canım büyük geçmiş olsun.. eşin için okudum duamı... Rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah...
sen de sürekli oku kendini, felak nas oku bol bol... içini ferah tutmaya çalış... bol bol tesbih çek...
İyi geceler kızlar , lütfen bana dua edin , eşimin geçen yıl çıkan fıtığı vardı fizik tedavi ilaçla tedavi filan 8 aydır çok iyiydi ne yaptıysa bilmiyorum dün eve beli tutulmuş geldi ne otra biliyor ne kalkabiliyor , kayın validemlerden hayır yok , annemde bayram için memlekete gitti , son ayım artık zaten bende zor yatıp kalkıyorum biliyorsunuz , iki gündür moralim çok bozuk ya doğumum olsa , ya benim doğumuma kadar geçmezse diye içim içimi yiyor, geçen sefer 15 gün yatmıştı iğneyle filan ancak geçmişti tek başıma bu halde napacağım benşifa için fatiha , ayetel kürsi okuyun birer tane lütfen eşimin adı ahmet
bir de başından geçen ve bu bel fıtığının geçmesi için yöntem bilen varsa , yazarsa sevinirim ..................
doğru canım aslında en başından beri normal istiyordum ama hem ters olunca hemde başından beri çok ağrım olunca, birazda ağrı eşiğim düşük annem bile sezeryan ol kızım diyor düşün eski zaman kadınlarından duyamayacağın bir şey ama sen yapamazsın diyor,,,az kalınca zaman korkularımda çoğaldı
canım ilk zaman zaten hastanede ki doktor bakar büyük ihtmal sonrada yakınım da güzel bir çocuk doktoru bulurum ,eğer doğum yaptığım hastanedkini beğenmezsem diye düşündüm ben ...........eyüpte oturuyorum ben artık araştıracağım bir doğsun da bu konuda çok düşünmemişim ....
evet bazen arada kaynıyor bazı şeyler boşver gitsin
İyi geceler kızlar , lütfen bana dua edin , eşimin geçen yıl çıkan fıtığı vardı fizik tedavi ilaçla tedavi filan 8 aydır çok iyiydi ne yaptıysa bilmiyorum dün eve beli tutulmuş geldi ne otra biliyor ne kalkabiliyor , kayın validemlerden hayır yok , annemde bayram için memlekete gitti , son ayım artık zaten bende zor yatıp kalkıyorum biliyorsunuz , iki gündür moralim çok bozuk ya doğumum olsa , ya benim doğumuma kadar geçmezse diye içim içimi yiyor, geçen sefer 15 gün yatmıştı iğneyle filan ancak geçmişti tek başıma bu halde napacağım benşifa için fatiha , ayetel kürsi okuyun birer tane lütfen eşimin adı ahmet
bir de başından geçen ve bu bel fıtığının geçmesi için yöntem bilen varsa , yazarsa sevinirim ..................
doğru canım aslında en başından beri normal istiyordum ama hem ters olunca hemde başından beri çok ağrım olunca, birazda ağrı eşiğim düşük annem bile sezeryan ol kızım diyor düşün eski zaman kadınlarından duyamayacağın bir şey ama sen yapamazsın diyor,,,az kalınca zaman korkularımda çoğaldı
canım ilk zaman zaten hastanede ki doktor bakar büyük ihtmal sonrada yakınım da güzel bir çocuk doktoru bulurum ,eğer doğum yaptığım hastanedkini beğenmezsem diye düşündüm ben ...........eyüpte oturuyorum ben artık araştıracağım bir doğsun da bu konuda çok düşünmemişim ....
Allah razı olsun canım , çok teşekkür ederim
fatoşşşş canım nasılsınnnn
oğluşunu yirim seninnn bencee semih onur çok güzelllll
iyi sayılırım canım nolsun akşamları biraz daha sıkıntılı oluyorum sanırım çok oturduğumdan aslında çok oturduğumda çok yattığımda çok yürüdüğümde yani herşeyin çoğunda sıkıntım oluyor ani kalkamıyorum kalkar kalkmaz yürüyemiyorum niineler gibi sağsol yapıyorum ama artık son ay normal deyip sıkıyorum dişimi oğluşum iyi çok şükür salı günleri görüşüyoruz dr.umla bir salı kontrol bir salı nst bu salı yine kontrol var 2 haftada kaç kilo almış nasıl durumu kuzumun merak ediyorum
isim konusunu bugün ciddiye alalım dedik eşim bir fikir sundu ikimizde 2şer isim yazalım kağıtlara ve ikimizde birar tane çekelim 2 ismi olsun oğlumuzun dedi baktımki isim işi çıkmazlara gidiyor ok dedim eşim semih ve onur dedi bende yağız ve tuna dedim ben çektim onur çıktı eşim çekti semihbende hiç şans yok anlıycanız bu sadece bizim için eğlence oldu eşim baştan beri sen ne istersen o diyor ama ben öyle düşünmüyorum ikimizinde çocuk üzerinde isim hakkı olduğunu düşünüyorum hayırlısı bakalım semih onur yada semih tuna demeye başladım ama insanlar etkiliyor beni şimdiden iyi kötü demeye başladılar bilmiyorum daha neye karar veririz hayırlısı
Ayy sende benim gibi doğuracaksın arkadaşım, isimsiz mi kaldın? bende de hala isim yok..
İlk oğlum Furkan, bu da Faruk olsun istiyor oğlum.. Oğlumu da kırmak istemiyorum ama iaim işi çok zor gerçekten..
Onur benimde listemde vardı.. Ama eşim istemedi.. İki seçenekte güzel ama...
kızlar kimler doğurdu?
benim bildiğim
annesininbirtanesi, applepay, sudem, lavinya, hayatbanagüzel, arcak.....
başka son zamanda doğuran var mı??
iyi sayılırım canım nolsun akşamları biraz daha sıkıntılı oluyorum sanırım çok oturduğumdan aslında çok oturduğumda çok yattığımda çok yürüdüğümde yani herşeyin çoğunda sıkıntım oluyor ani kalkamıyorum kalkar kalkmaz yürüyemiyorum niineler gibi sağsol yapıyorum ama artık son ay normal deyip sıkıyorum dişimi oğluşum iyi çok şükür salı günleri görüşüyoruz dr.umla bir salı kontrol bir salı nst bu salı yine kontrol var 2 haftada kaç kilo almış nasıl durumu kuzumun merak ediyorum
isim konusunu bugün ciddiye alalım dedik eşim bir fikir sundu ikimizde 2şer isim yazalım kağıtlara ve ikimizde birar tane çekelim 2 ismi olsun oğlumuzun dedi baktımki isim işi çıkmazlara gidiyor ok dedim eşim semih ve onur dedi bende yağız ve tuna dedim ben çektim onur çıktı eşim çekti semihbende hiç şans yok anlıycanız bu sadece bizim için eğlence oldu eşim baştan beri sen ne istersen o diyor ama ben öyle düşünmüyorum ikimizinde çocuk üzerinde isim hakkı olduğunu düşünüyorum hayırlısı bakalım semih onur yada semih tuna demeye başladım ama insanlar etkiliyor beni şimdiden iyi kötü demeye başladılar bilmiyorum daha neye karar veririz hayırlısı
cnm bence semih tuna çok güzel karizmatik bizde eşimle çok kararsız kalmıştık hatta kk de anket yaptık en sonunda aras oldu oğlumun ismi.nineler gibi yüremeye gelince aynen bende sen gibiyim iki büklüm dr rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi.Normalmiş yani
Emzirme Göğüs Pedleri - e-bebek.com
kızlar lansinoh göğüs pedleri baya indirie girmiş, bi bakın isterseniz...
Kızlar hepinize selamlar bizde bugün doktordaydık.Oğlum 11 gün önce 2509 gr dı bugün 2958 gr geldi.Çok şaşırdım 10 günde bu kadar büyüyolar mı ki?Doktorum her an doğurabilirsin dedi ama temennimiz bayram sonunda olsun diyor bakalım ne olacak doğum yapan arkadaşları duydukca hem heyecen hem de korku duyuyorum.Bu arada çok inanılmaz ağrılarım var evin içinde zor yürüyorum allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah.
ayy bencede cok bu saat başı 10 hareket olamaz...Çocuk arada uyusun yazık ..zaten benimki birde hergün 3 veya 4 posta hıçkırıyor ..:26: :26: kafam karıştı iyice ben zaten pazatesi doktordayım sorarım muhakkak
selam arkadaşlar ben size bişey danışcam ben plokistik over kisti olan biriyim adetlerim düzensiz bu ay 10unda olmam gerekiyodu fakat olmadım ve bugün sabahtan beri pembe ve kahverengi karışık akıntımı adet kanamasımı çözemediğim bi kanama söz konusu bu nedir acaba haöilemiyim üstüne görme dedikleri falanmı yardımcı olursanız sevinirim
yerleşme olabilir canım. normal adet kanamasınada benzemiyormuş zaten. gün olrakta müsaitsin. benim arkadaşım 3 4 aydır regl olamıyordu tedavi için doktora gitti ve 5 haftalık hamile oldugunu öğrendi meğer o aralarda yumurtlamış kız :)
yok canım benzemiyo pembe kahve karısık bişey
anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?