• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
asyaaaa canım teşekkür ederim mesaj süresini bekleyemedim. ben bi yarın sorayım o zaman buralara. izmir deyim ben. o kurabiyeleri birde küçük şeffaf pşetlere geçirip dağıtırsan çok güzel olur...

kızlarrrrrrrr akşam bel agrısından zor uyudum hatta dedım bu kız bu gece gelecek galıba gecenın bı yarısı kalkıp bıyıklarımı aldım sankı dr bıyıgıma bakacakk :9: ama yok ne gelenn varrr ne gıdeeeeeennnnnn :31: bayada heveslenmiştik eşim annem gene gelmedı bnm nazlı kızım :) yarın kontrolum war bakalım ne dıcek dr umuz :29:

kızlarrrrrrrr akşam bel agrısından zor uyudum hatta dedım bu kız bu gece gelecek galıba gecenın bı yarısı kalkıp bıyıklarımı aldım sankı dr bıyıgıma bakacakk :9: ama yok ne gelenn varrr ne gıdeeeeeennnnnn :31: bayada heveslenmiştik eşim annem gene gelmedı bnm nazlı kızım :) yarın kontrolum war bakalım ne dıcek dr umuz :29:

dün çok mu eğilip kalktın ya da iş yaptın yordun kendini? yalancı doğum sancıları bunlar .. sürekli olması lazım.. canım sabret en fazla 3 haftan var :) adet sancısı gibi sancılar var mı?

dün çok mu eğilip kalktın ya da iş yaptın yordun kendini? yalancı doğum sancıları bunlar .. sürekli olması lazım.. canım sabret en fazla 3 haftan var :) adet sancısı gibi sancılar var mı?

yok cnm hıc bışı yapmıorum annem yanımda o yapıo herşeyı sagolsunda bılmıorum bnde anlamadım ama adet agrısı gıbı agrılarımda oluo ama sık deıller 3 haftm yok cnm en fazla 2 hafta hatta dr um 20 sıne kadar dedı 1 hafta var ona gore bakalım yarın kntrolde ne olacak snde durumlar nasılll ?

Ok canim takılırsam mesaj at optum ;)

İyi geceler sekeriiim :)

İyiyim canimcim şükür kızımla yuvarlanın gidiyoruz :) cuma gidiyorum testler falan yapılacak Pazartesi de sabah 8 de meleğime kavuşacağım Allahım izni ile.. Sen nasılsın yavrucuk nasil ?

asyacım hamd olsun iyiyiz bizdee cumartesi doktora gidicem catı muayanesi olucam canım bakalım bebişin kilosu ve catıma göre dogum sekli belli olacak duanı eksik etme canımmm:16:

sende sağ salim al kuagına inşş canımmmmmmm

sen sezeryan mı olucaksın neden sezeryan:49:

kızlar gecen carsamaba daha dogumumuza 16 gun varken oturdugum yerde anıden fosur fosur su gelmeye basladı ne sancım vardı ne bıseyım esımı aradım cok uzaktaymıs ama evın ıcınde ne yapacagı sasırdım yatak odam sularıcınde kaldı ustumu gıyıp dogum cantamı kaptım kaynanamı aradım kayınpederım evde yok annemı aradım babam evde yok taksıyı aradım cok atraksıyondı 10 dkda hastanede oldum drumda geldı suyum bıtmıs ama acıklık yokmus hemen sezeryana aldılar spınal oldu gayet ıyı gectı kızım geldı 2650 gr adınıda elıf gokce koyduk kafası kucuk dıe benı korkuttular gayet saglıklı bı bebegım var darısı olmayanlara ınssssss

kızlar gecen carsamaba daha dogumumuza 16 gun varken oturdugum yerde anıden fosur fosur su gelmeye basladı ne sancım vardı ne bıseyım esımı aradım cok uzaktaymıs ama evın ıcınde ne yapacagı sasırdım yatak odam sularıcınde kaldı ustumu gıyıp dogum cantamı kaptım kaynanamı aradım kayınpederım evde yok annemı aradım babam evde yok taksıyı aradım cok atraksıyondı 10 dkda hastanede oldum drumda geldı suyum bıtmıs ama acıklık yokmus hemen sezeryana aldılar spınal oldu gayet ıyı gectı kızım geldı 2650 gr adınıda elıf gokce koyduk kafası kucuk dıe benı korkuttular gayet saglıklı bı bebegım var darısı olmayanlara ınssssss

yok cnm hıc bışı yapmıorum annem yanımda o yapıo herşeyı sagolsunda bılmıorum bnde anlamadım ama adet agrısı gıbı agrılarımda oluo ama sık deıller 3 haftm yok cnm en fazla 2 hafta hatta dr um 20 sıne kadar dedı 1 hafta var ona gore bakalım yarın kntrolde ne olacak snde durumlar nasılll ?

benimde mide ağrım çok var sıkıcı olmaya başladı malesef bebek de mideme tekme atıyor sanırım burkuluyor çok sık sık :( sende de oluyor mu mide ağrısı?
arada da adet sancısı gibi sızı hissediyorum, evde olmak çok zor kura kura bi halde kalıyorsun, 2 dak. ayakta dursam belime de ağrı vuruyor
işte bebeğin hareketlerini takip ediyorum oynayınca içim rahat ediyor
hareketlerimin kısıtlı olması ve hiçbişi yapamamak çok sinir bozucu
otur otur nereye kadarrrr
yarın evde temizlik var kıyı köşe bucak temizlenecek inşallah içim biraz daha rahat eder belki

Son düzenleme:
slm arkadaşlar doğumdan önceki sancılar adet sancısına mı benziyor ..ben adet sancısı gibi sancılar çekiyorum günde 2 kere bir haftadan beri....ve beyaz akıntı geliıo

selamlar...yarın sabah 8'de doğuma giriyorum,çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar..sabaha kadar nasıl rahatlıcam bilmiyorm püfff :5::5:

Daha doğuma girmeden doğum hikayesi ; :32:
sabah 5 e kadar zor ettik 5'de kalktık 6 da hastanede olduk 7:30 da sezeryan dediler.saat oldu 08:30 dr lar viziteye çıktı benim yatışım yapıldı.dr bi ultrasonla bakalım bebeğe dediler,sat'a göre 38 ultrasona göre 36+7 bu arada geçen haftalarda gün almaya gittiğimde 37 idi :37: bebe dalga geçiyo bizle :37: Neyse;ölçtü biçti kağıtlar imzalar sorular derken karara bakın ; ben son adet tarihimi yanlış biliyormuşum :35::35::35: la g.zekalı ben 2 doğum yaşadım hepsinin saatini boyunu kilosunu biliyorum sat'ı mı bilemiycem hele de bunu son bu yani....
Sonuç olarak 20 Kasım'a ertelenmiş bir sezeryan ile geri döndük
Resmen tatbikat yaptık bugün......:51: yorgun ve çok açım hala :25:

sabah 5 e kadar zor ettik 5'de kalktık 6 da hastanede olduk 7:30 da sezeryan dediler.saat oldu 08:30 dr lar viziteye çıktı benim yatışım yapıldı.dr bi ultrasonla bakalım bebeğe dediler,sat'a göre 38 ultrasona göre 36+7 bu arada geçen haftalarda gün almaya gittiğimde 37 idi :37: bebe dalga geçiyo bizle :37: Neyse;ölçtü biçti kağıtlar imzalar sorular derken karara bakın ; ben son adet tarihimi yanlış biliyormuşum :35::35::35: la g.zekalı ben 2 doğum yaşadım hepsinin saatini boyunu kilosunu biliyorum sat'ı mı bilemiycem hele de bunu son bu yani....

aaa çok fena olmuş o kadar stres,sıkıntı :S adet tarihi yalnış bilmek değilde bebeğin gelişimi biraz geriden geliyor demek ki..bebişin sağlığı için en hayırlısı olmuş sıkma canını ne kaldı 20 kasıma :) benimde yarın napıcz bakalım....

asyacım hamd olsun iyiyiz bizdee cumartesi doktora gidicem catı muayanesi olucam canım bakalım bebişin kilosu ve catıma göre dogum sekli belli olacak duanı eksik etme canımmm:16:

sende sağ salim al kuagına inşş canımmmmmmm

sen sezeryan mı olucaksın neden sezeryan:49:
Hadi hayırlı haberler ver bize canim inşallah.. Benim sezeryan çünkü 8 senelik bekleyiş sonunda 4. Denemede tutan tup benis Dr riske atmak istemiyor tabi ben de ;) Pazartesi inşallah kızımı kucağıma alacağım Cook heyecanlı ve endiseliyim. Sen dua et canim lütfen ;)

Bosver arkadasım zor ve sinir bozucu bı durum olsa da bir hayır vardır mutlaka.. Vakti saati gelmemiş bebisin demek olsun saglikla gelsin de bı hafta sonra oldun annesi :)

aaa çok fena olmuş o kadar stres,sıkıntı :S adet tarihi yalnış bilmek değilde bebeğin gelişimi biraz geriden geliyor demek ki..bebişin sağlığı için en hayırlısı olmuş sıkma canını ne kaldı 20 kasıma :) benimde yarın napıcz bakalım....

yok bebişim herşey normal olabilir yani sat başka ultrason ölçümleri başka olabilir eyvallah da 1 hafta önce 37 ölçüp sonra bunu 36 haftaya çekmeleri saçma geldi ...bunu hastanın hatasıymış gibi göstermeye çalışmaları da aynı saçmalıkta.
Aç olmasam var ya başhekime kadar giderdim
:34:ama biraz daha beklemenin mahsuru var mı? YOK :49: İŞTE ; devlet hastanesine laf edince de kızıyo bazen bazı arkadaşlar, onlarda insan. hata yapar bla bla bla .Tabiki ama hepsi mi be arkadaşım herkes mi birlik olmuş suratsız olmak tam bilgi vermemek konusunda :44:

Back