Kızlar bişi sorucam, şu açılma var mı yok mu diye nasıl bakıyor doktorlar, vajinal muayene dimi:/
evet cnm aynen öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bişi sorucam, şu açılma var mı yok mu diye nasıl bakıyor doktorlar, vajinal muayene dimi:/
cnm ınşalla zamanla sutun artar cnm ya mama takvıyesı verıyomusun sut yeterlı degıl ya
ya bızım göbek bagımız duşmedı henuz ya beklıyorum sabırsızlıla benım kordonum kalın oldugundan oda gece kaldı
yıkamayın dedıklerrı ıcınde korkuyorum
arasın keyfı pek yerınde teyzesı 11 gun oldu duymadık yavrumun sesını ınşalla böle devam eder maşalla dyeyım yavrucugum benım uzuyo hıc bızı
Kızçeler cok hastayım ya dayanamadım gittim kulak burun boğazcı'ya kolumu kanadımı kaldıracak halım yokdu öksürükde iyice azınca korktum doguma boyle gıtmekten .Baya da fenaymışım dogumda enfeksiyon zorlar seni dedi.Hafif bir antıbıyotık verdı,burun içinde sprey mecbur kullanıcam.Kadın dogumcumda onayladı gönül rahatlıyla kullan dedi.Ama ben size baska birsey sorcam
ben hapşırınca arada idrar kaçırıyorum az önce de öyle bişey oldu ama cok garip bir akıntı bildiğniz sümügümsü ve cok fazla nişan olsa kanlı olur diye
düşünüyorum bu neydi ki şimdi ya...
hmm, çatı muayenesiyle ne farkı var, el sokup bakıyorlar dimi her ikisine de, ben olmadım daha hiçbirini de ondan:/
selam kızlar
ben bugün doktordaydım tam idrar tahlili verdim protein kaçağım vardı değeri 2200 çıkmış doktorum nefrologla görüşmüş annenin böbreği zarar görür bebeği alın demiş.normalde haftaya perşembe felan alıçaktı zaten daha erken alıçakmış şimdi yarın usg uzmanı varmış hastanede onla görüşmeye gidiçekmişim yarın belli olaçak ne olaçağı ama çok moralim bozuldu.ben ne kadar kalırsa okadar kar mantığı güderken sürekli sorun çıkıyor.göçmüş durumdayım bilmiyorum nolçak((((((((
gecmıs olsun canım ya bu proteın kaçağı bu aralar cok duydugum bısey..bana ıdrar tahlılı yapılmadı o yuzden cok bılgım yok ama bebegın ve senın ıcın hangısı daha saglıklıysa onu yapar doktorlar merak etme..senı anlıorum sımdı psıkolojık olarak hazır olmadgn ıcın bı hafta önce alınmasına moralın bozulmus ama sonu ıyı olcaksa böylesı daha mantıklı.hem o kadar kucuk deıl artık bebişin merak etme dısarda olsun sağlıklı olun.. uzme kendını:)
ya aslında tamamen bulandı beynim valla moralim tam anlamda bozuldu.doktor hep içerde nekadar durursa okadar iyi çiğerleri gelişmesi açısından deyip duruyodu bende öyle şartlandırdım .şimdi böyle olunça sanki hep biyeri eksik olaçakmış gibi gelio gelişimi açısından .kendi böbreklerimin göreçeği zarar nedir onuda bilmiyorum ya .nerden çıktı şimdi bu diyesim gelio gerçekten moralim çöktü şuan.
çok geçmiş olsun cnm..Bdt zamanına takvimde 22 gün kalmış 37 haftadan sonra Allah'ın da izniyle risk yok denecek kadar az 38-42 hafta aralığı normal doğum aralığı kalbini ferah tut değerin yüksek gerçekten bebeğe ve sana zarar gelmesindense doktorların dediğini yapmak daha mantıklı.Doğumum her an olabilir ama iyileşemediğim için antiyotık aldım.Prospektosünde çok uygun dıye bişey yazmıyor ama 2 doktorda kullan dediği için kullanıyorum.Nasip inşallah saglıcakla kavusursun bebişineselam kızlar
ben bugün doktordaydım tam idrar tahlili verdim protein kaçağım vardı değeri 2200 çıkmış doktorum nefrologla görüşmüş annenin böbreği zarar görür bebeği alın demiş.normalde haftaya perşembe felan alıçaktı zaten daha erken alıçakmış şimdi yarın usg uzmanı varmış hastanede onla görüşmeye gidiçekmişim yarın belli olaçak ne olaçağı ama çok moralim bozuldu.ben ne kadar kalırsa okadar kar mantığı güderken sürekli sorun çıkıyor.göçmüş durumdayım bilmiyorum nolçak((((((((
Merhaba arkadaşlar
Bugün 4 günlük olduk bebeğim mememi kabul etmîyor. Ağlama krizine giriyor bir saat denîyorum bana mısın demiyor çok çok inatçı. Sütüm dün yani iki gün geçtikten sonra geldi göğüslerim patlayacak gibi şişince acil süt sağma makinası aldık. Sütümü sağıp biberon ile veriyorum çok cnm yanıyor bu duruma. Sütüm yeterli gelmediğinde ise aptamil mama veriyorum günde yaklaşık üç kere 30 cc.
Tecrübeli anneler bana bir akıl verin sütü sağıp biberon ile vermek memeden emmek kadar sağlıklı olur mu ? Yüzüm gülmüyor canım çok şıkkın içimin rahatlaması lazım.
Bu arada benim sezeryanım çok ağrılı çok zor geçti. Burada anlatıp sezeryan olacak arkadaşların moralini bozmak istemediğim için doğum hikayemizi yazmayacağım. Herkesin ağrı eşiği ve komplikasyonlara verdiği tepki , yan etki farklı. Ben malesef ki tüm yan etkileri çektim neyse ki azaldı şükürler olsun.
Geçmişi okuyamadım doğum yapan annelerimize hayırlı olsun bekleyenlere ise sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.
inşallah kolay bir doğum olur canım.bu kadar çektin bebeğinide bir avazda kucağına alırsın inşallah.evet canım benim kesin sezeryanamin canım inşallah.
benimde orası çok hassas 2 kez alttan muayene edildim çok acıdı. nasıl doğurucam bilmem. bir de normal doğum olacak güya :)
inşallah güzel haberlerle gelirsin bakalım neler diyecek dr. bebiş kaç kg. şimdi?
canım kasılıyoruz ara ara farkediyorum ama ben her iki saatte ilaç aldığım için kasılmayı hissetmiyorum pek. ama bu ilaca başlamadan önce adet sancısı gibi her 10 dk.de bir inanılmaz kasılıyordum. 100 lere kadar çıkmıştı nst da kasılmalarım.
şimdi nasıl bilmiyorum. bu kadar kasıldığıma göre rahat doğururum diyorum ama Allah bilir tabi. :)
senin sezeryan kesin heralde dimi?
aynı duygu karışıklığını bende çok yoğun yaşıyorum canım.bende hemen kavvuşmak istiyorum yarın gidicem doktora bakalım ne diycek.Doğumlarımız aynı gün desenetabi o zamana kadar ufaklıklar beklerse.az daha sabretsinler kavuşmaya çok az kaldı allahın izniyle
Hem çok heyecanlıyım hem panik halindeyim garip bi hüzün hali,endişe, umut,mutluluk,özlem sanki bütün duyguları yaşıyorum
Çok garip, aslında en çok zaman çabuk geçsin istiyorum bir an önce oğluma kavuşmak için
Merhaba arkadaşlar
Bugün 4 günlük olduk bebeğim mememi kabul etmîyor. Ağlama krizine giriyor bir saat denîyorum bana mısın demiyor çok çok inatçı. Sütüm dün yani iki gün geçtikten sonra geldi göğüslerim patlayacak gibi şişince acil süt sağma makinası aldık. Sütümü sağıp biberon ile veriyorum çok cnm yanıyor bu duruma. Sütüm yeterli gelmediğinde ise aptamil mama veriyorum günde yaklaşık üç kere 30 cc.
Tecrübeli anneler bana bir akıl verin sütü sağıp biberon ile vermek memeden emmek kadar sağlıklı olur mu ? Yüzüm gülmüyor canım çok şıkkın içimin rahatlaması lazım.
Bu arada benim sezeryanım çok ağrılı çok zor geçti. Burada anlatıp sezeryan olacak arkadaşların moralini bozmak istemediğim için doğum hikayemizi yazmayacağım. Herkesin ağrı eşiği ve komplikasyonlara verdiği tepki , yan etki farklı. Ben malesef ki tüm yan etkileri çektim neyse ki azaldı şükürler olsun.
Geçmişi okuyamadım doğum yapan annelerimize hayırlı olsun bekleyenlere ise sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.
Merhaba arkadaşlar
selam kızlar
slm kızlar,geçmişi okuyamadım ama bugün doktor kontrolümüz vardı. suyum iyice azalmış,açılmama varmı diye baktı ama açılmam yokmuş.doktor yarın hastaneye yatışımı verdi.sabah 8 de suni sancı vermeye başlayacak.eğer açılmam olmazsa sezeryana alacak.
umarım sizlerden haberler iyidir
amin canım inşallah.
benimde orası çok hassas 2 kez alttan muayene edildim çok acıdı. nasıl doğurucam bilmem. bir de normal doğum olacak güya :)
inşallah güzel haberlerle gelirsin bakalım neler diyecek dr. bebiş kaç kg. şimdi?