2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cnm bebegı yoğunbakımdan cıkmış ama hala kusuyomuş
bu araada sen nasılsın

Anladim canim Allah yardimcisi olsun. Kusma sebebi ne acaba? Ben de iim cnm ya nolsun 39 olduk doktorumuz sezeryan diyodu ama sukurki oct testim temiz cikti ve normali bekliyorum bakalim olursa... Senin nasil gidiyo oglun epeyce toparlanmistir heralde dimi. Darisi bize insallah

bende bugün doktordaydım nstmiz güzel çıktı.bizimde sezeryan tarihimiz 19 kasım.aynı gün olacak.
tüp bebek olduğu için beklemek istemiyorum ben.

Kader arkadasiim cok sevindim :) benim de tup bebek :)) Ayy heyecanlıyım cok Rabbim hayırlısında kucağımızda olduğu günleri gösterir inşallah

aaa cnm benım ozman eşini sokmazlar cunku refakatcı kadın olması sartı var devlet hastanlerlerınde bıldıgım kadarıyla ma refakatcı olmadanda olmazkı ne olcak şimdi

bilmiyorum ki refakatçisi olmayana napıyorlar öyle gariban mı kalıyor acaba bi allahın kulu da yardım eder heralde

amın cnm ya rabbım erkesın evladına sağlık versın
ay senınde az kalmış cnm nasıl heyecan varmı normalı bekemekte heyecanlı olsa gerek
oğlumuz ıy cnm ya bugun 3 haftalık oldu tam oysakı 40 haftamız yenı doldu normal olsa sımdılerde olcaktı
ne kadar zamanda gısıyosun cnm kontrole

selam kızlar merak edenler için son durumumuzu yazayım.

dün beni hastaneden taburcu ettiler. oğlum yoğunbakımda kalmaya devam ediyor. takip amaçlı yatıyor.
ler kusmamış.
önceki gece sıvı alımı yasaklanmıştı. midesi ve bağırsaklarını boş bırakıp dün sabak 2 ml ile beslendi 3 saat arayla 2 ml verip gece 3mle çıkmışlar.
dün gece 1 gibi hastaneden ayrılıp eve geldim.doğurup orada bırakmak çok zor.
ve bu sabah tel. ettiler duş alıp gelin 11.30da emzirin takip edelim dediler. ilk defa bu sabah oğlum emdi ilk defa ....
az önce aradım kusmamış. ve kaka yapmış. belki yarın çıkarız ..:)

bilmiyorum ki refakatçisi olmayana napıyorlar öyle gariban mı kalıyor acaba bi allahın kulu da yardım eder heralde

gecen annem dıodu onların zmanında normal doğumda bıle 3 gun kalınırmış hastenede ve hıc refakatcı olmazmış
ay bılmem cnm senın nasıl olur ınşalla benımkı gıbı rahat gecer cnm ya refakatcı ıhtıyacı duymazsın ne kadarda olsa amelıyat

inşallahhhhhhhhh diyorum

tatllım benı gecmış olsun tekrardan
cnm oğlunun kusması nasıl bı kusma
mesela benım kızım emıyodu aradan 10 dk gecınce cıkarıyodu emıpte kusmadıgı bı beslenme bıle gecmemıştı kı bu aylarca surdu hep normal dedıler oğlunun kı nasıl tarz cnm hanı yoğun bakımda kalmasını gerektıren

cANIM gözun aydınnn

cNIMM NEDEN 19 U sezeryan mı olacaksın nedenn

Kader arkadasiim cok sevindim :) benim de tup bebek :)) Ayy heyecanlıyım cok Rabbim hayırlısında kucağımızda olduğu günleri gösterir inşallah

cnm ya ne guzel ya zorlu sınavı gecmışsınız bıde kucagınıza aldımmı tamamdır kımbılır ne zor gunler gecırdınız o guzel haberı alna kadar rabbım herkeze nasıp etsın

ya benım oğlum 3 haftalık olmuş bıle
oysakı normal doğum zamnı bugunlerdeydı ne cabuk gecıyo gunler

içtiğini aynen çıkarmasıydı cnm.

1-2dk içinde kusmaydı. defalarca aç bırakıp mama verdiler az az yine kusunca yoğun bakımda takibe aldılar.

yoğun bakım dediğim bebek gözlem odası gibi sadece sıkı tkip. kakasını saatine kadar yazıp hergün ölçülü besin tartılma,sarılık ölçümü falan yapıyorlar kalp nabız cihazları bağlı o kadar.. hepsi düzenli çok şükür bugün işitme testinide geçmiş.

aysunnnn nerelerdesın cnm sen ya boşladın bızı gelışmelerden haberdar etsene cnm bızı bıraz

canımcımmm merhabaaaa nasılsınız ana ogulll arascıkkk yirimmm onu bennnn

bizim daha belli degil canım yaa yaın doktora gidicez haftaya 17 sinde belli olucak tahmınımce catı muayanesi var çunku duanı eksık etmeee

canımmm coook geçmiş olsun Rabbim evadını sana bagıslasınn

cnm benım ya rabbım dermansız hastalık vermesın cnm benım
sevındım ama bugu sutunu cıkarmamasına yavaş yavaş duzene gırcek demekkı cnm benım
oh ışıtme testınıde gecmış
ınşalla en yakın zmanda evınıze bebışınızle dönersınız cnm benım

canımmm coook geçmiş olsun Rabbim evadını sana bagıslasınn

amiiiin amin.. Rabbim acılarını göstermesin.
herşey iyiye gidiyoor çok şükür

cok sukur ıyıyız cnm benım 3 haftalık oldu oğlum benım teyzesı maşalla emıp uyumakta mıskokulum
ay şaka maka senınde az kaldı cnm benım ya
ınan benım doğum yaptıgım cok oldu ama aklım hep sızlerde ay bı doğursanızda rahatlasam heeeeee dertlı oldum

saol canımmmm maşAllah oglusunaaa

bende streslıyım gunler gecmıyor ne olucak nasıl olucak hıc bılmıyorummm Allah kolay ve hayırlı dogumlar nasip etsin hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…