- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
bebegınızın hareketlerı nasıl kzlar azaldımı cogaldımı yoksa aynımı eskısıylaa?
Sea'cığım bizim fırtına duruldu biraz
günde 2 4 hareket onlar da yapamadığı hareketlerin acısını çıkartır derecede sağolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebegınızın hareketlerı nasıl kzlar azaldımı cogaldımı yoksa aynımı eskısıylaa?
Kizlar oncelikle hepinizi Rabbim sagsalim evlatlariniza kavustursun..2 gun once sezaryenle dogum yapmis biri olaraktan kesinlikle onermiyorum yani mecburiyet dsinda asla sezaryeni tercih etmeyin derim ben.. Normal dogum sancilarini bi kac saat cekersiniz dogum olunca kurtulur rahatlarsiniz ama sezaryende cekmediginiz agri sanci kalmiyo keske normal dogursaydim diorum koekmasaydim simdiye coktan ayaklnmistim..
Cnm tskr edrm kartal umutta yaptim herseyden cok memnun kaldim seyma hnm dktrum ebeler hemsireler temzlik hepsi gayetiyi
yaaaaaaaaaaaaaaa kızlarrr benim belim ve kasıklarımda ağrılar başladı bu cocuk bu gece gelicek herhalde, sankim hafif pembemsi bişeyler de var, Allahım çok heyecanlandım bi duşa gireyim bari, kaç dak bir gelmesi lazım ne zaman gideyim ki hastaneye
sakın korkma canım sevin aksine kavuşacaksın allahın izniyle kızına.benim bi arkadaş epidural sezeryan oldu. ertesi gün kalktı işine gitti . çok memnun kaldım falan dedi. rabbim herseyın bi kolaylığını biz annelere kadınlara veriyo hiç merak etme.Selam Kızlarrr biz son kontrolden geldik cadı kizim 3150 gr olmuş maşallah 52cm de boyu var işlemlerimi yaptık Pazartesi sabah 7 de yatis yapıyoruz 8 gibi de alırız bebegi dedi .. Rabb'ime bin şükür artık sona geldik. Korkuyorum şimdi bı yandan ama epidural sezeryan olacak sezeryan sonrasi nasil bir agri oluyo ?? Tarifi var mı kendimi hazırlamaya çalışırım barii :)(
sakın korkma canım sevin aksine kavuşacaksın allahın izniyle kızına.benim bi arkadaş epidural sezeryan oldu. ertesi gün kalktı işine gitti . çok memnun kaldım falan dedi. rabbim herseyın bi kolaylığını biz annelere kadınlara veriyo hiç merak etme.
sen sadece kızına odaklan onun mis kokusu bütün acılara değer :))
Kızlar 6 kasım da oglumu kucagımı aldım çok mutluyumm :) epidural sezeryan oldum tansiyon problemım oldu.normalde de düşük olan tansiyonum yerlerdeydi.epiduralle ilgili sıkıntı yaşamadım.fakat 3 kere bayıldıgım için genel anestezi olmuş gibiyim dogum yapmış arkadaslar gözünüz aydın.. bekleyen arkadaşlar da saglıkla bebeklerini kucaklarına alırlar insallah dualarım sizle
coynes sancım var yazmış canım . nişanı da gelmiş . inşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırız .kızlar coynesten haberı olan varmıı ?
asyacım hadı gozun aydın en azından gunun bellı bnm gıbı belırszlk ıcınde deılsın buara bebegınınde maaşallahı war sonunda 3 kg yı gectı bızım kızlar :)) hatta senınkı bnmkınıde gecmş maaşallahh :)) bakalım haftaya carşmbaya kadar bnm kızda gelmezse sunı sancyla denıcek dr um bu benı cok korkutuo inş sancım kndılıgınden sunı ye gerek kalmadan gelir
coynes sancım var yazmış canım . nişanı da gelmiş . inşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırız .
Slm kızlar
Erkek bebek annelerine bi sorum olcaktı
Ama gülmeyin ne biçim anne demeyin lütfen
Alt değiştirirken en son bezini kapatırken bebeğin pipisini yukarı doğru kaldırıp mı kapatıyosunuz yoksa aşağı doğrumu kapatıyosunuz
Hastanede göstermişler ama annem hatırlamıyo
Eşimin akrabası da yukarı doğru olmalı dedi
Ama bu sefer çok çiş yapınca beline kadar ıslanıyo oğlan kıyafeleri bile ıslanıyo kuzumun
Her kafadan bi ses çıkyo doğrusu nedir bunun:26:
hankar cnm nasılsın bebış nasıl
Selam Kızlarrr biz son kontrolden geldik cadı kizim 3150 gr olmuş maşallah 52cm de boyu var işlemlerimi yaptık Pazartesi sabah 7 de yatis yapıyoruz 8 gibi de alırız bebegi dedi .. Rabb'ime bin şükür artık sona geldik. Korkuyorum şimdi bı yandan ama epidural sezeryan olacak sezeryan sonrasi nasil bir agri oluyo ?? Tarifi var mı kendimi hazırlamaya çalışırım barii :)(