1e 2ye kadar gık demeden uyuyan ben bu saate kadar zor yatıyorum yaaa(( sırtım, belim çok ağrıyo
Benimde salı günü son ufak ufak ağrılarım var bu sabahta sanırım nişan geldi ama hala doğacakmış gibi gelmiyo bakalım. Bu arada nişan gelince hemen doktora gitmek lazımmı ya ağrım falan olmadığı için gitmedim ben aramadımda
merak ediyorum valla benim günümede çok az var ama hala doğuramamış olmak beni günden güne çok geriyor vallaa sizler nasılsınız :)
Doğuramayan hala BEN 1 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?