• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
saol canımmmm maşAllah oglusunaaa:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

bende streslıyım gunler gecmıyor ne olucak nasıl olucak hıc bılmıyorummm Allah kolay ve hayırlı dogumlar nasip etsin hepimizeee:16:

amın cnm benım ya stres etme bak kıymetını bıl ınsan zman zaman tekelerı bıle özluyo
bak coğumuz aldık kucagııza bebeklerımızı hayırlısıyla onca kışıden cok zorlu doğum hıkayesı dınlemedık
dualarım hep senınler

Kader arkadasiim cok sevindim :) benim de tup bebek :)) Ayy heyecanlıyım cok Rabbim hayırlısında kucağımızda olduğu günleri gösterir inşallah

yaa canım zor bir tedavi sürecinden sonra bebişlerimiz geldi şükürler olsun.allahım sağsağlim bide kucağımıza almayı nasip etsin daha ne isteriz.

Kızlar çoğunuz hayırlısı ile kavuştunuz bebeklerinize. Ben hala bekliyorum sabah dr.a gittim beklemeye devam. Açılma yok düzenli sancı yok.Bakalım ne zaman gelicek nazlı kızım. Sanırım ablası gibi 41. haftayı bekliyor. Allahım sabır versin beklemek zor gerçekten.Biran önce kucağımıza almak istiyoruz onca zorluğuna rağmen.Ama güzel zorluklar bunlar. Bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar diliyorum.

cnm ya ne guzel ya zorlu sınavı gecmışsınız bıde kucagınıza aldımmı tamamdır kımbılır ne zor gunler gecırdınız o guzel haberı alna kadar rabbım herkeze nasıp etsın

Allahım herkese nasip etsin inşallah gerçekten çok zorrr..bugünlere gelebilmek bile çok uzak görünüyordu.şükürler olsunki doğum tarihimiz bile belli 10 gün sonra kucağımıza alıcaz inşallah..

coynes ıyımıın gecmışı okumaya usendım warmı bışıler elektrıgım yoktu anca gırebıldım nete bnde gttım bugun kalp dr una rıtım bozuklugu ıcın ne normal nede sezeryan hıc bır sakınca yok dedı adam ıkısınede musaıt kalbın dedı :))

dedım bu hastaneye gtmşken bıde başka bı kadın dogumcuya gorunum dedım adam baktı bebegın zayıf 36 haftalk gozukuo gerı kalmş dedı salak herıf sınır oldum bnde bılıorum zayıf oldugunu bnm dr um ıı normal bışey olmaz dıo bu mal herıf haftasına gore 36 haftalk cıkıomuş :14:

bebeeekkkleriiimmmm nasılsunnn canımmmmmmmmmmmm dogurdun mu yoksaaaa:3::1::1::1:

ıyıyım cnm sen nasılsın yazmıstım buraya ama gormemıssındr ben 29 ekım pazartesı gunu dogum yaptım cnm kontrole dye gtmstm ntsde sancılarım cıktı dogum baslamıs normalmı sezeryanmı dye karar verdık sezeryanla dogum yaptım cnm sımdılık ıyıyız cok sukur bır sorunumuz yok allah senıde tum annelerıde kurtarsın ınsallah cnm :nazar::nazar::nazar:

kızlar merhaba bugün benden nişan gibi bişi geldi. hani diyolarya sümüksü kanlı akıntı.. ama benim ki kahverengi filan değildi kanlı hiç değil. baya şeffaf bişi. 9 aydır böyle bişile karşılaşmamıştım hiç. abaca ne olaki?

amın cnm ya rabbım erkesın evladına sağlık versın
ay senınde az kalmış cnm nasıl heyecan varmı normalı bekemekte heyecanlı olsa gerek
oğlumuz ıy cnm ya bugun 3 haftalık oldu tam oysakı 40 haftamız yenı doldu normal olsa sımdılerde olcaktı
ne kadar zamanda gısıyosun cnm kontrole

Canim haftada iki falan goruyorum doktorumu nst sonucumla birlikte gidiyorum ama tabi her seferinde bakmiyo gecen hafta bakmisti bi, bi de bu pzt bakcak. Kilosu az gidiyodu bizim de canim yaa insallah normale donmustur. En son 2.800 civari dedi. Bakalim bu sefer ne kdr dicek. Valla normali beklemek de cidden heyecan verici sanci ne zaman gelcek dogum nasi olcak, bilmedigin biseyi bekemek de zor. Belki de sezeryan olurum belli olmaz tabi. Rabbim Hepimizi rahatca kavustursun insallahh

amın cnm ya rabbım erkesın evladına sağlık versın
ay senınde az kalmış cnm nasıl heyecan varmı normalı bekemekte heyecanlı olsa gerek
oğlumuz ıy cnm ya bugun 3 haftalık oldu tam oysakı 40 haftamız yenı doldu normal olsa sımdılerde olcaktı
ne kadar zamanda gısıyosun cnm kontrole

Canim haftada iki falan goruyorum doktorumu nst sonucumla birlikte gidiyorum ama tabi her seferinde bakmiyo gecen hafta bakmisti bi, bi de bu pzt bakcak. Kilosu az gidiyodu bizim de canim yaa insallah normale donmustur. En son 2.800 civari dedi. Bakalim bu sefer ne kdr dicek. Valla normali beklemek de cidden heyecan verici sanci ne zaman gelcek dogum nasi olcak, bilmedigin biseyi bekemek de zor. Belki de sezeryan olurum belli olmaz tabi. Rabbim Hepimizi rahatca kavustursun insallahh

kızlar merhaba bugün benden nişan gibi bişi geldi. hani diyolarya sümüksü kanlı akıntı.. ama benim ki kahverengi filan değildi kanlı hiç değil. baya şeffaf bişi. 9 aydır böyle bişile karşılaşmamıştım hiç. abaca ne olaki?

48 saat ıcınde dogum başlayabılır cnmmm hadı hyrlısı

aynen normalı beklemek cok zor bnmde kg sı az hatta haftası gerıden cıkıo usg de snde de oluomu cnm ?

off kızlar ya bugun cok kotuyum ben yaaa sanki hamılelıgımın ılk zamanlarına döndum ılk aylarda mıde bulantım bas dönmem oluodu böle ıcım bunalıodu bugun butun gun o haldeyım..başa mı dönuyo benjamin button gıbı benım bebek nedir anlamadımm:2:

48 saat ıcınde dogum başlayabılır cnmmm hadı hyrlısı

dur kız heyecan yaptırma bana. hayır rengi kahverengi filan olsa kesin nişan dicem ama normal sarımsı bişidi. iğrenç bee..

bi de hastanelerle ilgili bişi soracağım. ben 1 kasımda ücretli randevuya gitmiştim. 13 ünde gene gideceğim. 10 gün içinde ücret alınmıyor özellerden diye biliyorum. cumartesi pazarlar dahil mi bu 10 güne bilen var mı? doktor sadece 13 ünde gel dedi randevu filan almadım ben de.

dur kız heyecan yaptırma bana. hayır rengi kahverengi filan olsa kesin nişan dicem ama normal sarımsı bişidi. iğrenç bee..

bi de hastanelerle ilgili bişi soracağım. ben 1 kasımda ücretli randevuya gitmiştim. 13 ünde gene gideceğim. 10 gün içinde ücret alınmıyor özellerden diye biliyorum. cumartesi pazarlar dahil mi bu 10 güne bilen var mı? doktor sadece 13 ünde gel dedi randevu filan almadım ben de.

benım bıldıgım cumartesı pazar da dahıl sende tam 10 gun sora gıt 13 unu bekleme ben öle yapıorum valla dr.un dedıgınden önce gıdıorm sık sık gıdıoruz nıe bıda ucret ödeyelım yani

cnm malesef hafta sonu dahıl benım dr um öle durumda hep 10 gun ıcerısınde cagırıyo sen dolmadan gıt cnm randavuda al cnm mutlka acunku kontrolde olsa randavu ıstıyolar

cnm malesef hafta sonu dahıl benım dr um öle durumda hep 10 gun ıcerısınde cagırıyo sen dolmadan gıt cnm randavuda al cnm mutlka acunku kontrolde olsa randavu ıstıyolar

ben bu son zamanlarda hani sık sık gıdıoruz ya onların hıcbırne randevu almadan gıdıorum cunku benım dr.dan randevu almak bı sorun cok yogun oldugu ıcın..bende dırek gıdıorum nst mı cektırıp iceri verıorum arada alıolar..önceden olmuodu öle ama artık sonlardayız ya bekletmıolar yani..tabı hastaneden hastaneye deısıodur oda var.

bu arada bı arkadas yazmıs gecmısı okurken gordum..merdıvenlerı yan yan cıkmak rahimi acıomus heralde doğumu tetikliomus felan..bugun halsiz olmasayadm yapcaktım:52:
ama guvenlık kameralarından cekınıorum dıcekler kadın deli midr nedır töbe yarabbm yaa:)

bak şmdı cnm ben gecen hafta salı gunu gtmıştım ucretlı olarak snra gecen gun carşmba gttım danışmadakı kıza sordum ucret odıcemmı dıe 10 gun olmadı daha dedım kız sıstemden baktı kontrol donemındesnz hala dedı 10 gun dolmamış dedı para vermeden muayene oldum ama bu hafta carsmba gtcem gene ve verıcem bu sefer cunku ucretlı muayenemın uzerınden 15 gun gecmş olacak bılmem yeterınce acıklayıcı oldummu :21:

ben bu son zamanlarda hani sık sık gıdıoruz ya onların hıcbırne randevu almadan gıdıorum cunku benım dr.dan randevu almak bı sorun cok yogun oldugu ıcın..bende dırek gıdıorum nst mı cektırıp iceri verıorum arada alıolar..önceden olmuodu öle ama artık sonlardayız ya bekletmıolar yani..tabı hastaneden hastaneye deısıodur oda var.

doğru cnm dr da bıde cok önemlı ben gecen aras 5 gunlukken dr um akpıdan ılaçla ılgılı bışey sorcaktım hadı gel bıde bakalım dedı oh randavu almış gıbı usg baktı muaynemı oldum cıktım ay ben dr umuda pek özluyorum he eşim dıo e arda randavu alalım mademde sohpet edeız dıyo hahah

yok benimkide çağırdı dün de gittim ücret ödemedim yarencim. dün gittiğimde ben de kullanilmayannick gibi yaptım zaten hemen aldılar dediği gibi ağrısı olan biri vardı ondan önce bile beni aldılar. acaba hafta sonralarını da kapsamıyodur diye ondan mı direkt gel dedi diye merak ettim. o zaman ben randevu alayım. nasılsa gene çağırcak 3 gün sonra o zaman ödemem. artık çok sıklaştı.

Back