• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kuzular nasılsınız özledim sizleri yazamadım ne zamandır ama aklım burada sırayla doğuruyor kasım anneleri bende bekliyorum annem pazar akşamı geldi oda öksürüyor hasta olmuş canım çabucak iyileşmeye çalışıyor... dün nst kontrolüm vardı sancı çıkmadı aslında artık doğurmak istiyorum yaaa annem beni ve abimi nasıl doğurmuş onun hikayesini ilk kez dinledim dün insanın başına gelmeyince merak bile etmiyormuş demek dedim inş. kolay bir doğum olur benimki de bu gece karnım çok ağrıdı uzun süre aynı pozisyonda kalamıyorum zaten wc bwkliyorum gece kaç kez kalkıyorum yorgunum:37: beşiğimizi kurduk inş. sağlıcakla gelip yatmayıda nasip eder Allahım hep kucağım dolu eve gireceğim günü hayal ediyorum :16:

Pıtır pıtır geliyor bebekler Rabbim bebeklerimize güzel sağlıklı ömürler nasip etsin. Ben de heycanlaniyorum ve ne yalan söyleyeyim özeniyorum size bebekleriniz kicağinizda kokularini aliyorsunuz. Ben sanki hiç doğurmayacakmışım gibi bayram geçsin zaman hemen geçer dedim ama kizlar asil zaman şimdi geçmek bilmiyor 257 gun geçti ama 23 gün geçmiyor Cuma günü dr gideceğim muhtemelen günümü söyler. Haftaya da anneciğim gelecek biraz daha hizli geçer zaman.

RABBIM EVLAT HASRERI CEKENLERIN DE YUZUNU GULDURUR INSALLAH.
(Amiiiiiiiin)

Kızlar sanırım nisanim geldi incelme olmuş bekliyoruz yumusamis bekliyoruz acilma olmazsa gönderecek eve sancı artinca gidicem 2den sonra kesinlesecek yatis dua edin giremem herhalde nete

Kızlar sanırım nisanim geldi incelme olmuş bekliyoruz yumusamis bekliyoruz acilma olmazsa gönderecek eve sancı artinca gidicem 2den sonra kesinlesecek yatis dua edin giremem herhalde nete

Dualarimiz seninle canim Allah yardimcin olsun inşallah güzel haberini aliriz.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz,allah bi avazda kurtarsın inşallah

normal doğumda sık sık kontrol ediliyor demişsin , benimde sayılı günlerim kaldı ama daha olmadım hiç ...

Normal doğumda doğumun başladığında sık sık kontrol ediliyor açılman ne kadar diye onun harici değil :)

cvp gelmiş :) doğum sancısı çekerken ebeler açılma ne kadar olmuş die sık sık kontrol ediyormuş ama normal zamanki kadar rahatsızlık vermediğini duydum hatta ne kadar açılma var bakın die anne adayı ısrar ediyormuş duyduklarım böyle yoksa benim de ilk doğumum olacak yaşayacaz görecez inşallah tabi oğlum 6 sına kadar gelmezse o gün için sezaryen tarihi aldık..

saatlerdir ağlamamak için uyuyorum resmen. :( daha yeni uyandım. şimdide sabaha kadar uyuyamam artıkın.
bugün kontrolüm vardı. bir sürü olumsuz şeyi bir arada duyunca yıkılmış halde çıktım hastaneden.
idrar yollarında bakteri varmış, ayrıca mantarım varmış. ilaç verdi.
bebek büyük. 3.500 kilo. bir şekilde normal doğurabilirmişim. amma velakin doğum yolunda ceviz büyüklüğünde kist var , büyüyüpte kapatmazsa.
haftaya doktorum izinliymiş. doğurmazsan sonraki hafta görüşürüz dedi. yani haftaya sancım olsa tanımadığım , beni tanımayan bir doktor gelecek.
öbür haftaya kalsam kendi doktorum dönmüş olur ama bu seferde bebek haftalık 300gr alıyor. yani 4 kiloyu geçecek normal olması bu şartlarda zor olacak.
ayrıca diğer bir ihtimal kistin büyüyüp bebeğin yolunu tıkaması. bu duruma doğum anında karar verip , bir ihtimal sezeryana alabilirlermiş.
açıklık başlamış, yakında doğum olabilir dedi. olursa ortada annemde kaynanamda yok. en erken 9 unda geliyorlar.
aklımı yemek üzereyim. bu kadar belirsizlik ve stres gebe kadına çok yaw... ne etsem nerelere gitsem başımı hangi taşlara vursam da kurtulsam. :(

cnm hiç kendini sitrese sokma yengem doğumu için kayınvalidesini yani annemi istedi yanına :) o hafta nikahım vardı benim annem de onu bekleyelim sonra geçerim diye düşünüyo ama prensesimiz öyle düşünmemiş 20 gün önce (nikahıma 2-3 gün kala) dünyaya gelmiş sabah abim aradı kızım kucağımda die annem apar topar gitti 14 saatlik mesafe. abim koşturmuş biraz ama herşey yolunda gitmiş çok şükür.. rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin dua et kolay olsun cnm allaha sığın o güzel gün gelsin mutlaka rabbim bi kolaylık sunar artık ulaşım daha da kolay hemen gelirler artık o saatten sonra plan program dinlemez yeterki sen sitrese girme bebeğini de üzme annesi o da seni üzmeyecek buna inan.. (ben de daha önce kürtaj oldum arkasından üç ay sonra bebeğimi düşürdüm çok zor günlerdi kimseye haber bile vermedik eşim destek oldu yalnızlık korkusunu inan çok iyi biliyorum ama rabbim sabrını ve kolaylığını veriyor)

Ayy ne zormuş en sonlara kalmak.. Aslında kasım başı anneleri olacakmışız, bilememişiz....
İnsan nasıl özeniyor ister istemez değil mi.. Birde zaten sabır kalmadı, böyle doğuranları gördükçe
hepten gidiyor sabır mabır...

kasım başı olsaydın o zamanda ekim annelerine özenirdin =) , son zamanlara geldikçe sabırsızlık her dönemde aynıdır ...

Bu yanlizlik ne kadar kötü birşey bende ayni durumdayim kocacığım dışında kimsem yok. Annemi dort gozle bekliyorum.

cnm hiç kendini sitrese sokma yengem doğumu için kayınvalidesini yani annemi istedi yanına :) o hafta nikahım vardı benim annem de onu bekleyelim sonra geçerim diye düşünüyo ama prensesimiz öyle düşünmemiş 20 gün önce (nikahıma 2-3 gün kala) dünyaya gelmiş sabah abim aradı kızım kucağımda die annem apar topar gitti 14 saatlik mesafe. abim koşturmuş biraz ama herşey yolunda gitmiş çok şükür.. rabbim sana hayırlı doğum nasip etsin dua et kolay olsun cnm allaha sığın o güzel gün gelsin mutlaka rabbim bi kolaylık sunar artık ulaşım daha da kolay hemen gelirler artık o saatten sonra plan program dinlemez yeterki sen sitrese girme bebeğini de üzme annesi o da seni üzmeyecek buna inan.. (ben de daha önce kürtaj oldum arkasından üç ay sonra bebeğimi düşürdüm çok zor günlerdi kimseye haber bile vermedik eşim destek oldu yalnızlık korkusunu inan çok iyi biliyorum ama rabbim sabrını ve kolaylığını veriyor)

yalnız olmak zor yaa , benimde doğuma az kaldı annem ayın üçünde gelecek , beklenen doğum tarihinden birkaç gün önce yani korkuyorum 3 üne kadar doğum olursa diye
Allah yardımcımız olsun inşallah ...

kasım başı olsaydın o zamanda ekim annelerine özenirdin =) , son zamanlara geldikçe sabırsızlık her dönemde aynıdır ...

Ya en azından ekim anneleriyle irtibatım yok.. Onlardan haberim olmazdı.. Ama şimdi burada doğum yapanlara özeniyorum.. Ya özenmeyen varmı ki????

Arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyorum, cok az katilimda bulundum, tecrubelerinizden faydalandim. Bir cogunuzdan erken dogum yapmis oldum, tecrubelerimi en kisa zamanda paylasacagim. Su anda hastanedeyim, kizim 29ekim gecesi saat 23.00te sezeryanla dunyaya geldi, simdi gayet iyi. Darisi bebeklerini bekleyen annelerin basina.
Sevgiler

Bu yanlizlik ne kadar kötü birşey bende ayni durumdayim kocacığım dışında kimsem yok. Annemi dort gozle bekliyorum.

Benimde 1 ay önce annem doğumum için yanıma geldi.. 1 ay önce ben hastanede yattım, çıktım falan, hiçbir işimi yapamadım, annemde erken demedi geldi sağolsun.. Ama 3 gün önce abim çok rahatsızlanmış, apar topar gitmek zorunda kaldı. 15 saatlik yol.. Abimin durumu daha acil olduğu için gitti..
Şimdi doğumuma 12 gün kala kaldım böyle bomboş.. Sanki bir çocuğa şekeri gösterip geri çekmek gibi oldu.. Annemin gittiği gün tansiyonum yükseldi, bütün gün inmedi.. Gerçi abime de çok üzüldüm.. Ama gurbet çok zor gerçekten.. Benimde burada kimsem yok.. Eltim var ama bakalım ne olacak.. Yanımda kim kalacak hiç bilmiyorum.. Arkadaşlarım falan kalıalım diyorlar ama, anne gibi olur mu.. Allah'ım gurbettekiler, yalnızlara yardım etsin...:14::14:

selam kızlarrr çok fena rahatsızım midem yanıyorrrr felaket şekildee üşüyorummm burnum akıyorrr :25: gece 5 kezzz şiddetli kramp girdi fena oldummmm oy oy Allahımm ne olur kuzum erken gelmesin dayansın içerde :31:
canım magnezyum alıyormuydun sen kasılmaları önlüyor ben sürekli alıyorum çok şükür bir sorun yok .inşallah sende aklına kötü şeyler getirme kasılmalar bu ayda normal .

Arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyorum, cok az katilimda bulundum, tecrubelerinizden faydalandim. Bir cogunuzdan erken dogum yapmis oldum, tecrubelerimi en kisa zamanda paylasacagim. Su anda hastanedeyim, kizim 29ekim gecesi saat 23.00te sezeryanla dunyaya geldi, simdi gayet iyi. Darisi bebeklerini bekleyen annelerin basina.
Sevgiler

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın darısı basımıza inşallah:24:

selam canlarım, bugün doktordaydık , oğlum 3500 gr. olmuş :nazar::nazar: 5 kasıma sezeryan için gün verdi doktorum herşey yolunda dedi.bakalım usg ile gerçek kilosu tutacakmı bilmiyorum heyecanlıyız, son 4 gün :49:

Back