o zaman yarın idrar testi yap ya da pazartesi kan testi yaptır. hayırlısı olsun inş..
inşallah canım hamileyimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman yarın idrar testi yap ya da pazartesi kan testi yaptır. hayırlısı olsun inş..
selam arkadaşlar ben size bişey danışcam ben plokistik over kisti olan biriyim adetlerim düzensiz bu ay 10unda olmam gerekiyodu fakat olmadım ve bugün sabahtan beri pembe ve kahverengi karışık akıntımı adet kanamasımı çözemediğim bi kanama söz konusu bu nedir acaba haöilemiyim üstüne görme dedikleri falanmı yardımcı olursanız sevinirim
iyi sabahlar millet uykum yok benim bu oğlumla son iki gecem yarın gün boyu gezeceğim sonra fırsat olmaz diye pazartesi doğum var hayırlısıyla bana dua etmeyi unutmayın tamam mı?
inş. Herkes çocuğuna sağ salim kavuşur canım ağrısız sızısız
iyi sabahlar millet uykum yok benim bu oğlumla son iki gecem yarın gün boyu gezeceğim sonra fırsat olmaz diye pazartesi doğum var hayırlısıyla bana dua etmeyi unutmayın tamam mı?
günaydın herkese bu saatte neden ayaktayım saat 9dan beri bi sancıdır mahvetti beni en son 4te uykumdan uyandırdı dayanamadık hastaneye gittik ve alttan muayene etti(Allah'ım birdaha yaşatma yarabbim) ebe açıklık yok dedi nst iyi kalkma hiç sürekli yat dedi bebeğin bence gelmek istiyor dedi korktum dua edinde kızlar bayram bari geçsin hayırlısı ile gurbetlik çok zormuş birkez daha anladım hastaneye gidicez oğlum uyuyo nasıl yapcaz uyandırsak olmaz uyurken götürsek bi türlü evde bıraktık eşim hemen hastaneye bıraktı döndü geri yanına ama işte annelik aklım sancıda değil ondaydı keşke gitmesemiydik filan dedim geri şuan hafifledi biraz duş aldım iyiyim daha ama korkmadımda değil yani neyse hepiniz mışıl mışıl uyuyun inşallah
çok geçmiş olsun canım zor gerçekten gurbet .günaydın herkese bu saatte neden ayaktayım saat 9dan beri bi sancıdır mahvetti beni en son 4te uykumdan uyandırdı dayanamadık hastaneye gittik ve alttan muayene etti(Allah'ım birdaha yaşatma yarabbim) ebe açıklık yok dedi nst iyi kalkma hiç sürekli yat dedi bebeğin bence gelmek istiyor dedi korktum dua edinde kızlar bayram bari geçsin hayırlısı ile gurbetlik çok zormuş birkez daha anladım hastaneye gidicez oğlum uyuyo nasıl yapcaz uyandırsak olmaz uyurken götürsek bi türlü evde bıraktık eşim hemen hastaneye bıraktı döndü geri yanına ama işte annelik aklım sancıda değil ondaydı keşke gitmesemiydik filan dedim geri şuan hafifledi biraz duş aldım iyiyim daha ama korkmadımda değil yani neyse hepiniz mışıl mışıl uyuyun inşallah
çok geçmiş olsun canım okudum Allah şifa versin inşallah,malesef bildğim bir yöntem yok ama sen üzülme tatlım stres de çok önemli biliyorsun , kayınvalidenler burdamı neden gelmiyorlar,İyi geceler kızlar , lütfen bana dua edin , eşimin geçen yıl çıkan fıtığı vardı fizik tedavi ilaçla tedavi filan 8 aydır çok iyiydi ne yaptıysa bilmiyorum dün eve beli tutulmuş geldi ne otra biliyor ne kalkabiliyor , kayın validemlerden hayır yok , annemde bayram için memlekete gitti , son ayım artık zaten bende zor yatıp kalkıyorum biliyorsunuz , iki gündür moralim çok bozuk ya doğumum olsa , ya benim doğumuma kadar geçmezse diye içim içimi yiyor, geçen sefer 15 gün yatmıştı iğneyle filan ancak geçmişti tek başıma bu halde napacağım ben şifa için fatiha , ayetel kürsi okuyun birer tane lütfen eşimin adı ahmet
bir de başından geçen ve bu bel fıtığının geçmesi için yöntem bilen varsa , yazarsa sevinirim ..................
Gurbetlik gerçekten zor ben geri istanbula dönene kadar 2. Bebeği düşünmicem. Canim dikkat et o zaman byrami geçir diyeceğim bebişin sana kavuşmak için aceleci olabilir. Rabbim sağlikli doğum nasip etsin inşallah...
çok geçmiş olsun canım zor gerçekten gurbet .
artık son zamanların annenler gelmiycekmi, yada kayınvalidenler onlardamı uzaktalar canım.inşallah bayramı atlatırız tatlım merak etme Allaha emanetler.Allah onların geleceği
zamanı e iyi şekilde ayatlamıştır tatlım merak etme.
çok geçmiş olsun canım okudum Allah şifa versin inşallah,malesef bildğim bir yöntem yok ama sen üzülme tatlım stres de çok önemli biliyorsun , kayınvalidenler burdamı neden gelmiyorlar,
Günaydınlarr
uyku bu gecede uğramadı bize, öcü gibi dolanıyorum ortalıkta
KoZeTe canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin,
Esracım çok geçmiş olsun canım, gurbtelik gerçekten çok zor, Allah yardımcınız olsun kuzum
artık uyku tutmuyor canım bende sabah kalktığımda ellerim, kollarım uyuşmuş tutulmuş vaziyette kalkıyorum ,evet biran önce bebişlerimizi alsakta rahat etsek vücudumuzda zamanla nıormale dönse artık değilmi,hepiniz uykusuzluktan dert yanmışsınız.
bende ilaçlaın etkisiyle o kadar ağır ve o kadar çok uyuyorum ki inanılmaz.
2 saatte bir pre par alıyorum. sürekli alarmımı kurup ilaç içiyorum günde en az 14 saat uyuyorum. yüzüm gözüm şişti yatmaktan ve uyumaktan.
gece gündüz hiç farketmiyor. birden uyuyakalıyorum. tüm vucudum tutulmuş uyuşmuş şekilde.
offf bebeklerimizi kucağımıza alsak gözümüzün önünde olsalarda rahatça hareket etsek artık off...
Raabim tüm hamilelere,doğumdakilere ve bebeklerine kavuşanlara yardım etsin mutlu sağlıklı anlar nasip etsin.
bu arada benim evde de bugün temizlik olucak. ve bebişimin odası yerleşicek :))
eğer işler biterse akşama resimleri eklerim.
ne mutlu sana canım bebeğin karnında son günün , bende o sona gelmek istiyorumgünaydın ben de pek uyuyamıyorum ama yarın oğlum kucağımda
sağol canım benim ilkinde yakındık sorun yoktu ama bunda biraz sıkıntı oldu uzaklık bize dua ediyorum bayramı atlatayım diye inşallah sennerdesin canım