Canım bebeğim , bir tanem , ilkim , Nisa'm.
Evliliğimiz bir yılı doldurmadan 11. Ayımızda seni istediğimize karar verdik ve ilk ay sonuçlar negatif çıkınca ikinci ayımızda babana söylemeden ertesi gün kan tahlili yaptıracaktım ve uyku tutmuyordu sanki yıllarca seni beklemişim gibi korkuyordum bu seferde negatif çıkar diye halbuki 2. Ayımızdaydık yersiz korkulardı.
O gece Baban benim düşünceli Halimi fark edip şunları söyledi " düşünme Allah'a bırak her şey çok yeni olacak inşallah ".
Ertesi gün teyzenle birlikte kan tahlilimi yaptırmak üzere hastaneye gittik ve sonuçların bir saat içerisinde çıkacağını söylediler , beklemeye başladık.
Dakikalar geçmiyordu , yüreğim kıpır kıpırdı. En sonunda sonuçların çıktığı vakit geldi ve "ben dayanamayacağım sen al" dedim teyzene. Sonuçlar pozitifti ama ben inanamıyordum , kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu.
Artık bedenimdeydin, içimde benimle birlikteydin.
Evlilik yıl dönümümüzde birbirmize ne alsak diye harıl harıl düşünürken meğer Rabbim bize en kıymetli hediyeyi vermiş de bizim haberimiz yokmuş.
Önce adın mercimekti , sonrası fasulye oldun en sonunda da hepimizin minik Nisa'sı oldun.
Her doktor kontrolunu büyük bir heyecanla bekledik seni görebilmek sana dair bilgi alabilmek için.
Dört boyutlu ultrason vaktimiz geldiğinde seni görebilecek olmanın heyecanı ile uyku tutmadı o gece.
Seni gördüm , somurtuyordun suratın asıktı ama sana o an aşık olmuştum. Bu nasıl bir mucize idi. Çok güzeldin ve bizimdin , Rabb'imin bize emanetiydin ve benim içimdeydin.
Canım kızım Beni hiç üzmedin , ne bir bulantı ne de halsizlik yaşatmadın. Son bir ay kala çok ağrılarım oldu bel, mide , kalça, kasık ağrılarımın şiddetinden uyumak , yürümek imkansız hale gelmişti ama onlar bile senden geldiği için bana tatlı geliyordu.
En sevdiğim halin bir lokma yemek yediğimde hemen kıpır kıpır olup payına düşeni yemek için harekete geçmelerindi. Senin içimde dönüp durman benim en büyük mutluluğumdu.
Böylelikle 265 günlük bir süreci seninle tamamladık miniğim ve bugün içimdeki son günün. Canım yavrum yarın sana kavuşacağız sağlıkla , hayırlısı ile Allahım bize nasip etsin inşallah.
Mis kokulum seni çok ama çok seviyorum. Rabbim seni tüm kötülüklerden korusun.
Rabbim benim ve tüm anne adaylarının doğumlarını kolay kıl. Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eyle bizleri onlarla sınama. Amin.
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Bugün bizim maratonumuzun son günü darısı bekleyen tüm annelerimize.