- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.801
hıhhh evet aynen demek bi bende olmuyo ozamn hamılelıkten rahım genişleyim kalınlaşıomuş ağırlaşıomuş ya ondan olsa gerek tahmınım 1 kilo olcakmışrahim
ben sorarım doktora salı günü randevum rahim 1 kilo civarında olacakmış :18::18::18:
bende de kuyruksokumu ağrısı var bir süredir. çok şiddetli değil ama sürekli var.
canım benim eşimin içgiyim toptancısı eminönünde hemde perakende mağazamız var orda satıyoruz anıl markasının hamile çamaşırı ben aldım çok memnunum %100 pamuklu modal çok rahat 10 lira tanesi tavsiye ederim.
evet bakın burda var kılo dağhttp://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta20.htmlılımı nermiz nekadar oluo
hangi mağazalarda bulunur ki o maska...esnek değil mi böyleee bol bol... ben karnımın altına gelenleri giyiyorum şimdilik düşük bel olanları ama onlarda sıkıyor yavaştan. göbişim üşüyor birde
ona dikkat et canım
çalışıyo musun bilmiyorum ama oturmamaya çalış fazla ve de sırt üstü yatma
ben izmirdeyim datlum,netten satışları varsa bakarım ama.canım benim eşimin içgiyim toptancısı eminönünde hemde perakende mağazamız var orda satıyoruz anıl markasının hamile çamaşırı ben aldım çok memnunum %100 pamuklu modal çok rahat 10 lira tanesi tavsiye ederim.
ya oluyomuş kuyruk sokumu ağrısı,benim kuyruk sokumum kırık zaten,normaldede ağrıyo simit kullanıyorum,dahada ağrıdığını düşünemiyorumbende de kuyruksokumu ağrısı var bir süredir. çok şiddetli değil ama sürekli var.
hohohoooy benim genital bölgem şimdiden yarım kilo olmuştur benceben sorarım doktora salı günü randevum rahim 1 kilo civarında olacakmış :18::18::18:
esnek canım heryerde bulursun o markayı internettende sipariş verebilirsin istanbuldaysan semt olarak nerdesin sana yakınında satan yer varsa bildiğim yazarım?
e-bebek satmıyo o markayı canım internetten yaz ama internetten sipariş verebilirsin.fotoğrafını yüklüyorum..
Eki Görüntüle 326370
netten bakayım, birde belki hamile kıyafeti satan mağazalarda vardır burada...
2588 netten kısayolu canım.
neden siyahı yok ki... Sitede mi yok acaba... üretilmiyor mu yoksa... Ben hep siyah giyerimmm
ya kızlar hamile çamaşırı aldınızmı hiç,hani şu hamile pantolonu gibi olup göğüs altına kadar gelenlerden.aldıysanız hangi marka,nerden,memnunmusunuz. sabahtan beri 3 çamaşır değiştirdim ama hepsi sıkıyo beni,özlellikle yan taraflarımı sıktığı için bacaklarım uyuşuyo ve acıyo,içinizde öneride bulunabilecek varmı.madurumda maduruum(
40 derecede canım mikroplar için yeterli bir ısıymış... birde ben hep günlük ped kullanıyorum... her tuvalette değiştiriyorum muhakkak...nasıl yıkıyosun siyahı ?
Kaç derecede ?
kızlar dün belımın agrısından yataktan cıkamamıstım ve bebışım ıcın endışelenmıştım ya bugun sabahtan eşimle beraber doktorumuza gıttık cok cok ıyı seyler duydum cok sevındım benım ufaklık cok saglıklıymıs sag elı agzındaydı yavrucugummm 19 cm uzunlugunda 220 gr agırlıgındaymıs ustelık masallahı var cok ıyı gıdıyor hamılelıgınız dedı doktorumuz:))
bacaklarını bukmustu karnımda oğluşummmm benımmm bı kez daha doktor tamam bu erkek dedı sanırım bu saatten sona degısmez..
40 derecede canım mikroplar için yeterli bir ısıymış... Birde ben hep günlük ped kullanıyorum... Her tuvalette değiştiriyorum muhakkak...
neden siyahı yok ki... sitede mi yok acaba... üretilmiyor mu yoksa... ben hep siyah giyerimmm
e-bebek satmıyo o markayı canım internetten yaz ama internetten sipariş verebilirsin.fotoğrafını yüklüyorum..
Eki Görüntüle 326370