• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Gunaydin kizlar gece boyu sancilarim oldu simdide azar azar nisanim geliyo sanirim kanli bi akinti var cunku 2-3 gune dogururum heralde dua edin banaaa:18::52::52::49::49:

Evladının da senin de sağlığınız daim olsun canım, huzurla, sağlıkla al kucağına inşallah...

Sudem Rabbim evladının da senin de yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşur, evinizde huzurla, mutlulukla yaşarsınız....

Hayatbanagüzel, canım Allah yardımcın olsun Rabbim sizi esirgesin inşallah....

kızlar geceleri uykularım kaçıyor evde olmak biraz sıktı beni nankörlük ediyorum ama sıkıldım akşam altıda geliyor eşim dört gözle onu bekliyorum.Tuhaf rüyalar görüyorum sonra uyanıp kendimi mutfaga atıyorum :)))

kızlar merhaba

sudemle konuştuk, bebeği doğmuş.... 3.200 grammış. spinal ile doğum yapmış, hala hastanedeler...

ne var ki bebekte solunum zorluğu var malesef... ilk bebeğini solunum zorluğu yüzünden kaybetmişti... bebeğin sesi çıkmıyo hiç, süt veremiyorum, ağlama sesi bile yok dedi... doğar doğmaz küveze almışlar...

sudemin sesi iyi geliyodu, fakat ayağa hiç kalkamıyomuş, sürekli baş dönmesi yaşıyomuş... bebeği hala görmemiş malesef...

bizden dua istiyo kızlar... bana dua edin dedi...
Allah hepimizin yavrularını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydın adı kasım anneleri kendi ekim annesi olan annecikler :1::1:
bebişlerimiz sağolsunlar aceleci çıktılar sanırım :) neyse sağlıklı olsunlarda gerisine biz dayanırız dimi annişler....
sudem bebeğin umarım iyiye gitmiştir sende inşallah görmüşsündür bebişini inşallah..
güzelkzı senden de ses çıkmadı bebişin ve sende iyisindir inşallah
şahinus lavinya arçak hevin hayat nilt ve adını sayamadığım doğum tarihi belli olan arkadaşlarım rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlısıyla hepimiz evlatarımıza kavuşalım sağlıcakla inşallah...
biz bu sabah kalktık babamıza kahvaltı hazırladık şimdi onu işe yolladık evi toparlayıp keyif yapalım istiyoruz normalde bugün temizlik günüydü ama temizliğe gelicek abla hastalanmış ne yapacaz nasıl yapıcaz bilmiyorum bakalım hayıırlısı yapıcaz bir şekilde artık ...
bulemsu nasıl acaba sesi çıkmıyor gelmedi o da bayadır..
yarenim bugün kontrolü vardı umarım aras bey iyidir.
benimde kontrolüme daha 6 gün var ne dick doktorumuz sezeryan derse epidural mi spinalmi yoksa genel mi olsam normal derse onu beklemek ayrı bi heyecan ooy oy kafam çok karışık kızlar heyecandan ne yaapacağımı bilmiyorum...

Günaydın kızlar, sudem doğurmuş inşallah bebeği iyi olur bir an önce çıkarlar hastaneden.

doğumu yaklaşan arkadaşlar varmış. herkese kolay doğum diliyorum.

bizde evdeyiz dinleniyoruz iş yapıyoruz. herşey yolunda yarın doktora gidiyorum bakalım ne dicek. :31:

kızlarrr sabah annesininbirtanesinin suyu gelmiş, apar topar doktora gitmişler... 1cm açılması varmış... suni sancı vericeklermiş... hepinizden dua istiyo...

günaydın adı kasım anneleri kendi ekim annesi olan annecikler :1::1:
bebişlerimiz sağolsunlar aceleci çıktılar sanırım :) neyse sağlıklı olsunlarda gerisine biz dayanırız dimi annişler....
sudem bebeğin umarım iyiye gitmiştir sende inşallah görmüşsündür bebişini inşallah..
güzelkzı senden de ses çıkmadı bebişin ve sende iyisindir inşallah
şahinus lavinya arçak hevin hayat nilt ve adını sayamadığım doğum tarihi belli olan arkadaşlarım rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlısıyla hepimiz evlatarımıza kavuşalım sağlıcakla inşallah...
biz bu sabah kalktık babamıza kahvaltı hazırladık şimdi onu işe yolladık evi toparlayıp keyif yapalım istiyoruz normalde bugün temizlik günüydü ama temizliğe gelicek abla hastalanmış ne yapacaz nasıl yapıcaz bilmiyorum bakalım hayıırlısı yapıcaz bir şekilde artık ...
bulemsu nasıl acaba sesi çıkmıyor gelmedi o da bayadır..
yarenim bugün kontrolü vardı umarım aras bey iyidir.
benimde kontrolüme daha 6 gün var ne dick doktorumuz sezeryan derse epidural mi spinalmi yoksa genel mi olsam normal derse onu beklemek ayrı bi heyecan ooy oy kafam çok karışık kızlar heyecandan ne yaapacağımı bilmiyorum...

günaydın beysalım...

bulemsu iyi, biraz ağrıları varmış ama normal diyo...

hayırlısı olsun inşallahh....

Günaydın kızlar, sudem doğurmuş inşallah bebeği iyi olur bir an önce çıkarlar hastaneden.

bizde evdeyiz dinleniyoruz iş yapıyoruz. herşey yolunda yarın doktora gidiyorum bakalım ne dicek. :31:

günaydın canım...

kasım bebekleri erkenci çıktı.. erkenden geldiler :)

inşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım... bize de arefe günü gel dedi...

nasılsın kuzum nasıl gidiyor izin neler yaptın evde :)

kızlarrr sabah annesininbirtanesinin suyu gelmiş, apar topar doktora gitmişler... 1cm açılması varmış... suni sancı vericeklermiş... hepinizden dua istiyo...

günaydın beysalım...

ayy canım benim hayırlısıyla kavuşsun kızçesine inşallah haber alırsanız bizide habersiz bırakmayın ne olur doktorumuz bizide arife günü çağırdı bakalım ne dicek

misafilerimiz varmış hoşgeldiniz sizin hamileliğiniz nasıl gidiyor bizde heeyecan hat safada gördüğünüz üzereee

günaydın canım...

kasım bebekleri erkenci çıktı.. erkenden geldiler :)

inşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım... bize de arefe günü gel dedi...

kızlar maşallah doguran dogurana hepimizwe yardım etsin Allahım..Bu arada ben arefe günü 1001 ihlas cekip dua edecegim bebeğim ve tüm anneler için 3 saatinizi alır maksimum abdestli ve her birinde besmele cekerek sizede tavsiye ederim arefe günü dualar cok makbul olurmuş tabi o güne kalırsak:))))

nasılsın kuzum nasıl gidiyor izin neler yaptın evde :)

ayy canım benim hayırlısıyla kavuşsun kızçesine inşallah haber alırsanız bizide habersiz bırakmayın ne olur doktorumuz bizide arife günü çağırdı bakalım ne dicek

misafilerimiz varmış hoşgeldiniz sizin hamileliğiniz nasıl gidiyor bizde heeyecan hat safada gördüğünüz üzereee

tamam canım.. haber veririm mutlaka... inşallah rahat bi doğum yapar hiloşumuz...

bizde arife gidicez :10::10::10::10:

hoşbuldukk:))sabah sabah zıyarete geldıkk allaah bebişlerınızı kucağınıza almayı nasıp etsınnn inş...amaa walllaa tırstımm benn yaaww

son zamanlar yaklaştıkça artık gelsin bebeğim diyorsun... korkudan çok kavuşma heyecanı oluyor :31: artık "bi an önce gel bebeğim" diye konuşmaya başlıyosun :)

günaydın beysalım...

Allah yardımcısı olsun inşallah, Rabbim bir avazda sağ sağlim doğurup evladını kucağına alamayı nasip etsin, sıkıntı dert yaşatmasın onlara Allah'ım...

kızlar maşallah doguran dogurana hepimizwe yardım etsin Allahım..Bu arada ben arefe günü 1001 ihlas cekip dua edecegim bebeğim ve tüm anneler için 3 saatinizi alır maksimum abdestli ve her birinde besmele cekerek sizede tavsiye ederim arefe günü dualar cok makbul olurmuş tabi o güne kalırsak:))))

Bak ne güzel fikir verdin, harika olur aslında....
Arefe günü alırım tespihimi elime okurum bol bol...
10001 ihlas 3 saat bile sürmez, bölen kişi olmazsa seni...
Ben de okumaya niyetlendim hadi bakalım....

ben de çekiyim canım... iyi oldu hatırlattığın...

canım sudemden yeni haberler alırsan bizleri haberdar et ..

öğlene doğru ararım canım.. haber veririm inş.

Allah yardımcısı olsun inşallah, Rabbim bir avazda sağ sağlim doğurup evladını kucağına alamayı nasip etsin, sıkıntı dert yaşatmasın onlara Allah'ım...

aminn inşallah canım

her gece rüya görür oldum ben kızlar oğluşumu emziriyordum bugün de :16: fıstığım benim heyecan artıyor sanırım bende salı günü kontrolümde dr. haftaya kadar doğmazsa salı görüşürüz dedi beni uğurlarken benimle uğraşıyor biraz bende heyecan tavan yaptı ama şu bayramı bir atlatalım istiyorum her ne kadar sıkıntılar artsada :31: annem bayram sonu gibi gelebilecek çünkü onun yanımda olmasını istiyorum kimse yok yanımda çünkü :14: annemler 12 saat kadar uzaktalar bana k.validemlerse 2 saat ama bana annem lazım inş. gönlümün dilediği gibi bir doğumum olur... sanırım ocak anneleri ziyarete gelmiş en iyi zamanlarınız kızlar hamişlik sizin haftalarda bende çok güzel geçmişti hepimiz inş. bir avazda doğururuz :24: :46::16:

Back