Bugün dr kontrolüm vardı.Çatıya çıktım nihayet ama çok acıdı benimki kendimi çok kastım sanırım.3 cm açıklık var rahim yumuşamış dedi.Yarın sabah 7 de hastaneye yatışım yapılacak suni sancı verilecek öğleye kadar beklicez yeterli açılmazsa olmazsa sezeryana alınacağım.Dr yarın bebeği göreceğiz artık deyince şok oldum ben daha 1 hafta beklerim diyodum.Eve gelene kadar ağladım ağladım ağladım....Çok duygusallaştım ben ya çok korkuyorum hamiş dostlar bana dua edin lütfen.Bu gece bana uyku yok.
ayyyy yarın ben de gidicem böle birşeyle karşılaşmayalım bir de, çünkü perşembe gittiğimde aynen benim de 1 cm açıklığım vardı, ve rahim yumuşamış dedi, çok zorlucak gibi gözükmüyor salıyya gel ama kalırsan tabi demişti, ayyy heyecanlandım şimdiaramızda da bir gün var, iyi de anlamadığım yani neden suni veriyor bakalım dursun sonuçta sancısız pat diye düşcek hali yok [/QUOT
cnm dr artık 40 haftaya giriyoruz bebek kakasını yapabilir bundan sonrasını riske atamam dedi.O yüzden suni sancı verecekmiş bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.Bugüne kadar hiç gün vermeyip birden yarın doğum deyince şok oldum ya.
ayyyy yarın ben de gidicem böle birşeyle karşılaşmayalım bir de, çünkü perşembe gittiğimde aynen benim de 1 cm açıklığım vardı, ve rahim yumuşamış dedi, çok zorlucak gibi gözükmüyor salıyya gel ama kalırsan tabi demişti, ayyy heyecanlandım şimdiaramızda da bir gün var, iyi de anlamadığım yani neden suni veriyor bakalım dursun sonuçta sancısız pat diye düşcek hali yok [/QUOT
cnm dr artık 40 haftaya giriyoruz bebek kakasını yapabilir bundan sonrasını riske atamam dedi.O yüzden suni sancı verecekmiş bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.Bugüne kadar hiç gün vermeyip birden yarın doğum deyince şok oldum ya.
valla ben de burda şok oldum hatta öyle heyecan yaptım ki tuvelete koştum hemenayy içimden bir his yarın ben de bunları duyacak gibiyim diyor, naptın çok mu yürüdün bu son haftalar veya merdiven çıktın? şu an ağrın sızın var mı? çünkü benim hiç yok ağrım, 3 cm farkında olmadan mı oldu?
valla ben de burda şok oldum hatta öyle heyecan yaptım ki tuvelete koştum hemenayy içimden bir his yarın ben de bunları duyacak gibiyim diyor, naptın çok mu yürüdün bu son haftalar veya merdiven çıktın? şu an ağrın sızın var mı? çünkü benim hiç yok ağrım, 3 cm farkında olmadan mı oldu?
Ara ara adet ağrılarım oluyordu bir de son zamanlarda akıntım fazlalaşmıştı dr o ağrılar açılmanı sağlamış dedi.Şimdi de çatı kontrolünden sonra ağrım arttı iyice vajina bölgesinde baskı iyice arttı hissediyorum bebeğin iyice indiğini.Dr kontrolden sonra bu gece dikkatli ol bebek kendiliğinden de gelebilir dedi.
Bugün dr kontrolüm vardı.Çatıya çıktım nihayet ama çok acıdı benimki kendimi çok kastım sanırım.3 cm açıklık var rahim yumuşamış dedi.Yarın sabah 7 de hastaneye yatışım yapılacak suni sancı verilecek öğleye kadar beklicez yeterli açılmazsa olmazsa sezeryana alınacağım.Dr yarın bebeği göreceğiz artık deyince şok oldum ben daha 1 hafta beklerim diyodum.Eve gelene kadar ağladım ağladım ağladım....Çok duygusallaştım ben ya çok korkuyorum hamiş dostlar bana dua edin lütfen.Bu gece bana uyku yok.
Selam millet, yarın doguma gireceklere Allah yardım etsin sag salim kavuşursunuz inşallah .. Kızlar ya benim Minigim bugun cok sakindi. Hareket etti etmesine ama daha cansız daha kisa süreli sanki cuma dan once gitsem mı acaba.. Bı sıkıntısı olabilir ki ?
asya benimkide öyle,,hatta bende aynı şeyi düşündüm erkenmı gitsem hastaneye acaba diye,,sonra sırt üstü yatıp biraz kontrol ettim haret ediyor arada,, artık yerleri dar tabi raht hareket edemiyor onlarda napsın:)
benim sağ ayağım çok şişiyor 2 gündür,,davul gibi ayak bileğim ayağım sol okadar şiş deil ama sağ ayağım şiş nedense.
Aman ne bileyim korkuyorum Allah korusun kotu bise olur kordon dolanır falanbenim de cok şişiyor ayaklarım ödem tavan yaptı aman ben biz mühim değil bebisler iyi olsun da tek
slm kızlarrrrr nasılsınızz ?
Ara ara adet ağrılarım oluyordu bir de son zamanlarda akıntım fazlalaşmıştı dr o ağrılar açılmanı sağlamış dedi.Şimdi de çatı kontrolünden sonra ağrım arttı iyice vajina bölgesinde baskı iyice arttı hissediyorum bebeğin iyice indiğini.Dr kontrolden sonra bu gece dikkatli ol bebek kendiliğinden de gelebilir dedi.
hmmm senin ağrın varmış hafif hafif, benim yok pek, ama akıntı çoğaldı hatta bi ara çok yoğun geldi, zaten kahverengi de geliyor, benim muayeneden sonra ağrım artmadı da işte lekelenme geldi, bakalım bana doktor yarın ne dicek, hadi hayırlısı canım belki bu gece gelir belli mi olur :) bi avazda kurtulursun inşallah
hmmm senin ağrın varmış hafif hafif, benim yok pek, ama akıntı çoğaldı hatta bi ara çok yoğun geldi, zaten kahverengi de geliyor, benim muayeneden sonra ağrım artmadı da işte lekelenme geldi, bakalım bana doktor yarın ne dicek, hadi hayırlısı canım belki bu gece gelir belli mi olur :) bi avazda kurtulursun inşallah
Sağol cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun benim de lekelenmem geliyo kahverengi.Hadi inşallah hepimiz rahat doğuralım bebeğim de bu gece kendi kendine gelsin :)
adet ağrısı gibi ağrılar doğumun yaklaştığını iyice belli ediyormuş canım hazırlıklı ol sen... e tabi psikolojikte olabilir çok istiyosun ya :) benimde 1 gün sadece adet ağrısı gibi olmuştu sonra geçti düzenli de olması gerekiyor aynı zamanda tabi
evet cnm ama psıkolojk oldugu sanmıorum cunku gecen salı pembemsı sıvı geldgnden berı agrım oluo bakalım hyrlısı artık...
canım merturla karıştırdın sen beni, doğurmuştur sağ salim inşallah
aaaaaaa evet yaaa kusura bakma cnm bnm tansıyon yıne tavan yapıo bugunler başımda acaip donuo karıştrdım bı an pardon şekerim
kızlarr özel avcılar anadolu hastanesini bilen duyan var mı ?? doğumumu orda düşünüyordum ama bugün doktordan hiç memnun kalmadım mehtap hanım..eski doktorumla görüştüm 750 tl sgklı.annenin ve bebeğin bütün tahlilleri yatış dahil.39.haftana girmişsn artk beklemeye gerek yok dio..diğer doktorda sözde bugn gün vericekti doğum için hala bekleyelim dio günüm dolmadan almıo haftaya pazartesi veya salı dedi hiç güven duymadım sözlernden ilgisiz sankii.off napıcm bilmiyorm para durumlarıda sıkıntılı
cnm ben duydum b.çekmecede oturuorum hastane ıı dıe bılıorum ama dr onemlı tabı bnm dr umda ole ılgısız gıbı durur ama adam bilgili memnunum ben bı kac arkadaş gdıoruz . bız ıstıoruz kı bole guzel guzel konuşsun dr bızımle ama ozel alaka gostermıolar eger bduzune yakınsan medılıfe ı onerırım ben orda dogum yapıcam cunku dr da ahmet bey bılgın olsun ...
Selam millet, yarın doguma gireceklere Allah yardım etsin sag salim kavuşursunuz inşallah .. Kızlar ya benim Minigim bugun cok sakindi. Hareket etti etmesine ama daha cansız daha kisa süreli sanki cuma dan once gitsem mı acaba.. Bı sıkıntısı olabilir ki ?
cnm sıkma canını bışı oldugunu sanmıorum bnmm kızda ole yerlerı daraldı ondandr tatlı bışıler ye sessz odaya gec sırt ustu yat dnle bakalım hareketlencekmı yınede ıcın rahat etmezse yarın gıt cnm
Kızlar bebeği sarılık olan varmı hiç,bu gün dr hafif sarı cumartesi tekrar bakalım dedi kızımın kilosuda az zaten. Sarılığı önleyecek bşr şey varmı çok korkuyorum kahroluyorum resmen. Ne olur bana yardımcı olun...
Kızlar bebeği sarılık olan varmı hiç,bu gün dr hafif sarı cumartesi tekrar bakalım dedi kızımın kilosuda az zaten. Sarılığı önleyecek bşr şey varmı çok korkuyorum kahroluyorum resmen. Ne olur bana yardımcı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?