• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım benim oğlumda sarılık oldu.
13.7ydi bu yüzden 1 gece daha yoğun bakımda kaldı. fototerapi gördü 10 a düştü ve eve getirdik. şuan hep uyuor gözlerinin için sarı. yaron kontrolümüz var.
inşallah iyice geçiçek. enim bebeğim 20 gün önce doğdu. ve kan uyuşmazlığımız var eşimle o yüzden oldu sanıyoruz.

cnm gecmış olsun bebiş evde rtık dımı
sarılık kan uyuşmazlıgından yada bebişin farklı gruptan olmasından oluyomuşbız dördumuz aynı ıkısndede olmadı

Kızlar bebeği sarılık olan varmı hiç,bu gün dr hafif sarı cumartesi tekrar bakalım dedi kızımın kilosuda az zaten. Sarılığı önleyecek bşr şey varmı çok korkuyorum kahroluyorum resmen. Ne olur bana yardımcı olun...

ay cnm gecmiş olsun korkulacak bişi oldugunu sanmıorum sıkma canını cogu bebek sarılık oluo dıe bılıorum inş cabucak atlatr bebegın buarada kac kıloda beebegın şuan kac kg dogdu ve haftalık dogmuştu ?

Kızlar bebeği sarılık olan varmı hiç,bu gün dr hafif sarı cumartesi tekrar bakalım dedi kızımın kilosuda az zaten. Sarılığı önleyecek bşr şey varmı çok korkuyorum kahroluyorum resmen. Ne olur bana yardımcı olun...

Korkma canim bol bol emzir sarılık kan şekerinin düşmesi sonucu oluyo bebegini o ağlamadan bol bil besle zaten artsa da bısey olmaz korkulacak bsey değil gecer artsa da uzulme

slm kızlar
bugün doktor beni hastaneye yatırabilir diye gittim ama geri gönderdi.nstde 0 sancım çıktı oğlumda bol bol hareket etti doktor teyzesine oda bizi eve geri gönderdi.bebğinin gelmeye hiç niyeti yok bekliycez dedi. hemde 41.hafta bitimine kadar.çarşamba günüm doluyor ama o 23 kasıma kadar bekliycek ozaman kadar sancım olmazsa suni sancı vercek.daha önceki bebek kaybımda suni sancıyı çekmiştim bunu hiç istemiyorum çok korkuyorum.sanki hiç doğuramıycakmışım gibi geliyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

seninle günlerimiz aynı, ben de bugün doktora gittim ben de aynı umutlarla belki yatarım hastaneye diye düşünüyordum ama beklicez daha dedi , bu hafta doğurdum doğurdum doğurmadım,dr. haftaya doğurtturcam seni dedi bakalım nolacak Allah hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli bir şekilde alalım kucağımıza evlatlarımızı da gerisi önemli değil...

selamlar herkese,
bizim büyük gün yarın .
sezaryan olacağım, dua edin, sağ salim çıkalım ikimiz de. Sezaryandan korkuyorum, ilk normaldi..
7 yaşında oğlum var, ona bakınca ağlayasım geliyor.Arkadaşım da kalacak o, okula gidiyor.
Çok duygusalım:( Aslında heyecanlıyım da. duygular karışık.

bizimde büyük günümüze sayılı saatler kaldı :46:Allahım kolaylık versin hepiciğimize :54:

cnm gecmış olsun bebiş evde rtık dımı
sarılık kan uyuşmazlıgından yada bebişin farklı gruptan olmasından oluyomuşbız dördumuz aynı ıkısndede olmadı

evdeyiz canım dün geldik.sarılıkla ilgili internette araştırırken öyle okudum şanslısınız siz ne güzel:12::12:

ay cnm gecmiş olsun korkulacak bişi oldugunu sanmıorum sıkma canını cogu bebek sarılık oluo dıe bılıorum inş cabucak atlatr bebegın buarada kac kıloda beebegın şuan kac kg dogdu ve haftalık dogmuştu ?

anneler hepinşze tşk ederim...

Canım bebeğim 37+6günlük doğdu 2660gr bugün 2440gr dedi dr. perşembe doğum yaptım ilk hafta kilo kaybı oluyor dedi dr. bundan sonra haftada 150gr alması gerekşyor dedi. hep dua ediyorum inşallah kızım için sağlıklı olur.

anneler hepinşze tşk ederim...

Canım bebeğim 37+6günlük doğdu 2660gr bugün 2440gr dedi dr. perşembe doğum yaptım ilk hafta kilo kaybı oluyor dedi dr. bundan sonra haftada 150gr alması gerekşyor dedi. hep dua ediyorum inşallah kızım için sağlıklı olur.

inş cabucak ıyıleşr kızın cnm bnm kızımda zayıf ama dogmaya nıyetı olmadıgı ıcın henuz kılo alacak sanırım karnımda :)

benim bebeğimde sarılık oldu :( tek çaresi bol bol emzirmek canım. allah evlatlarımızı korusun..

Kizlarr bebegimin seker hamuru bebek kurabiyelerini yaptım Cook güzel olduu.. Harika bı tarifim var isteyen olursa veriyim. 3-4 lira istediler tanesine ben de kendim yaptım :)

benim bebeğimde sarılık oldu :( tek çaresi bol bol emzirmek canım. allah evlatlarımızı korusun..

aaa seval en son konuştugumzda dogurmamştın nzaman dogurdun kız normal oldu dımı senınkı ? nası kolay oldumu ? ayy annat bıraz ben hem normal ıstıorum hem cok korkuorumm hatta şmdı youtube ta normal dogum vıdeolarına baktım ole bıraz da ıcım bı acaip oldu yaaa pufff :S :18:

bir gece daha başlıyor güzelce uyuyup dinlenelim bu gece inşallah hadi :) sabah görüşürüz. iyi geceler

yarın doğum yapacaklara hayırlısıyla kurtulmalarını diliyorum

Son düzenleme:
asyaaaaaaaaaaaaa

nasılsın canımmm bebiş nasıl annesi :16:

doktora ne zaman gidiyorsunuz biz cumartesi gidicez :49: dogum şeklimiz belli olucak :18: Allahtan hayırlısı :49:

ay kzlar yıne gece oldu ve acaip uykum geldı yatalımda gece agrı falan tutarsa uykusuz kalmayalım zaten korkular ıyıce doruktaaa ne yapcaz blmıorum allah yardmcımz olsun ii gcler

çok teşekkür ederim hemen inceleyeyim :)
Ok canim takılırsam mesaj at optum ;)
ay kzlar yıne gece oldu ve acaip uykum geldı yatalımda gece agrı falan tutarsa uykusuz kalmayalım zaten korkular ıyıce doruktaaa ne yapcaz blmıorum allah yardmcımz olsun ii gcler
İyi geceler sekeriiim :)
asyaaaaaaaaaaaaa

nasılsın canımmm bebiş nasıl annesi :16:

doktora ne zaman gidiyorsunuz biz cumartesi gidicez :49: dogum şeklimiz belli olucak :18: Allahtan hayırlısı :49:

İyiyim canimcim şükür kızımla yuvarlanın gidiyoruz :) cuma gidiyorum testler falan yapılacak Pazartesi de sabah 8 de meleğime kavuşacağım Allahım izni ile.. Sen nasılsın yavrucuk nasil ?

gününü dolduran merturdan sonra 2. kişisin herkese nasip olmuyorrr sevinmelisin olabildiğince besledin bebişini maaşallah

canım aslında güzel bişey bu hergün kalkıp bugün gelir mi acaba diyorum.. en geç 10 gün içinde kavuşacagız biliyorum daha da duracak değil ya diyorum ve hergün heran içimde bir misafiri bekler gibi heyecan hazırlık var. evladım gelicek ya daha ne beklerim biraz daha.

Günaydın kızlar,

Ellerim yine acayip uyusuk, resmen ağrıyor, yatakta sabah aglayacaktim birara.
Sallamak iyi gelebiliyor, soğuk suyun altına sokmak da fena olmuyor.
Bunun adı Karpal tünel sendromu biliyor muydunuz?
Özellikle de klavye kullanan ya da el isiyle uğrasan hamilerde daha sık görülüyormuş

canım bu bana olmuştu ama hamile değildim. bi ilaç kullanıyordum yan etki yapmıştı. uyandığımda elimi hissetmiyordum taş kesiliyodu adeta ilacı bırakınca geçti.. inş kalıcı değildir.

kızlar az önce nılı ı aradm eşiyle konuştum
amelıyattan yenı cıkmışler gec almışlar amelıyata bebekte nılde ıyıymış ancak nerkozdan ayııyomuş ve oksıjen verıyolarmış nıle sebebını bılmıyorum kendıne geldıgınde arıcak ınşalla benı benden haberler bu kadar

ay nil kim ...nil mi ya ? bi de mertur vardı gece 2 de gidicem suni sancı vercekler diyodu noldu cok merak ettim ben onu? haberi olan varm mı?

Kizlar slm ben sizi okuyanlardan ama fazla yazamayanlardanim..bugun 39+5 im.. Cati muayenesi oldgumda doktor ust tarafin kemikli alt tarafin da dar oldugunu ama istersem zor da olsa normal dogurbilecegimi soylemisti..bugun nstde az sancilarim cikti istersen yarin sabah gel sezaryen yapayim istersen de normali bekle ama normal biraz zor ve alta dogru cok dikisli olur dedi kafami karistirdi ben napiyim sizce..

sen bilirsin canım istersen başka bi doktordan daha görüş al. sonuç olarak doğurabilirsin evet ama zor bi doğum olabilir demiş doktorun. bebeğin iri mi peki? bana da çatın idare eder dedi ama ben cok umursamadım. hala bekliyorum hiç sancım yok sezeryan bile olacaksam beklemeyi yeğlerim ben bikaç gün daha. 40+1 oldum ben bugün.

yarın bdtmın son gunu bende hala tık yok yarından ıtıbaren bı takvımım bıle olmıcak:((

olsun canım biz daha şanslıyız daha öncede yazdıgım gibi evimiz hergün bi misafiri bekleri gibi gönlüm, kalbim pırpır en fazla bi haftamız var sunun surasında hergün süprizlerle dolu olabilir. hiç sıkıntıya düşme. :10::10:

Back