2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kitleyi nasıl hissettin ki ?

kitleyi nasıl hissettin ki ?

dışarıdan bakınca görünüyor.itince içeri giriyor rahmin ağız kısmını kapatan top gibi ama yarı yumuşak bişey.
bebeğin yaptığı baskıdan dolayı oluşan normal birşey sanmıştım. kimselere de sormamıştım.
salgı bezinin tıkanmasından dolayı oluşan bir kitleymiş. normal bayanlarda görülme olasılığı da yüksekmiş. doğumdan sonra da geçmezse operasyonla alırız dedi.

selam kızlarrr çok fena rahatsızım midem yanıyorrrr felaket şekildee üşüyorummm burnum akıyorrr gece 5 kezzz şiddetli kramp girdi fena oldummmm oy oy Allahımm ne olur kuzum erken gelmesin dayansın içerde

2012 eylul annelerındenımm 6 eylulde kızımaa kavustum normal dogum yaptımm .. ve 2 gun once kontrolumde hıc acılmam yoktuu herhaldee nrmal doguramıycam dıe uzulurkenn gece yarısı sancım geldıı ılık dusa gırdımm acıle gıttık 1 cm acılmam varmıss yıne moralım bozulduu vee ondan sonra herseyy okadar hızlı ılerledıkı anlatamamm tamm 6 saat sonra kızım kollarımdaydıı.. oyuzdenn son ana kadar bekleyınn sezeryanıı tercıh etmeyın kızım 40+3 dunyayaa geldı.. allaha sukurler olsunnn .. sımdı 56 gunluk olduk.. hepınızeee hayırlı dogumlar dılıyorumm.. allahıımm sagsalım kurtarsın hepınızı.. saygılar..

selam kızlar, p.tesi günkü doktor kontrolümde tansiyonum yüksek çıkmıştı ve başım çok ağrıyordu. akşam tekrar aradım doktoru dün gel demişti. dünde tansiyonum düşmedi ilaca başladım ama hala düşmüyor. bebeğin acil alınması gerekiyormuş. yarın sabah sezeryan için konuştuk. bugün bebeğimle son günüm. çok şükür bebeğim yeterince gelişmiş ve vaktini doldurmuş durumda. normal doğum için beklemedeydik, kısmet buymuş. ilk kasım bebeği benimki olacak sanırım.

Kızlar esra doğum yaptı normal doğum olmuş kızıda kendide çok iyi :) 3550 gram doğmuş sare bebek :) haberler şimdilik bu kadar :)

çok güzel haber bu, Allah bebişin bahtını açık etsin inşallah.

kızlar ben bulemsuyu merak edıyorum uzun zamandır yok

bulemsu iyi canım. normal doğum yapacak inşallah. bir işaret bekliyor doğurmak için.

maşallah canım sanada bebişinede. sarılığı atlatır inşallah. zaten emiyor diyorsun bişi olmaz canım.

hayırlısıyla kazasız belasız doğurursun inşallah. sezeryan normal faketmez canım. senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olur inşallah.

Aksam uzeri suyum geldi acilen hastaneye kostuk ve sezeryana girdim kizim dogdu ikimizde cok iyiyiz ayrintilari sonra yazarim yatiyorum suan hastanede..

canım çok sevindim. güzel bir ömrü olur yavrunun inşallah.

kızlar beysalımda bugun anne oldu cok sukur ıkısıde sağlıklılar 4000 gr mış erdem bebekcık
sesı guzel gelıyodu sadece emme sorunu vardı onuda hallederlerse sorun kalmıcak ınşalla

Aaaa hayırlı olsun, Rabb'im analı babalı büyütsün.. Beysal da kavuştu bebişine hee.
Allah'ım bize de nasip etsin yaa...

maşallah ya Allahım bizede yaşatsın bı an önce.. doğurmayan az kişi kalmışız şaka maka..

Ayy ne zormuş en sonlara kalmak.. Aslında kasım başı anneleri olacakmışız, bilememişiz....
İnsan nasıl özeniyor ister istemez değil mi.. Birde zaten sabır kalmadı, böyle doğuranları gördükçe
hepten gidiyor sabır mabır...

EE neden bu kadar normale zorluyor ki doktorun seni.. Maden kistinde var, sezeryan neden yapmıyor?
Sanırım sen istemiyorsun..

E hadi hayırlısı erva.. Günün belli olması daha stresliymiş kuzum yaa.. Şİmdi daha çok panik yaptım ben..
Gribin için bitkisel şeylere dayan bence.. İlaçlardan daha iyi gibi geliyor bana..

Kizlar dun saat 11.15de ogluma kavustum cok sukur sagligimiz yerinde sutum biraz az dua edin cogalsin telefondan bukadar yazabiliyorum

Kizlar dun saat 11.15de ogluma kavustum cok sukur sagligimiz yerinde sutum biraz az dua edin cogalsin telefondan bukadar yazabiliyorum

oyyy canım. erdem beyi yesinler, bahtı açık olsun yavrunun. inşallah sütün çoğalır. haber verdiğin için sağol. bende bu saatlerde kavuşacağım yavruma inşallah.

Aksam uzeri suyum geldi acilen hastaneye kostuk ve sezeryana girdim kizim dogdu ikimizde cok iyiyiz ayrintilari sonra yazarim yatiyorum suan hastanede..
ayyy ınanmıorum yaaa cok sevındım canım hayırlı ugurlu olsun çok şükür sende kavustun bebişine..kendıne cok ıyı bak Allaha emanet ol
evet ya hemde nasıl valla benim gunum cok dakik en sona ben kalcam galıba girip kendı kendıme yazar cevap verırım artık son gunlerımde kımse kalmıcak gıbı gozukuo

Canım hayırlı ugurlu olsun ayy valla sankı kendım doğurmus gıbı heycanlanıorum haberlerınızı aldıkca ya kac aydır az çok bıseyler paylastık sona geldık ne güzel duygulandım bak yıne

Kozete ve Beysalcım tebrik ediyorum sizleri, maşallah, dualarımız daha da iyi olmanız ve bebişlerinizin emmesi adına...
Darısı başımıza...
Sevgiler.

Kızlar bu zamana kadar çatlağım olmamıştı, hamileliğimi öğrendiğimden beri Lierac ve Mama Bee kullandım. Şimdi Burt's Bees Mama Bee bitmek üzere, gerçi hamilelik de bitiyor ama benim çatlaklarım yeni yeni oluşmaya başladı sanki göbek deliği çevresinde parlamalar var.
Sizce yenisini alayım mı? Ya da çatlak oluşumundan sonra kullanılması gereken ne var, ne önerirsiniz?

bence al cunku son zamanlarda en çok catlıo ve hıc kaşıma..benım ılk doğumdan kalma o kadar cok çatlagım var ki hıcbı sekılde gecmıo söyliyim..bunda lıerac kulandm bende hıc yenı yenı olusmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…