canım benim oğlumda sarılık oldu.
13.7ydi bu yüzden 1 gece daha yoğun bakımda kaldı. fototerapi gördü 10 a düştü ve eve getirdik. şuan hep uyuor gözlerinin için sarı. yaron kontrolümüz var.
inşallah iyice geçiçek. enim bebeğim 20 gün önce doğdu. ve kan uyuşmazlığımız var eşimle o yüzden oldu sanıyoruz.
Kızlar bebeği sarılık olan varmı hiç,bu gün dr hafif sarı cumartesi tekrar bakalım dedi kızımın kilosuda az zaten. Sarılığı önleyecek bşr şey varmı çok korkuyorum kahroluyorum resmen. Ne olur bana yardımcı olun...
Kızlar bebeği sarılık olan varmı hiç,bu gün dr hafif sarı cumartesi tekrar bakalım dedi kızımın kilosuda az zaten. Sarılığı önleyecek bşr şey varmı çok korkuyorum kahroluyorum resmen. Ne olur bana yardımcı olun...
slm kızlar
bugün doktor beni hastaneye yatırabilir diye gittim ama geri gönderdi.nstde 0 sancım çıktı oğlumda bol bol hareket etti doktor teyzesine oda bizi eve geri gönderdi.bebğinin gelmeye hiç niyeti yok bekliycez dedi. hemde 41.hafta bitimine kadar.çarşamba günüm doluyor ama o 23 kasıma kadar bekliycek ozaman kadar sancım olmazsa suni sancı vercek.daha önceki bebek kaybımda suni sancıyı çekmiştim bunu hiç istemiyorum çok korkuyorum.sanki hiç doğuramıycakmışım gibi geliyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
selamlar herkese,
bizim büyük gün yarın .
sezaryan olacağım, dua edin, sağ salim çıkalım ikimiz de. Sezaryandan korkuyorum, ilk normaldi..
7 yaşında oğlum var, ona bakınca ağlayasım geliyor.Arkadaşım da kalacak o, okula gidiyor.
Çok duygusalımAslında heyecanlıyım da. duygular karışık.
cnm gecmış olsun bebiş evde rtık dımı
sarılık kan uyuşmazlıgından yada bebişin farklı gruptan olmasından oluyomuşbız dördumuz aynı ıkısndede olmadı
ay cnm gecmiş olsun korkulacak bişi oldugunu sanmıorum sıkma canını cogu bebek sarılık oluo dıe bılıorum inş cabucak atlatr bebegın buarada kac kıloda beebegın şuan kac kg dogdu ve haftalık dogmuştu ?
anneler hepinşze tşk ederim...
Canım bebeğim 37+6günlük doğdu 2660gr bugün 2440gr dedi dr. perşembe doğum yaptım ilk hafta kilo kaybı oluyor dedi dr. bundan sonra haftada 150gr alması gerekşyor dedi. hep dua ediyorum inşallah kızım için sağlıklı olur.
ay cnm gecmiş olsun korkulacak bişi oldugunu sanmıorum sıkma canını cogu bebek sarılık oluo dıe bılıorum inş cabucak atlatr bebegın buarada kac kıloda beebegın şuan kac kg dogdu ve haftalık dogmuştu ?
benim bebeğimde sarılık oldutek çaresi bol bol emzirmek canım. allah evlatlarımızı korusun..
Kizlarr bebegimin seker hamuru bebek kurabiyelerini yaptım Cook güzel olduu.. Harika bı tarifim var isteyen olursa veriyim. 3-4 lira istediler tanesine ben de kendim yaptım :)
ben istiyorum tarifini lütfen :)
Canim cok kolay gercekten ilk denemem ama süper oldu İnternetten buldum direk linki vereyim izleyerek daha ayrıntılı bulamazsan yine yazarım ok :) Şeker Hamurlu Kurabiye Nasıl Yapılır?
ay kzlar yıne gece oldu ve acaip uykum geldı yatalımda gece agrı falan tutarsa uykusuz kalmayalım zaten korkular ıyıce doruktaaa ne yapcaz blmıorum allah yardmcımz olsun ii gcler
Ok canim takılırsam mesaj at optumçok teşekkür ederim hemen inceleyeyim :)
İyi geceler sekeriiim :)ay kzlar yıne gece oldu ve acaip uykum geldı yatalımda gece agrı falan tutarsa uykusuz kalmayalım zaten korkular ıyıce doruktaaa ne yapcaz blmıorum allah yardmcımz olsun ii gcler
asyaaaaaaaaaaaaa
nasılsın canımmm bebiş nasıl annesi
doktora ne zaman gidiyorsunuz biz cumartesi gidicezdogum şeklimiz belli olucak :18: Allahtan hayırlısı
gününü dolduran merturdan sonra 2. kişisin herkese nasip olmuyorrr sevinmelisin olabildiğince besledin bebişini maaşallah
Günaydın kızlar,
Ellerim yine acayip uyusuk, resmen ağrıyor, yatakta sabah aglayacaktim birara.
Sallamak iyi gelebiliyor, soğuk suyun altına sokmak da fena olmuyor.
Bunun adı Karpal tünel sendromu biliyor muydunuz?
Özellikle de klavye kullanan ya da el isiyle uğrasan hamilerde daha sık görülüyormuş
kızlar az önce nılı ı aradm eşiyle konuştum
amelıyattan yenı cıkmışler gec almışlar amelıyata bebekte nılde ıyıymış ancak nerkozdan ayııyomuş ve oksıjen verıyolarmış nıle sebebını bılmıyorum kendıne geldıgınde arıcak ınşalla benı benden haberler bu kadar
Kizlar slm ben sizi okuyanlardan ama fazla yazamayanlardanim..bugun 39+5 im.. Cati muayenesi oldgumda doktor ust tarafin kemikli alt tarafin da dar oldugunu ama istersem zor da olsa normal dogurbilecegimi soylemisti..bugun nstde az sancilarim cikti istersen yarin sabah gel sezaryen yapayim istersen de normali bekle ama normal biraz zor ve alta dogru cok dikisli olur dedi kafami karistirdi ben napiyim sizce..
yarın bdtmın son gunu bende hala tık yok yarından ıtıbaren bı takvımım bıle olmıcak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?