ya ev işinden felan deıl eve zaten kadın gelıo temızlıge felan hamılelıgımden beri..hanı doğum baslar yanımda kımse olmaz felan telaş yaparm yakın ya hemen cagırırım taksı alır gelır felan en azından bı destek olur dimi..valla kayınvalıdemden daha az cekınıorum canım ya bugun geldı ıste aksam hemen mutfaga gırdı bulasıkları yerlestırıo felan sagolsun..aman ne bilim fazlamı hassaslastım ne:)
ayy biliyodum senin böle dıceni var ya:))) kesın öle demıstır benım kızın dogurcagı yok en ıyısı gelınımle takılıyım dıe:))ay bu arada bugun merdıvenlerı cıkcam dedım ya, yaptım,oldu..o zamandan beri aşşagıya baskı yapıo ıse yaradı galıba ya hergun yapcam
cnm fazla hassaslaştn sen bebegın gelmeye nıyetıde yok ondan ıyıce sıkıldın duşun ben bıle sıkıldm artık yatamıorum kalkamıorum bnde mı denesem merdıven işini dicemde bızım ev cok katlı deılkı 5 kat bınadakılerde bı acaıp ne yapıo bu delrdımı acaba der en ıyısı yuruyuş yapmak ben baya yurudum koca yaz şmdı havalar bozdu dıe kapandm eve aslnda devam edım du annemı alım de bugun cıkım bıraz yurumeye artık yolda ızde dogururum ben de tersım yaa dunyaya gelişim de tersmiş zaten annem hep öle der de :))
ben bu gece hastaneye yatış yapacağım inşallah , suni sancı verecekler inşallah açılmam olur. yarın ; beş gün rötarlı olarak bebeğime kavuşurum inşallah =)
hadı hyrlıssı cnm inş cabucak acılman olur da cıkıverır bebişin bı avazda snrada sıra bıze gelır :)) hbr ver mutlaka