Kasım anneleri merhaba, nasılsınız,
Ben de kısmetse haziran 2013 de doğum yapacağım.
Şimdiden çok heyecanlıyım.
Benim kafama takılan bir konu hakkında sizden yardım rica ediyorum.
Ben 46 kiloyum ve boyum da 1.59
Eşim ise 1 83
boyum da kılom da cok az
bebek gelısemıycek dıye korkuyorum
sımdılık daha cok yenı oldugu ıcın gelısımı normal ama
zaman ılerledıkce rahım atıyorum 170 bır ınsana gore daha az buyuyebılecegınden bebıs de hem kısa hem kucuk olur yazı olur dıye korkuyorum
ıcınızde benım boy kıloma yakın olan var mı, bebıslerın boyları kılaları ne durumda
dogum yapan varsa onlar da yazarsa cok sevınırım
belkı sız degılsınızdır de tanıdıgınız vardır kısa boylu zayıf ama cocugu ne kadar dogdu
bilginiz varsa benımle paylaşırsanız cook sevınırım..
Hepınıze hayırlı-kolay dogumlar dılıyorum.
Rabbim o güzel günde hep yardımcınız olsun.
Aminnn....
CanimKasım anneleri merhaba, nasılsınız,
Ben de kısmetse haziran 2013 de doğum yapacağım.
Şimdiden çok heyecanlıyım.
Benim kafama takılan bir konu hakkında sizden yardım rica ediyorum.
Ben 46 kiloyum ve boyum da 1.59
Eşim ise 1 83
boyum da kılom da cok az
bebek gelısemıycek dıye korkuyorum
sımdılık daha cok yenı oldugu ıcın gelısımı normal ama
zaman ılerledıkce rahım atıyorum 170 bır ınsana gore daha az buyuyebılecegınden bebıs de hem kısa hem kucuk olur yazı olur dıye korkuyorum
ıcınızde benım boy kıloma yakın olan var mı, bebıslerın boyları kılaları ne durumda
dogum yapan varsa onlar da yazarsa cok sevınırım
belkı sız degılsınızdır de tanıdıgınız vardır kısa boylu zayıf ama cocugu ne kadar dogdu
bilginiz varsa benımle paylaşırsanız cook sevınırım..
Hepınıze hayırlı-kolay dogumlar dılıyorum.
Rabbim o güzel günde hep yardımcınız olsun.
Aminnn....
Kızlar Dr dan yeni geldim.. Boyuna kilosuna bakmadı Nst ye baktı ıti dedi 15 ınden sonra alalım 19 U olsun dedi.. Daha erken gelmezse 19 sabah alırız dedi. Haftaya cima gel tahlillerini falan yapalım ölçümlerini yapalım Pazartesi de alırız dedi. Bizde haberler böyle :))
sezeryan için mi alalım diyor yoksa normal doğum için mi?
kızlar benimde dünden beri dediğiniz gibi büyük tuvaletim gelmiş gibi arkada çok fena baskı hissediyorum. ama karın ağrısı, nişan gelmesi, su gelmesi bişey yok. karnım bazen kasılıyo semsert oluyo falan ama sadece arkada hissedilen baskının bi anlamı varmıdır acaba doktorumuda aramadım
arkadaşlar benimde 40. haftamın bittiği tarih 23 kasım.bebeğimin 37+4teki kilosu 3.750 görünüyodu ve doktorum hala normal doğum diyor.ben de bebek iri oldugu için korkuyorum normal doğumdan.ama bi taraftan da istiyorum.son günler çok kilo alıyor mu bebekler.kafam çok karışık..
arkadaşlar benimde 40. haftamın bittiği tarih 23 kasım.bebeğimin 37+4teki kilosu 3.750 görünüyodu ve doktorum hala normal doğum diyor.ben de bebek iri oldugu için korkuyorum normal doğumdan.ama bi taraftan da istiyorum.son günler çok kilo alıyor mu bebekler.kafam çok karışık..
Kızlar Dr dan yeni geldim.. Boyuna kilosuna bakmadı Nst ye baktı ıti dedi 15 ınden sonra alalım 19 U olsun dedi.. Daha erken gelmezse 19 sabah alırız dedi. Haftaya cima gel tahlillerini falan yapalım ölçümlerini yapalım Pazartesi de alırız dedi. Bizde haberler böyle :))
kızlar salı sabahı doğumum var ama yanımda kalacak kimse yok.Acaba hastanede eşim refakatçi olarak kalmaz mı ki :26:
tatlım hastane özel ıse eşin kalabılır
hem bak bende sezeryan oldum ılk gece kendım aldım bebegı emzırdım wc ye kalktım yanı refakatcı olarak eşinde işini görebılır
ailelerden ayrı memelekettemızınız cnm
devlet hastanesi
benim annem gelmiş 70'ine kalamaz zaten saglık sorunları sebebiyle.kayınvalidem ile görüşmüyoruz.görümcem almanyada eltim tırtt.öbür eltim ben geleyim dedi,kızcağız sabah okula gidecek öğretmen bi de.Eşim ben kalırım diyor ama odaya sokmazlar belkide
ben yeetiimm ben öksüüüzzz
Herkese slm guzel annisler.. Er-ca dan haber var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?