• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum kötüyüm psikolojim kötü başımın ağrısı beynimin uyuşukluğu mahvediyor beni kusmalarımda var noldu bana anlamadım birazdan dr a gidicem günümüz belli olacak inşallah nöroloğumla görüşcem dua edin nolur geçsin depresyona girmek istemiyorum korkuyorum
doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Allah analı babalı sağğlıkla büyütmeyi nasip etsin doğuma giden arkadaşlarda kolaylıklar diliyorum

İnsallah sikintilarin son bulur.
Dr sonra bizlere haber ver.

Biz de bugun 16da dr gitcez. Gun verebilir beklentisindeyiz.

Günaydın kızlar
Bugün doğuma gircek arkadaşların allah yardımcısı olsun,hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsınlar:nazar:

Gece uykusu gerçekten kalmadı artık uykularım bölük pörçük iyice sersemseledim
Hamileliğim boyunca devam eden burun tıkanıklığı artık had safhada ve nefes almam iyice güçleşti
Yarım yamalak uyuduğum zamanlarda da bu tıkanıklık sayesinde horlamama neden oluomuş:9:
Artık kocam çıldırma noktasına geldi
Başka odaya geçiyorum yine ses gelio dio
Zombi gibi gitti işe:27:

Şu son günleride hayırlısıyla bi atlatsaydık
Umarım tıkanıklığım doğumdan sonra geçer,çünkü nefes almaya çalışmaktan burnumun içi acıyo artık:26:

aynen bu sabah adamcağaz yine almış yastığını pikesini oturma odasında yatıyodu bi tavsiyem karın ağrısı yüzünden yatamıyodum havlu sarıyorum karnıma valla mışıl mışıl hatta horul horul uyuyorum:)

Günaydın kızlar
Bugün doğuma gircek arkadaşların allah yardımcısı olsun,hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsınlar:nazar:

Gece uykusu gerçekten kalmadı artık uykularım bölük pörçük iyice sersemseledim
Hamileliğim boyunca devam eden burun tıkanıklığı artık had safhada ve nefes almam iyice güçleşti
Yarım yamalak uyuduğum zamanlarda da bu tıkanıklık sayesinde horlamama neden oluomuş:9:
Artık kocam çıldırma noktasına geldi
Başka odaya geçiyorum yine ses gelio dio
Zombi gibi gitti işe:27:

Şu son günleride hayırlısıyla bi atlatsaydık
Umarım tıkanıklığım doğumdan sonra geçer,çünkü nefes almaya çalışmaktan burnumun içi acıyo artık:26:

Kendimi okudum valla resmen kayınpederim komşuların duyuyordur o kadar hırıldıyorsun diyo...Kociş de ben alıştım artık duymuyorum diyor.Geçmiyor hastalığım doktora gidicem kadın doğumcum gerek görmemişti ama gittikçe kötüleştim öksürük hat safaya çıktı böyle doğurmak istemıyorum :52:

ayyy ya :)

kasım annelerinin ekim bebekleri hızla geliyor. maşallah herkese ...

Rabbim tüm bekleyenlerin doğuma gidenlerin kucağına alanların yardımcıssı olsun.

inşallah esra da en kısa zamanda güzel haberleri ayrıntılarıyla yazar.

size de Allah kolaylık versin. yarın büyük gün.

hevin için de bugün :)

beysal a da yarın bayram ohh ne güzel...

çok ama çoook sevindim inşallah herkes güzel haberlerini yazıcak.

benim bebiş de akşama sabaha bakalım neler olacak .:)
nasılsın canım kasılmaların nasıl oldu ? bebeğin odası hazırlıklar bitmiştir inşallah. 37 den sonra gelirse artık korkma . hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin yavrun.bende yarın gidicem doktora gün verecek bakalım artık kasıklarım ağrımaya başladı.

Doğumda olan herkesin allah yardımcısı olsun.
Bizde kontrolden geldik
Ben doğurmamaya karar verdim:27:
Geçen hafta 1 kasım die konuşmuştuk dr herşeyi ayarlamış dedim bugün yok ben doğurmıycam 39 u bitircem
Tamam dedi bu durumda 5 kasıma ertelendi, tabi oğlum kendiliğinden gelmeye karar vermezse
Her ne kadar doktorun ölçümlerine pek güvenmesemde 2800 gr ve 47 cm olmuş çok şükür
Sağlıkla gelsinde artık bişey düşünmiycem
hayılrısı olsun canım bende yarın gidicem doktora şu günü versinde bende o günü bekleyeyim. benimde en geç 5 kasım olur herahlde çok geçirmez tarihi.

günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum kötüyüm psikolojim kötü başımın ağrısı beynimin uyuşukluğu mahvediyor beni kusmalarımda var noldu bana anlamadım birazdan dr a gidicem günümüz belli olacak inşallah nöroloğumla görüşcem dua edin nolur geçsin depresyona girmek istemiyorum korkuyorum
doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Allah analı babalı sağğlıkla büyütmeyi nasip etsin doğuma giden arkadaşlarda kolaylıklar diliyorum
geçmiş olsun canım.ailenden gelenler olmadımı artık son günlerindesin. en azından manevi olarakta çok büyük destekleri olur sana.inşallah güzel haberlerle gel.

kızlar günaydınn, beysal arkadaşımız doğuma girmiş hayırlı hberlerle gelsin inşallah.

bulemsuyu merak ettim acab odamı doğurdu girmiyor uzun zamandır?

merhabalar arkadaşlar uumarım hepimiz güzel bir hafta geçiririz.bebeklerimizin gelme zamanı yaklaştıkça hem heyecan hemde birazcık korkular endişeler başladı bizlerde.ve tabi yorgunluk hissi daha çok oluyordur.rabbim hayırlısını nasip etsin inş.bende kısmetse cumartesi dr gideceğim.3 aydır adamakıllı dr gitmedim o yüzden heyecanlıyım.

Kanamam 2 gün sürdü geçti şükür.. Şİmdi normal akıntım var... Ama acayip rahim kasılmaları yaşıyorum.. Nefes alamıyorum o anda, o kadar şiddetli yani.. Son hafta da tansiyonum 1-2 derece yükseldi hep.. Tetikte bekliyorum işte canım yaa..

Bende öğleden sonra dr. a gideceğim.. Bakalım ne diyecek, her gitmemde birşey çıkıyro çünkü..
En son gittiğimde, kum döküyordum, bebek çok iriydi (gerçi ben inanmıyorum ya), plasentam yaşlanmaya başlamıştı, bebeği beslemiyordu, Dr. 9 veya 12 kasımda alırız demişti ama o tarihi de beklemez bu bebek demişti..
Bakalım işte, şimdi neler diyecek..

SEninde yarın mı kontrolün, bugün kontrolü olan çok vardı.. Hadi yaa, açıklığa bakar mı diyorsun.. Ayy bakmasın ya, benim çok canım yanıoyor.. Şu an o kadar hassas ki orası, elimi bile süremiyorum ben..

Hayırlısı artık, şu vakitten sonra doğsada sorun olmaz deid bana doktorum.. İnşaAllah bizde sorunsuzca alırız bebişleri kucağımıza...
amin canım inşallah.
benimde orası çok hassas 2 kez alttan muayene edildim çok acıdı. nasıl doğurucam bilmem. bir de normal doğum olacak güya :)
inşallah güzel haberlerle gelirsin bakalım neler diyecek dr. bebiş kaç kg. şimdi?

nasılsın canım kasılmaların nasıl oldu ? bebeğin odası hazırlıklar bitmiştir inşallah. 37 den sonra gelirse artık korkma . hayırlısı olsun. sağlıkla gelsin yavrun.bende yarın gidicem doktora gün verecek bakalım artık kasıklarım ağrımaya başladı.

hayılrısı olsun canım bende yarın gidicem doktora şu günü versinde bende o günü bekleyeyim. benimde en geç 5 kasım olur herahlde çok geçirmez tarihi.

geçmiş olsun canım.ailenden gelenler olmadımı artık son günlerindesin. en azından manevi olarakta çok büyük destekleri olur sana.inşallah güzel haberlerle gel.

canım kasılıyoruz ara ara farkediyorum ama ben her iki saatte ilaç aldığım için kasılmayı hissetmiyorum pek. ama bu ilaca başlamadan önce adet sancısı gibi her 10 dk.de bir inanılmaz kasılıyordum. 100 lere kadar çıkmıştı nst da kasılmalarım.
şimdi nasıl bilmiyorum. bu kadar kasıldığıma göre rahat doğururum diyorum ama Allah bilir tabi. :)
senin sezeryan kesin heralde dimi?

biz doktordan geldik teyzoşlar..büyümüşüz maşallah..3kilo olmuşuz..:nazar::nazar: nst de yine sancı çıktı doktordumuzda hapını içmiyorsun dimi dedi evet dedim bende..pre par ilaç vermişti ama pek kullanmadım..çarpıntı ve baş dönmesi yaptı bende..:26: bende kullanmadım yoksa günde 5 kere içmem gerek o hapı doğum oolana kadar..içsen sancın olmaz rahatlarsın dedi ama kullanmayı düşünmüyorum..:19:
12.11.12 sabah 9da hastanede olacaz allah izin verirse:31::31:
esra da doğum yapmış maşallah..sanırım çoğunluk ekimde yaptı doğumu:1::1:
işte bizden haberler böyle...:21::21:

biz doktordan geldik teyzoşlar..büyümüşüz maşallah..3kilo olmuşuz..:nazar::nazar: nst de yine sancı çıktı doktordumuzda hapını içmiyorsun dimi dedi evet dedim bende..pre par ilaç vermişti ama pek kullanmadım..çarpıntı ve baş dönmesi yaptı bende..:26: bende kullanmadım yoksa günde 5 kere içmem gerek o hapı doğum oolana kadar..içsen sancın olmaz rahatlarsın dedi ama kullanmayı düşünmüyorum..:19:

bızım randevumuzda 15.40 da bakalım bnm kzıım kac kg olmuş teyzeleri başka gıdıp gelen yokmu

Umarım bir an önce geçer bu durum ama az kaldı.bebeğini kucağına alınca depresyon falan kalmıycaktır eminim.herşey sende bitiyo unutma:34:benim senin gibi bi rahatsızlığım yoktu ama hamileliğimde depresyonu had safhada yaşadım.sadece herşeyin düzeleceğine ve iyileşeceğine inan ve pozitif olmaya çalış.çok geçmiş olsun
Kendimi okudum valla resmen kayınpederim komşuların duyuyordur o kadar hırıldıyorsun diyo...Kociş de ben alıştım artık duymuyorum diyor.Geçmiyor hastalığım doktora gidicem kadın doğumcum gerek görmemişti ama gittikçe kötüleştim öksürük hat safaya çıktı böyle doğurmak istemıyorum :52:
Bence de bi görün doktora çünkü doğum normalde olsa sezeryanda olsa öksürük seni zorlar.geçen sene arkadaşım da doğuma bir hafta kala çok hastalanmıştı,öksürüyodu çok fena doktoru doğum sonrası zorlanmak istemiyosan ilaç kullanıcaksın dedi.ardından hemen toparladı valla boşuna direnmişim ilaç kullanmamak için dedi.inşallah bir an önce toparlarsın sende:49:

Doğumlarımız aynı gün desene:1:tabi o zamana kadar ufaklıklar beklerse.az daha sabretsinler kavuşmaya çok az kaldı allahın izniyle:16:
Hem çok heyecanlıyım hem panik halindeyim garip bi hüzün hali,endişe, umut,mutluluk,özlem sanki bütün duyguları yaşıyorum
Çok garip, aslında en çok zaman çabuk geçsin istiyorum bir an önce oğluma kavuşmak için:17:

maşallah bebeine canım.

ben pre par kullanıyorum. hemde günde 12 tane. 2 saatte bir alıyorum. bende de ilk günler çarpıntı ve titreme baş dnmesi yaptı. ama bebeğin içeride gelişmesi için hapa ihtiyacım vardı o yüzden bırakmadım. yan etkisi de olmayan bir hapmış.ben kullanabilirisin.
12-11 çok güzel bir tarih hayırlısıyla al kucağına büyüt bebişini.

maşallah bebeine canım.

ben pre par kullanıyorum. hemde günde 12 tane. 2 saatte bir alıyorum. bende de ilk günler çarpıntı ve titreme baş dnmesi yaptı. ama bebeğin içeride gelişmesi için hapa ihtiyacım vardı o yüzden bırakmadım. yan etkisi de olmayan bir hapmış.ben kullanabilirisin.
12-11 çok güzel bir tarih hayırlısıyla al kucağına büyüt bebişini.

ya korkuyorum içmeye ilaçtan dolayı değilde baş dönmesi berbat bişey bir de kızımla uğraşıyorum kendime gelemiyorum:26:
bu kadar hafta geldik dayanır artık bebişte inşallah:34:

selam kızlar... bugun dr. randevusu olan ne cok arkadas varmıs bende az önce geldım hastaneden..nst felan normal cıktı sancı felan yok yani..bebişim 3250 olmuş..benım bı öncekı dogumumda dr. un cagırdıgı bdt tarıhınde sancısız suyum felan gelmeden gıtmıstım dr. baktıgında 8 cm. acılmıs doğum yapıosun su an demıstı cok korkmustm suni sancı felan vermıslerdı..neyse işte bunu anlattım dr.uma bakalım açılmaya o zaman dedı 1 cm. acıklık varmıs ama buda öncekı dogumun gıbı olur gününde gelır buyuk ıhtımalle dedı ıcım rahatladı bıraz...bu arada acılma muayenesınden korkmasn kımse..bıraz rahatsızlık verıcı bısey tabı ama acıtmıyo yani rahat olun kızlar:)
bu arada doğuma gıdecek arkadaslarında Allah yardımcısı olsun kolaylık versın ınsallah...hayırlı haberlerını beklıoruz:)

selam kızlar... bugun dr. randevusu olan ne cok arkadas varmıs bende az önce geldım hastaneden..nst felan normal cıktı sancı felan yok yani..bebişim 3250 olmuş..benım bı öncekı dogumumda dr. un cagırdıgı bdt tarıhınde sancısız suyum felan gelmeden gıtmıstım dr. baktıgında 8 cm. acılmıs doğum yapıosun su an demıstı cok korkmustm suni sancı felan vermıslerdı..neyse işte bunu anlattım dr.uma bakalım açılmaya o zaman dedı 1 cm. acıklık varmıs ama buda öncekı dogumun gıbı olur gününde gelır buyuk ıhtımalle dedı ıcım rahatladı bıraz...bu arada acılma muayenesınden korkmasn kımse..bıraz rahatsızlık verıcı bısey tabı ama acıtmıyo yani rahat olun kızlar:)
bu arada doğuma gıdecek arkadaslarında Allah yardımcısı olsun kolaylık versın ınsallah...hayırlı haberlerını beklıoruz:)

bu arada bişey daha paylaşıyım yarın saglık ocagında grip aşısı olcaktım ınternetten okdugum kadarıyla hamıleler yaptırabılır sanıodum ama dr. tavsıye etmedı..bilginiz olsun nıyetınız varsa sızde bı dr. unuza sorun derm

merhaba arkadaşlar artık sırayla dogumlar başladı bugun doguma girecek arkadaşların allah yardımcısı olsun bir avazda kurtulurlar inşallah bizde akşam kontrole gidicez kuzucugumu çok merak ediyorum herşey yolundamı geçen çok az almıştı o şekilde alırsa minnacık dogar gibi geliyor hayırlısı olsun saglıklı olsunda artık kiloya pek takılmıyorum artık bugun kontrole gidicek arkadaşlarda hayırlı haberlerle dönerler inşallah allahım hepimize hayırlısıyla dogum yapmayı nasip etsin son zamanlar zor geçer oldu artık bayramda ogluşum hasta oldu kusa kusa mahvoldu kendi rahatsızlıgımı unuttum ona üzülür oldum dikkat edin bu ara salgın var hamile ve çocuklar hep hasta

Milanooooo

Ne durumdasın nasılsın? merak ettim seni kız. girmiyorsun net'e de:26::26:

Bu arada bulemsu'yu soran arkadaşlar, Daha doğurmadı dün konuştum gayet iyi fakat evde ki nette problemi olduğu için giremiyor bir kaç güne halleder sanırım net olayını..

bizde geldik kontrolden 2850 gr olmuş bebişim 10 gün sonraya tekrar gideceğiz kısmetse :nazar:

Back