2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Hmm, bak bende dün nette araştırdım biraz.. Tek taraflı kasılma değil, karnın her yeri kasılıyorsa önemliymiş.. Allah'tan benimki hep tek tarafllıydı ama sürekli kasılıp gevşed, düzenli olarak.. Ne bileyim, bende bilmiyorum ya böyle bir şeyi, panik oldum..

Demek 15 ten fazlası önemli.. Akılda tutmak lazım bunları kızlar, bunlar önemli bilgiler bence...

hankaarr canımmmm hadi gözün aydınn 1 haftanız kalmış bebişlee çok kolay bir dogumun olsun inşAllahhh[/QUOTE

saol canım benim amin inşallah.

yok canım sezeryan olacak, ama bayramdan hemen sonra alalım dedi doktorumuz , bakalım arefe günü gidicez kontrole en geç 1 yada 2 kasım dedi ama net tarih versin istiyorum artık

buarada seninle aramızda 1 gün var

bizim 27 ekim ile 1 kasım arasındaydı tarihimiz , benim hem ağrılarımın çok artması ve bayramın olmadık gününde gelir diye korkumdan 27 ekim'e doktorumun nöbetçi olduğu tarihe gün aldık. 38. haftam bitmiş 39a girmiş olcam.

hareketleri için bugün doktorum saatte 10 kere olması lazım dedi bir de sertlikleri sordum o da normalmiş rahim kendini artık doğuma hazırlıyormuş.

mutlaka gidip bir nst çektir. sanıyorum erken doğum habercisi benim de öyle oldu. ve birden nişan geldi işte. şimdide dursun biraz daha diye 2 saatte bir hap alıyorum.

Ay erca, kaç gündür ben sana üzülüyordum, daha çok erken diye.. Hatta yazmıştımda..
Senle günleirmizde aynıydı sanırım..
Şimdi tetikteyim inanki, her an herşey olabilir.. Çünkü karnım semsert, kasılıp gevşiyor,
belime vuran ağrılarım var sürekli..
Ama en ufak şüphede gideceğim bende, çünkü kendimi normal görmüyorum..

ne güzel canım maşallah kimbilir benim şişlikler kaç kilodur, bakalım doğumdan sonra anlıycaz.benimde alyansım oluyor elim ayağım çok şükür iyide burnumun değiştiğini söyleyenler var ama bana çok normal geliyor herhalde hamilelik yüzü mü çöktü derler ya.

canımmm sen en son ne zaman doktora gittin ve ne zaman gideceksin ben bugün gittim doktor eşimede banada tekrarladı " eger yüzünde ellerinde şişlik olursa derhal gel " dedi bence hemen doktora git
1 hafta önce gittim canım , doktor bir problem yok dedi normal olması gereken şişlikler son haftalarda dedi, zaten tahlillerimde yapılmıştı daha önce çok şükür bir şey yok. zaten elim ayağım şiş değil alyansım filan oluyorda yüzümde özellikle burnumun değiştiğini söylüyorlar canım sıkılıyor.ee senin kızın nasılmış canım anlatsana ?

ohh iyi o zaman canım korktum bir an

kızımda iyi maşAllah teyzesi buyuyor 2 hafta sonra gel dedi doktorumuz 38. haftamızda doğum şeklimiz kesinleşecek kasım 15 den sonra bekliyoruz meleğimizi aceleci davranmazsa tabiii

senin kız mı oğlan mı cnmm

iyi yapmışsın canım bayramda bir şey olması benide korkutmuyor değil bakalım bende gittiğimde bu konuyu konuşucam doktorumla.

Ya sorma, bendede inanılmaz korkular var.. Rahat olamıyorum nedense..
Birde varya, benim 2. çocuğum.. Ama 2. bebişi olanlar göreceklerki, asla ilk bebekte oldukları kadar rahat olamayacaklar.. Bu tecrübeyle sabittir.. Ve etrafımda duyduğum herkeste de böyle olmuştur.. İlkinde insan daha rahat oluyor.. Aslında tam tersi olamsı lazım.. Ama olmuyor....

semih onur mu semih tuna mı???

Ayy sende benim gibi doğuracaksın arkadaşım, isimsiz mi kaldın? bende de hala isim yok..
İlk oğlum Furkan, bu da Faruk olsun istiyor oğlum.. Oğlumu da kırmak istemiyorum ama iaim işi çok zor gerçekten..
Onur benimde listemde vardı.. Ama eşim istemedi.. İki seçenekte güzel ama...

maşallah kızına ,hadi hayırlısı canım.artık 15 günde bir çağırıyordur.ilk başlarda 1 ay geçmezdi , şimdi haftalar zor geçiyor. bizimki oğlan canım.

Son düzenleme:

hareketleri için bugün doktorum saatte 10 kere olması lazım dedi bir de sertlikleri sordum o da normalmiş rahim kendini artık doğuma hazırlıyormuş.

Saatte 10 hareket mi? Ya bazen uyuyor sanki hiç hareket etmiyor ki.. Her saat mutlaka 10 kere hareket ediyor mu sizinki?
Benimki etmiyor etmiyor, sonra bir müddet kıpırdanıp duruyor..
Ayy yok, ben rahat edemeyeceğim, galiba yine bu arada bir dr. ziyareti yapacağıom yaa..

canım saatte 10 kere derken her saat mi 10 kere hareket etmeliymiş ...Biraz fazla degilmi bak panikk oldum :))))

canım saatte 10 kere derken her saat mi 10 kere hareket etmeliymiş ...Biraz fazla degilmi bak panikk oldum :))))

aynen kızlar bazen hiç hareket etmiyor uyuyorlar ,her sattte bir 10 kere bencede fazla.

ayy bencede cok bu saat başı 10 hareket olamaz...Çocuk arada uyusun yazık ..zaten benimki birde hergün 3 veya 4 posta hıçkırıyor ..:26: :26: kafam karıştı iyice ben zaten pazatesi doktordayım sorarım muhakkak

ayy bencede cok bu saat başı 10 hareket olamaz...Çocuk arada uyusun yazık ..zaten benimki birde hergün 3 veya 4 posta hıçkırıyor ..:26: :26: kafam karıştı iyice ben zaten pazatesi doktordayım sorarım muhakkak

Evet evet hareket etmesede hıçkırıyor.. Benimde kafam karıştı yaa..
Amaan bu da internetin yan etkileri işte.. Herşeyden haberdar olmak çok ta iyi değil sanırım..

ohh maşallah bende kızımın o kilolarını duyarım inş.

bende de var ama am tersi normal doğumdan tırsıyorum , tırnaklarımı kopartmaya başladım :18::18::18::18::18:

duyarsın inş. , duyamazsan doğunca görürsün zaten :) küçük bebeğin avantajı çok olur diye düşünüyorum. en azından doğumu kolay olur. mesela omuzlarının çatıya takılma ihtimali yok. veya da kafası büyük olduğundan dikişin çok olması gibi bişe yok. ben erkenden doğar diye korkuyorum.veya da büyük olduğundan doğamazda birsürü sancının üstüne sezeryana mecbur kalırım diye.( kemik gelişimi 2 hafta ilerde şimdiden boyu 53 cm ve haftada 250-300 gr alıyor ) neyse korkunun ecele faydası yok. sezeryan mecburiyet yoksa avantajlı değil. bence sende normali düşünmelisin. bir gece acı çekmek ile en az 10 gün çekmek arası seçim bu.

Kızlar kusura bakmayın yanlış yazmışim saatte degıl günde. Zaten son anlarda yeri daraldigi için cok hareket etmezlermis. Sertleşme de karnın heryerinde olursa tehlikeliymis kısım kısım yani bölge bölge oluyorsa ve sürekli saatlerce durmuyorsa sertlik zararı yokmuş muhtemelen bebeğin poposu elleri bası ayakları oluyormuş.

sudem in durumunu merak etmıstım canım onu sordum bide istanbul avrupa yakasında rutin kontroller ıcın çocuk doktoru tavsıyesı olan varmı dıye sormustum maşallah annelerimiz okadar yoğun doğuruolar ki arada kaynamıs sorduklarm
coook sevındım hersyn yolunda olmasına canım darısı basımıza ınsallah yaa.Allah sağlıkla mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın sana ve dıger doğum yapan arkadaslara...

İyi geceler kızlar , lütfen bana dua edin , eşimin geçen yıl çıkan fıtığı vardı fizik tedavi ilaçla tedavi filan 8 aydır çok iyiydi ne yaptıysa bilmiyorum dün eve beli tutulmuş geldi ne otra biliyor ne kalkabiliyor , kayın validemlerden hayır yok , annemde bayram için memlekete gitti , son ayım artık zaten bende zor yatıp kalkıyorum biliyorsunuz , iki gündür moralim çok bozuk ya doğumum olsa , ya benim doğumuma kadar geçmezse diye içim içimi yiyor, geçen sefer 15 gün yatmıştı iğneyle filan ancak geçmişti tek başıma bu halde napacağım ben şifa için fatiha , ayetel kürsi okuyun birer tane lütfen eşimin adı ahmet

bir de başından geçen ve bu bel fıtığının geçmesi için yöntem bilen varsa , yazarsa sevinirim ..................

doğru canım aslında en başından beri normal istiyordum ama hem ters olunca hemde başından beri çok ağrım olunca, birazda ağrı eşiğim düşük annem bile sezeryan ol kızım diyor düşün eski zaman kadınlarından duyamayacağın bir şey ama sen yapamazsın diyor,,,az kalınca zaman korkularımda çoğaldı

canım ilk zaman zaten hastanede ki doktor bakar büyük ihtmal sonrada yakınım da güzel bir çocuk doktoru bulurum ,eğer doğum yaptığım hastanedkini beğenmezsem diye düşündüm ben ...........eyüpte oturuyorum ben artık araştıracağım bir doğsun da bu konuda çok düşünmemişim ....

evet bazen arada kaynıyor bazı şeyler boşver gitsin

canım büyük geçmiş olsun.. eşin için okudum duamı... Rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah...

sen de sürekli oku kendini, felak nas oku bol bol... içini ferah tutmaya çalış... bol bol tesbih çek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…