• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kasım anneleri merhaba, nasılsınız,

Ben de kısmetse haziran 2013 de doğum yapacağım.
Şimdiden çok heyecanlıyım.
Benim kafama takılan bir konu hakkında sizden yardım rica ediyorum.

Ben 46 kiloyum ve boyum da 1.59
Eşim ise 1 83
boyum da kılom da cok az
bebek gelısemıycek dıye korkuyorum
sımdılık daha cok yenı oldugu ıcın gelısımı normal ama
zaman ılerledıkce rahım atıyorum 170 bır ınsana gore daha az buyuyebılecegınden bebıs de hem kısa hem kucuk olur yazı olur dıye korkuyorum

ıcınızde benım boy kıloma yakın olan var mı, bebıslerın boyları kılaları ne durumda
dogum yapan varsa onlar da yazarsa cok sevınırım
belkı sız degılsınızdır de tanıdıgınız vardır kısa boylu zayıf ama cocugu ne kadar dogdu
bilginiz varsa benımle paylaşırsanız cook sevınırım..

Hepınıze hayırlı-kolay dogumlar dılıyorum.
Rabbim o güzel günde hep yardımcınız olsun.

Aminnn....

cnm benım benım eltım 1.50 nın altında kaynım ıse 1.75 falan bebk 3600 51 cm doğdu takılma sakın böyle şeylere

Selam kızlar..
Uzun zamandır KK'ya giremiyordum.. Giriyordum fakat cepten olduğu için yazmak zor oluyordu sizleri okuyup çıkıyordum.. Nasılsınız ? Biz 40. haftaya ulaştık şükürler olsun ki ama doğmaya pek niyetimiz yok :32::32:
doktorumuz bu son haftamız için günde 1 saat yürüyüş verdi bize ama yine tık yok :52::52:
Dün Bulemsu ile görüştüm telefonda.. Kızıda kendide çok iyi, evde net problemi büyük ihtimal p.tesi çözülüyormuş oda aramıza katılacak :32::32:
Doğumu tetiklemesi için merdivenleri yan çıkın dedi.. Bence bir denemek lazım... :)

Son düzenleme:
Kasım anneleri merhaba, nasılsınız,

Ben de kısmetse haziran 2013 de doğum yapacağım.
Şimdiden çok heyecanlıyım.
Benim kafama takılan bir konu hakkında sizden yardım rica ediyorum.

Ben 46 kiloyum ve boyum da 1.59
Eşim ise 1 83
boyum da kılom da cok az
bebek gelısemıycek dıye korkuyorum
sımdılık daha cok yenı oldugu ıcın gelısımı normal ama
zaman ılerledıkce rahım atıyorum 170 bır ınsana gore daha az buyuyebılecegınden bebıs de hem kısa hem kucuk olur yazı olur dıye korkuyorum

ıcınızde benım boy kıloma yakın olan var mı, bebıslerın boyları kılaları ne durumda
dogum yapan varsa onlar da yazarsa cok sevınırım
belkı sız degılsınızdır de tanıdıgınız vardır kısa boylu zayıf ama cocugu ne kadar dogdu
bilginiz varsa benımle paylaşırsanız cook sevınırım..

Hepınıze hayırlı-kolay dogumlar dılıyorum.
Rabbim o güzel günde hep yardımcınız olsun.

Aminnn....
Canim
Benim kardesim de 156 boy 45 kilo idi 3780 51 cm doğurdu ben 165 57 ile kald 3 kilo zor olacak ;) hiç öyle düşünme yani :)

Sağolun kızlar ya, ne güzel örnekler vermişsiniz.
Ne biliyim 1.59 boy 46 kıloyla ya mınnacık bısı dogurursam dıyorum, ona haksızlık edıyormusum gıbı elıyordu.
Ama elımde degıl kı Allah benı boyle yaratmıs.
Sızın orneklerınıze cok cok cok tesekkurler..
Sevıyorum sızı ve KK yı.. :))

Kızlar Dr dan yeni geldim.. Boyuna kilosuna bakmadı Nst ye baktı ıti dedi 15 ınden sonra alalım 19 U olsun dedi.. Daha erken gelmezse 19 sabah alırız dedi. Haftaya cima gel tahlillerini falan yapalım ölçümlerini yapalım Pazartesi de alırız dedi. Bizde haberler böyle :))

Kızlar Dr dan yeni geldim.. Boyuna kilosuna bakmadı Nst ye baktı ıti dedi 15 ınden sonra alalım 19 U olsun dedi.. Daha erken gelmezse 19 sabah alırız dedi. Haftaya cima gel tahlillerini falan yapalım ölçümlerini yapalım Pazartesi de alırız dedi. Bizde haberler böyle :))

sezeryan için mi alalım diyor yoksa normal doğum için mi?

arkadaşlar benimde 40. haftamın bittiği tarih 23 kasım.bebeğimin 37+4teki kilosu 3.750 görünüyodu ve doktorum hala normal doğum diyor.ben de bebek iri oldugu için korkuyorum normal doğumdan.ama bi taraftan da istiyorum.son günler çok kilo alıyor mu bebekler.kafam çok karışık..

kızlar benimde dünden beri dediğiniz gibi büyük tuvaletim gelmiş gibi arkada çok fena baskı hissediyorum. ama karın ağrısı, nişan gelmesi, su gelmesi bişey yok. karnım bazen kasılıyo semsert oluyo falan ama sadece arkada hissedilen baskının bi anlamı varmıdır acaba doktorumuda aramadım

Acaba gaz sancısı olabilir mi diye düşündüm?

Topik baya bir sakinleşti doğum yapan arkadaşlar bebişleriyle özlem gideriyorlar, biz bekleyenler de heyecandan hop oturup hop kalkıyoruz sanırım.Benim de kasıklarımdaki baskı iyice arttı.Eğilip doğrulmak tam bir işkence ama yine de hemen doğurmak istemiyorum ben.40. haftam dolsun istiyorum ama minik prensimin keyfi bilecek tabi.Her gece tuvalete kalktığımda korkuyorum suyum gelecek diye :) Okuduğum doğum hikayeleri genelde bu şek,ilde oluyor bende koşulsuz şartlandırdım kendimi sanırım.

arkadaşlar benimde 40. haftamın bittiği tarih 23 kasım.bebeğimin 37+4teki kilosu 3.750 görünüyodu ve doktorum hala normal doğum diyor.ben de bebek iri oldugu için korkuyorum normal doğumdan.ama bi taraftan da istiyorum.son günler çok kilo alıyor mu bebekler.kafam çok karışık..

Cnm benim bebeğim de son kontrolde 3850 görünüyordu.Dr pazartesi çatı kontrolü yapalım ona göre karar verelim dedi.Senin de çatın müsait olursa yaparsın bence doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok galiba.

canım korkma bende 22 kasım normal olacağını söylediği için bekliyoruz herhangi bir günümüz yok korkma sen hayırlısıyla doğacaklar da bizde beklerken zorlanıyoruz işte çoğu bitti azı kaldı :D

bende bugün doktordaydım nstmiz güzel çıktı.bizimde sezeryan tarihimiz 19 kasım.aynı gün olacak.
tüp bebek olduğu için beklemek istemiyorum ben.

kızlar salı sabahı doğumum var ama yanımda kalacak kimse yok.Acaba hastanede eşim refakatçi olarak kalmaz mı ki :26:

kızlar salı sabahı doğumum var ama yanımda kalacak kimse yok.Acaba hastanede eşim refakatçi olarak kalmaz mı ki :26:

tatlım hastane özel ıse eşin kalabılır
hem bak bende sezeryan oldum ılk gece kendım aldım bebegı emzırdım wc ye kalktım yanı refakatcı olarak eşinde işini görebılır
ailelerden ayrı memelekettemızınız cnm

tatlım hastane özel ıse eşin kalabılır
hem bak bende sezeryan oldum ılk gece kendım aldım bebegı emzırdım wc ye kalktım yanı refakatcı olarak eşinde işini görebılır
ailelerden ayrı memelekettemızınız cnm

devlet hastanesi :45:
benim annem gelmiş 70'ine kalamaz zaten saglık sorunları sebebiyle.kayınvalidem ile görüşmüyoruz.görümcem almanyada eltim tırtt.:52: öbür eltim ben geleyim dedi,kızcağız sabah okula gidecek öğretmen bi de.Eşim ben kalırım diyor ama odaya sokmazlar belkide
ben yeetiimm ben öksüüüzzz :43::43::43:

devlet hastanesi :45:
benim annem gelmiş 70'ine kalamaz zaten saglık sorunları sebebiyle.kayınvalidem ile görüşmüyoruz.görümcem almanyada eltim tırtt.:52: öbür eltim ben geleyim dedi,kızcağız sabah okula gidecek öğretmen bi de.Eşim ben kalırım diyor ama odaya sokmazlar belkide
ben yeetiimm ben öksüüüzzz :43::43::43:

aaa cnm benım ozman eşini sokmazlar cunku refakatcı kadın olması sartı var devlet hastanlerlerınde bıldıgım kadarıyla ma refakatcı olmadanda olmazkı ne olcak şimdi

Back