teşekkür ederim. rabbim bebeğin ve sana uzun ömürler versin.
tabiki normal olsun diye tutturmam bebeğim daha önemli. ama yarın gel sezeryan ol deseydi bakacak kimsem yok. kendimi çıkmazda ve aciz hissettim.
haftalardır bi kitle hissediyorum ,oturamıyorum ama ne bileyim herkeste olabilen birşey sandım, başıma dert açabileceğini düşünmemiştim. ilacı yok, büyümesin diye bir yöntemi yok.
Allaha ve duaya kaldı işim.
kitleyi nasıl hissettin ki ?
Aksam uzeri suyum geldi acilen hastaneye kostuk ve sezeryana girdim kizim dogdu ikimizde cok iyiyiz ayrintilari sonra yazarim yatiyorum suan hastanede..
Kızlar esra doğum yaptı normal doğum olmuş kızıda kendide çok iyi :) 3550 gram doğmuş sare bebek :) haberler şimdilik bu kadar :)
kızlar ben bulemsuyu merak edıyorum uzun zamandır yok
olmaz canım mutlaka içine elma,limon da at kaynat bende son haftalarda çok içtim ve iyi geldi..
Hadi Burcu'cuğum sıra sende,senin de güzel haberlerini bekliyoruz..
Teşekkür ederim canım amiinnn inşallah :)
Bugün hevin ve esra da doğum yaptılar hayırlı olsun inşallah.
Beysal'da yarın kısmetse Allah yardımcınız olsun kızlar
sağlıkla büyütelim hepimiz inşallah küçük aşklarımızı..
---Bu arada bugün dr a gittik bandajım çıkarıldı dr çok beğendi gayet iyi görünüyorsun dedi.
Oğlum da 6 gün de 150 gr almış maaşallah
çok hafif bi sarılığı var ama önemsiz büyütülecek türden değil dedi ama yine de korktum bi sorun olmaz di mi:18:
göbek bağımız da düştü banyomuzu da yaptık mışıl mışıl uyuyor beyefendi şimdi
bu arada emzirdiğim için mi bilmiyorum iştahım çok açıldı kızlar var mı aynı durumda olan?
slm kızlar,geçmişi okuyamadım ama bugün doktor kontrolümüz vardı. suyum iyice azalmış,açılmama varmı diye baktı ama açılmam yokmuş.doktor yarın hastaneye yatışımı verdi.sabah 8 de suni sancı vermeye başlayacak.eğer açılmam olmazsa sezeryana alacak.
umarım sizlerden haberler iyidir
Aksam uzeri suyum geldi acilen hastaneye kostuk ve sezeryana girdim kizim dogdu ikimizde cok iyiyiz ayrintilari sonra yazarim yatiyorum suan hastanede..
kızlar beysalımda bugun anne oldu cok sukur ıkısıde sağlıklılar 4000 gr mış erdem bebekcık
sesı guzel gelıyodu sadece emme sorunu vardı onuda hallederlerse sorun kalmıcak ınşalla
maşallah ya Allahım bizede yaşatsın bı an önce.. doğurmayan az kişi kalmışız şaka maka..
saatlerdir ağlamamak için uyuyorum resmen.daha yeni uyandım. şimdide sabaha kadar uyuyamam artıkın.
bugün kontrolüm vardı. bir sürü olumsuz şeyi bir arada duyunca yıkılmış halde çıktım hastaneden.
idrar yollarında bakteri varmış, ayrıca mantarım varmış. ilaç verdi.
bebek büyük. 3.500 kilo. bir şekilde normal doğurabilirmişim. amma velakin doğum yolunda ceviz büyüklüğünde kist var , büyüyüpte kapatmazsa.
haftaya doktorum izinliymiş. doğurmazsan sonraki hafta görüşürüz dedi. yani haftaya sancım olsa tanımadığım , beni tanımayan bir doktor gelecek.
öbür haftaya kalsam kendi doktorum dönmüş olur ama bu seferde bebek haftalık 300gr alıyor. yani 4 kiloyu geçecek normal olması bu şartlarda zor olacak.
ayrıca diğer bir ihtimal kistin büyüyüp bebeğin yolunu tıkaması. bu duruma doğum anında karar verip , bir ihtimal sezeryana alabilirlermiş.
açıklık başlamış, yakında doğum olabilir dedi. olursa ortada annemde kaynanamda yok. en erken 9 unda geliyorlar.
aklımı yemek üzereyim. bu kadar belirsizlik ve stres gebe kadına çok yaw... ne etsem nerelere gitsem başımı hangi taşlara vursam da kurtulsam.
NİL.. günün bellı olmuş hayırlı olsun,, bende 1 inde gitcem doktora bakalım nediek merak ediyorumm..
ben çokk hastayım,yatıyorum,boğazlarım , öksürüğüm geçmek bilmiyorr,, bugun saglık ocagına gittim dok.ilaç yazdı,inşallah iyileşirim artık ya
sende mi anestezi uzmanı ile görüşeceksin canım.? bana da dr öyle söyledi ama ne görüşeceğimizi bilmiyorum
Kizlar dun saat 11.15de ogluma kavustum cok sukur sagligimiz yerinde sutum biraz az dua edin cogalsin telefondan bukadar yazabiliyorum
Kizlar dun saat 11.15de ogluma kavustum cok sukur sagligimiz yerinde sutum biraz az dua edin cogalsin telefondan bukadar yazabiliyorum
ayyy ınanmıorum yaaa cok sevındım canım hayırlı ugurlu olsun çok şükür sende kavustun bebişine..kendıne cok ıyı bak Allaha emanet olAksam uzeri suyum geldi acilen hastaneye kostuk ve sezeryana girdim kizim dogdu ikimizde cok iyiyiz ayrintilari sonra yazarim yatiyorum suan hastanede..
evet ya hemde nasıl valla benim gunum cok dakik en sona ben kalcam galıba girip kendı kendıme yazar cevap verırım artık son gunlerımde kımse kalmıcak gıbı gozukuoAyy ne zormuş en sonlara kalmak.. Aslında kasım başı anneleri olacakmışız, bilememişiz....
İnsan nasıl özeniyor ister istemez değil mi.. Birde zaten sabır kalmadı, böyle doğuranları gördükçe
hepten gidiyor sabır mabır...
Kızlar bu zamana kadar çatlağım olmamıştı, hamileliğimi öğrendiğimden beri Lierac ve Mama Bee kullandım. Şimdi Burt's Bees Mama Bee bitmek üzere, gerçi hamilelik de bitiyor ama benim çatlaklarım yeni yeni oluşmaya başladı sanki göbek deliği çevresinde parlamalar var.
Sizce yenisini alayım mı? Ya da çatlak oluşumundan sonra kullanılması gereken ne var, ne önerirsiniz?
bence al cunku son zamanlarda en çok catlıo ve hıc kaşıma..benım ılk doğumdan kalma o kadar cok çatlagım var ki hıcbı sekılde gecmıo söyliyim..bunda lıerac kulandm bende hıc yenı yenı olusmadı..
Yine Lierac alayım ozaman dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?