Kızlar merhaba,
Biz en son geçen salı 35+3 de doktor kontrolündeydik. 2910 kg 48 cm boy dedi doktor. 2 hafta sonra gel dedi. Yani bir sonraki kontrolüm 37+3 de. Çatı muayenesi de 30 Ekim'de yani 38+3'de olacak dedi. Çok geç değil mi? O zamana kadar doğurmaktan korkuyorum. Gerçi sancım yok ama artık iyice ağırlaştığımı ve kızımın aşağıya indiğini hissediyorum. NST ye hiç girmedim. Gerçi sancım olmadı henüz ama her hafta kontrol olması ve artık çatı muayenesinin yapılması gerekmiyor mu? Hayırlısıyla bir doğumumuz gerçekleşseydi sağlıkla...
Canım ben de seninle aynı tarihteyim ve çatı muayenesini doktor gerekli gördüğü zaman yapıyor ve 37. Haftadan önce de yapmıyorlar. Biz daha yeni 37. Haftamıza girdik doktoruna güven ve dediği tarihi bekle. Nst için ise biz 33. Haftadan itibaren giriyoruz yine doktorum gerekli gördüğü için. Zaten Allah korusun rahim ağzında açılma , bebekle alakalı bir olumsuzluk olsa doktorlar usg de görüyorlar. Kalbini ferah tut ve son günlerinin tadını çıkart.
Ben omiriliğime müdahale edilmesini istemiyorum baş ve bel ağrısı çekmekten korkuyorum komsum epidural oldu iyi bi hastanede ve beli bir yılı geçmesine rağmen ağrıyor bir sürü şikayete şahit oldum onun için 3-4 saate acıya dayanayım diyorum genel olacağım panik fln da olurum ben amelyathaneyi görünce orea en iyisi uyuyum uyanayım
Sahinus canım hayırlı olsun bebisinizin gelmesine sayılı günler kalmış saglicakla gelsin inşallah. Bende epiduralin yan etkilerini duyduktan sonra genel veya spinal olmaya karar verdim. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.