cok gecmş olsun cnm allah analı babalı buyutsun ınş.. darısı bızım başımıza sag salım bnmde normal olcak ınş bır aksılk olmazssa son dkka acıdan benı sezeryana alın dıe bagrmazsam tabıı :)) buarada bebegn kac kg dogdu ve kac haftalktı senın ?
Ya ben de normal olacağım gibi görünüyor ve cok istiyorum ama korkağım aslında ya dersem sezeryana alın diye onlar da dinlerlerse:/
cok gecmş olsun cnm allah analı babalı buyutsun ınş.. darısı bızım başımıza sag salım bnmde normal olcak ınş bır aksılk olmazssa son dkka acıdan benı sezeryana alın dıe bagrmazsam tabıı :)) buarada bebegn kac kg dogdu ve kac haftalktı senın ?
esra çıktımı acaba hastaneden..bulemsu da gözükmüyor bayadır..kAsımın ilk haftası olanlar pek kalmadı sanırım...bize de kaldı 12 günoff geçse şu günler..
Teşekkür ederim canım amin inşallah.
Allah sizleri de bi avazda kurtarsın inşallah..korkma pozitif gir doğuma öyle de çıkacaksın emin ol
39.haftada 3700 gr 52 cm olarak doğdu oğlum,şu an yanımda uyuyor
kızlar beysalımda bugun anne oldu cok sukur ıkısıde sağlıklılar 4000 gr mış erdem bebekcık
sesı guzel gelıyodu sadece emme sorunu vardı onuda hallederlerse sorun kalmıcak ınşalla
Aksam uzeri suyum geldi acilen hastaneye kostuk ve sezeryana girdim kizim dogdu ikimizde cok iyiyiz ayrintilari sonra yazarim yatiyorum suan hastanede..
nıltt napıyosun cnm urS BEYLER NASILLAR huyu suyu duzenı bız şımdılık pek duzenlıyız sesımız solumuz yok bakalım sessızlık n ezman sona erıcek
Aksam uzeri suyum geldi acilen hastaneye kostuk ve sezeryana girdim kizim dogdu ikimizde cok iyiyiz ayrintilari sonra yazarim yatiyorum suan hastanede..
saatlerdir ağlamamak için uyuyorum resmen.daha yeni uyandım. şimdide sabaha kadar uyuyamam artıkın.
bugün kontrolüm vardı. bir sürü olumsuz şeyi bir arada duyunca yıkılmış halde çıktım hastaneden.
idrar yollarında bakteri varmış, ayrıca mantarım varmış. ilaç verdi.
bebek büyük. 3.500 kilo. bir şekilde normal doğurabilirmişim. amma velakin doğum yolunda ceviz büyüklüğünde kist var , büyüyüpte kapatmazsa.
haftaya doktorum izinliymiş. doğurmazsan sonraki hafta görüşürüz dedi. yani haftaya sancım olsa tanımadığım , beni tanımayan bir doktor gelecek.
öbür haftaya kalsam kendi doktorum dönmüş olur ama bu seferde bebek haftalık 300gr alıyor. yani 4 kiloyu geçecek normal olması bu şartlarda zor olacak.
ayrıca diğer bir ihtimal kistin büyüyüp bebeğin yolunu tıkaması. bu duruma doğum anında karar verip , bir ihtimal sezeryana alabilirlermiş.
açıklık başlamış, yakında doğum olabilir dedi. olursa ortada annemde kaynanamda yok. en erken 9 unda geliyorlar.
aklımı yemek üzereyim. bu kadar belirsizlik ve stres gebe kadına çok yaw... ne etsem nerelere gitsem başımı hangi taşlara vursam da kurtulsam.
Selam canım iyiyim valla çok şükür bizde öyle yaa maaşallah emiyor uyuyor,bazen uyumuyor etrafı seyrediyor fazla bağırtkan bi bebek değilyanımda miyavlıyor sanki şimdi süt zamanı gelmek üzere 2-3 saatte bir emziriyorum.
Sen nasılsın aras beyimiz nasıl? beslenme düzeni nasıl?
hadi gözün aydın canım çok şükür sende kavuştun.allah analı babalı büyütsün..
oh maşalla annesı bızde aynı durumdayı< 2 saatte bır eıyo ece gunduz gunde 2 defa uyanıyo en fazla 3 etrafa bakınıyo böcuk böcuk sonra uykuya devam emerken ne kadar sure emıyo aras en fazla 10 dk kadır daha da kısa olabılıyo bazen bırakıyo sonra yenıden emıyo falan depoluyo
maaşallah miniklerimize,aynen aynen
15 -20 dk yı bulduğu oluyo bazen ama genelde 15 dk emiyo,bazen uykuda emiyo,bazen uyanıyo saldırıyo çok tatlı oluyo ama o an minik kuşum.
oy maaşallah ona uyusunda buyusun annesı bnmde kızım yanmda olsun bır an once Allahın ıznyle...inş...Teşekkür ederim canım amin inşallah.
Allah sizleri de bi avazda kurtarsın inşallah..korkma pozitif gir doğuma öyle de çıkacaksın emin ol
39.haftada 3700 gr 52 cm olarak doğdu oğlum,şu an yanımda uyuyor
cok guzel duygu ya cnm degılmı ay evımız mıs koktu
cnm ben şımdı kaçayım
tatlım benım sakın yıkılma sezeryan olsun normal olsun ıster vakıtıden erken olsun ama sağlıklı olsun bak ben 37 haftada anıden alındım sezeryana bebegımın carpıntısı vardı ınan duydugum an dedım dr a hemen bugun alın dıe ufacık rıskı göze alamadım sende öle yap tatlım bak bebışın kg de ıyıymış bebış sağlıkla gelsın yeter
esra çıktımı acaba hastaneden..bulemsu da gözükmüyor bayadır..kAsımın ilk haftası olanlar pek kalmadı sanırım...bize de kaldı 12 günoff geçse şu günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?