Yaren göbeğini mı sarıyorsun o bezle nasil bağlanıyor ?
erkek anaları dıkkat dıkkat erkek bebkler cok tehlıkelı az önce altını acınca ışeyıverdı heryere bıde böcuk böcuk bakıyo pıs oğlumuEki Görüntüle 550260
aynen canım ya nezaman acsak ısıyr gıtsın bırak ısemeyı bızımkı suratınıza edeyım der gıbı bıde sıcıyor valla cok fenalar bugun gobegımız dustu yıkadık guzelce uyur sımdı dedık ama nafıle bızımkını etkıemedı bocuk bocuk bakıyr cok fena olcak valla cokkkerkek anaları dıkkat dıkkat erkek bebkler cok tehlıkelı az önce altını acınca ışeyıverdı heryere bıde böcuk böcuk bakıyo pıs oğlumuEki Görüntüle 550260
cnm bı hoca ablamız 21 kere nas suresı nı önermıştı nazar vb ıcın o okunurmu gercekten rahatlıyo ınsan
su anda arasınhuzursuzlugu yok ama dışarı cıktık ya bı okuyayım dedım babamız taa gece gelcek bıde bızım topiğede baksana lamış bı soru soruyo senın fıkrınde önemlı
aynen canım ya nezaman acsak ısıyr gıtsın bırak ısemeyı bızımkı suratınıza edeyım der gıbı bıde sıcıyor valla cok fenalar bugun gobegımız dustu yıkadık guzelce uyur sımdı dedık ama nafıle bızımkını etkıemedı bocuk bocuk bakıyr cok fena olcak valla cokkk
Yok canmımın içi.. Okunmaz, ayet o....
sen bıde bana sor korkuncmu
ayy annemmmmmm yerim ben onu yaa..maşşallah
hep maşalla dedıler cnm
şimdilık sakın artık geec babamıza okuturuz
ay yavrum mıs olmuştur kaçıncı gınde dustu bızm 17 de dustu resmen
ay bızrası bı yıkıyoz gıyınırken uyuyo resmen o gun kendınden gecıyo sızın yaramaz uyanık he
14 gunde anca dustu cnm bıze doktor gobegıne surmek ıcın hıcbsey vermedı eskıden tentırıyot falan verıyorlarmıs dedım artık vermyrz dedı sonrası ıcınde bsy demedıler sze verdılermı bıde bsy sorucam ya gaz cıkarmıyr ustten bızımkısı alttan cıkarıyr boll bol yeterlımıdır bılmıyrm yarn doktr kontrolumuz var sorucam bakalım normalmı dye
Haydi herkese hayırlı akşamlar.. Ben kaçıyorum.. Malum son hazırlıklar..
ah canım bende seni merak ettim rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin evladına sakın sezeryandan korkma bak bende sezeryanla aldım kucağıma erdemi Allaha şükür hiçsıkıntım olmadı ve kesinlikle belden uyuşturulmayı öneriyorum :)Kızlar bende yarın sabah 8:30 da sezeryanla doğum yapacağım..
Dualarınızı esirgemeyin ne olur..
Yarın başka kimler doğum yapacaktı ya?
erkek anaları dıkkat dıkkat erkek bebkler cok tehlıkelı az önce altını acınca ışeyıverdı heryere bıde böcuk böcuk bakıyo pıs oğlumuEki Görüntüle 550260
ayyy songül Maşallah aras beye bayıldım biz iyiyiz teyzesi uyuyor tosunum yanımda bende sizlere bakıyım dedim ne zamandır girip yazamadım sizler neler yapıyrsunuz kim ne yaptı yeni doğum yapan varmı en son bulemsuyu duydumbeysal cnm hoşgeldın erdem nasıl
ah canım bende seni merak ettim rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin evladına sakın sezeryandan korkma bak bende sezeryanla aldım kucağıma erdemi Allaha şükür hiçsıkıntım olmadı ve kesinlikle belden uyuşturulmayı öneriyorum :)
ayyy songül Maşallah aras beye bayıldım biz iyiyiz teyzesi uyuyor tosunum yanımda bende sizlere bakıyım dedim ne zamandır girip yazamadım sizler neler yapıyrsunuz kim ne yaptı yeni doğum yapan varmı en son bulemsuyu duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?