• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selamlar herkese,
bizim büyük gün yarın .
sezaryan olacağım, dua edin, sağ salim çıkalım ikimiz de. Sezaryandan korkuyorum, ilk normaldi..
7 yaşında oğlum var, ona bakınca ağlayasım geliyor.Arkadaşım da kalacak o, okula gidiyor.
Çok duygusalım:( Aslında heyecanlıyım da. duygular karışık.

selamlar herkese,
bizim büyük gün yarın .
sezaryan olacağım, dua edin, sağ salim çıkalım ikimiz de. Sezaryandan korkuyorum, ilk normaldi..
7 yaşında oğlum var, ona bakınca ağlayasım geliyor.Arkadaşım da kalacak o, okula gidiyor.

ne güzel yarın kavuşuyorsunuz hayırlısı olsun,sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah :) duyguların böyle olması çok normal.en güzeli hiç düşünmemeye çalışmak sanırım doğumu bende sezeryan olucm ve çok korkuyorm :5:

selamlar herkese,
bizim büyük gün yarın .

Selam canım Allah sağlıkla huzurla kavuşmanızı nasip etsin bebişinize..

merwemmmm maşAllahhhhh bugünleride gördük hamd olsunnn:16::16::16:

ewet yaa son takvimli gunun:52::52::52:

evt tatlım ya ılk zamanlarını hatırlıyorumda ıkılı testı uclu testı doplerı seker testı derken sımdı gunu doldu doğuramıyoz:)))) cok farklı duygular ıcındeyım tek dusundugum sag salım kucaklayabılmek oğlumu hareketlerını dınlemekten paranoyak oldum ınankı

merwemmmm maşAllahhhhh bugünleride gördük hamd olsunnn:16::16::16:

ewet yaa son takvimli gunun:52::52::52:

kızzz aysunnnn nasılsın :52:

bebişin nasıl? doğumla ilgili bir bilgi var mı?

ben bebişimle oyuncak bebek gibi oynuyorum :))) emziriyorum, altını değiştiriyorum, cicilerini seçip giydiriyorum, çok zevkli.

kazasız belasız bebeğine kavuşursun inşallah.

yarın bdtmın son gunu bende hala tık yok yarından ıtıbaren bı takvımım bıle olmıcak:((

anammmmmmmm mervem daha doğurmamış, maşallah bebiş pek sabırlıymış. inşallah kazsız belasız kavuşursun yavruna.

kızlar coynes bebegıne kavuştumu acabaaa inş sag salim kavuşmuştr haberı olan varsa yazsın lutfeeennnn:44:

yok anam yok, bugun kendimi temizliğe verdim, süpürge vileda derken, eğilip kalkarım, belki belim ağrır karnıma sancı girer diye ama nerdeeeeeeee:37: tık yok, hayır bi ara burnum dudaklarım falan da şişmişti herkes doğurcan diyordu, şu an yüzüm de şiş değil, elim ayağım da, güya nişan mıdır ne zıkkımsa gelip duruyor renkli yani akıntı ama tık yok, doğurmucam ben kararımı verdim:27:

Son düzenleme:
canım nasılsın bebıslı gunlerın nasıl gecıyor doğumun rahat oldu mu sımdı nasılsınn anlatsana bırazz

selam canım. doğum kolaydı. uyuştuktan sonra sonda taktılar, hiç acımadı, lavman yapılmadı, ondanda kurtuldum. ben epidural sezeryan oldum bu arada. ameliyat sırasında bişi hissetmiyorsun tabi, bebeğin sesine odaklanıyorsun, 10 dakika sürmedi bebişimi öptürdüler bana. sonra o yukarı çıktı, benim dikişlerim bi 20 dakika sürdü. narkozun etkisi geçince maceram başladı. karnım çok ağırdı, ağrı kesici vermek istemediler dayandım bende. süte geçmesin diye diğer ağrı kesicileride kullanmadım. akşama doğru yürüdüm çok zor oldu. 2 - 3 gün çok ağrılarım oldu 1 hafta sonra bişiyim kalmadı. çok şükür bebeğimle rahatça ilgilenebiliyorum artık :)

selam canım. doğum kolaydı. uyuştuktan sonra sonda taktılar, hiç acımadı, lavman yapılmadı, ondanda kurtuldum. ben epidural sezeryan oldum bu arada. ameliyat sırasında bişi hissetmiyorsun tabi, bebeğin sesine odaklanıyorsun, 10 dakika sürmedi bebişimi öptürdüler bana. sonra o yukarı çıktı, benim dikişlerim bi 20 dakika sürdü. narkozun etkisi geçince maceram başladı. karnım çok ağırdı, ağrı kesici vermek istemediler dayandım bende. süte geçmesin diye diğer ağrı kesicileride kullanmadım. akşama doğru yürüdüm çok zor oldu. 2 - 3 gün çok ağrılarım oldu 1 hafta sonra bişiyim kalmadı. çok şükür bebeğimle rahatça ilgilenebiliyorum artık :)

ne guzel tatlım ya bızde sag salım kucaklayabılseydık huzura ercez :)) ak mı kara mı yarın sabah bellı olcak benmde dr kontrolumuz var bakalım artık bebısını öp kokla benım ıcın çok öpuyrumm

Merve benimde az kalmış.. Okuyacak bişeyde olamayacak çok fena yahu :52::52:

kajuu:)) evt ya okıcak şafak saycak bısı kalmıcak ıkımızdede bızım oğlanlardakı keyıf ne keyfıyse anlamadım gıttı cıkınca sorcam oğlum ıcerde ne vardı da kopup gelemedın dıe:)) yolu bulamıyo yawrucaklar yaa senıde çok öpt görusuruzz kızlarr

Burcucum çok sevindim gerçekten.. Kızın nasıl kime benziyor ? :16::16:

Biz halen beklemedeyiz.. Merveyle benim oğluş inatçı çıktı değil gelmeye yeltenmek hiç belirti bile yok :9::9:

kızzz aysunnnn nasılsın :52:

bebişin nasıl? doğumla ilgili bir bilgi var mı?

ben bebişimle oyuncak bebek gibi oynuyorum :))) emziriyorum, altını değiştiriyorum, cicilerini seçip giydiriyorum, çok zevkli.

kazasız belasız bebeğine kavuşursun inşallah.

anammmmmmmm mervem daha doğurmamış, maşallah bebiş pek sabırlıymış. inşallah kazsız belasız kavuşursun yavruna.

oy oy burcum gelmişşşş:52::52::52:

oy maşAllahhh kuzucugunaaaaaaa:1: oynuyorsun demek :D darısı tugba merweler ve benim diğer hamişlerin basınaaa :52:

ne guzel ozendim şimdi maşAllahhhhh bebişlereee:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::1::1:

bende cumarttesi gittim bebek hızlanmış kilo alımı cumartesi tekrar gidicem egger 4 kg yu gecersek sezaryen olucam :31: ben normal ıstıyordum amaaa:31:

Burcucum çok sevindim gerçekten.. Kızın nasıl kime benziyor ? :16::16:

Biz halen beklemedeyiz.. Merveyle benim oğluş inatçı çıktı değil gelmeye yeltenmek hiç belirti bile yok :9::9:

canımmm sağol tuğbam :) çok güzelmiş annelik yahuu, sizde tadacaksınız inşallah. o ilk gün en güzel gündü bence, herşeye değermiş.

benimde tansiyonum çıkmasa geleceği yoktu. korktuk bişi olacak diye sezeryanı kabul ettik. neyseki geçti ağrılarım.

en hayırlı şekilde kavuşursun bebeğine :))

oy oy burcum gelmişşşş:52::52::52:

oy maşAllahhh kuzucugunaaaaaaa:1: oynuyorsun demek :D darısı tugba merweler ve benim diğer hamişlerin basınaaa :52:

ne guzel ozendim şimdi maşAllahhhhh bebişlereee:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::1::1:

bende cumarttesi gittim bebek hızlanmış kilo alımı cumartesi tekrar gidicem egger 4 kg yu gecersek sezaryen olucam :31: ben normal ıstıyordum amaaa:31:

inşallah canım, darısı başınıza :))
canım hayırlısı neyse o olsun, normal sezeryan fark etmez. ikisininde zorlukları var. Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.

çok güzel yaaa, bakışları mimikleri içimiz eriyor, valla korkuyorum hala doya doya öpemiyorum yavrumu :)))

ne guzel tatlım ya bızde sag salım kucaklayabılseydık huzura ercez :)) ak mı kara mı yarın sabah bellı olcak benmde dr kontrolumuz var bakalım artık bebısını öp kokla benım ıcın çok öpuyrumm

kajuu:)) evt ya okıcak şafak saycak bısı kalmıcak ıkımızdede bızım oğlanlardakı keyıf ne keyfıyse anlamadım gıttı cıkınca sorcam oğlum ıcerde ne vardı da kopup gelemedın dıe:)) yolu bulamıyo yawrucaklar yaa senıde çok öpt görusuruzz kızlarr

güzel haberlerle gel inşallah. olur öperim hepiniz için. inşallah canım bir avazda kurtulursun.

selam kızlar söle bir göz gezdirdim hastanelerden konuşmussunuz....bende fikir beyan edicem .ayrıca sunuda sölemek istiyorum eskisi kadar giremiyorum malum iki çocuk nerdeyse imkansız nefes almak.büyük oğlum fena grip ateşi var küçüğü ise onada sıçraı bugün inanılmmaz huysuz...uyumuyor hiç.

neyse ben istanbul başkent hastanesinde doğum yaptım doktorum yardımcı doçent güldeniz desteliydi.çok profesyonel bir şekilde beni sonuna kadar takip etti.doğum tarihimizi belirdeğimiz tarihte nst sonucum yüksek çıktı ve çok sevindi zamanı gelmiş demekki dedi.bir saatte ameliyattan çıkardı beni.epidural olduğu için ağrım olmadı ilk çocumda olduğu kadar. bir günde kalktım ayağa.hasta bakıcılar ve hemşireler okadr koordineydiki herşey zamanında ve eksiksiz yapıldı hiç sizin bişi demenize ikazınıza gerek kalmadı bazı hemşireler vardı suratsız ve gıcık ama onlarında hakkından geldim sayılır:) benim öksürüğüm çok oldu güldeniz hanım hemen göğüse konsuldasyon yazdırdı kadın öğleden snra geldi.ben şahsen işleyişe doktorların profesyonelliğne hayran kaldım.verilen ilaçlar okadar etkili derdinize çare oluyor.öve öve biteremedim farkındayımm ama GÜLDENİZ HANIMA ANESTEZİ UZMANINA VE DİĞER GÖREVLİLERE özelliklede GÜLDENİZ DESTELİYE sonsuz kere teşekkür ediyorumm.

ve ücret olarakda 2000 tl ödemiş bulunmaktayım merak ettiğiniz başka birşey varsa yanıtlayabilirim

yok anam yok, bugun kendimi temizliğe verdim, süpürge vileda derken, eğilip kalkarım, belki belim ağrır karnıma sancı girer diye ama nerdeeeeeeee:37: tık yok, hayır bi ara burnum dudaklarım falan da şişmişti herkes doğurcan diyordu, şu an yüzüm de şiş değil, elim ayağım da, güya nişan mıdır ne zıkkımsa gelip duruyor renkli yani akıntı ama tık yok, doğurmucam ben kararımı verdim:27:

nası yaa benım yanlışımmı war sana gece sunı sancı verılmıcekmıydı hastaneye yatcak olan sen degılmıydın gece 2 gıbı :26: allah allahh kafam karıştı ıyıceee bak şmdiiii

nası yaa benım yanlışımmı war sana gece sunı sancı verılmıcekmıydı hastaneye yatcak olan sen degılmıydın gece 2 gıbı :26: allah allahh kafam karıştı ıyıceee bak şmdiiii

canım merturla karıştırdın sen beni, doğurmuştur sağ salim inşallah

Bugün dr kontrolüm vardı.Çatıya çıktım nihayet ama çok acıdı benimki kendimi çok kastım sanırım.3 cm açıklık var rahim yumuşamış dedi.Yarın sabah 7 de hastaneye yatışım yapılacak suni sancı verilecek öğleye kadar beklicez yeterli açılmazsa olmazsa sezeryana alınacağım.Dr yarın bebeği göreceğiz artık deyince şok oldum ben daha 1 hafta beklerim diyodum.Eve gelene kadar ağladım ağladım ağladım....Çok duygusallaştım ben ya çok korkuyorum hamiş dostlar bana dua edin lütfen.Bu gece bana uyku yok.

Back