benimde nefes problemim var şu an bile çok fenayım,kalbim çarpıo doğumda nasıl olur bilmemay bılmıyorumkı cnm benım ay benımde nst de öle oldu oksıjen taksalar yerıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde nefes problemim var şu an bile çok fenayım,kalbim çarpıo doğumda nasıl olur bilmemay bılmıyorumkı cnm benım ay benımde nst de öle oldu oksıjen taksalar yerıydı
selamlar herkese,
bizim büyük gün yarın .
sezaryan olacağım, dua edin, sağ salim çıkalım ikimiz de. Sezaryandan korkuyorum, ilk normaldi..
7 yaşında oğlum var, ona bakınca ağlayasım geliyor.Arkadaşım da kalacak o, okula gidiyor.
Çok duygusalım Aslında heyecanlıyım da. duygular karışık.
selamlar herkese,
bizim büyük gün yarın .
sezaryan olacağım, dua edin, sağ salim çıkalım ikimiz de. Sezaryandan korkuyorum, ilk normaldi..
7 yaşında oğlum var, ona bakınca ağlayasım geliyor.Arkadaşım da kalacak o, okula gidiyor.
Çok duygusalım Aslında heyecanlıyım da. duygular karışık.
yarın bdtmın son gunu bende hala tık yok yarından ıtıbaren bı takvımım bıle olmıcak(
merwemmmm maşAllahhhhh bugünleride gördük hamd olsunnn
ewet yaa son takvimli gunun
merwemmmm maşAllahhhhh bugünleride gördük hamd olsunnn
ewet yaa son takvimli gunun
yarın bdtmın son gunu bende hala tık yok yarından ıtıbaren bı takvımım bıle olmıcak(
kızlar coynes bebegıne kavuştumu acabaaa inş sag salim kavuşmuştr haberı olan varsa yazsın lutfeeennnn:44:
canım nasılsın bebıslı gunlerın nasıl gecıyor doğumun rahat oldu mu sımdı nasılsınn anlatsana bırazz
selam canım. doğum kolaydı. uyuştuktan sonra sonda taktılar, hiç acımadı, lavman yapılmadı, ondanda kurtuldum. ben epidural sezeryan oldum bu arada. ameliyat sırasında bişi hissetmiyorsun tabi, bebeğin sesine odaklanıyorsun, 10 dakika sürmedi bebişimi öptürdüler bana. sonra o yukarı çıktı, benim dikişlerim bi 20 dakika sürdü. narkozun etkisi geçince maceram başladı. karnım çok ağırdı, ağrı kesici vermek istemediler dayandım bende. süte geçmesin diye diğer ağrı kesicileride kullanmadım. akşama doğru yürüdüm çok zor oldu. 2 - 3 gün çok ağrılarım oldu 1 hafta sonra bişiyim kalmadı. çok şükür bebeğimle rahatça ilgilenebiliyorum artık :)
Merve benimde az kalmış.. Okuyacak bişeyde olamayacak çok fena yahu
selam canım. doğum kolaydı. uyuştuktan sonra sonda taktılar, hiç acımadı, lavman yapılmadı, ondanda kurtuldum. ben epidural sezeryan oldum bu arada. ameliyat sırasında bişi hissetmiyorsun tabi, bebeğin sesine odaklanıyorsun, 10 dakika sürmedi bebişimi öptürdüler bana. sonra o yukarı çıktı, benim dikişlerim bi 20 dakika sürdü. narkozun etkisi geçince maceram başladı. karnım çok ağırdı, ağrı kesici vermek istemediler dayandım bende. süte geçmesin diye diğer ağrı kesicileride kullanmadım. akşama doğru yürüdüm çok zor oldu. 2 - 3 gün çok ağrılarım oldu 1 hafta sonra bişiyim kalmadı. çok şükür bebeğimle rahatça ilgilenebiliyorum artık :)
kızzz aysunnnn nasılsın
bebişin nasıl? doğumla ilgili bir bilgi var mı?
ben bebişimle oyuncak bebek gibi oynuyorum :))) emziriyorum, altını değiştiriyorum, cicilerini seçip giydiriyorum, çok zevkli.
kazasız belasız bebeğine kavuşursun inşallah.
anammmmmmmm mervem daha doğurmamış, maşallah bebiş pek sabırlıymış. inşallah kazsız belasız kavuşursun yavruna.
Burcucum çok sevindim gerçekten.. Kızın nasıl kime benziyor ?
Biz halen beklemedeyiz.. Merveyle benim oğluş inatçı çıktı değil gelmeye yeltenmek hiç belirti bile yok
oy oy burcum gelmişşşş
oy maşAllahhh kuzucugunaaaaaaa oynuyorsun demek darısı tugba merweler ve benim diğer hamişlerin basınaaa
ne guzel ozendim şimdi maşAllahhhhh bebişlereee
bende cumarttesi gittim bebek hızlanmış kilo alımı cumartesi tekrar gidicem egger 4 kg yu gecersek sezaryen olucam ben normal ıstıyordum amaaa
ne guzel tatlım ya bızde sag salım kucaklayabılseydık huzura ercez :)) ak mı kara mı yarın sabah bellı olcak benmde dr kontrolumuz var bakalım artık bebısını öp kokla benım ıcın çok öpuyrumm
kajuu:)) evt ya okıcak şafak saycak bısı kalmıcak ıkımızdede bızım oğlanlardakı keyıf ne keyfıyse anlamadım gıttı cıkınca sorcam oğlum ıcerde ne vardı da kopup gelemedın dıe:)) yolu bulamıyo yawrucaklar yaa senıde çok öpt görusuruzz kızlarr
yok anam yok, bugun kendimi temizliğe verdim, süpürge vileda derken, eğilip kalkarım, belki belim ağrır karnıma sancı girer diye ama nerdeeeeeeee tık yok, hayır bi ara burnum dudaklarım falan da şişmişti herkes doğurcan diyordu, şu an yüzüm de şiş değil, elim ayağım da, güya nişan mıdır ne zıkkımsa gelip duruyor renkli yani akıntı ama tık yok, doğurmucam ben kararımı verdim
nası yaa benım yanlışımmı war sana gece sunı sancı verılmıcekmıydı hastaneye yatcak olan sen degılmıydın gece 2 gıbı :26: allah allahh kafam karıştı ıyıceee bak şmdiiii