• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydınnnn

hayırlı olsun bebişin zeynep

midem kimbilir nerelerde boşalınca ağrıyınca deliriyorum yeni kalktık kahvaltı edicez şimdi

her geçen günde yeni şeyler türüyor 3-4 gündür de parmak ağrısı başladı bende parmaklarımın kemikleri ağrıyor parmaklarımı kırıp açtığımda sızım sızım sızlıyor kemiklerim bu şekilde olanlar var mıııııııı herşeyin normal olduğunu düşünmek istiyorum kızlar

Günaydın canim :) dediğin gibi her gun birseyler artiyo benim de ellerim açıp kapattırın ağrıyı hatta bazen zor kapanıyor Dr uma sordum bil su iç az tuzlu ye ödemden olur dedi az kaldı inşallah normal onsan moduna girmemize :)

Günaydın canim :) dediğin gibi her gun birseyler artiyo benim de ellerim açıp kapattırın ağrıyı hatta bazen zor kapanıyor Dr uma sordum bil su iç az tuzlu ye ödemden olur dedi az kaldı inşallah normal onsan moduna girmemize :)

asya normal doğum bekliyosun di mi? kız bebiş mi seninde? çatı kontrolü yaptırdın mı uygunluk verdi mi doktor?

Yok canim benim tup bebis kiz ;) o nedenle sezeryan olacak 19 unda inşallah Muayene etmedi o yüzden

senin tarih belli gün sayıyorsun o zaman aaaaa .... hazırlıklarını bitirdin mi :)

muhtemel doğum tarihinden 10 gün önce değilde 5 gün önce falan yapılmıyor muymuş bu sezeryan biraz daha beslesen ya göbişte onu Allah izin verirse

bu arada siz mi kız seçtiniz öyle mi denk geldi

senin tarih belli gün sayıyorsun o zaman aaaaa .... hazırlıklarını bitirdin mi :)

muhtemel doğum tarihinden 10 gün önce değilde 5 gün önce falan yapılmıyor muymuş bu sezeryan biraz daha beslesen ya göbişte onu Allah izin verirse

bu arada siz mi kız seçtiniz öyle mi denk geldi

Ssezeryan 39 a girince tamam oluyo alıyorlar artık 38+3 olcak ancak cok da bekletmek istemiyor Dr :) herseyimiz hazır teyzesi odamız çantalarımız 8 sene sonunda son9 Allahımın izni ile... Biz secmedik canim iki embryo koyulmuştu biri tuttu kısmet gönlüm de kiz istiyordu inşallah az kaldı kavuşmama :) senin kiz mı erkek mı ?

Ssezeryan 39 a girince tamam oluyo alıyorlar artık 38+3 olcak ancak cok da bekletmek istemiyor Dr :) herseyimiz hazır teyzesi odamız çantalarımız 8 sene sonunda son9 Allahımın izni ile... Biz secmedik canim iki embryo koyulmuştu biri tuttu kısmet gönlüm de kiz istiyordu inşallah az kaldı kavuşmama :) senin kiz mı erkek mı ?

niye 39 a girince tamam oluyo acaba sezeryan? hani beklenince ne gibi bi sakıncası oluyor acaba... örneğin benim arkadaşım 41 haftaya kadar kızını normal doğum bekledi ama gelmeyince 41 doldugunda sezeryan yaptılar.. hani bayram seyranda yok bayram öncesi bayram sonrası :) çok şükür bir sıkıntısı da yok bebişinin.. herşey normalse niye 38 bitince tamam oluyor acep merak ettim.

ikiside tutabilirdi seninnnn tek taşta 2 kuş düşünsene :)

benimde kızım oluyor Allah izin verirse. kız spermler daha güçlü oluyormuş :) bazen evde espri yapıyoruz tırmanan spermlerrrr birer birer düşüyorrrr kızımız kalıyor ve hehehehe zafer benim diye gülüyor :)))) Allah sağlıklı mutlu uzun ömür versin evlatlarımıza

niye 39 a girince tamam oluyo acaba sezeryan? hani beklenince ne gibi bi sakıncası oluyor acaba... örneğin benim arkadaşım 41 haftaya kadar kızını normal doğum bekledi ama gelmeyince 41 doldugunda sezeryan yaptılar.. hani bayram seyranda yok bayram öncesi bayram sonrası :) çok şükür bir sıkıntısı da yok bebişinin.. herşey normalse niye 38 bitince tamam oluyor acep merak ettim.

ikiside tutabilirdi seninnnn tek taşta 2 kuş düşünsene :)

benimde kızım oluyor Allah izin verirse. kız spermler daha güçlü oluyormuş :) bazen evde espri yapıyoruz tırmanan spermlerrrr birer birer düşüyorrrr kızımız kalıyor ve hehehehe zafer benim diye gülüyor :)))) Allah sağlıklı mutlu uzun ömür versin evlatlarımıza

Amiiin canim hepimizin evladına inşallah :)37 hafta dolunca artık gelisim tamamlanıyormuş beklemek sadece kilo icin o da az aliyo son haftada. Bı de yer daralıyor risk artiyo kaka yapiyo falan diye herhalde beklense normal dogmaya kalklar alsın hem ben cok bekledim :)) aman ben hiç iki tane istemedim cok zor cok masraflı bir anda iki bebek korkarım been :)

dün aşkımı görmeye dr amcamıza gittik NST bağlandık, ultrasona girdik gayet iyi kızım normal doğum için bi engel yok inşlh bekliycez dedi dr hatta bana suyun gelmezse nazlanıpta gelme dedi ben ağrılarım var dedikçe hadi ya deyip dalga geçti anladım ki nazlanmayayım ve kızımla bugünlerimizin tadını çıkaralım kuzucuğum 2900 gram olmuş teyzeleri son günlerimiz çok yorulduk ama bunlar bile özlemle anacağımız günler kıymetini bilelim Allah sıkıntısız doğumlar nasip etsin hepimize

kızlar bebişin son günlerinde hareketleri azalması normal de bu hareketlenmelerin ne kadarı risk gibi gelebilir bize?yani ben hafif gerginlşkten başka hareket hissetmiyorum da şu an:26:

benimde hareketleri iyice azaldı.ama babası yaklaşınca,onunla konuşmaya başlayınca bi sevindirik oluo çocukcağz anneye bi tepki yok :1: birden karnım şişiyo,acayip bi sertleşme,sancı oluo bu hareketlernden dolayı mı acaba yoksa kasılmalar mı ?? bel ağrılarıda bşladı 2 gündür şiddetli hadi hayrlısı :)

kızlar bebişin son günlerinde hareketleri azalması normal de bu hareketlenmelerin ne kadarı risk gibi gelebilir bize?yani ben hafif gerginlşkten başka hareket hissetmiyorum da şu an:26:

benim de öyle. eski tekmeler yok. ara ara gerilmeler oluor. bir de hıçkırık. sanırım yerleri dar .

bizde nstden geldik kalp atışları iyi sancı yok, salı tekrar gidicez beklemedeyiz işte, artık ben son tarihi düşünmeye başladım, bu arada arkadaşım var aynı doktora gidiyoruz bugun gunü doldu max 3 gün bekliyor doktorum, pztesi sabah 7 de gel dedi arkadasıma :52: heyecan yaptık suni verilecek, epidural olur muhtemelen böyle işte, ben de heveslendim 18i pazar günü günüm doluyor 21 ine çarşamba günü en geç doğar herhalde :D böyle işte

benimde hareketleri iyice azaldı.ama babası yaklaşınca,onunla konuşmaya başlayınca bi sevindirik oluo çocukcağz anneye bi tepki yok :1: birden karnım şişiyo,acayip bi sertleşme,sancı oluo bu hareketlernden dolayı mı acaba yoksa kasılmalar mı ?? bel ağrılarıda bşladı 2 gündür şiddetli hadi hayrlısı :)

sizinle bdt aynıymış. normal doğum mu bekliyorsunuz? ben hayırlısı ile 13 kasım salı günü sezaryan olacağım

bizde nstden geldik kalp atışları iyi sancı yok, salı tekrar gidicez beklemedeyiz işte, artık ben son tarihi düşünmeye başladım, bu arada arkadaşım var aynı doktora gidiyoruz bugun gunü doldu max 3 gün bekliyor doktorum, pztesi sabah 7 de gel dedi arkadasıma :52: heyecan yaptık suni verilecek, epidural olur muhtemelen böyle işte, ben de heveslendim 18i pazar günü günüm doluyor 21 ine çarşamba günü en geç doğar herhalde :D böyle işte

ne güzel çok az kalmış o zaman..normal doğumu beklemekte zor :S benim sezeryan olucğı için ptesi gün vericek en geç cuma kollarımda olur bebişim sanırm :)

sizinle bdt aynıymış. normal doğum mu bekliyorsunuz? ben hayırlısı ile 13 kasım salı günü sezaryan olacağım

benim de sezeryan olucak.ptesi belli olucak doğum tarihim 39.haftada alırız demişti doktorum bi kaç gün sonra kavuşmuş olurum die ümit ediyorm :) benim ters oğlum mecburi sezeryan.normal çok istedm ama kısmet olmadı.sizin ???

aynısı bana da oluyor akşamları babanın sesini daha net duyuyor, maşallah zaten ses o biçim.artık korkuyor mu sevindirik mi oluyor bilmiyoruz ama bi tarafa toplanıp böyle germiyor mu çok komik oluyor:42:
son haftalardayız normal bence bel ağrısı vs... ben adet sancısını unutmuştum 8,5 ay boyunca :27:

Back