Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrrrrr akşam bel agrısından zor uyudum hatta dedım bu kız bu gece gelecek galıba gecenın bı yarısı kalkıp bıyıklarımı aldım sankı dr bıyıgıma bakacakk ama yok ne gelenn varrr ne gıdeeeeeennnnnn bayada heveslenmiştik eşim annem gene gelmedı bnm nazlı kızım :) yarın kontrolum war bakalım ne dıcek dr umuz
dün çok mu eğilip kalktın ya da iş yaptın yordun kendini? yalancı doğum sancıları bunlar .. sürekli olması lazım.. canım sabret en fazla 3 haftan var :) adet sancısı gibi sancılar var mı?
Ok canim takılırsam mesaj at optum
İyi geceler sekeriiim :)
İyiyim canimcim şükür kızımla yuvarlanın gidiyoruz :) cuma gidiyorum testler falan yapılacak Pazartesi de sabah 8 de meleğime kavuşacağım Allahım izni ile.. Sen nasılsın yavrucuk nasil ?
yok cnm hıc bışı yapmıorum annem yanımda o yapıo herşeyı sagolsunda bılmıorum bnde anlamadım ama adet agrısı gıbı agrılarımda oluo ama sık deıller 3 haftm yok cnm en fazla 2 hafta hatta dr um 20 sıne kadar dedı 1 hafta var ona gore bakalım yarın kntrolde ne olacak snde durumlar nasılll ?
selamlar...yarın sabah 8'de doğuma giriyorum,çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar..sabaha kadar nasıl rahatlıcam bilmiyorm püfff
normal mi sezeryan mı canım inşallh 5 dk da kurtulursun
Daha doğuma girmeden doğum hikayesi ;
sabah 5 e kadar zor ettik 5'de kalktık 6 da hastanede olduk 7:30 da sezeryan dediler.saat oldu 08:30 dr lar viziteye çıktı benim yatışım yapıldı.dr bi ultrasonla bakalım bebeğe dediler,sat'a göre 38 ultrasona göre 36+7 bu arada geçen haftalarda gün almaya gittiğimde 37 idi bebe dalga geçiyo bizle Neyse;ölçtü biçti kağıtlar imzalar sorular derken karara bakın ; ben son adet tarihimi yanlış biliyormuşum la g.zekalı ben 2 doğum yaşadım hepsinin saatini boyunu kilosunu biliyorum sat'ı mı bilemiycem hele de bunu son bu yani....
Sonuç olarak 20 Kasım'a ertelenmiş bir sezeryan ile geri döndük
Resmen tatbikat yaptık bugün...... yorgun ve çok açım hala
Deryas nasılsın doğum oldu muuuu :)
Hadi hayırlı haberler ver bize canim inşallah.. Benim sezeryan çünkü 8 senelik bekleyiş sonunda 4. Denemede tutan tup benis Dr riske atmak istemiyor tabi ben de Pazartesi inşallah kızımı kucağıma alacağım Cook heyecanlı ve endiseliyim. Sen dua et canim lütfen
asyacım hamd olsun iyiyiz bizdee cumartesi doktora gidicem catı muayanesi olucam canım bakalım bebişin kilosu ve catıma göre dogum sekli belli olacak duanı eksik etme canımmm
sende sağ salim al kuagına inşş canımmmmmmm
sen sezeryan mı olucaksın neden sezeryan
Bosver arkadasım zor ve sinir bozucu bı durum olsa da bir hayır vardır mutlaka.. Vakti saati gelmemiş bebisin demek olsun saglikla gelsin de bı hafta sonra oldun annesi :)Daha doğuma girmeden doğum hikayesi ;
sabah 5 e kadar zor ettik 5'de kalktık 6 da hastanede olduk 7:30 da sezeryan dediler.saat oldu 08:30 dr lar viziteye çıktı benim yatışım yapıldı.dr bi ultrasonla bakalım bebeğe dediler,sat'a göre 38 ultrasona göre 36+7 bu arada geçen haftalarda gün almaya gittiğimde 37 idi bebe dalga geçiyo bizle Neyse;ölçtü biçti kağıtlar imzalar sorular derken karara bakın ; ben son adet tarihimi yanlış biliyormuşum la g.zekalı ben 2 doğum yaşadım hepsinin saatini boyunu kilosunu biliyorum sat'ı mı bilemiycem hele de bunu son bu yani....
Sonuç olarak 20 Kasım'a ertelenmiş bir sezeryan ile geri döndük
Resmen tatbikat yaptık bugün...... yorgun ve çok açım hala
aaa çok fena olmuş o kadar stres,sıkıntı :S adet tarihi yalnış bilmek değilde bebeğin gelişimi biraz geriden geliyor demek ki..bebişin sağlığı için en hayırlısı olmuş sıkma canını ne kaldı 20 kasıma :) benimde yarın napıcz bakalım....