anladım canım maşallah nazar değmesin..
canım evet sümüksü ve kalın bi yapısı vardı. bu arada ben bıktım doğurmadın mı sorusundan artık pöff :)
ayy bilemedim canım yaa, azcık da olsa pembemsi birşeyler yok muydu tamamen mi beyazdı, bence nişan değil gibi yogun bir akıntı da olabilir son günler yogunlaşır mı ya akıntılar, ufff bu kadınların muhabbeti çok iğrenç yaa
mertur canım sen ne zaman gidicen doktora 41 dolunca mı?
coynes ıyımıın gecmışı okumaya usendım warmı bışıler elektrıgım yoktu anca gırebıldım nete bnde gttım bugun kalp dr una rıtım bozuklugu ıcın ne normal nede sezeryan hıc bır sakınca yok dedı adam ıkısınede musaıt kalbın dedı :))
dedım bu hastaneye gtmşken bıde başka bı kadın dogumcuya gorunum dedım adam baktı bebegın zayıf 36 haftalk gozukuo gerı kalmş dedı salak herıf sınır oldum bnde bılıorum zayıf oldugunu bnm dr um ıı normal bışey olmaz dıo bu mal herıf haftasına gore 36 haftalk cıkıomuş
Ay kızlar başıma neler geldiiii..............
Gece 3 te müthiş bir mide sancısıyla uyandım.. Ama ne sancı.. Hani doğum sancısı karında olur ya, onun midede olanı.. O kadarda şiddetli.. Geliyor gidiyor.. Her sancı gelmesinde beğırıyorum o kadr yani..
Neyse, gece aciel gittim, serumla ağrı kesici verirlerde azıcık rahatlarım diye.. Acilden hemen doğumhaneye gönderdiler beni, bu kesin doğum sancısıdır diye.. Nst falan sancım var ama midemdekiyle alakası olmayan bir sancı.. Çünkü mideme sancı geldiğinde ben duvarları yumruluyorum acıdan, nst de birşey yok.. Midem rahatken nst de sancı var.. Böyle karmakarışık falan yani.. Neyse, serumlar veriyorlar, sürekli başımda takip ediyorlar.. Ebe bir bu doğum sancısı diyor, bir yok bu başka birşey diyor.. Diyorum ki, midemde sancım var, başka yerde değil, beni bırakta acil kısmına gideyim, orada ağrı kesici falan versinler bana.. Yok.. Seni takip etmeli,yim diyor..
En sonunda seni alttan muayene edeceğim, bazen nst de çıkmayabiliyor sancılar dedi.. Alttan muayene etti.. kadının elini çekmesiyle sıcaaaaakkk birşey boşaldı benim alttan.. Açılmam falan yok, muayene yüzünden bayağı bir kanamam oldu..
Hemen doktorumu aradı.. Tabi bu arada kan iç çamaşırıma, eşofmanıma.. heryere bulaştı, o kadar çoktu yani..
9 da dr. geldi.. O da takip etti.. Bir diyor ki, senin doğum başlamış, yatışını yaptır.. Bir diyor ki, yok yok bu mide ağrısı.. Hangi dr. geldiyse karar veremedi bu mide ağrısı mı, doğum sancısı mı..
Gece 3 ten öğlen 1 e kadar sancı çektim.. Hemde duvarları yumruklaya yumrulklaya.. Sonra dediler ki, acile yatıralıjm seni, seruma mide için ilaç koyalım, ağrın geçerse demekki mideden sorunun.. SEruma mide için birşey katınca bende sancı falan kalmadı..
Şimdi ne yaparsınız bunlarra.. Yüz kere dedim.. Yok burada takip etmeliyiz falan.. Hatta bir ara suni sancı bağlamaya kalktılar bana..
Oyyy oyy ne geceydi...
Öğleyin dr.um, eve git, kanaman artarsa gel.. Artmaz, gittikçe azalırsa pazartesiyi bekle sezeryan için dedi.. Kızlar boşuna sancı çektim bütün gece.. Ve boşuna kanaammı başlattılar.. Şimdi evde dinleniyorum.. Ama kanamam sanki azalıyor gerçekten..
Dİyeceğim o ki; bu benim geçirdiğim 2. kanama.. İlkini 1 ay önce geçirmiştim.. Geçmişti.. Şİmdiki kanamam o kadar fazlaydı ki, o bile azalmaya başladı.. Kanamaya çokta itibar etmeyin derim.. DEvam etmezse birşey olmuyor demekki..
Ay kızlar başıma neler geldiiii..............
Gece 3 te müthiş bir mide sancısıyla uyandım.. Ama ne sancı.. Hani doğum sancısı karında olur ya, onun midede olanı.. O kadarda şiddetli.. Geliyor gidiyor.. Her sancı gelmesinde beğırıyorum o kadr yani..
Neyse, gece aciel gittim, serumla ağrı kesici verirlerde azıcık rahatlarım diye.. Acilden hemen doğumhaneye gönderdiler beni, bu kesin doğum sancısıdır diye.. Nst falan sancım var ama midemdekiyle alakası olmayan bir sancı.. Çünkü mideme sancı geldiğinde ben duvarları yumruluyorum acıdan, nst de birşey yok.. Midem rahatken nst de sancı var.. Böyle karmakarışık falan yani.. Neyse, serumlar veriyorlar, sürekli başımda takip ediyorlar.. Ebe bir bu doğum sancısı diyor, bir yok bu başka birşey diyor.. Diyorum ki, midemde sancım var, başka yerde değil, beni bırakta acil kısmına gideyim, orada ağrı kesici falan versinler bana.. Yok.. Seni takip etmeli,yim diyor..
En sonunda seni alttan muayene edeceğim, bazen nst de çıkmayabiliyor sancılar dedi.. Alttan muayene etti.. kadının elini çekmesiyle sıcaaaaakkk birşey boşaldı benim alttan.. Açılmam falan yok, muayene yüzünden bayağı bir kanamam oldu..
Hemen doktorumu aradı.. Tabi bu arada kan iç çamaşırıma, eşofmanıma.. heryere bulaştı, o kadar çoktu yani..
9 da dr. geldi.. O da takip etti.. Bir diyor ki, senin doğum başlamış, yatışını yaptır.. Bir diyor ki, yok yok bu mide ağrısı.. Hangi dr. geldiyse karar veremedi bu mide ağrısı mı, doğum sancısı mı..
Gece 3 ten öğlen 1 e kadar sancı çektim.. Hemde duvarları yumruklaya yumrulklaya.. Sonra dediler ki, acile yatıralıjm seni, seruma mide için ilaç koyalım, ağrın geçerse demekki mideden sorunun.. SEruma mide için birşey katınca bende sancı falan kalmadı..
Şimdi ne yaparsınız bunlarra.. Yüz kere dedim.. Yok burada takip etmeliyiz falan.. Hatta bir ara suni sancı bağlamaya kalktılar bana..
Oyyy oyy ne geceydi...
Öğleyin dr.um, eve git, kanaman artarsa gel.. Artmaz, gittikçe azalırsa pazartesiyi bekle sezeryan için dedi.. Kızlar boşuna sancı çektim bütün gece.. Ve boşuna kanaammı başlattılar.. Şimdi evde dinleniyorum.. Ama kanamam sanki azalıyor gerçekten..
Dİyeceğim o ki; bu benim geçirdiğim 2. kanama.. İlkini 1 ay önce geçirmiştim.. Geçmişti.. Şİmdiki kanamam o kadar fazlaydı ki, o bile azalmaya başladı.. Kanamaya çokta itibar etmeyin derim.. DEvam etmezse birşey olmuyor demekki..
Bu arada bugün bende kardiyoloğuma uğradım.. Bu ekstralarım ve çarpıntım sezeryanda sorun çıkarırmı dedi.. Hiçbir sorun çıkarmaaz, rahat ol dedi.. Bende buraaya yazayımda, bu durumda olanlar rahatlasınlar...
ayy bilemedim canım yaa, azcık da olsa pembemsi birşeyler yok muydu tamamen mi beyazdı, bence nişan değil gibi yogun bir akıntı da olabilir son günler yogunlaşır mı ya akıntılar, ufff bu kadınların muhabbeti çok iğrenç yaa
mertur canım sen ne zaman gidicen doktora 41 dolunca mı?
ayy cnm cok gecmş olsun aynen bu dr ları anlamak cok zor bnde bugun hıc gtmedgm bı kadın dogumcuya gttım adam bnm morelımı bozdu tmm bnm kızım zayıf bılıorum ama adam dedıkı haftasına gore 1 hafta 10 gun gerıde kalmış bebek dedı ama saglklı dıo mal mıdır nedrı ya sınırımı bozdu
Hiç sorma, bugün bende moralimi bozacak o kadar çok şey duydum ki, buaraya yazmıyorum.. Duymamış gibi davranmayı tercih ediyorum.. Bence sende öyle yap... Çok can sıkıcı yaa...
aaaaaaaaaaaaaaa cnm benım ya tamda 3 gun kala ne zor bı geceymış pufff keske başında senı dınleselermış sonucta sen normal doğum yaptın az cok bılırsın mıdeyle farkını buyuk gecmış olsun cnm
bıde ustune kanamada eklendı keske dr un bugun yapsaydı cnm benım ya
heee bıde sunı sancı nerden cıkmış onu anlamadım ne sevıyolar sunı sancı versınler kolay bışey sankım
ay sorma yaa dr lar gercektn cok acımasz ve duşuncesz:26:
cANIM gözun aydınnn
cNIMM NEDEN 19 U sezeryan mı olacaksın nedenn
Ben dr.a diyorum ki, hadi suni sancı verdin, normal doğum yapayım dedim, ya çarpıntım tutarsa.. Ekstra atımlarım artarsa... Dr. bana diyro ki, sezeryanda da seni zorlayabilir kalbin..
Hah dedim, tamda duymak istediğim şey buydu şu an..
Onun için işte , hemen kardiyologa gittim sordum bende... İçim rahatlasın diye...
Evetcanim benim tup bebek olması sebebi ile sezeryan olcak
Ben dr.a diyorum ki, hadi suni sancı verdin, normal doğum yapayım dedim, ya çarpıntım tutarsa.. Ekstra atımlarım artarsa... Dr. bana diyro ki, sezeryanda da seni zorlayabilir kalbin..
Hah dedim, tamda duymak istediğim şey buydu şu an..
Onun için işte , hemen kardiyologa gittim sordum bende... İçim rahatlasın diye...
ay normalde dr ların ışıne gelır kut sezeryan senınkıde tam tersı ay ınan dr un senı kandırcak bı haber alcazkı nıl normal doğurmuş
ay bazen dıyo ınan erken oldu ama hıc doğum strese gıredım bırden oldu aras acaba dıyorum ıyımı oldu ay ne zor şeyler yav
aman neysekı kardıyolog rahatlatmış ıcını cnm ya ay 2 gun kaldı ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Songül 2 gün kaldı ama sen biliyorsun işte çektiklerimi..
Sanki yıllar sürdü hamileliğim, bitmedi bir türlü....
Evet canim nihayetasyaaaaaaaaa tarıhn bellımı olduuuu gozun aydıınn cnmm darısııı başıma ama ben beklıorum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?