bebegınızın hareketlerı nasıl kzlar azaldımı cogaldımı yoksa aynımı eskısıylaa?
canım selam artık tabiki daha az oynuyor ama bak doktorun dediği bir şey eğer sabah 45 dak içinde 6-7 hareket yakalıyorsan 2-3 gün daha sürenin olması olası dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebegınızın hareketlerı nasıl kzlar azaldımı cogaldımı yoksa aynımı eskısıylaa?
kızlar dün gece 00.30 da doğurdum şu an evdeyiz :) hızlı bir doğum oldu valla ben de şaşırdım, ayrıntılı hikayeyi yazıcam inşallah, lavmandan da yırttım, ama emmeyi beceremiyor henüz böyle işte
Hmmm hala vaktimiz var mı demek bu gelsin artık yahu
kızlar dün gece 00.30 da doğurdum şu an evdeyiz :) hızlı bir doğum oldu valla ben de şaşırdım, ayrıntılı hikayeyi yazıcam inşallah, lavmandan da yırttım, ama emmeyi beceremiyor henüz böyle işte
canım sen hala doğurmadın anlaşıln nasılsın nişanınmı geldi yoksa
Yok cnm ne gelen ne giden var hayırlısıyla alsaydık bizde oğlumuzu coyness tebrikler cnm
senin bebek hareketleri çok mu sık canım? tekmeleri geçiriyor mu eskisi gibi? yoksa artık daha yumuşak mı dokunuyor? minik hareketler mi?
boyu kilosu nasıl? en son ne zaman kontrole gittin? çatı kontrolü ne zaman yaptırdın?
Slm kızlar
Erkek bebek annelerine bi sorum olcaktı
Ama gülmeyin ne biçim anne demeyin lütfen
Alt değiştirirken en son bezini kapatırken bebeğin pipisini yukarı doğru kaldırıp mı kapatıyosunuz yoksa aşağı doğrumu kapatıyosunuz
Hastanede göstermişler ama annem hatırlamıyo
Eşimin akrabası da yukarı doğru olmalı dedi
Ama bu sefer çok çiş yapınca beline kadar ıslanıyo oğlan kıyafeleri bile ıslanıyo kuzumun
Her kafadan bi ses çıkyo doğrusu nedir bunun:26:
Slm kızlar
Erkek bebek annelerine bi sorum olcaktı
Ama gülmeyin ne biçim anne demeyin lütfen
Alt değiştirirken en son bezini kapatırken bebeğin pipisini yukarı doğru kaldırıp mı kapatıyosunuz yoksa aşağı doğrumu kapatıyosunuz
Hastanede göstermişler ama annem hatırlamıyo
Eşimin akrabası da yukarı doğru olmalı dedi
Ama bu sefer çok çiş yapınca beline kadar ıslanıyo oğlan kıyafeleri bile ıslanıyo kuzumun
Her kafadan bi ses çıkyo doğrusu nedir bunun:26:
kızlar sezeryanı genel anesteziyle olan anneler biraz anlatırmısınız.ne kadar sürede uyandınız ,yürüdünüz.sütünüz ne zaman geldi?çok merak ediyorum.heyecan mı korku mu bilmiyorum:)
Kızlar 6 kasım da oglumu kucagımı aldım çok mutluyumm :) epidural sezeryan oldum tansiyon problemım oldu.normalde de düşük olan tansiyonum yerlerdeydi.epiduralle ilgili sıkıntı yaşamadım.fakat 3 kere bayıldıgım için genel anestezi olmuş gibiyim dogum yapmış arkadaslar gözünüz aydın.. bekleyen arkadaşlar da saglıkla bebeklerini kucaklarına alırlar insallah dualarım sizle
iyiyim yarencim uykusuzluktan artık kıvranır hale geldik. miniğim gündüz uyuyor gece az uyuyor ve bu durum bizi çok zorluyor. kızım iyi çok şükür tek sıkıntımız arada oluşan gaz sancıları ve sütümün hiç bir şekilde yetmemesi mama takviyesi ile hergün beslememiz. büyüdükçe doyma hissi daha da artıyor. önceden az bir mama ile doyarken her gecen gün daha da cok mama veriyorum. ama her zaman dediğim gibi buna da şükür ya mamayı kabul etmeseydi sevmeseydi. sen nasılsın canım aras bebek nasıl ?
canım tarihiniz hayırlı olsun. herkesin ameliyat sonrası etkileri farklı oluyor o yüzden kendini şartlandırma ağrım olacak veya olmayacak diye. ben 3 gün çok sıkıntı çektim anestezi ağrısı gaz ile birleşip omuzuma vurdu ve dikiş ağrılarımı unutturdu o derece şiddetliydi ama dediğim gibi herkesin yapısı, ağrı eşiği farklıdır. ben de veya bir baskasında olusan ağrı sen de oluşmayabilir. Allah şimdiden hayırlı etsin, sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin..
cnm ben gırdıgım andan 1 saat sonra odamdaydım amelıyathaneden uyandım bı uyandım cın gıbıydım zaten başladım sorular sormaya hemencık tam 3 saat sonra kaldırdılaar sondada takmadılar wc ye kendım gıttım cnm hem
bıde oğlum 37 haftalık olmasına ragmen ılk emzırmemde hemen geldı amelıyattan cıkıp bebk yanıa geldıkten sonra
Tebrik ederim Allah annali babali buyutsun darisi basimiza :)kızlar dün gece 00.30 da doğurdum şu an evdeyiz :) hızlı bir doğum oldu valla ben de şaşırdım, ayrıntılı hikayeyi yazıcam inşallah, lavmandan da yırttım, ama emmeyi beceremiyor henüz böyle işte