Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru cnm dr da bıde cok önemlı ben gecen aras 5 gunlukken dr um akpıdan ılaçla ılgılı bışey sorcaktım hadı gel bıde bakalım dedı oh randavu almış gıbı usg baktı muaynemı oldum cıktım ay ben dr umuda pek özluyorum he eşim dıo e arda randavu alalım mademde sohpet edeız dıyo hahah
yok benimkide çağırdı dün de gittim ücret ödemedim yarencim. dün gittiğimde ben de kullanilmayannick gibi yaptım zaten hemen aldılar dediği gibi ağrısı olan biri vardı ondan önce bile beni aldılar. acaba hafta sonralarını da kapsamıyodur diye ondan mı direkt gel dedi diye merak ettim. o zaman ben randevu alayım. nasılsa gene çağırcak 3 gün sonra o zaman ödemem. artık çok sıklaştı.
Kızlar bugün rutin kontrolüme gidecektim hastaneyi aradım randevu için, doktorum rapor almış kendisi ameliyat olmuş ve ayın 19'una kadar yok
O hastaneye sırf onun için, referansı çok iyi diye gidiyordum, onun için Medical Park'ı bıraktım. Fakat adam kayboldu. Ona da geçmiş olsun açık fıtık ameliyatı olmuş yazık ama ben şimdi ne yapacağım?
Normal doğum istediğim için günümüz de belli değil 20'sinden önce gelirse doktorum yok, zaten 20'sine kadar bebeğim beklese bile kontrollerimi kim yapacak?
Anadolu Yakası'nda bu süperdir, seni normal doğuma teşvik eder, cesaretini kırmaz daha da cesaretlendirir, hastanesi de temiz güzel dediğiniz biri var mı?
Yardımmmm!
dur kız heyecan yaptırma bana. hayır rengi kahverengi filan olsa kesin nişan dicem ama normal sarımsı bişidi. iğrenç bee..
bi de hastanelerle ilgili bişi soracağım. ben 1 kasımda ücretli randevuya gitmiştim. 13 ünde gene gideceğim. 10 gün içinde ücret alınmıyor özellerden diye biliyorum. cumartesi pazarlar dahil mi bu 10 güne bilen var mı? doktor sadece 13 ünde gel dedi randevu filan almadım ben de.
kızlar bu arada benım adım Neslihan :)
kızlar bu arada benım adım Neslihan :)
aman cnm ne guze hergun cagırsın hergun gıt benımde haftada 1 dı kontrolum ay 10 gunde bıle olmuş olsa bebegımın sorunu farkedılmeyebılır kötu şeyler yaşayabılırdık rabbım vermesın kımseye
benim hstanemde özel.muayenenin ertesi gününden itibaren 10.günde dahil hesaplanıyor.buna cumartesi ve pazarda hesaplanıyor.ben kontrol randevusu diyerekten tekrar randevu alıyorum.
benim adım da dilek memnun oldum yaren2007 nin de songül dü sanırım.
evet canım şükürler olsun. sadaka falan cerseydiniz.
ay adını öğrendıme öle sevındım kı anlatamam sana of hep gaf yapıcam dıye alıntı ıle cevaplayıp canım cıcım dıyorum
bende songül neslıhancım
ayy ne guzel valla benım dr.la pek sohbet edemıorz canım kadın gereklı seylerı söluo tamam o kadar yani gercı ıyı dr. memnunum..bu arada esra86 ydı sanırım bı ark. da benım dr.a gıdıou dogum yaptı ama dogum hıkayesını yazmadı öle merak edıorum kı bızım dr. mu gırdı dogumuna nasıl gectı felan..
e sorsana:) bende memnun oldum kızlar sımdı cıkmam lazım oğluma ders calıstrym o kadar var kı 2 gune anca bıtırırız:) gece gırerım muhtemelen butun gun uyudum cunku gorusuruzzz
Kızlar bugün rutin kontrolüme gidecektim hastaneyi aradım randevu için, doktorum rapor almış kendisi ameliyat olmuş ve ayın 19'una kadar yok
O hastaneye sırf onun için, referansı çok iyi diye gidiyordum, onun için Medical Park'ı bıraktım. Fakat adam kayboldu. Ona da geçmiş olsun açık fıtık ameliyatı olmuş yazık ama ben şimdi ne yapacağım?
Normal doğum istediğim için günümüz de belli değil 20'sinden önce gelirse doktorum yok, zaten 20'sine kadar bebeğim beklese bile kontrollerimi kim yapacak?
Anadolu Yakası'nda bu süperdir, seni normal doğuma teşvik eder, cesaretini kırmaz daha da cesaretlendirir, hastanesi de temiz güzel dediğiniz biri var mı?
Yardımmmm!
güle güle canım kolay gelsin..
Songül cüm sen de hep geceleri giriyodun bebek olduğundan beridir gündüzleride takılır oldun. oğluş geceleri uyumuyo galiba..
alıntı yapmaya üşendim çok isim olarak yazayım bari
SEA canım gelen giden birşey yok, yani dün 4 den beri gelen akıntılar hep kahverengi ama, hala geliyor ama açıldı gibi biraz rengi, nişan oldugunu sanmıyorum yaa sümükümsü rahim ağzında tıkaç diyorlar muhtemelen benim muayeneden dolayı oldu doktorum da öle dedi zaten, beklemeye devam yani
UKALADY valla canım senin ki nişan mı onu da bilemedim hani böle sümükümlüyse olabilir ille pembe veya kahverengi olması gerekmiyor
valla kızlar bugun gene dışarı çıktım, fırın, market falan herkes bana bakar oldu bu kız dogurmadı mı diye, hayır yuruyom asansor de kullanmıyom ama doğacağı yok bu cocugun sıkıldım valla
Kızlar çoğunuz hayırlısı ile kavuştunuz bebeklerinize. Ben hala bekliyorum sabah dr.a gittim beklemeye devam. Açılma yok düzenli sancı yok.Bakalım ne zaman gelicek nazlı kızım. Sanırım ablası gibi 41. haftayı bekliyor. Allahım sabır versin beklemek zor gerçekten.Biran önce kucağımıza almak istiyoruz onca zorluğuna rağmen.Ama güzel zorluklar bunlar. Bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum.
anladım canım maşallah nazar değmesin..yok cnm ya gunduzlerı okadar gıremıyorum aslında gece daha cok gırıyorumda burada pek kımse olmuyo
ay maşalla dıyelım cnm benım arasım gece gunduz cok sakın emıyo uyuyo ınşalla degışmez
benım eşim gece 3 te gelıyo ondan daha cok gecelrı gırıyorum
alıntı yapmaya üşendim çok isim olarak yazayım bari
SEA canım gelen giden birşey yok, yani dün 4 den beri gelen akıntılar hep kahverengi ama, hala geliyor ama açıldı gibi biraz rengi, nişan oldugunu sanmıyorum yaa sümükümsü rahim ağzında tıkaç diyorlar muhtemelen benim muayeneden dolayı oldu doktorum da öle dedi zaten, beklemeye devam yani
UKALADY valla canım senin ki nişan mı onu da bilemedim hani böle sümükümlüyse olabilir ille pembe veya kahverengi olması gerekmiyor
valla kızlar bugun gene dışarı çıktım, fırın, market falan herkes bana bakar oldu bu kız dogurmadı mı diye, hayır yuruyom asansor de kullanmıyom ama doğacağı yok bu cocugun sıkıldım valla