2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Tansiyonum bugünde oynadı durdu.. Bende 14 falan olmadığı için gitmedim dr. a ama sürekli ölçüp kontrol ediyorum..
Benim idrarımda proteinde çıkıyordu 2-3 ay önce ama son aylarda hiç çıkmamıştı.. Dediğin gibi dün limona dayandım.. Sürekli limonatayla dengeledim.. Ne bileyim ya, insan korkuyor son haftalarında.. Aklıma hep kötü şeyler geliyor, acayip endişeleniyorum, bebişime birşey olacak diye.. Hayırlısıyla bizde alsaydık kucağımıza..

bebek zayıf olduğu için normal doğumla riske atmak istemiyordur canım. bebek küçük olduğu zaman normal doğumda kendisini itmesi zor olurmuş, benim doktorda 39. hafta diyor. sen önce Allaha sonra doktoruna güven canım merak etme.herşeyde vardır bir hayır.

canımmm bEYSALIMMMM ne guzell Allahhh yardımcın olsunnnn melekler sizi koruusunnn sag salim kolayca bebişini kucagına al bitanem dualarım seninleeee

bebişin poziyonundan mı sezeryan oluyorsun yoksa kilosundan mı

Gecen hafta 2630 gr ve 46 cm civarı boyu var dedi dr.cok minnak benim oğlum ya ((
Çok üzülüyorum ama napim sağlıkla gelsin yeter ki
olsun canım benımde kucuk saglklı olsunlarda bışı ıstemıorum bakalım çarşamba gunu gıdıcem kac kg olmuş kızcem bnmde snde uzulme

anladım cnm bende çarşamba gdıcem bakalım nyle karşılaşıcam hadı hyrlısı artık...

Allah analı babalı buyutsun okuyrken resmen bende o anı yaşadım darısı sag salım başımıza inş...

cnını sıkarsan tansıyonun ınmez dun gece 12 gıbı eşimle bıraz tartıştık ınan o anda 14.5 oldu ve benden daha cok korktu anlıcan tansıyon psıkolojık ınıp cıkıo lımonataya devam :)) ekşisi fazla olsun cnm korkma kndınıde germe akışına bırak ok

selam kızlar

maşallah doğuran doğurana :):) biz hala beklemedeyiz... gece ağrıları hariç pek bir şikayetim yok benim. gerçi gece ağrıları da çok fena, uyutmuyor resmen... günlerdir ilk defa bu gece uyudum

eşim, eskisi kadar çok yürümeyelim, dinlen artık diyor... ben de tam tersi daha çok yürümek istiyorum doğumu kolaylaştıracağından. evde olsam bile boş duruyorum, sürekli bişeylerle uğraşıyorum...

Hayırlısı canım inşallah senin bebeğin kilo almıştır. Yok artık canımı sıkmamaya çalışıyorum,yeter ki sağlıklı doğsunlar.allahın gücüne gider diyorum prematüre değil bişi değil sağlık olsun gerisi boş.el kadar bebekler büyüyo.doğunca allahın izniyle boyu da uzar kilo da alır inşallah.herşey allahın taktiri

Evt cnm ufak die sezeryan dio o da. Bende bir hafta daha beklemek istiyorum. Yarın kontrol var bakalım artık herşey allahın takdiri. Rabbşm hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

evet benimde aynen öyle oluyo ağrılarım bi sağ tarafımda bide solda gece kalkıp duş alıyorum anca kendime geliyorum..
birde haraketlerimizde sanki birazdaha yavaşlama var yavaşlama derken azalma değil ama tekmeler eskisi gibi hızlı değil bi sıkıntı varmı acaba sizdede böyle olan varmı?

bu arada herkese merhaba kızlar öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun.
ben evde olduğumdan beri hiç giremiyorum nerdeyse zaman bulamıyorum herşeyi hazırlamaya çalışıyorum.
bende salı günü doktora gidecem en son 5 kasımda alalım demişti ama salı günü karar verecek..
bu arada tünm bebeğine kavuşmuş arkadaşlarımızada gözleri aydın allahım bebişlerinni güle güle büyütsünler sağlıkla inşallah. darısı başımıza..

bi raa çok yavaşlamıştı hareketleri ama bu son bi kaç gündür yine çok hareketlendi... bi de artık tekme değil, elini ayağını oynatıyor resmen.

bi raa çok yavaşlamıştı hareketleri ama bu son bi kaç gündür yine çok hareketlendi... bi de artık tekme değil, elini ayağını oynatıyor resmen.

aynen canım elini ayağını hissediyoruz ama tekmeler yok birde dedğim gibi ağrılarımız var ama karnımın her tarafında değil bi sağda bi solda..

ii geceler arkadaslar bebişleri doğanlar ınsallah hersey yolunda gıdıodur adapte oldunuz mu bebekli bi hayata:)
ya bişey sorcam sol kasıgımda sabahtan berı bı agrı var bacağıma vuruo yururken felan..doğum öncesı gunlerde aynı seyı yasayan var mı :44:

Selam canım
belki zaman yaklaştıkça stres yapmışsındır,deneyimli bi annesin sen bence kolay bi şekilde atlatacaksın rahat ol.dualarım seninle..

Canım sabırsızlıkla bekliyoruz biz de Erdem'ciği,sağlıkla gelsin inşallah..

Canım valla Allah yardımcınız olsun herşey çok güzel olacak inşallah,sizin de güzel haberlerinizi alalım en yakın zamanda...
nıltt cnm nasılsın beben nasıl

Selam canım iyiyiz çok şükür maaşallahımız var,emzirdim arkamda ana kucağına mışıl mışıl uyuyor yatağımıza geçicez birazdan.
Sen nasılsın senin bebiş nasıl? ablası alıştı mı?

iyi geceler kızlarr

Rabbim bekleyen ve isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bu güzel duyguyu .
Heyecan hat safhada evimizde
Sabah 9da yatışımız yapılcak Allahın izniyle, saat tam kaçta gireriz bilmiyorum,
ama öğlene kadar biter diye ümit ediyoruz
Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden kızlar, dualarımız sizinlede olucak inşallah.

Ben muhtemelen 5 gün kalıcam hastanede belkide 7, Almanyada hemen çıkarmıyorlar sezeryandan sonra,
haber veremezsem kusuruma bakmayın olur mu, ama ilk fırsatta telden girmeye çalışacağım.

Sizleri çoook seviyorum hepiniz Allaha emanetsiniz canlarım

Allah yardımcın olsun cnm kuzucuğun sağlıkla gelsin kucağına inşallah.

Allah yardımcn olsun canım ne heyecanlısındır şimdi ne güzel..inşallah rahat sorunsuz bı doğum olur güzel haberlerını beklıoruz

Allah yardımcın olsun cnm kuzucuğun sağlıkla gelsin kucağına inşallah.

Allah yardımcn olsun canım ne heyecanlısındır şimdi ne güzel..inşallah rahat sorunsuz bı doğum olur güzel haberlerını beklıoruz

Amin canlarım çok sağolun Allah razı olsun
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin bu duyguyu
Heyecan var, korku endişe anlatılmayacak türden
uyku zaten tutmadı sabahlıcaz eşimle herhalde

hepinize iyi geceler Allaha emanet olun sizi seviyorum

aynen canım elini ayağını hissediyoruz ama tekmeler yok birde dedğim gibi ağrılarımız var ama karnımın her tarafında değil bi sağda bi solda..

artık son zamanları tekme atmak için ayaklarını oynatacak yerleri yok ki ...=)

Canım Allah yardımcın olsun,29 Ekim demiştin aklımdaydın valla..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
dualarım seninle,habersiz bırakma bizi..sende allaha emanet ol..

allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnım. kaçıncı haftada doğum yaptın.
doğumun nasıl geçti?

amin canım sağolasın.
38+3'tük.Sezeryan oldum ama çok şükür rahat oldum rahat kalktım ayağa,evde de pek yatmadım gezindim sürekli,ne kadar yürürseniz kadar çabuk iyileşiyorsunuz gerçekten inandım buna..

Son düzenleme:
kızlar esra86'nın suyu gelmişş sabah doğuma almışlar... Sunni sancı veriyorlarmış.. Bir dua edinde çarçabuk bir avazda kurtulsun arkadaşımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…