Kızlar sanırım nisanim geldi incelme olmuş bekliyoruz yumusamis bekliyoruz acilma olmazsa gönderecek eve sancı artinca gidicem 2den sonra kesinlesecek yatis dua edin giremem herhalde nete
Kızlar sanırım nisanim geldi incelme olmuş bekliyoruz yumusamis bekliyoruz acilma olmazsa gönderecek eve sancı artinca gidicem 2den sonra kesinlesecek yatis dua edin giremem herhalde nete
normal doğumda sık sık kontrol ediliyor demişsin , benimde sayılı günlerim kaldı ama daha olmadım hiç ...
Normal doğumda doğumun başladığında sık sık kontrol ediliyor açılman ne kadar diye onun harici değil :)
saatlerdir ağlamamak için uyuyorum resmen.daha yeni uyandım. şimdide sabaha kadar uyuyamam artıkın.
bugün kontrolüm vardı. bir sürü olumsuz şeyi bir arada duyunca yıkılmış halde çıktım hastaneden.
idrar yollarında bakteri varmış, ayrıca mantarım varmış. ilaç verdi.
bebek büyük. 3.500 kilo. bir şekilde normal doğurabilirmişim. amma velakin doğum yolunda ceviz büyüklüğünde kist var , büyüyüpte kapatmazsa.
haftaya doktorum izinliymiş. doğurmazsan sonraki hafta görüşürüz dedi. yani haftaya sancım olsa tanımadığım , beni tanımayan bir doktor gelecek.
öbür haftaya kalsam kendi doktorum dönmüş olur ama bu seferde bebek haftalık 300gr alıyor. yani 4 kiloyu geçecek normal olması bu şartlarda zor olacak.
ayrıca diğer bir ihtimal kistin büyüyüp bebeğin yolunu tıkaması. bu duruma doğum anında karar verip , bir ihtimal sezeryana alabilirlermiş.
açıklık başlamış, yakında doğum olabilir dedi. olursa ortada annemde kaynanamda yok. en erken 9 unda geliyorlar.
aklımı yemek üzereyim. bu kadar belirsizlik ve stres gebe kadına çok yaw... ne etsem nerelere gitsem başımı hangi taşlara vursam da kurtulsam.
Ayy ne zormuş en sonlara kalmak.. Aslında kasım başı anneleri olacakmışız, bilememişiz....
İnsan nasıl özeniyor ister istemez değil mi.. Birde zaten sabır kalmadı, böyle doğuranları gördükçe
hepten gidiyor sabır mabır...
cnm hiç kendini sitrese sokma yengem doğumu için kayınvalidesini yani annemi istedi yanına :) o hafta nikahım vardı benim annem de onu bekleyelim sonra geçerim diye düşünüyo ama prensesimiz öyle düşünmemiş 20 gün önce (nikahıma 2-3 gün kala) dünyaya gelmiş sabah abim aradı kızım kucağımda die annem apar topar gitti 14 saatlik mesafe. abim koşturmuş biraz ama herşey yolunda gitmiş çok şükür.. rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin dua et kolay olsun cnm allaha sığın o güzel gün gelsin mutlaka rabbim bi kolaylık sunar artık ulaşım daha da kolay hemen gelirler artık o saatten sonra plan program dinlemez yeterki sen sitrese girme bebeğini de üzme annesi o da seni üzmeyecek buna inan.. (ben de daha önce kürtaj oldum arkasından üç ay sonra bebeğimi düşürdüm çok zor günlerdi kimseye haber bile vermedik eşim destek oldu yalnızlık korkusunu inan çok iyi biliyorum ama rabbim sabrını ve kolaylığını veriyor)
Kizlar dun saat 11.15de ogluma kavustum cok sukur sagligimiz yerinde sutum biraz az dua edin cogalsin telefondan bukadar yazabiliyorum
kasım başı olsaydın o zamanda ekim annelerine özenirdin =) , son zamanlara geldikçe sabırsızlık her dönemde aynıdır ...
Bu yanlizlik ne kadar kötü birşey bende ayni durumdayim kocacığım dışında kimsem yok. Annemi dort gozle bekliyorum.
canım magnezyum alıyormuydun sen kasılmaları önlüyor ben sürekli alıyorum çok şükür bir sorun yok .inşallah sende aklına kötü şeyler getirme kasılmalar bu ayda normal .selam kızlarrr çok fena rahatsızım midem yanıyorrrr felaket şekildee üşüyorummm burnum akıyorrrgece 5 kezzz şiddetli kramp girdi fena oldummmm oy oy Allahımm ne olur kuzum erken gelmesin dayansın içerde
Arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyorum, cok az katilimda bulundum, tecrubelerinizden faydalandim. Bir cogunuzdan erken dogum yapmis oldum, tecrubelerimi en kisa zamanda paylasacagim. Su anda hastanedeyim, kizim 29ekim gecesi saat 23.00te sezeryanla dunyaya geldi, simdi gayet iyi. Darisi bebeklerini bekleyen annelerin basina.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?