2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bpd 9.76 ydı dün canım senin ki kaç?
9.63 tü tatlım 2 gün önce

rabbim yardımcısı olsun hayırlısıyla kavuşsunlar inşallah

Ne demek hemşerim.. Ama kişiden kişiye de değişebilir biliyorsunuz...
evet ama işte örnek göre göre öğreniyoruz:)
aaayyy ne güzeeell kızlar ya lavinyadan da ses çıkmıyor doğurdumu yoksa sende telefonu vardı haber alırsan bizede haber ver tatlım.. rabbim sağlıkla oğluşuna kavuşmayı nasip etsin inşallah....

fıstıklar nasılsınız biz oğluşumla iiyiyiz sadece meraktan ölücez herşey arife günü belli olucak sezeryan olacakmı yoksa normal doğummu beklicez kafam o kdar karışıkki ne yapacağımızı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı ....

şuan buradaki annecikler bizim için birer ayetel kürsi okuyabilir mi , yarın sabah eşimin tayini belli olacak , gerginlikten metabolizmam fln zayıfladı sanırım şuan hasta olmak üzereyim ateşim çıktı biraz boğazlarım acıyor , tam doğum üzeri yer değiştirmek istemiyoruz bulunduğumuz yeri tercih ettik ama çekiliş olacak , şansa demek istemiyorum dua ile belli olacak
lütfen bizim için dua edin burası nasip olsun ...

Biz bugünlerde sancılarla boğusuyoruz son günler katlanıyoruz :) biz de cuma gunü son kontrolümüze gidip net gunümüzü alacağız. Arefe gunü inşallah sizin için en hayırlısı ne ise o olur.

Okudum canım inşallah hayırlısı olur ve yarın güzel haberler alırsınız.

Allah razı olsun inşallah inşallah...

rabbim kabul ederse bende okudum gönlüne göre nasip etsin rabbim

Lavinya 19 da yani cuma doğuruyor ben de pzt

uzkusuz gebe geldi

randevumuz vardı bugün, herşey çok iyi çok şükür yalnız karın sertleşmelerim 5dk da bir olunca doktorumuz sez tarihini biraz daha erkene alabilir,z eğer istersek diye fikir sundu,
yarın hastaneyi arayıp sorucam olmazsa 29 ekim isticem.
yalnız bu sertleşmeler çok sıklaştı bende, oğlumda kıpır kıpır, ara sıra belim hafiften ağrıyor geçiyor yine ama,

er_ca dan haber varmı kızlar ?

sudem canım dualarımız senin ve bebişinle, Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah

Selam canım çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim.
dün benim dr umda söyledi elini dokundurdu karnıma,ne kadar sert dedi.

29 ekim süper bi tarih,bende salı günü kısmetse heyecan var deli gibi..

er_ca dr a gidicem dedi ama daha da dönmedi bende çok merak ettim:26:

hani böyle ağrımıyorda acaip rahatsız ediyor canım ya hemde 5dkda bir, akşam saat tuttuk 3 dkda bir oldu o derece :18:
aslında 31 ekim demişlerdi ama 29 ekim isticem hem tarih açısından hemde 38+5 oluyoruz o zaman ,
eşime kalsa hemen yarın gidelim diyor adam şaşırdı napcağını korkudan

ah canım heycanını paylaşıyoruz bizde seninle çoook az kaldı paşanı kucağına almaya inşallah,
Allahın izniyle herşey çok güzel geçecek inşallah aklımız sizde olcak o gün

bu arada nette az araştırdım da bebişlerin en çok dönememe nedeni kordon kısalığındanmış yani bi bildikleri varmış kuzularımızın

aynen sanki wc ye gidecekmişsin gibi bir his yaşatıyor bana o gerginlik..

38+5 çok iyi bir zamanlama çok şükür herşeyleri tam gelişmiş sayılıyor,39.hafta ne de olsa.
benim de 38+3 oluyor yakınız :)

o gün bol bol dualarınıza ihtiyacım olacak,bende 29 ekim de mutlaka duamı edeceğim sana bebişimle inşallah :)

aynen yaa bide dışardayken yürürken olunca tam ızdırap oluyor
evet canım yakın olcak tarihlerimiz Allah nasip ederse, bi yarın arayayımda hastaneyi bakim ne dicekler yoksa 31i kalıcak mecburen,
Allah razı olsun nilim dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden 9 ay beraber yürüdük bu yolda bundan sonrasıda beraber büyütcez artık inşallah

canım ben çıkıyorum şarz bitiyor kalkıp takmaya üşeniyorum
iyi geceler oğluşunla sana kuzum tatlı rüyalar görün anne oğul

evet şu an bile gergin beyefendi :)

allah cümlemizden razı olsun canım,kesinlikle hep dua edelim
iyi kötü herşeyimizi paylaştık doğumdan sonra da paylaşıcaz inşallah..
sana da iyi geceler canım,bende yatıyorum zaten görüşürüz..:)

selam kızlar ya sizlerin yazdıklarını okudum biraz nasıl özendim yaa. son haftalarınız hatta günleriniz. Benim de aralık gibi kısmetse doğumum. Sizlerin heyecanını merak ettim gerçekten duygulandım. Allah hepinizin bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza almayı nasip etsin...

Gunaydin kizlar gece boyu sancilarim oldu simdide azar azar nisanim geliyo sanirim kanli bi akinti var cunku 2-3 gune dogururum heralde dua edin banaaa:18:

Gunaydin kizlar gece boyu sancilarim oldu simdide azar azar nisanim geliyo sanirim kanli bi akinti var cunku 2-3 gune dogururum heralde dua edin banaaa:18:

günaydın canım, rabbim ağrısız, sancısız kurtarsın inş. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…