2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yok cnm ıstemedıler
orda daha hıjyenık bezlerle temızlıyolar cnm yıkamıyolar sadece sılıyolar
ay cnm ınşalal baglarlar ya cok rahat ben 1 hafta taktım sonrasında

Aa kız biz nerden bulalım doktor takmıyorsa.. Israrda etsen, kötü olursun.. Ne bileyim, inşaAllah takıyordur..

kızlar nbrsınz ayy benı hıc sormayın saat 4 te bı cıktımm gez gez yuru yuru şuan eve kndımı zor attım wallaa acaip yoruldum dedım bıraz yurımde belkı bu gece sancım falan tutar acılırım falan dedım ama yok artık yurumekte zor belım kasıklarım şuan agrıdan kopuo yanı cokk yoruldummmmmmm

Kızlar bende yarın sabah 8:30 da sezeryanla doğum yapacağım..

Dualarınızı esirgemeyin ne olur..

Yarın başka kimler doğum yapacaktı ya?

nilcim allah kurtarsın cnm sağ salim guzel haberlerınle gerı donmenı beklıorum yarın umarım herşey yolunda ve cok guzel gececek hiç gerılme cnm bak kactane arkadaşımız sag salım aldı bebeklerını kucaklarına artık bızımde hakkımız ama dımı hyrlı hbrlerle don inş...

Kız sea... Bu gece seninde sancın tutarmış ikimizde yarın kavuşurmuşuz kuzularımıza...

ben bu gece hastaneye yatış yapacağım inşallah , suni sancı verecekler inşallah açılmam olur. yarın ; beş gün rötarlı olarak bebeğime kavuşurum inşallah =)

allah kolaylık versin cnm.inşallah açılman çarçabuk olur bir avazda doğurursun.bizi burda unutma fırsat bulursan doğumun nasıl geçtiğini yaz

nıll cnm bışey sorcam sana
benım 24.gun cok hafıf kanama var nazar duası okuyabılıyommmu okuyamıyommu

nıll cnm bışey sorcam sana
benım 24.gun cok hafıf kanama var nazar duası okuyabılıyommmu okuyamıyommu

Canım ayet olan nazar ayetini okuyacaksan, şu halinle okuyamazsın..
Ama birde dua şeklinde bir nazar duası var.. Onu okuyacaksan, okuyabilirsin, çünlkü o ayet değil, dua...

Canım ayet olan nazar ayetini okuyacaksan, şu halinle okuyamazsın..
Ama birde dua şeklinde bir nazar duası var.. Onu okuyacaksan, okuyabilirsin, çünlkü o ayet değil, dua...

cnm bı hoca ablamız 21 kere nas suresı nı önermıştı nazar vb ıcın o okunurmu gercekten rahatlıyo ınsan
su anda arasınhuzursuzlugu yok ama dışarı cıktık ya bı okuyayım dedım babamız taa gece gelcek bıde bızım topiğede baksana lamış bı soru soruyo senın fıkrınde önemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…