canım magnezyum alıyormuydun sen kasılmaları önlüyor ben sürekli alıyorum çok şükür bir sorun yok .inşallah sende aklına kötü şeyler getirme kasılmalar bu ayda normal .
arkadaşlar merhaba,öncelikle erken doğum yapan arkdaşlara hayırlı olsun diyip allah analı babalı bebeklerini büyütmeyi nasip etsin diyorum.bnm de doğumum inşallah 12 kasım gerçekleşecek bi aksilik olmazsa tabi.ama nedense çok korkuyorum.gerçi artık bebeğimi kucağıma almak için için de can atıyorum.merak ettiğim bir kaç konu var SEZERYAN doğum yapanlar yardımcı olursa çok seviniirm.ameliyat önce sonda takımı sıkıntı yaratıomu acaba birde lavmanı herkese yapıolarmı çok merak ediyorum.ameliyat sonrasında kanama durumu nasıl oluo.hemen gelmeye başlıyormu..???
arkadaşlar merhaba,öncelikle erken doğum yapan arkdaşlara hayırlı olsun diyip allah analı babalı bebeklerini büyütmeyi nasip etsin diyorum.bnm de doğumum inşallah 12 kasım gerçekleşecek bi aksilik olmazsa tabi.ama nedense çok korkuyorum.gerçi artık bebeğimi kucağıma almak için için de can atıyorum.merak ettiğim bir kaç konu var SEZERYAN doğum yapanlar yardımcı olursa çok seviniirm.ameliyat önce sonda takımı sıkıntı yaratıomu acaba birde lavmanı herkese yapıolarmı çok merak ediyorum.ameliyat sonrasında kanama durumu nasıl oluo.hemen gelmeye başlıyormu..???
Arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyorum, cok az katilimda bulundum, tecrubelerinizden faydalandim. Bir cogunuzdan erken dogum yapmis oldum, tecrubelerimi en kisa zamanda paylasacagim. Su anda hastanedeyim, kizim 29ekim gecesi saat 23.00te sezeryanla dunyaya geldi, simdi gayet iyi. Darisi bebeklerini bekleyen annelerin basina.
Sevgiler
Valla cok isabetli sorular canim ben de hep bunları düşünüyorumtirsiyorum :) kimine gire feci bı durum kimine göre hiç abartıldık gibi değil yaşayanlar cevaplarsa daha iyi olur merakla bekliyorum cevapları :)
Kızlar sanırım nisanim geldi incelme olmuş bekliyoruz yumusamis bekliyoruz acilma olmazsa gönderecek eve sancı artinca gidicem 2den sonra kesinlesecek yatis dua edin giremem herhalde nete
ya kızlar cıldırıcam bnm şurda 15 gunum kalmış kalmamış kaynanamın gelıp kalacagı tuttu bıde hasta elını hıcbışeye surmuo sabahın korunde aradılar gelıoruz bız delırcem yaa bnm butun ışımı annem yapıo o varken annmde yardıma gelmez kadın banamı hızmet etcek kaynanamamı bnm 2 aylkken kanamam oldu çaghr annen baksın sana dedı bana şmdi dogumum yaklaşmış gelmış buraya cokta tıksınıyorum abdest alıo arkasndan lavabo domestozluyorum vc ye grıo klozet yıkıorum offf egılıp kalkamıorum zaten bukadar duşunceszlk olmaz yaa torununa 1 ıgne dahı almadı herşeyı benım annem yaptı bıde yuzsuz yuzsuz kalmaya gelıo bu ınsanların bu sorumszlugu benı cıldrtcak zaten tansıyonum sureklı cıkıo şmdı hıc ınmıcek sınırden gıdene kadar ne yapım nası davranım blmıorum artıkkk cok doluyum zaten hıc sormadılar bıle alıncak bı eksk varmı dıe bıde gelmş dırek kızımın odasına bakmaya gdıo guzel olmuş guzel dıo Allahım delırcem ..........................................
Benimde 1 ay önce annem doğumum için yanıma geldi.. 1 ay önce ben hastanede yattım, çıktım falan, hiçbir işimi yapamadım, annemde erken demedi geldi sağolsun.. Ama 3 gün önce abim çok rahatsızlanmış, apar topar gitmek zorunda kaldı. 15 saatlik yol.. Abimin durumu daha acil olduğu için gitti..
Şimdi doğumuma 12 gün kala kaldım böyle bomboş.. Sanki bir çocuğa şekeri gösterip geri çekmek gibi oldu.. Annemin gittiği gün tansiyonum yükseldi, bütün gün inmedi.. Gerçi abime de çok üzüldüm.. Ama gurbet çok zor gerçekten.. Benimde burada kimsem yok.. Eltim var ama bakalım ne olacak.. Yanımda kim kalacak hiç bilmiyorum.. Arkadaşlarım falan kalıalım diyorlar ama, anne gibi olur mu.. Allah'ım gurbettekiler, yalnızlara yardım etsin...
Benimde 1 ay önce annem doğumum için yanıma geldi.. 1 ay önce ben hastanede yattım, çıktım falan, hiçbir işimi yapamadım, annemde erken demedi geldi sağolsun.. Ama 3 gün önce abim çok rahatsızlanmış, apar topar gitmek zorunda kaldı. 15 saatlik yol.. Abimin durumu daha acil olduğu için gitti..
Şimdi doğumuma 12 gün kala kaldım böyle bomboş.. Sanki bir çocuğa şekeri gösterip geri çekmek gibi oldu.. Annemin gittiği gün tansiyonum yükseldi, bütün gün inmedi.. Gerçi abime de çok üzüldüm.. Ama gurbet çok zor gerçekten.. Benimde burada kimsem yok.. Eltim var ama bakalım ne olacak.. Yanımda kim kalacak hiç bilmiyorum.. Arkadaşlarım falan kalıalım diyorlar ama, anne gibi olur mu.. Allah'ım gurbettekiler, yalnızlara yardım etsin...
selam millet ;
geçmişi okumadım yalan yok çünkü heycan var bende çokk demin oyüsden özür diliorum herkesden doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve annişleri opüyorum.bende demincek doktordan geldim. usg uzmanıyla görüştük nstye aldılar.veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
05.11.2012 ye gün aldık:))))))))))) çok heycan bastı şimdiden ilk bebişim değil ama heycan aynı....böbreklerimin zarar görmemesi için pazartesi alıcaklarmış pazartesi tamda 38 haftam bitiyor.biraz erken oldu ama senide tehlikeye atamam dedi güldeniz hanım.hayden bakalım banada dualarınızı esirgemeyin olarmı:))))))))))))
tatlım benı hayırlı doğumlar olsun bende 37 haftada doğum yaptım cok sukur sağlıkla geldı yavrum ınşalla sende 38 olmuşun sğlıkla alırsın cnm kucagına
ya sorma arkadaşım ya çok heycanlıyım değme gitsin....:)) sanki ilk doğumum...
tatlım kafa na takılan herturlu soruyu cevaplayabılırım cnm sezeryanla ılgılı huc tırsılcak bışey yok 3 4 saatte kalktım sutumde geldı kı 37 haftalık doğum yaptım pozıtıf gır tatlım pozıtıf cıkıyosun ger cekten
Sagol canim Allah bebisini hayırlı etsin :) saglikla biz de bı alsaydık.ben 8 sene bu bebegi bekledim ama şimdi 2-3 hafta geçmedi gitti :)) benim epidural sezeryan olacak inşallah bazıları ameliyatı hissettiklerini söylüyor en cok sondadan ve ondan korkuyorum bı de dogum sonrasi ilk günden :) gerçi basa gelen çekilecek care yok Rabbim herkese kolaylık versin inşallah
Sagol canim Allah bebisini hayırlı etsin :) saglikla biz de bı alsaydık.ben 8 sene bu bebegi bekledim ama şimdi 2-3 hafta geçmedi gitti :)) benim epidural sezeryan olacak inşallah bazıları ameliyatı hissettiklerini söylüyor en cok sondadan ve ondan korkuyorum bı de dogum sonrasi ilk günden :) gerçi basa gelen çekilecek care yok Rabbim herkese kolaylık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?