haha ay ınşalal cnm oğlun da benzer ervamıza
eşim olmasa bende haatta cıkamam cnm ya benım burda kolu omşuda yok hemen gırerdım depresyona valla
bak senın çıkamamana sevıdnım bı yerde ıhmal etmessın kk yı benı
yazın da bebış ele avuca geldımmı korkma cnm
ay bu arada ayfer hamıleymış öle sevndım kı
bı de yarın nılımızde guzel haberını alalım
rabbim yar ve yardımcın olsun bütün sıkıntılarınızı gidersin inşaallah bebegini saglıkla kucagına alır dönersin evinene mutlu sana
cnm benım ben yarende cok rahat gırdımde arasta bılıyosun bıraz rısklıydı amleyattan degılde ogluma bışşey olcak dıye cok korktum
bak ılk olarak onu duşun bebışte sağlık problemı olmadan gırcen cnm
tabı bıraz kaygıların olması normal ama bak sezeryan olan tum arkadaşalrımız rahatlıkla atlattı
cnm ınşalla sende atlatıcaksın bak senın dr un sea nın dr uda demış carpıntını doğumda kötu bı etkısı yokmuş
ınşalla cnm genel anestesıyle olursun uyandıgında herşey bıtmış olur cunku belkı canlı yaşamak o anda ordan kalkmayacagını bılmek belkı panık olayını arttırablır cnm
benim burdada yok komşu falan hiçç,yalnızım hep valla,bi eşim var:)) bıde kızım tabi:) evt ayferde hamileymişş çok sevindim,darısı diğerlerin başına.
ben sabah uyurken nil çoktan kavuşmuş olcak bebeğine:) benimki ne zaman gelcek bakalım,rüyalarıma girmeye başladı:) eşim bile rüyalarında beni doğururken görüyo artıkk:))) bekliyoz planlarımızı yaptık ama yok gelmiyo daha:)))
benim burdada yok komşu falan hiçç,yalnızım hep valla,bi eşim var:)) bıde kızım tabi:) evt ayferde hamileymişş çok sevindim,darısı diğerlerin başına.
ben sabah uyurken nil çoktan kavuşmuş olcak bebeğine:) benimki ne zaman gelcek bakalım,rüyalarıma girmeye başladı:) eşim bile rüyalarında beni doğururken görüyo artıkk:))) bekliyoz planlarımızı yaptık ama yok gelmiyo daha:)))
Ayy inşaAllah canım, sorunsuzca hepimiz alırız kucaklarımıza.. Beklemek çok zor.. Ama senin normal olacak gibi ya, senin daha 2 haftan var nerden baksan...
Valla vakit doldu diye çok seviniyorum , Rabb'im biliyor.. Zira artık dayanacak gücüm kalamdı, ben çok zor bir hamilelik geçiriyorum.. Darısı bekleyen herkesin başına... (Daha doğurmadım ama vaktin gelmesi bile güzel..)
Doğru söylüyorsunda canım işte, benim başka durumlarım var ya o yüzden kendimi telkin edemiyorum şu an.. Allah'ım yardım edecektir elbet... Duanızı eksik etmeyin..
ya kafa dengı bı komsu olsa yeter de benım 1 ssene oldu yok öle bı komşuum bende gunlere verdım kendımı hahah
Allahtan eşim benım gındız evdede gecıyo zaman yarende taa 7 de gelıyo ama ıyıkı kk var kk sayesınde unuttum koşu yoklugunu
ay siz daha ne ruylar görursunuz cnm ya puff daha da cok var yav
ama ben sana guvenmıyorum sancı kasılma hepsı mevcut yakında alcaz sankım haber
ya resmen bıttımı nıl bugun bebgının sadece sana aıt oldugu so gun cnm ınan bazen hareketlerıde özlenıyo
ay ben cok heyecanlıyım emın ol cnm herşey cok guzel gecıcek agrılarından kaygılarında kurtulcak
cnm ya dr un amerıkan bezı takıyomuu ya o çok rahat bışey takmassada ıste derım
cunku rahım sallanıp dıkışlere carpınca agrı fazla oluyo ama onu baglayınca rahım kımıldamadıgından dıkıe carpmıyo ve ağrı az olup cıv gıbı kalkıyon göbuş möbuşte kalmıyo
evt 1 tane kafa dengi komşu olsada yeter ama yok işte,, eşimde gece işe gitmemeye başladı gece falan suyum gelir diye:)) ilki gece gelmişti ya:) 2 gün çalışıyo 2 gün evde zaten:)
valla sancı da kasılmada var ama bebek yok ortada:) 38.haftada geleydi iiydi:) beni çok zorlamasa son güne kadar dursun ama gerçekten bu kaılmalar falan çok fena yapıyo insanı,yürüyememek yatamamak kötü,, ayaklarım şiş..fazla bekletmez inş..
amerikan bezi ne ki bana anlatabilirmisin?ilk kez duydum
size bişi sorcam sanırım kızınzın adı erva allah nasip ederse benm bebegimn adıda erva olcak ama bana kimse anlamaz diyolar isim yüzünden zorlandınızmı
not alayım bende doktoruma sorayım burda varmı die kullanıyormu felan diecnm bl hastanelerde oluyo ya yeşil bı bez ay dur cekım resmını koyarın ınan 3 saat sonra ayaktaydım cok rahat bıeşy sıkıcak baglıyolar amelayt yerındekı ağrı yuzde 80 kayboluyo
benım kızım 4,5 yaşında 4 sene öncesinde pek anlamıyolardı açıkcası:)) erva ismini daha çokk duyar oldum artık,öyle anlamayanda olmuyor artık.. biz memnunuz yani isimden ,,ve uslu oluyor erva bebkleri haberin olsun:))
haha adamcagz korkuyo demekkı ay bızde son zman plan yapmaya başlamıştık benımde eşşim yok ya
ah bana da doğum hep gece olcak gıbı gelır ne alakaysa dıcem ama geneldede gece oluyo dımı ama
ay bende bebışım ıstıyodum olabıldıgınce dursun dıye ıcımde ama yok ıkımızınde nıyetı olmamasına ragmen oldu bugu doldu 40 hafta
bence bu kadar ıstersen benım gıbı ters teper 40 ta doğurursun ınan
sezeryanında o kısmını seviyorum işte sadece zamnı belli:) böyle bekliyip duruyon,,nstede sancı ve kasılmalar çıktı,arada sancı giriyo ve geçiyor..doktor duruma göre bakcaz artık diyo zaten,, sen bu gece uyuyamazsın artık :) beni bile heyecan sardı:)
ya resmen bıttımı nıl bugun bebgının sadece sana aıt oldugu so gun cnm ınan bazen hareketlerıde özlenıyo
ay ben cok heyecanlıyım emın ol cnm herşey cok guzel gecıcek agrılarından kaygılarında kurtulcak
cnm ya dr un amerıkan bezı takıyomuu ya o çok rahat bışey takmassada ıste derım
cunku rahım sallanıp dıkışlere carpınca agrı fazla oluyo ama onu baglayınca rahım kımıldamadıgından dıkıe carpmıyo ve ağrı az olup cıv gıbı kalkıyon göbuş möbuşte kalmıyo
not alayım bende doktoruma sorayım burda varmı die kullanıyormu felan die
Aaaa o aklımda.. Soracağım bende doktoruma.. Hatta diyeceğim ki, kullananlar çok rahatladıklarını söylüyorlar.. Belki yapar ama şu an hiç bilmiyorum neler yapacağını..
Hee songül, birde dün eltim dedi ki, bebeği ilk doğduğu anda silmak için havlu istiyorlarmış.. Sende istediler mi? Furkan'da hiç istememişlerdi benden?
cnm benım dr um 30 yıldır yapıyomuş
bızım doğu katında mıllet yıkılıyo bız ıkı kışı cıvı gıbı dıger hastalarda ıstedı taktılar
amerıkan bezı oması önemlıymış hava aldırdıgı ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?