- 28 Kasım 2011
- 1.772
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.841
Benim derdime çare yok mu , beni aranıza almak istemiyormusunuz yoksa((
cnm dr konusunda ben göztepe medical park ta mehtap hanım a gidiyorum. çok da memnunum şimdilik.
ama testler hakkında bişi diyemeyeceğim, ben bi tek 2 li yaptırdım. 3 ve 4 lü istemedi mehtap hnm.
Teşekkür ederim cnm, ben daha önceki doğumumda medipol Seval Hanım a gidiyordum ama artık başka doktor düşünüyorum. Göztepe Medical Park da bana yakın orasıda iyi olur gibi geliyor. Mehtap Hanım ı deneyebilirim. Bu arada medipol devlet hastanlerinden bile kalabalık buranın durumu nasıl acaba beklemek gerçekten de zor oluyor bazen..
İnan bana 1 saatden fazla beklediğimde oldu daha önce o yüzden yarım saate şükür derim doğrusu:) Birde sezeryan oldum daha önce mecburen diyelim normal doğumdan sezeryana dödürüldüm, şimdi gene normal yapmak istiyorum ama özelde kimse yanaşmıyor bu duruma... Bakalım Mehtap Hanım ne diyecek:)yani öyle çok kalabalık olmuyo orası ama hiç beklemezsin diyemem. randevu saati dakikası dakikasına uymuyo. mesela randevum 3 te diye gidiyosun, 3 buçukta giriyosun dr un yanına.
İnan bana 1 saatden fazla beklediğimde oldu daha önce o yüzden yarım saate şükür derim doğrusu:) Birde sezeryan oldum daha önce mecburen diyelim normal doğumdan sezeryana dödürüldüm, şimdi gene normal yapmak istiyorum ama özelde kimse yanaşmıyor bu duruma... Bakalım Mehtap Hanım ne diyecek:)
yani o konu hakkında ne düşünüyo bilmiyorum çünkü biz daha hiiiiiç o konuları konuşmadık dr hanımlayavaş yavaş gidiyoruz hiç açmıyo o konuları ben de sormuyorum
ama yeni düzenlemeyle devlet keyfi yapılan sezaryanlara izin vermicekmiş artık sanırım
cnm dr konusunda ben göztepe medical park ta mehtap hanım a gidiyorum. çok da memnunum şimdilik.
ama testler hakkında bişi diyemeyeceğim, ben bi tek 2 li yaptırdım. 3 ve 4 lü istemedi mehtap hnm.
ayy doğumdan falan bahsedilmiş,korkmadığımı düşünüyordum ama sanki korkuyorum:18:normal doğum istiyorum ama öyle anlatmışlar ki,çevremdeki herkes öyle anlatıyor ki:18:korkmuyorum çünkü yaşamadım diyorum yaşamaman güzel yaşasan diolar yaaa,,allahım sen yardım et
aynen öyle bende onu okuyordum. bu hafta dr bana normal doğum gibi görünüyorsun dedi. :18::18::18: tamam bende normal düşünüyorum ama iş icraata gelince ne olacak bilemiyorum. dün bi yerde okumuştum bir doğum sancısı aynı anda 20 kemik kırılmasına eş değermil yaaaa:18::18:
ya ben hiç okumuyorum öle şeyleri. ne biliim okursam daha çok korkarım. o anda başıma ne gelicekse onu çekkim diyorum. hele böyle doğumu gösteren videolar falan var ya. onlara hamile olmasam bile bakamam:18::18::18: Allah ım bi avazda kurtarsın hepimizi inş..
bi de bnm annem 3 çocuğunu da normal doğurmuş biri olarak hiç korkma ne varmış korkcak, fırt fırt doğurursun diyobi de dedi ki hemen doğurduktan sonra yeniden doğmuş gibi oluyomuşsun, çok güzel bi duyguymuş, çekilen her acıya değermiş. ben de o anı yaşamk istiyorum, o yüzden aksi biişi olmazsa normal doğum yapmak istiyorum inşşşş.
aynen öyle bende onu okuyordum. bu hafta dr bana normal doğum gibi görünüyorsun dedi. :18::18::18: tamam bende normal düşünüyorum ama iş icraata gelince ne olacak bilemiyorum. dün bi yerde okumuştum bir doğum sancısı aynı anda 20 kemik kırılmasına eş değermil yaaaa:18::18:
ya ben hiç okumuyorum öle şeyleri. ne biliim okursam daha çok korkarım. o anda başıma ne gelicekse onu çekkim diyorum. hele böyle doğumu gösteren videolar falan var ya. onlara hamile olmasam bile bakamam:18::18::18: Allah ım bi avazda kurtarsın hepimizi inş..
bi de bnm annem 3 çocuğunu da normal doğurmuş biri olarak hiç korkma ne varmış korkcak, fırt fırt doğurursun diyobi de dedi ki hemen doğurduktan sonra yeniden doğmuş gibi oluyomuşsun, çok güzel bi duyguymuş, çekilen her acıya değermiş. ben de o anı yaşamk istiyorum, o yüzden aksi biişi olmazsa normal doğum yapmak istiyorum inşşşş.
doğru yazmışsın canım biraz acı çekiyorsun ama bebeğin gelir gelmez unutuyorsun herşeyi diyorlar. ve hemen toparlanıyor vücudun.
ama sezeryanda hemen doğuruyorsun ama sonra uzun süre çekiyorsun diyorlar. birde epidural normal doğum var onda acıda az oluyormuş en iyi o sanırım
ayy doğumdan falan bahsedilmiş,korkmadığımı düşünüyordum ama sanki korkuyorum:18:normal doğum istiyorum ama öyle anlatmışlar ki,çevremdeki herkes öyle anlatıyor ki:18:korkmuyorum çünkü yaşamadım diyorum yaşamaman güzel yaşasan diolar yaaa,,allahım sen yardım et
doğru yazmışsın canım biraz acı çekiyorsun ama bebeğin gelir gelmez unutuyorsun herşeyi diyorlar. ve hemen toparlanıyor vücudun.
ama sezeryanda hemen doğuruyorsun ama sonra uzun süre çekiyorsun diyorlar. birde epidural normal doğum var onda acıda az oluyormuş en iyi o sanırım
kızlar bende bursa medical parkta ahmet yılmaza gidiyorum çok memnunum doktorumdan benim doktorum istedi 4 lü testi yaptırdım,sadece
açık spına bıfıda yüksek riskli çıkmış doktorum haftaya çağırdı ultrasonda inceliyicek ilk gün kafama çok taktım,doktorumda yoktu o gün test sonucunu aldığımda ertesi gün gittim,konuşunca rahatladım zaten bu testlerin çoğu ihtimal ve olmama ihtimali daha yüksek sakın stres yapmayın falan dedi..ayın 6 sında muayene olduğumda herşey gayet normaldi bebeğim maşallah çok güzel büyümmüştü doktorda öle dedi..haftaya cuma gideceğim ultrasonda inceleyecekkk..dua edin kızlar bişey çıkmasınnnn,kalbimle inanıyorum bişey olmayacak inşallah RABBİMİN izniyle..
arkadaşlar çok saolun gerçekten desteğiniz için,güya birbirimizi anlamak ve destek olmak için burdayız birinizde okuyup bir yorum yazmamışsınız..diğer haziran annelerinde böle olmazdı,birbirimize destek olurduk eminim..duyarlılığınız için teşşekkür ederimmmmmm